کوفته خانگی (کوفته ترکی)
کوفته خانگی (کوفته ترکی)
این کوفته خانگی تند (کوفته ترکی) بسیار آسان و پر از طعم است.
میتوانید آنها را بهعنوان پیشغذا بهتنهایی یا بهعنوان وعدهی غذایی اصلی همراه با مقداری تعمیر ترد سرو کنید. سیب زمینی با سیر، نان پیتا یونانی، یا برنج ترکی (سهریلی پیلاو).
آنها نرم، آبدار و بسیار لذیذ هستند و غذای راحتی برای تغذیه خانواده شما هستند.
پرش به:
کوفته (یا کوفته) یکی از غذاهای مورد علاقه من در دوران کودکی و همچنین اولین غذای مناسبی است که طرز تهیه آن را یاد گرفتم.
من طی سالها دستور غذا را تغییر ندادهام و همیشه آن را ساده نگه داشتهام.
کوفته چیست؟
کوفته، کوفته یا کوفته یکی از محبوبترین غذاهای ترکیه است که از گوشت چرخ کرده، بره یا مخلوطی از هر دو تهیه میشود و با ادویههای عجیب و غریب و گیاهان تازه طعمدار میشود.
انواع مختلف بسیار زیادی وجود دارد و برخی از محبوب ترین آنها کوفته ازمیر (کوفته اسمیرنا)است. >، کوفته بره کبابی (Izgara Kofte)، اینگل کوفته، و آدانا کوفته (کباب آدانا).
کوفته میتواند به شکلهای مختلف باشد و میتوان آن را کبابی، پخت، در ماهیتابه سرخ کرد یا روی باربیکیو پخت.
اگرچه گوشت بره متداولترین گوشتی است که برای دستور پخت کوفته استفاده میشود، میتوانید از گوشت گوساله، گوشت گاو، مرغ یا مخلوط استفاده کنید.
غذاهای کوفته گیاهی نیز وجود دارد مانند فلاح کوفتسی و Mercimek Kofte (گلوله های عدس گیاهی).
چرا این دستور غذا جواب می دهد؟
- این یک غذای بسیار ساده و در عین حال بسیار خوشمزه است و فقط با چند ماده درست می شود.
- می توانید مخلوط کوفته را در دسته های بزرگ درست کنید و به شکل توپ درآورید و تا 3 ماه در فریزر نگهداری کنید.
- کوفتههای باقیمانده طعم بهتری دارند، میتوانید آنها را تا پنج روز در یخچال نگهداری کنید.
- کوفته/کوفته ترکی نیز برای سرگرمی عالی هستند! میتوانید آنها را به شکل پاتیل درآورید و برای مهمانیهای تابستانی خود روی باربیکیو بپزید.
- این دستور غذا هرگز مرا راضی نمی کند، من تقریباً 30 سال است که این غذا را درست می کنم.
- کوفته ترکی پخته برای مردم بسیار خوشایند است، این دستور 24 تا 26 کوفته به شما می دهد.
مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها
کوفتهمخلوط
- گوشت چرخ کرده– ماده اصلی کوفته قیمه است و چربی آن به اندازه کیفیت گوشت اهمیت دارد. قیمه ایده آل باید 30 درصد چربی داشته باشد تا کوفته های نرم و خوشمزه ای داشته باشد. استفاده از گوشت چرخ کرده بدون چربی آنها را خشک و سفت می کند. اگر می خواهید از گوشت چرخ کرده بدون چربی استفاده کنید، باید مقداری چربی یا روغن به مخلوط اضافه کنید. من معمولاً از نیمی از گوشت بره و نیمی از گوشت چرخ کرده استفاده می کنم تا تعادل چربی را به درستی بدست آوریم.
- سیر – یک طعم دهنده عالی دیگر برای غذاهای کوفته است و کاملا ضروری است. میتوانید با هاون و هاون یا آن را با Microplane. می توانید سیر تازه را با پودر سیر جایگزین کنید.
- تخم مرغ – به چسباندن گوشت، آرد سوخاری، ادویه جات و گیاهان کمک می کند. برای حداکثر یک کیلو گوشت، معمولاً به بیش از یک تخم مرغ نیاز ندارید.
- خرد نان – آنها آب گوشت را در حین پختن جذب می کنند و در داخل کوفته به دام می افتند. همچنین، آنها به کوفته ها یک بافت نرم خوب می دهند.
- جعفری – گیاهی با طعم عالی برای افزودن به مخلوط کوفته. برای بهترین نتیجه از برگ های جعفری صاف یا مجعد استفاده کنید. می توانید آن را با آویشن یا پونه کوهی جایگزین کنید.
- ادویه های کوفته – اکثر دستور العمل های کوفته نیاز به ترکیبی از فلفل سیاه، پاپریکا و/یا چیلی دارند، اما می توانید پودر گشنیز، فلفل هندی، زیره سبز یا کمی دارچین را نیز اضافه کنید.
سس
گوجهو و فلفل
- گوجه فرنگی – گوجه فرنگی قرمز و آبدار تابستانی همیشه بهترین گزینه است، اما اگر گوجه فرنگی های شما کاملا قرمز نیستند، می توانید مقداری رب گوجه فرنگی اضافه کنید. قبل از افزودن به سس، آنها را رنده کنید یا در غذاساز بریزید.
- فلفل – فلفل سبز ترکی در آشپزی ترکی بسیار محبوب است. آنها معمولاً خفیف هستند اما برخی از آنها می توانند کاملاً گرم باشند. همیشه قبل از استفاده آنها را بررسی کنید زیرا می توانند بر تندی ظرف شما تأثیر بگذارند. می توانید آنها را با فلفل دلمه ای یا فلفل پادرون اسپانیایی جایگزین کنید. آنها را بشویید، خشک کنید و سپس قبل از تفت دادن به قطعات برش دهید.
- روغن – روغن نباتی بهترین روغن برای پختن کوفته است. همچنین می توانید از روغن کانولا، روغن کلزا یا روغن بادام زمینی استفاده کنید.
چگونه کوفته خانگی درست کنیم (کوفته ترکی)؟
تهیه این غذای اصیل کوفته ترکی بسیار ساده و ساده است.
اما، برای دستیابی به بهترین نتایج، باید چند نکته و مراحل ساده را دنبال کنید:
کوفته ها را آماده کنید
چرخکرده، پیاز، سیر، آرد سوخاری، تخممرغ، جعفری، نمک، پاپریکا، تکههای چیلی و فلفل سیاه تازه آسیاب شده را در کاسهای با اندازه متوسط بریزید.
همه را با هم مخلوط کنید تا کاملاً ترکیب شوند، سپس به ورز دادن آن برای 5 دقیقه دیگر ادامه دهید.
آنها را به اندازه 24 تا 26 توپ به اندازه یک گردو در آورید.
یک ماهیتابه بزرگ یا ماهیتابه را روی حرارت متوسط از قبل گرم کنید. روغن را داغ کنید و سپس کوفته ها را اضافه کنید.
کوفته ها را به مدت 2 تا 3 دقیقه به خوبی سرخ کنید.
تابه را بیش از حد شلوغ نکنید، در صورت لزوم این کار را به صورت دستهای انجام دهید.
کوفته ها را در ظرف فر قرار دهید و سپس فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) گرم کنید.
سس را آماده کنید
فلفل ها را در همان ماهیتابه بریزید و سپس آنها را چند دقیقه تفت دهید.
گوجه فرنگی رنده شده، پاپریکا، نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده را به همراه آب سبزیجات یا آب اضافه کنید.
سس را بجوشانید و سپس روی کوفته ها بریزید.
ظرف فر را در فر از قبل گرم شده قرار دهید و سپس به مدت 15 دقیقه بپزید تا کوفته ها کاملا پخته شوند.
لطفاً برای فهرست کامل مواد با اندازهگیری، روش کامل دستور غذا، یادداشتهای دستور غذا، و اطلاعات تغذیهای، به کارت دستور غذا در زیر بروید.
پیشنهادات ارائه
این غذای کوفته ترکی با ادویه خوشمزه برای سرو با برنج یا بلغور غذاهایی مانند بلغور پیلاوی (بلغور پلو پلو ترکی) عالی است. برنج ترکی (Sehriyeli Pilav)، یا بلغور پلو ترکی با عدس.
همچنین میتوانید آن را روی مقداری نان مانند بزلما (نان تخت ترکی)، نان پیتا یونانی، روغنی نان پاکستانی، یا نان سیر – نان تخت هندی.
برای اینکه آن را به یک جشن کامل تبدیل کنید، چرا مقداری سالاد مانند Fasulye Piyaz (سالاد باقلا ترکی)اضافه نکنید >، سالاد موشک با پارمسان، سالاد چغندر و فتا، یا سالاد سیب زمینی اتریشی؟
نکات برتر از سرآشپز
- برای کوفته های خوشمزه و آبدار، از گوشت چرخ کرده تازه با حداقل محتوای 20٪ چربی استفاده کنید.
- همچنین، اجازه دهید مخلوط کوفته شما حداقل 2 ساعت استراحت کند، در حالت ایده آل یک شب تا طعم ها مخلوط شوند.
- از دستان خود برای مخلوط کردن گوشت، گیاهان و ادویه جات استفاده کنید تا مطمئن شوید که همه چیز به خوبی مخلوط شده است.
- هنگام سرخ کردن کوفتهها، تابه را بیش از حد شلوغ نکنید، در صورت لزوم این کار را به صورت دستهای انجام دهید.
سؤالات متداول دستور غذا
می توانید مخلوط کوفته را از قبل درست کنید و تا آخر در یخچال نگهداری کنید. تا پنج روز طعم آنها بعد از یکی دو روز حتی بهتر خواهد شد!
میتوانید باقیماندهها را تا پنج روز در یک ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید.
اگر میخواهید مدت طولانیتری آنها را نگه دارید، آنها را بین کاغذهای روغنی در ظرفهای دربسته قرار دهید و سپس آنها را تا سه ماه فریز کنید. وقتی میخواهید بپزید بگذارید یک شب در یخچال یخ بزنند و سپس طبق دستور بپزید.
برای غذاهای لذیذتر کوفته/کوفته/کوفت، چرا امتحان نکنید:
این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.
امیدوارم از روند درست کردن این غذایترکی کاملاً تند و تیز به همان اندازه که از خوردن آن لذت می برید لذت ببرید! ?
خوشحالی! / افیه اولسون!
کوفته خانگی (کوفته ترکی)
این کوفته خانگی تند و آبدار (کوفته ترکی) بسیار آسان و پر از طعم است.
مواد تشکیل دهنده
دستورالعمل ها
ساخت کوفته ها
-
قیمه، پیاز، سیر را بگذارید آرد سوخاری، تخم مرغ، جعفری، نمک، پاپریکا، فلفل چیلی و فلفل سیاه تازه آسیاب شده در یک کاسه متوسط.
-
همه چیز را با هم مخلوط کنید تا کاملا مخلوط شوند، سپس 5 دقیقه دیگر به ورز دادن ادامه دهید.
-
آنها را به شکل 24 تا 26 توپ به اندازه یک گردو در آورید.
-
Preheat a large skillet or frying pan over medium heat.
-
Heat the oil and then add the meatballs. Nicely brown the meatballs for about 2-3 minutes. Don’t overcrowd the pan, do this in batches if necessary.
-
Preheat the oven to 180° C (360°) and place the meatballs in an oven dish.
Prepare the Sauce
-
Place the peppers in the same pan and saute them for a few minutes.
-
Add the grated tomatoes, paprika, salt, and freshly ground black pepper along with the vegetable stock or water.
-
Bring the sauce to a boil and pour on the meatballs.
-
Place the oven dish in preheated oven and bake for 15 minutes, until the meatballs are thoroughly cooked.
Notes
- For delicious and juicy meatballs, use freshly minced meat with a minimum of 20% fat content.
- Also, let your kofte mixture rest for a minimum of 2 hours, ideally overnight for the flavors to meld.
- You can make the kofte mixture in advance and keep them refrigerated for up to five days. They will taste even better after a day or two!
- Don’t overcrowd the pan when browning the meatballs, do this in batches if necessary.
- Use your hands to mix up the meat, herbs, and spices to make sure everything is mixed well.
- You can store the leftovers in an airtight container refrigerated for up to five days.
Nutrition
Calories: 451kcalCarbohydrates: 21gProtein: 30gFat: 28gSaturated Fat: 8gPolyunsaturated Fat: 9gMonounsaturated Fat: 9gTrans Fat: 1gCholesterol: 117mgSodium: 1173mgPotassium: 1104mgFiber: 6gSugar: 10gVitamin A: 2494IUVitamin C: 174mgCalcium: 75mgIron: 4mg
This post uses affiliate links. This means that if you click on them and then buy something, we get a small amount of commission to keep the site running, but it doesn’t cost you anything more.