سلامت

10 نکته در مورد کینوا

10 نکته در مورد کینوا

10 نکته در مورد کینوا

10 choses à savoir sur le quinoa

کینوا یک ماده غذایی با فواید تغذیه ای غیرقابل انکار است. علاوه بر این، همراهی است که پاستا یا برنج را تغییر می دهد.

بدون گلوتن است

دستورالعمل های سم زدایی Croq’Kilos را به صورت رایگان دانلود کنید

Détox Croq'Kilos

حاوی پروتئین های با کیفیت

کینوا حاوی مقدار زیادی پروتئین است: حدود 15 گرم در هر 100 گرم و مقدار قابل توجهی آهن، 9 گرم در هر 100 گرم. بنابراین جایگزین خوبی برای گوشت است و بنابراین کاملاً در یک منوی گیاهی قرار می گیرد.

مزه مزه ای دارد

کینوا هم از نظر طعم و هم از نظر ظاهر شبیه برنج است . طعمی لطیف، کمی خاکی و آجیلی دارد. بافت آن بسته به پخت آن می تواند ترد (آل دنته) یا نرم باشد.

انتقال روده را تسهیل می کند

با تشکر از فیبر بالای آن کینوا ترانزیت روده ای را تسهیل می کند و احساس سیری را تقویت می کند. علاوه بر این، کالری کمی دارد: بنابراین یک متحد ایده آل برای لاغری است. همچنین به تنظیم سطح کلسترول کمک می کند و بنابراین خطر ابتلا به اختلالات قلبی عروقی را محدود می کند.

این می توان برای مدت طولانی نگهداری کرد

کینوا پخته نشده را می توان به راحتی به مدت 1 سال در ظرف دربسته و دور از گرما و نور نگهداری کرد. از طرف دیگر کینوا پخته شده را می توان تا 5 روز در یخچال یا احتمالاً به مدت 1 ماه در فریزر نگهداری کرد.

قبل از آماده سازی باید شسته شود

دانه های کینوا توسط یک ماده طبیعی به نام ساپونین احاطه شده اند. اگر برای انسان سمی نیست، باز هم بهتر است از شر آن خلاص شوید، زیرا می تواند طعم بسیار تلخی بدهد. برای شستن کینوا کافی است آن را در یک آبکش قرار دهید و چند دقیقه آب سرد را داخل آن بریزید.

آشپزی طولانی است

کینوا مانند برنج در آب جوش پخته می شود. با این حال، پخت آن طولانی تر است، زیرا دانه آن توسط یک غشای لیپیدی مضاعف محافظت می شود که از نفوذ آب به قلب جلوگیری می کند. بنابراین لازم است زمان پخت را در مقایسه با برنج کلاسیک دو برابر کنید.

چندین گونه وجود دارد

انواع مختلفی وجود دارد کینوا: کینوا سفید، کینوآ قرمز و کینوآ سیاه. تفاوت بین کینواها ظریف اما واقعی است: بلوند نرم تر است و طعم خنثی تری نسبت به بقیه دارد، قرمز و مشکی سفت تر. بنابراین می توان آنها را به دلیل طعم و مزه آنها انتخاب کرد، اما همچنین برای افزودن رنگ به بشقاب.

کمی بیشتر از برنج دوز شده است

برای تهیه غذای اصلی به طور متوسط ​​70 تا 80 گرم کینوا خام برای هر نفر لازم است. در مورد برنج، باید به طور متوسط ​​کمی کمتر، حدود 50 گرم حساب کرد.

مشتقاتی از کینوا وجود دارد

چند محصول از کینوا تهیه می شوند و عمدتاً در فروشگاه های ارگانیک یافت می شوند. “شیر کینوا” مانند شیر سویا، میلک شیک های بدون لاکتوز تولید می کند. از طرف دیگر آرد کینوا این امکان را فراهم می کند که آماده سازی هایی مانند کیک یا پنکیک بدون گلوتن تهیه شود. در نهایت، کرم کینوا پودری است که برای بستن سس یا دسر استفاده می شود.

97% خوانندگان این مقاله را مفید یافتند شما چطور؟

این مقاله مفید بود؟

حتما بخوانید : 10 دسر کم کالری

توجه این مطلب نمی تواند جایگزین نشخه پزشکی شود و رسانه هیچ گونه مسئولیتی در قبال آن ندارد 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا