پیاز – سالاد لوبیا سفید ترکی
پیاز – سالاد لوبیا سفید ترکی
Fasulye Piyaz (سالاد لوبیا سفید ترکی) یک غذای جانبی سالم و مغذی است و یک همراه عالی برای وعده های غذایی شما.
از لوبیا، پیاز، گوجهفرنگی و جعفری درست میشود و سپس با تاهین، آب لیمو و روغن زیتون پوشانده میشود.
پیاز، یک سالاد سنتی با لوبیا سفید ترکی، نه تنها خوشمزه است، بلکه تهیه آن بسیار آسان است.
پیاز فقط در 15 دقیقه آماده میشود و میتوان آن را به عنوان یک غذای جانبی عالی برای هر وعده غذایی یا به عنوان یک گزینه ناهار سبک سرو کرد.
پرش به:
این سالاد ساده و در عین حال خوشمزه در اصل از استان آنتالیا ترکیه است که غذای اصلی آن محسوب می شود.
بقیه کشور معمولاً آن را به عنوان یک غذای جانبی با دستور العمل های سنتی ترکی مانند اینگل کوفته سرو می کنند. ، کوفته بره کبابی (Izgara Kofte)، یا میگو پخته چیزی (Karides Guvec).
سالاد پیاز چیست؟
Turkish Fasulye Piyaz یک سالاد لوبیا سفید خوشمزه و سالم است که با پیاز خلال شده، سبزیجات تازه و گوجه فرنگی درست می شود.
سپس با یک سس تند متشکل از آب لیمو، سماق، روغن زیتون و تاهین طعمدار میشود.
پیاز را میتوانید در منوی بسیاری از رستورانهای ترکیه پیدا کنید، مخصوصاً با اینگل کوفته یا کوفته ترکی پخته.
سالاد فصلیه پیاز را می توان به عنوان مززه به همراه نیز سرو کرد. href=”https://cookingorgeous.com/blog/muhammara-acuka-red-pepper-dip/”> Muhammara – Acuka (Red Pepper Dip)، Arnavut Cigeri – جگر ترکی، و تیروکافتری (فتای تند زده شده شیب).
چرا این دستور غذا جواب می دهد؟
- سالاد Fasulye Piyaz دستور پخت بسیار آسانی است که با مواد تازه و سالم درست می شود.
- این سالاد پیاز فاقد گلوتن، لبنیات و کم کربوهیدرات است و برای اکثر رژیم های غذایی خاص ایده آل است.
- فقط در 15 دقیقه آماده می شود که آن را به یک غذای عالی برای وعده های غذایی روزهای هفته تبدیل می کند.
- Fasulye Piyaz (سالاد لوبیا سفید ترکی) یک غذای جانبی آسان و خوشمزه است که به خوبی با بسیاری از طعم های مدیترانه ای ترکیب می شود.
مواد لازم برای پیاز – طرز تهیه سالاد لوبیا سفید ترکی
لوبیا سفید برای پیاز
ماده اصلی پیاز حبوبات است و می توانید از پخته استفاده کنید یا خشک شده را بپزید.
اگر میخواهید طرز پخت لوبیا خشک را از ابتدا یاد بگیرید، میتوانید دستور غذای Kuru Fasulye من را بررسی کنید.
بهترین گزینهها لوبیا کانلینی، لوبیا کره یا لوبیا دریایی است، اما از هر نوع لوبیا سفید میتوان برای آن غذا استفاده کرد
تهینی
تاهینی خمیری است که از دانههای کنجد تهیه میشود.
همیشه حتما از تاهینی با کیفیت خوب استفاده کنید و قبل از استفاده آن را خوب هم بزنید زیرا روغن به موقع روی خمیر کنجد جمع میشود.
میتوانید تاهینی را از سوپرمارکتهای بزرگ و فروشگاههای خاورمیانه خریداری کنید یا آنها را به صورت آنلاین از آمازون.
سماق
سماق – این ادویه محبوب در آشپزی خاورمیانه و ترکیه است. این یک چاشنی همه کاره است که رنگ قرمز روشن و ترشی را به ظرف اضافه می کند.
اگر سماقی در دست ندارید، به سادگی آب لیموترش را جایگزین کنید تا اسیدیته آن را جایگزین کنید.
میتوانید آن را از اکثر سوپرمارکتهای بزرگ و همچنین آنلاین از آمازون.
مواد دیگری که برای سالاد پیاز نیاز دارید عبارتند از:
- پیاز قرمز – من پیاز قرمز را به دلیل رنگ و طعم قوی ترجیح می دهم اما می توانید از هر پیازی که دوست دارید استفاده کنید. آنها را نازک برش دهید تا کمی ترد به سالاد اضافه شود.
- جعفری – جعفری یکی از گیاهان مورد علاقه من است که به سالادها طعم و درخشندگی می بخشد. استفاده از این گیاه معطر در بسیاری از دستور العمل های سالاد ترکی از جمله پیاز بسیار محبوب است.
- سرکه – اگرچه دستور اصلی پیاز سرکه انگور را به یاد می آورد، اما می توانید از سفید یا سرکه سیب نیز استفاده کنید.
- گوجه فرنگی – می توانید از هر گوجه فرنگی تازه برای تزئین سالاد خود استفاده کنید. اگر می خواهید آنها را به سالاد خود اضافه کنید، از گوجه فرنگی سفت و کم دانه استفاده کنید.
چگونه پیاز ترکی درست کنیم؟
تهیه این سالاد باقلا ترکی سالم بسیار ساده است.
با این حال، برای دستیابی به بهترین نتایج، باید چند نکته ساده را دنبال کنید:
لوبیاها را آماده کنید
اگر میخواهید از لوبیا خشک استفاده کنید، ۱ فنجان از آنها را یک شب در آب فراوان خیس کنید.
آنها را آبکش کنید و در تابه ای با آب فراوان قرار دهید.
حدود 1 ساعت یا تا زمانی که نرم شوند اما نرم نباشند بپزید.
زمان پخت بستگی به نوع لوبیا مورد استفاده شما دارد.
بگذارید لوبیاها در آب پخت خنک شوند و سپس قبل از استفاده آبکش کنید.
اگر می خواهید از لوبیاهای کنسرو شده استفاده کنید، آنها را با آبکش آبکش کنید و در حین تهیه سس کنار بگذارید.
سس پیاز را آماده کنید
برای سس، 3 قاشق غذاخوری لوبیا سفید را در یک کاسه بردارید و با چنگال آن را به صورت خمیر درآورید.
آب لیمو، تاهین، روغن زیتون، سرکه و نمک را اضافه کنید سپس هم بزنید.
اگر سس خیلی غلیظ بود آب اضافه کنید، چاشنی آن را بررسی کنید و آن را کنار بگذارید.
در روش دیگر، میتوانید از غذاساز برای صافتر شدن استفاده کنید.
به سادگی تمام مواد سس را در کاسه غذاساز بریزید و آن را به آرامی بریزید تا یکدست شود.
مونتاژ و تزئین
پیازها را ریز خرد کرده و همراه با لوبیا در ظرفی بریزید.
مقداری جعفری را ریز خرد کرده و همراه با فلفل چیلی، پاپریکا، فلفل سیاه تازه آسیاب شده و نمک به لوبیاها اضافه کنید.
سس را به سالاد اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا ترکیب شود.
سالاد را در یک کاسه بزرگ سرو یا کاسه های جداگانه قرار دهید.
با گوجه فرنگی خرد شده و تخم مرغ آب پز تزیین کنید.
لطفاً برای فهرست کامل مواد با اندازهگیری، روش کامل دستور غذا، یادداشتهای دستور غذا، و اطلاعات تغذیهای، به کارت دستور غذا در زیر بروید.
نکات برتر از سرآشپز
- از مواد با کیفیت بالا استفاده کنید. از آنجایی که پیاز یک سالاد ساده است، کیفیت مواد مهم است. سبزیجات و گیاهان تازه را برای بهترین طعم و بافت انتخاب کنید.
- پیاز قرمز طعم قوی دارد و گاهی اوقات می تواند تلخ باشد. این دستور پخت به مقدار زیادی پیاز قرمز خام نیاز دارد و ممکن است بخواهید طعم تند آنها را ملایم کنید. به سادگی آنها را با نمک، آب لیمو و کمی سماق بمالید تا نرم شوند و بسیار خوش طعم تر شوند.
- این سالاد وقتی تازه سرو شود طعم بهتری دارد. اگر می خواهید آن را از قبل درست کنید، سس و تزیینات را به سالاد اضافه نکنید و در ظرفی جداگانه نگه دارید.
- سالاد را قبل از سرو میل کنید و در صورت لزوم چاشنی آن را تنظیم کنید. در صورت نیاز نمک، فلفل یا سرکه بیشتری اضافه کنید تا طعم آن بهتر شود.
انواع سالاد پیاز
در حالی که دستور پخت سنتی پیاز با لوبیا سفید، پیاز قرمز، گوجه فرنگی و سبزی تازه درست میشود، انواع مختلفی از این سالاد محبوب ترکی وجود دارد که میتوانید با افزودن یا جایگزینی مواد مختلف ایجاد کنید.
در اینجا چند مورد از انواع پیاز مورد علاقه من برای امتحان وجود دارد:
- زیتون پیاز – زیتون های سیاه یا سبز برش خورده را به سالاد اضافه کنید تا طعمی شور و شور پیدا کند. زیتون همچنین تضاد خوبی در بافت با لوبیا سفید نرم و سبزیجات ایجاد می کند.
- پیاز پیاز – پیاز قرمز را با پیازهای نازک خلال شده جایگزین کنید تا طعم ملایم و شیرین تری داشته باشید. پیاز بهار نیز بافت تردتری به سالاد می دهد.
- پیاز فلفلی ترکی – فلفل دلمهای سبز ترکی خرد شده را به سالاد اضافه کنید تا یک لگد تند بخورید. فلفل ترکی دارای درجه حرارت متوسط و طعم کمی میوه ای است. اگر ادویه ملایم تری را ترجیح می دهید، می توانید از فلفل دلمه ای ملایم تری استفاده کنید یا مقدار استفاده شده در دستور غذا را کاهش دهید.
چگونه از Fasulye Piyaz – به سبک ترکی سرو کنیم؟
سالاد لوبیا سفید ترکی یک غذای جانبی عالی برای بسیاری از کباب ها و غذاهای کوفته است.
آنها را در کنار کوفته بره کبابی – ایزگارا کوفته، کباب آدانا (آدانا کوفته)، تاس کبابی – خورش گوشت گاو ترکی، کباب بره بیتی، یا اورمان کبابی.
میتوانید پیاز را بهعنوان بخشی از مز اسپری سرو کنید. سالاد روسی (سالاد اولیویه)، Saksuka (مز سبزیجات ترکی)، سیگارا بورگی ( رول پنیر ترکی) و موکور – کدو حلوایی ترد.
در منطقه آنتالیا که منشا این سالاد است، پیاز به عنوان غذای اصلی در کنار مقداری نان سرو می شود.
چرا آن را با نان پیده ترکی – Ramazan Pidesi امتحان نکنید، نان کیما نان، یا Pitka (نان کریسمس بلغاری)؟
سؤالات متداول دستور غذا
می توانید این سالاد را تا 3 روز در یخچال در ظرف در بسته نگهداری کنید. من فریز کردن سالاد پیاز را توصیه نمی کنم.
بله، می توانید سس را تا 5 روز قبل تهیه کنید و در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید.
اگر می خواهید پیازها را از قبل خلال کنید، آنها را بشویید و خشک کنید تا ترکیبات گوگردی از بین برود. آنها را به مدت 3 روز جداگانه در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید.
همچنین میتوانید حبوبات خشک را تا 5 روز قبل بپزید و آنها را جداگانه در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید.
پیاز خاستگاه ایران است اما در اکثر کشورهای خاورمیانه و مدیترانه نیز محبوبیت دارد. این سالاد خوش طعم در ربع آخر قرن نوزدهم به ترکیه معرفی شد.
برای دیگر دستور پختهای سالاد سالم، چرا امتحان نکنید:
این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.
امیدوارم از روند تهیه این سالاد کلاسیک لوبیا سفید ترکی “Fasulye Piyazi” به همان اندازه که از خوردن آن لذت می برید لذت ببرید! ?
خوشحالی! / افیه اولسون!
فاسولیه پیاز (سالاد باقلا ترکی)
سالاد Fasulye Piyaz (سالاد لوبیا ترکی) یک غذای جانبی سالم و مغذی است و یک همراه عالی برای وعده های غذایی شما.
مواد تشکیل دهنده
دستورالعمل ها
آماده کردن سس
-
50 گرم لوبیا پخته را پوست بگیرید. و با چنگال آنها را به خمیر تبدیل کنید.
-
تاهینی، سرکه، روغن زیتون، آب لیمو و نمک را اضافه کنید سپس هم بزنید.
-
اگر سس خیلی غلیظ بود آب اضافه کنید، چاشنی را بررسی کنید و در صورت نیاز نمک بیشتری اضافه کنید.
مونتاژ پیاز
-
در یک کاسه، بقیه لوبیاها، پیاز خلال شده، جعفری، فلفل چیلی در صورت استفاده، پاپریکا، تازه بریزید. فلفل سیاه آسیاب شده و نمک.
-
سس را به سالاد اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا ترکیب شود.
-
در ظرف سرو یا کاسه های جداگانه بریزید و با تخم مرغ آب پز و گوجه فرنگی خرد شده تزئین کنید./
یادداشت
- از مواد با کیفیت بالا استفاده کنید. از آنجایی که پیاز یک سالاد ساده است، کیفیت مواد مهم است. سبزیجات و گیاهان تازه را برای بهترین طعم و بافت انتخاب کنید.
- پیاز قرمز طعم قوی دارد و گاهی اوقات می تواند تلخ باشد. این دستور پخت به مقدار زیادی پیاز قرمز خام نیاز دارد و ممکن است بخواهید طعم تند آنها را ملایم کنید. به سادگی آنها را با نمک، آب لیمو و کمی سماق بمالید تا نرم شوند و بسیار خوش طعم تر شوند.
- این سالاد وقتی تازه سرو شود طعم بهتری دارد. اگر می خواهید آن را از قبل درست کنید، سس و تزیینات را به سالاد اضافه نکنید و در ظرفی جداگانه نگه دارید.
- سالاد را قبل از سرو میل کنید و در صورت لزوم چاشنی آن را تنظیم کنید. در صورت نیاز نمک، فلفل یا سرکه بیشتری اضافه کنید تا طعم آن بهتر شود.
- این سالاد را می توانید تا 3 روز در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید. من یخ زدن سالاد پیاز را توصیه نمی کنم.
تغذیه
کالری: 273کیلو کالری کربوهیدرات: 32gپروتئین: 14gچربی: 11g چربی اشباع شده: 2gPolyunsaturated Fat: 3gMonounsaturated Fat: 5gCholesterol: 62mgSodium: 229mgPotassium: 730mg Fiber: 8 gSugar: 1gVitamin A: 546IUVitamin C: 10mg Calcium: 130 mgIron: 5mg
این پست از پیوندهای وابسته استفاده می کند. این بدان معناست که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کارمزد برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.