هویج و جعفری سرخ شده عسلی
هویج و جعفری سرخ شده عسلی
این هویج و پارسنیپس برشته شده عسلی، غذای جانبی عالی برای کباب یکشنبه، شام شب هفته، یا یک مناسبت خاص مانند روز کریسمس یا شکرگزاری است.
آنها با مواد ساده ای مانند سیر، گیاهان تازه و خردل طعم دار می شوند.
تهیه این سبزیجات سوخاری سالم و خوشمزه بسیار آسان است و با بسیاری از غذاها مانند شانه بره آهسته پخته، سالمون انفرادی در کروت، بوقلمون سرخ شده در فر با سس، ژامبون پخته لعاب دار عسلی و گوشت برشته شده.
پرش به:
تفت دادن ازگیل و هویج طعم شیرین طبیعی آنها را تشدید می کند و آنها را به یک غذای جانبی ترد، لطیف و خوشمزه تبدیل می کند.
میتوانید این سبزیجات ریشهای شیرین برشته شده زمستانی را فقط با هویج یا جعفری و همچنین ترکیبی از هر دو درست کنید.
این هویج و جعفری با لعاب عسلی با بسیاری از خوراکی ها عالی می شوند.
همچنین، آنها به اندازه کافی شیک به نظر می رسند تا بخشی از میز شام شکرگزاری یا کریسمس شما باشند.
این دستور غذا همیشه بهعنوان بخشی از وعده غذایی تعطیلات ما، و همچنین شام معمولی کباب یکشنبه همراه با ترد بسیار ارائه میشود. سیب زمینی سوخاری چربی اردکی، گل کلم پنیری پخته، خوک های کوچک خانگی در یک پتو و مش سوئدی و هویج.
چرا این دستور غذا را دوست خواهید داشت؟
- این جعفری و هویج برشته شده عسلی، همراهی عالی برای شام کباب یکشنبه یا شام تعطیلات شما هستند.
- تهیه آنها بسیار آسان است و فقط به چند ماده اولیه نیاز دارید که ممکن است از قبل در یخچال خود داشته باشید.
- این پیش غذای آسان نیز بسیار سالم است. آنها بدون گلوتن و بدون لبنیات هستند و می توانید به راحتی نسخه گیاهی را با جایگزین کردن عسل با شربت افرا تهیه کنید.
مواد مورد نیاز
لطفاً برای فهرست کامل مواد با اندازهگیری، روش کامل دستور غذا، یادداشتهای دستور غذا، و اطلاعات تغذیهای، به کارت دستور غذا در زیر پیمایش کنید.
- هویج– هویج های متوسط را انتخاب کنید که اندازه آن شبیه به جعفری است. آنها را پوست بگیرید و به قطعات درشت برش دهید. مطمئن شوید که همه آنها در اندازه های مشابه برای پخت و پز یکسان بریده شده اند.
- ازگیل –این سبزیجات ریشه ای شیرین و خاکی بسیار شبیه هویج هستند. ازگیل متوسط را بخرید زیرا برای تفت دادن بهترین است. آنها را پوست بگیرید و به اندازه ها و شکل های مشابه هویج برش دهید.
- عسل – من از عسل ارگانیک مزرعه که به اندازه کافی آبدار باشد تا روی سبزیجات را بپوشاند. اگر می خواهید این غذای جانبی را گیاهی کنید، آن را با شربت افرا جایگزین کنید.
- خردل – من از خردل سبوس دار برای افزایش طعم و افزودن تندی ملایم به سبزیجات برشته شده با پوشش عسلی شیرین استفاده می کنم. خردل دیژون نیز عالی عمل می کند اگر چیزی کمی قوی تر می خواهید.
چگونه دستور پخت هویج و جعفری با عسل را درست کنیم؟
تهیه هویج و جعفری سرخ شده با عسل بسیار آسان است و برای دستیابی به بهترین نتیجه، باید چند مرحله ساده را دنبال کنید:
لعاب عسل را آماده کنید
فر را از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد (360 درجه فارنهایت) گرم کنید.
برگهای آویشن تازه را ریز خرد کنید، سیر را به شکل خمیر درآورید و کنار بگذارید.
عسل رانی، روغن زیتون فوق بکر یا روغن گیاهی، سیر، خردل سبوس دار، آویشن ریز خرد شده، نمک، فلفل سیاه و فلفل دلمه ای را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید.
آن را کنار بگذارید.
سبزیجات و کباب را بپوشانید
سبزیجات را پوست کنده و به تکه های مشابه برش دهید و آنها را با مخلوط عسل به کاسه اضافه کنید.
خوب هم بزنید تا همه هویج و جعفری با لعاب عسل پوشانده شود.
سبزیجات را به خوبی در سینی فر یا تابه فر روی یک لایه بچینید.
آنها را در فر از قبل گرم شده قرار دهید و به مدت 40 تا 45 دقیقه بپزید تا زمانی که به خوبی کاراملی و نرم شوند.
این غذای جانبی خوشمزه را با سبزیجات خرد شده مانند جعفری تازه و رزماری تازه تزیین کنید و همراه با غذاهای کباب شده مورد علاقه خود به صورت گرم سرو کنید.
نکات برتر سرآشپز
- هویج و جعفری را به اندازه و به شکل تکه های مشابه خرد کنید. این باعث می شود که سبزیجات به طور یکنواخت پخته شوند.
- از یک سینی پخت بزرگ استفاده کنید تا سبزیجات را بدون شلوغی در یک لایه قرار دهید تا اطمینان حاصل شود که سبزیجات به خوبی کاراملی شده و پخته شده اند.
- اگر میخواهید این دستور غذای خوشمزه وگان را درست کنید، عسل را با شربت افرا جایگزین کنید.
پیشنهادات ارائه
این سبزیجات ریشه ای با لعاب عسلی، همراهی عالی برای بسیاری از غذاها مانند بوقلمون آهسته برشته شده است. پا (با سس)، پای ترکی شپرد، سی باس پخته شده در فویل – Firinda Levrek، پای بره بدون استخوان، سوسیس سرخ کن هوا، مرغ کباب کامل هلندی و پای قارچ و تره فرنگی.
پیش برید
میتوانید یک روز قبل سبزیجات را پوست کنده و برش دهید و در یخچال در ظرفی در بسته نگهداری کنید.
همچنین، میتوانید لعاب عسل را تا ۲ روز قبل آماده کنید و آن را در یک شیشه یا ظرف در یخچال نگهداری کنید.
سؤالات متداول دستور غذا
خیر، لازم نیست جعفری ها را قبل از تفت دادن، آب پز کنید؟ . آنها همزمان با هویج پخته می شوند.
هنگام خرید جعفری با اندازه متوسط آن را انتخاب کنید.
هویج و جعفری بو داده شده با عسل تا پنج روز در ظرف دربسته در یخچال نگهداری می شوند.
باقیمانده آن برای تهیه سوپ نیز عالی است. من به سادگی ½ فنجان عدس، سیر تفت داده شده و پیاز را از تفت دادن شانه بره آهسته پخته اضافه می کنم، و همراه با باقی مانده سبزیجات در یک تابه بریزید.
برای غذاهای خوشمزه تر برای روز شکرگزاری یا کریسمس، چرا امتحان نکنید:
این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.
امیدوارم از روند درست کردن این هویج و جعفری سرخ شده عسلی فوق العاده خوشمزه، رنگارنگ و سالم به همان اندازه که از خوردن آنها لذت می برید لذت ببرید! 🙂
خوشحالی! / افیه اولسون!
هویج و جعفری بو داده عسل
این هویج و ازگیل برشته شده عسلی، غذای جانبی عالی برای کباب یکشنبه یا مناسبتهای خاص مانند کریسمس یا شکرگزاری است.
مواد تشکیل دهنده
دستورالعمل ها
تهیه لعاب عسل
-
فر را از قبل با دمای 180 گرم کنید. درجه سانتیگراد (360 درجه فارنهایت).
-
عسل، روغن زیتون، سیر، خردل سبوس دار، آویشن ریز خرد شده، نمک، فلفل و فلفل دلمه ای را با هم مخلوط کنید. کاسه بزرگ آن را کنار بگذارید.
برشتن سبزیجات
-
سبزیجات را پوست گرفته و به تکه های مشابه برش دهید و با عسل داخل کاسه بریزید. لعاب.
-
خوب هم بزنید تا تمام هویج و جعفری با لعاب عسل پوشانده شود.
-
سبزیجات را به خوبی در سینی فر روی یک لایه بچینید.
-
آنها را در فر از قبل گرم شده قرار دهید و به مدت 40 تا 45 دقیقه بپزید تا کاملاً کاراملی شوند. و لطیف.
-
با سبزیجات خرد شده تزیین کنید و به همراه غذاهای کباب شده مورد علاقه خود به صورت گرم سرو کنید.
یادداشت
- هویج و جعفری را به اندازه و به شکل تکه های مشابه خرد کنید. با این کار سبزیجاتی به طور مساوی پخته می شوند.
- از یک سینی به اندازه کافی بزرگ استفاده کنید تا سبزیجات را بدون شلوغی در یک لایه قرار دهید تا اطمینان حاصل شود که سبزیجات به خوبی کاراملی شده و پخته شده اند.
- اگر میخواهید این غذای جانبی گیاهخوار باشد، عسل را با شربت افرا جایگزین کنید.
- باقیمانده ازگیل و هویج بو داده شده با عسل تا پنج روز در ظرف دربسته در یخچال نگهداری میشوند.
- می توانید یک روز قبل سبزیجات را پوست بگیرید و برش دهید و در یخچال در ظرفی در بسته نگهداری کنید.
- همچنین میتوانید لعاب عسل را تا 2 روز قبل آماده کنید و آن را در یک شیشه یا ظرف در یخچال نگهداری کنید.
تغذیه
کالری: 176کیلو کالری کربوهیدرات: 42gپروتئین: 3gچربی: 1g چربی اشباع شده: 0.1g< /span>چربی غیراشباع چندگانه: 0.2gچربی تک غیراشباع: 0.3gسدیم: 722میلی گرمپتاسیم: 897میلی گرم< /span>فیبر: 10g قند: 18 gویتامین A: 20936IU ویتامین C: 31میلی گرم< /span>کلسیم: 99mg Iron: 1 mg
این پست از پیوندهای وابسته استفاده می کند. این بدان معناست که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کارمزد برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.