آشپزی

سوپ ادویه دار کدو حلوایی

سوپ ادویه دار کدو حلوایی

سوپ کدو حلوایی ادویه دار، یک غذای لذیذ، لذیذ و آرام بخش است، زمانی که هوس یک کاسه گرما دارید یا زمانی که هوا شروع به تغییر می کند. این سوپ تند وگان، بدون گلوتن و دوستدار سرخپوشان است. این پر از طعم فصلی است، درست کردن آن بسیار آسان است و برای سرگرمی عالی است.

spiced butternut squash soup served in a bowl garnished with coconut milk
سوپ ادویه دار کدو حلوایی 13
پرش به:

این سوپ خامه ای و مخملی دارای کدو حلوایی بو داده و شیر نارگیل است و برای پاییز و زمستان عالی است. چه آن را به عنوان پیش غذا برای شام شکرگزاری سرو کنید یا به عنوان یک وعده غذایی اصلی برای شام شب هفته، مطمئن شوید که مقداری نان برای فرو بردن.

چرا این دستور غذا جواب می دهد؟

  • دستور پخت سوپ کدو حلوایی بو داده سالم و تند با تصاویر و دستورالعمل های گام به گام بسیار آسان است.
  • پر از ویتامین ها، مواد مغذی و طعم است.
  • سوپ کدو حلوایی ادویه‌ای بدون گلوتن، گیاه‌خواری، گیاه‌خواری و دوستدار سرخپوشان است که آن را برای سرو برای جمعیت زیادی عالی می‌کند.
  • می توانید آن را از قبل درست کنید و درست قبل از سرو گرم کنید.
  • این سوپ همچنین فریزر پسند است، باقیمانده آن تا 5 ماه در فریزر نگهداری می شود.

مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها

Labeled picture of ingredients for spiced butternut squash soup
سوپ ادویه دار کدو حلوایی 14
  • کدو حلوایی – ترجیح می دهم کدوها را بدون پوست تفت داده و بعد از تفت دادن آن را بیرون بیاورم. با این حال، می توانید آن را قبل از برشته کردن پوست کنده و به تکه های کوچک برش دهید تا فرآیند پخت سریعتر انجام شود! برای این دستور می توانید به جای کدو حلوایی از کدو تنبل استفاده کنید.
  • خمیر سیر و زنجبیل – این ماده مورد علاقه من است من برای دستور العمل های الهام گرفته از آسیایی استفاده می کنم. من معمولا آن را در دسته های بزرگ درست می کنم و برای استفاده در آینده فریز می کنم.
  • آب سبزیجات – راز سوپ ها و خورش های خوشمزه قطعاً این است با استفاده از استاک خانگی اگر استوک خانگی ندارید، از اجناس باکیفیت که در مغازه خریده اید استفاده کنید. قبل از اضافه کردن نمک اضافی به ظرف خود حتما چاشنی آن را بررسی کنید زیرا بیشتر آنها حاوی نمک هستند.
  • شیر نارگیل – شیر نارگیل به سوپ غلیظ و خامه می بخشد.
  • ادویه جات ترشی جات – من دوست دارم از زردچوبه، چیلی، فلفل تازه آسیاب شده، گارام ماسالا و زیره برای این دستور سوپ استفاده کنم. مقدار را به سلیقه خود تنظیم کنید.

لطفاً برای مقادیر دقیق، کارت دستور غذا را در زیر مشاهده کنید.

دستورالعمل های گام به گام

تهیه سوپ ادویه دار کدو حلوایی بسیار آسان است، با این حال، برای دستیابی به بهترین نتیجه باید چند مرحله ساده را دنبال کنید:

کدو سبزی را تفت دهید

فر را از قبل با دمای 200 درجه سانتیگراد (390 درجه فارنهایت) گرم کنید.

کدو حلوایی را از وسط نصف کنید، دانه ها را بردارید و با 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون بریزید. آنها را روی یک ظرف پخت قرار دهید و به مدت 50 تا 55 دقیقه یا تا زمانی که نرم و کناره ها کمی کاراملی شوند، تفت دهید. در حالی که کدوها در حال تفت دادن هستند، شروع به تهیه پایه سوپ کنید.

butternut squash is cut in halves and the seeds are scooped out
سوپ ادویه دار کدو حلوایی 15

پایه سوپ را آماده کنید

یک تابه بزرگ با پایه سنگین یا فر هلندی را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون به آن اضافه کنید. پیازها را اضافه کنید و تفت دهید تا شفاف شوند.

sautéing chopped onions with olive oil in a dutch oven
سوپ ادویه دار کدو حلوایی 16

وقتی پیازها نرم شدند، پودر زردچوبه، گارام ماسالا، فلفل چیلی، فلفل سیاه تازه آسیاب شده و نمک را اضافه کنید. یک دقیقه دیگر تفت دهید.

spices are added to the sautéed onions
سوپ ادویه دار کدو حلوایی 17

رب گوجه فرنگی را به همراه رب سیر و زنجبیل هم بزنید. یک دقیقه دیگر تفت دهید و مدام هم بزنید.

tomato paste and garlic&ginger paste are added to the pan
سوپ ادویه دار کدو حلوایی 18

شیر نارگیل را اضافه کنید و خوب هم بزنید.

Coconut milk is added to the pan
سوپ ادویه دار کدو حلوایی 19

ماده را هم بزنید، مخلوط را به جوش بیاورید و اجازه دهید به آرامی به مدت 30 دقیقه بجوشد، تا زمانی که کدو حلوایی برشته و آماده شود.

the stock is added to the pan
سوپ ادویه دار کدو حلوایی 20

وقتی کدو حلوایی پخته شد، بگذارید خنک شود تا زمانی که بتوان آن را در دست گرفت و گوشت آن را با قاشق بردارید.

roasted butternut squash is scooped out of its skin
سوپ ادویه دار کدو حلوایی 21

Blitz and Serve

کدو حلوایی تفت داده شده و پایه سوپ را در مخلوط کن بریزید و آنقدر هم بزنید تا یکدست شود. همچنین می توانید از مخلوط کن دستی یا مایع ساز استفاده کنید.

roasted butternut squash and soup base are in a bowl of the blender
سوپ ادویه دار کدو حلوایی 22

اگر می‌خواهید سوپتان داغ شود، سوپ را به تابه برگردانید یا مستقیماً از مخلوط‌کن با تکه‌ای نان خرد شده سرو کنید!

spiced butternut squash soup garnished with pumpkin seeds
سوپ ادویه دار کدو حلوایی 23

پیشنهادات ارائه

بهترین همراهی این سوپ مغزی تند، یک تکه نان گرم است. -turkish-flatbread/”>Bazlama یا گوزلمه.

همچنین می‌توانید آن را با مقداری بورک سیب‌زمینی ترد، و اسفناج و فتا بورک، یا یک تکه برشته نان ساندویچ خانگی و یک کاسه سالاد خیار یونانییا سالاد پاستا ارزو برای یک وعده غذایی قابل توجه.

نکات برتر از سرآشپز

  • برشتن کدو حلوایی طعم شیرینی خاکی، دودی و کاراملی می دهد که طعم عالی می دهد و سوپ را حتی بهتر می کند.
  • می توانید سوپ کدو حلوایی تند را یک یا دو روز زودتر درست کنید و در صورت نیاز روی اجاق گاز روی حرارت متوسط ​​رو به پایین گرم کنید.
  • این سوپ وقتی با کدو حلوایی یا سیب زمینی شیرین درست می شود نیز طعم خوبی دارد. یک راه عالی برای استفاده از کدو تنبل های هالووین باقی مانده!

سؤالات متداول دستور غذا

چگونه سوپ کدو حلوایی پاییزی را نگهداری کنیم؟

باقی مانده آن تا 5 روز در یخچال یا 3 ماه نگهداری می شود. در فریزر اجازه دهید سوپ خنک شود و سپس آن را قبل از قرار دادن در یخچال یا فریزر به ظرف در بسته منتقل کنید.

چند کالری دارد سوپ کدو حلوایی دارید؟

این سوپ نه تنها خوشمزه است بلکه سالم و سرشار از مواد مغذی است. اگر دقیقاً از همان مواد ذکر شده در دستور غذا استفاده می کنید، 1 قسمت از این سوپ دوست داشتنی تنها 280 کالری دارد!

نحوه انتخاب و خرید کدو حلوایی خوب؟

هنگام خرید کدو حلوایی، مطمئن شوید که رسیده است تا بهترین طعم و مزه را داشته باشد. به دنبال کدو حلوایی با رنگ بژ باشید. بدون هیچ گونه بریدگی یا کبودی عمیق مطمئن شوید که نسبت به اندازه اش سنگین است و هیچ نقطه سبزی ندارد.

برای دستور العمل های خوشمزه تر برای شکرگزاری، چرا امتحان نکنید:

این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.

امیدوارم از روند تهیه این سوپ کدو حلوایی ابریشمی، خوشمزه و تند به همان اندازه که از خوردن آن لذت می برید لذت ببرید! ?

خوشحالی! / افیه اولسون!

spiced butternut squash soup served in a bowl with pumpkin seeds

سوپ کدو حلوایی ادویه دار

آیلا کلولی

سوپ کدو حلوایی ادویه دار، یک غذای لذیذ، لذیذ و آرام بخش است، زمانی که میل به یک کاسه گرما دارید یا زمانی که هوا شروع به تغییر می کند.

stop offset=”0%” stop-opacity=”1″/>

زمان آماده سازی 5 دقیقه

زمان آشپزی 55 دقیقه

زمان کل 1 hr

کورس پیش غذا، غذای اصلی، سوپ

آشپزی آسیایی، هندی

سرویس ها 4 افراد

کالری 281 kcal

مواد تشکیل دهنده 

 

دستورالعمل ها 

  • فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد (390 درجه فارنهایت) از قبل گرم کنید.

  • کدوها را از وسط نصف کنید، دانه ها را بردارید و با 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون بریزید.

  • آنها را روی ظرف پخت قرار دهید و به مدت 50 دقیقه تفت دهید. 55 دقیقه یا تا زمانی که کناره ها نرم و کمی کاراملی شود.

  • در حالی که کدوها در حال تفت دادن هستند، شروع به تهیه پایه سوپ کنید.

  • یک تابه بزرگ با پایه سنگین یا فر هلندی را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون به آن اضافه کنید. پیازها را اضافه کنید و تفت دهید تا شفاف شوند.

  • وقتی پیازها نرم شدند پودر زردچوبه، گارام ماسالا، فلفل چیلی، فلفل سیاه تازه آسیاب شده و نمک را اضافه کنید. یک دقیقه دیگر تفت دهید.

  • رب گوجه فرنگی را به همراه رب سیر و زنجبیل هم بزنید. یک دقیقه دیگر تفت دهید و مدام هم بزنید.

  • شیر نارگیل را اضافه کنید و خوب هم بزنید.

  • مایه را هم بزنید، مخلوط را به جوش بیاورید و اجازه دهید به آرامی به مدت 30 دقیقه بجوشد تا کدو حلوایی برشته و آماده شود.

  • زمانی که کدو حلوایی پخته شد، بگذارید خنک شود. تا زمانی که بتوان آن را به دست گرفت و گوشت را با قاشق بیرون کشید.

  • کدوهای تفت داده شده و پایه سوپ را در مخلوط کن بریزید و آنقدر هم بزنید تا یکدست شود. یا می توانید از مخلوط کن دستی یا مایع ساز استفاده کنید.

  • اگر می‌خواهید سوپتان داغ شود، سوپ را در تابه برگردانید یا مستقیماً از مخلوط‌کن با تکه‌ای نان خرد شده سرو کنید!

یادداشت

  • هنگام خرید کدو حلوایی، مطمئن شوید که رسیده است تا بهترین طعم و مزه را داشته باشد.
  • تفت دادن کدو حلوایی طعم شیرینی خاکی، دودی و کاراملی می دهد که طعم عالی می بخشد و سوپ را حتی بهتر می کند.
  • می توانید سوپ کدو حلوایی تند را یک یا دو روز زودتر درست کنید و در صورت نیاز روی اجاق گاز روی حرارت متوسط ​​رو به پایین گرم کنید.
  • این سوپ وقتی با کدو تنبل یا سیب زمینی شیرین درست می شود نیز طعم خوبی دارد. یک راه عالی برای استفاده از کدو تنبل های هالووین باقی مانده!
  • سوپ کدو حلوایی ادویه‌ای بدون گلوتن، گیاه‌خواری، گیاه‌خواری و دوستدار سرخپوشان است که آن را برای سرو برای جمعیت زیادی عالی می‌کند.
  • 1 قسمت از این سوپ دوست داشتنی تنها 280 کالری دارد!

تغذیه

کالری: 281کیلو کالری کربوهیدرات: 32gپروتئین: 4gچربی: 18g چربی اشباع شده: 10gچربی غیراشباع چندگانه: 1gچربی تک غیراشباع: 6gسدیم: 2208میلی گرمPotassium: 893mgFiber: 5g Sugar: 8 gVitamin A: 20599IU Vitamin C: 44mgCalcium: 119mg Iron: 4 mg

این پست از پیوندهای وابسته استفاده می کند. این بدان معناست که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کارمزد برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.

Did you make this recipe?

Please let me know how it turned out for you! Leave a comment below and tag @cookingorgeous on Instagram and hashtag it #cookingorgeous.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا