آشپزی

کیک خرچنگ سرخ کن آسان

کیک خرچنگ سرخ کن آسان

این کیک های خوشمزه و آسان خرچنگ سرخ کن با هوابا طعم خرچنگ تازه پر شده اند و تنها در 25 دقیقه آماده می شوند.

به سادگی کیک های خرچنگ خود را شکل دهید، آنها را در سرخ کن بادی خود قرار دهید، و بگذارید ترد شوند و در حین تهیه یک سس تارتار برای فرو بردن آنها در آن!

3 pieces of crab cakes served with salad and lemon slices
پرش به:

کیک های خرچنگ سرخ کن با هوا پیش غذای عالی برای تحت تاثیر قرار دادن مهمانان شام شما هستند.

آنها همچنین برای سرو به عنوان یک وعده غذایی سبک همراه با مقداری سالاد انبه تایلندی تند عالی هستند. سمت.

و باقیمانده‌ها ساندویچ‌های فوق‌العاده خوشمزه را برای یک ناهار یا پیک‌نیک بسته‌بندی می‌کنند.

من از  سرخ کن هوای خود استفاده می کنم وقتی به دستور پخت سریع و ساده سرخ‌کن هوا نیاز دارم، مانند مارچوبه سرخ‌کن آسان هوا، مرغ سرخ کن با هوا، چوب ماهی در سرخ کن هوا، رولت های دارچین سرخ کن با هوا، و همبرگر سرخ کن آسان. 

سرخ کن هوا کار شگفت انگیزی را انجام می دهد که غذاهایی با طعم “سرخ شده” اما با چربی و کالری کمتری تولید می کند. و دقیقاً به همین دلیل است که در وهله اول یک سرخ کن بادی خریدم.

چرا این دستور غذا جواب می دهد؟

  • تهیه آن فوق العاده آسان است و تنها در 25 دقیقه آماده می شود. به سادگی همه چیز را با هم مخلوط کنید، آن را به شکل نبات درآورید و در هوا سرخ کنید.
  • در واقع می توانید گوشت خرچنگ را بچشید زیرا دستور غذا به پرکننده های زیادی نیاز ندارد، حتی یک تخم مرغ! با مواد روشن و خوش طعم، هر کیک خرچنگ کمی چاشنی می شود.
  • اگر سرخ‌کن ندارید، می‌توان آن‌ها را در فر یا تابه سرخ کرد.
  • می‌توانید باقیمانده‌ها را فریز کرده و تا یک ماه نگهداری کنید.

مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها

Labelled picture of ingredients for crab cakes
  • گوشت خرچنگ – گوشت خرچنگ کلوچه، پوسته یا پنجه ای تازه و دستچین شده را از ماهی فروش خود بخرید. هرچه گوشت خرچنگ تازه تر باشد، طعم کیک خرچنگ بهتر است. شما همچنین می توانید از کنسرو گوشت خرچنگ به صورت کمی استفاده کنید.
  • سس مایونز – به چسباندن مواد به یکدیگر کمک می کند. همچنین می‌توانید از سس تارتاربرای طعم بیشتر استفاده کنید.
  • سس Worcestershire – طعم قوی اومامی را به کیک های خرچنگی ظریف اضافه می کند. مقدار کمی زیاد می شود، 1 ½ قاشق چای خوری تمام چیزی است که ما نیاز داریم. آنها به طور گسترده در سوپرمارکت ها و همچنین به صورت آنلاین در آمازون.
  • تاباسکو – من عاشق استفاده از سس تاباسکو هستم تا کمی گرما و طعم اضافی به کیک های خرچنگی خود اضافه کنم. می توانید آن را حذف کنید یا به جای آن از سس تند مورد علاقه خود استفاده کنید. مقدار آن را به سلیقه خود تنظیم کنید.
  • لیمو– از آب لیموی تازه فشرده استفاده کنید تا کمی روشنایی و پانچ به کیک های خرچنگی خود اضافه کنید. از استفاده از آب لیموی بطری شده خودداری کنید.
  • پانکو – کیک های خرچنگی را به جای اینکه به مخلوط اضافه کنم با پنکو می پوشانم. آنها تردی و رنگ بیشتری به کیک های خرچنگ می دهند.
  • پیاز بهار – آنها مقداری طعم تازه و رنگ سبز روشن را به کیک های خرچنگ اضافه می کنند. همچنین می‌توانید به جای آن از سبزیجات تازه خرد شده مانند جعفری، پیازچه یا گشنیز استفاده کنید.

دستورالعمل های گام به گام

تهیه این کیک های خرچنگ سرخ کن با هوا بسیار آسان است و برای دستیابی به بهترین نتایج باید چند مرحله ساده را دنبال کنید:

مخلوط کیک خرچنگ را درست کنید

گوشت خرچنگ، پیازچه، سس مایونز، توباسکو، سس Worcestershire، آب لیمو، نمک و فلفل تازه آسیاب شده را در یک کاسه بزرگ قرار دهید.

the ingredients for crab cake are placed in a bowl

با استفاده از چنگال یا دست‌ها، آن‌ها را با هم مخلوط کنید.

کاسه را بپوشانید و مخلوط را برای حداقل 30 دقیقه، حداکثر تا 24 ساعت در یخچال قرار دهید.

crab cake mixture ready to be shaped

به کیک های خرچنگ شکل دهید

مخلوط را به 8 قسمت مساوی 60 گرمی تقسیم کنید، یا اگر قسمت های بزرگتر می خواهید، به 6 قسمت مساوی هر کدام 80 گرم تقسیم کنید.

مخلوط را با استفاده از کاتر حلقه ای یا دستان خود به شکل پاتیل در آورید. من برای 60 گرم کیک خرچنگ از یک 5 سانتی متر (2 اینچ) و برای 80 گرم کیک خرچنگ از 6 سانتی متر (2.5 اینچ) استفاده می کنم.

shaping a crab cake with a ring cutter

کیک خرچنگ را با آرد سوخاری پانکو بپوشانید و در صورت لزوم شکل آن را تغییر دهید.

crab cake is covered with panko

این روند را برای بقیه کیک های خرچنگ تکرار کنید.

آنها را در بشقاب کنار بگذارید.

crab cakes are ready to cook

و بپزید

اگر می‌خواهید کیک‌های خرچنگی‌تان قهوه‌ای تیره و ترد بیشتری داشته باشند، پیشنهاد می‌کنم قبل از قرار دادن آن‌ها در سبد سرخ‌کن هوا، آن‌ها را چند دقیقه در تابه‌ای داغ از هر طرف سرخ کنید.

به سادگی تابه خود را روی حرارت زیاد گرم کنید، یک قاشق غذاخوری روغن نباتی اضافه کنید و کیک های خرچنگی خود را به مدت 2 دقیقه در هر طرف تفت دهید.

آنها را در سبد سرخ کن بادی خود قرار دهید و به مدت 8 دقیقه در دمای 200 درجه سانتی گراد (390 درجه فارنهایت) بپزید.

crab cakes are pan fried before air frying for a deeper golden colour

اگر به دنبال آن رنگ قهوه ای تیره و تردی اضافی نیستید، به سادگی سبد سرخ کن هوا را با اسپری نچسب اسپری کنید، یا آن را با کاغذ روغنی بپوشانید.

8 pieces of crab cakes are placed in air fryer basket

کیک‌های خرچنگ را بگذارید، روی آن‌ها مقداری روغن اسپری کنید و به مدت 12 تا 13 دقیقه در دمای 200 درجه سانتی‌گراد (390 درجه فارنهایت) بپزید.

8 pieces of crab cakes cooked in an air fryer

لطفاً برای فهرست کامل مواد با اندازه‌گیری، روش کامل دستور غذا، یادداشت‌های دستور غذا، و اطلاعات تغذیه‌ای، به کارت دستور غذا در زیر بروید.

چگونه کیک خرچنگ سرخ کن با هوا سرو کنیم؟

این کیک‌های خرچنگی همانطور که هستند خوشمزه هستند، اما وقتی با سس غوطه‌وری مانند سرو می‌شوند، حتی بهتر می‌شوند. سس تارتار با کیپر، مربای چیلی گوجه فرنگی به سبک تایلندی، یا سس فلفل دلمه ای شیرین از برند مورد علاقه شما.

اگر می خواهید کیک خرچنگی را به عنوان غذای اصلی سرو کنید، در زیر تعدادی از غذاهای مورد علاقه من را آورده شده است. که کاملاً با آنها جفت می شوند:

سیب زمینی شیرین منجمد در سرخ کن هوا، بادی سرخ کن کلم بروکسل، سالاد پاستا ارزو، راتاتوی نیکوز، تخم مرغ شیطانی آووکادو بدون مایو و سیب زمینی ترد را با سیر تفت دهید.

نکات برتر از سرآشپز

  • گوشت خرچنگ ممکن است حاوی مقداری آب باشد و مهم است که قبل از مخلوط کردن آن با بقیه مواد، تا جایی که می توانید آب را فشار دهید.
  • اجازه دهید مخلوط کیک خرچنگ شما حداقل 30 دقیقه تا 24 ساعت در یخچال بماند.
  • پایین سبد سرخ کن بادی خود را با روغن چرب کنید، یا قبل از قرار دادن کیک های خرچنگ، آن را با کاغذ روغنی بپوشانید تا از چسبیدن آنها جلوگیری شود.
  • اگر می‌خواهید کیک‌های خرچنگی‌تان قهوه‌ای تیره و ترد بیشتری داشته باشند، پیشنهاد می‌کنم قبل از قرار دادن آن‌ها در سبد سرخ‌کن هوا، آن‌ها را در تابه‌ای داغ به مدت چند دقیقه از هر طرف سرخ کنید.
  • روی کیک های خرچنگی را با روغن اسپری کنید تا رنگ طلایی و تردی روی آن ها ایجاد شود.
  • کیک های خرچنگی کوچکتر درست کنید و آنها را به عنوان فینگر فود برای مهمانی های خود سرو کنید.

سؤالات متداول دستور غذا

آیا می توانم این کیک های خرچنگی را از قبل درست کنم؟

می توانید مخلوط کیک خرچنگ را درست کنید و تا 24 به آنها شکل دهید. ساعت‌ها جلوتر و در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید.

چگونه باقیمانده‌ها را نگهداری کنیم؟

می‌توانید باقیمانده‌ها را تا 2 روز در یک ظرف دربسته در یخچال یا تا یک ساعت نگهداری کنید. ماه در فریزر.

چگونه باقیمانده ها را دوباره گرم کنیم؟

برای گرم کردن باقی مانده کیک های خرچنگی، می توانید از سرخ کن یا فر استفاده کنید.
اگر از سرخ کن بادی استفاده می‌کنید، آن‌ها را دوباره در دمای 175 درجه سانتی‌گراد (350 درجه فارنهایت) به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی که کاملاً گرم شوند، گرم کنید.
برای گرم کردن مجدد آنها در فر، فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد (360 درجه فارنهایت) گرم کنید و آنها را به مدت 8 تا 10 دقیقه یا تا زمانی که دوباره کاملاً گرم شوند، گرم کنید.

برای دستور العمل‌های خوشمزه‌تر و آسان‌تر سرخ‌کن هوا، چرا امتحان نکنید:

این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.

امیدوارم از روند تهیه این کیک های خرچنگ سرخ کن با هوا به همان اندازه که از خوردن آنها لذت می برید لذت ببرید! ? 

خوشحالی! / افیه اولسون!

کیک خرچنگ سرخ کن آسان

آیلا کلولی

این کیک های خرچنگی خوشمزه و آسان با هوا سرخ کن با طعم تازه خرچنگ پر شده و تنها در 25 دقیقه آماده می شوند.

زمان آماده سازی 13 دقیقه

زمان آشپزی 12 دقیقه

زمان کل 25 دقیقه

کورس پیش غذا، غذای اصلی، میان وعده

آشپزی آمریکایی، انگلیسی، غربی

سرویس ها 8 تکه ها

کالری 155 kcal

مواد تشکیل دهنده 

 

دستورالعمل ها 

ساخت مخلوط کیک خرچنگ

  • گوشت خرچنگ را بگذارید، بهار پیاز، سس مایونز، توباسکو، سس Worcestershire، آب لیمو، نمک و فلفل تازه آسیاب شده در یک کاسه بزرگ.

  • با استفاده از چنگال یا دست، آنقدر با هم مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند. روی کاسه را بپوشانید و مخلوط را حداقل 30 دقیقه تا 24 ساعت در یخچال بگذارید.

  • مخلوط را به 8 قسمت مساوی 60 گرمی یا 6 قسمت مساوی 80 گرمی برای قسمت های بزرگتر تقسیم کنید.

  • مخلوط را با استفاده از پت ها شکل دهید یک حلقه برش یا دستان شما.

  • روی کیک های خرچنگ را با آرد سوخاری پانکو بپوشانید و در صورت لزوم شکل آنها را تغییر دهید.

آشپزی کیک های خرچنگ

  • اگر می‌خواهید کیک‌های خرچنگی‌تان را به رنگ قهوه‌ای تیره و با ترد بیشتری داشته باشید، پیشنهاد می‌کنم قبل از قرار دادن آن‌ها در سبد سرخ‌کن هوا، آن‌ها را چند دقیقه در تابه‌ای داغ از هر طرف سرخ کنید.

  • به سادگی تابه خود را روی حرارت زیاد گرم کنید، یک قاشق غذاخوری روغن نباتی اضافه کنید و کیک های خرچنگی خود را به مدت 2 دقیقه از هر طرف تفت دهید.

  • آنها را در سبد سرخ کن بادی خود قرار دهید و به مدت 8 دقیقه در دمای 200 درجه سانتیگراد (390 درجه فارنهایت) بپزید.

  • اگر به دنبال آن رنگ قهوه ای تیره و تردی اضافی نیستید، به سادگی سبد سرخ کن هوا را با اسپری نچسب اسپری کنید یا آن را بپوشانید. با کاغذ روغنی

  • کیک های خرچنگ را بگذارید، روی آنها مقداری روغن اسپری کنید و به مدت 12-13 دقیقه در دمای 200 درجه سانتیگراد (390 درجه فارنهایت) بپزید.

یادداشت

  • گوشت خرچنگ ممکن است حاوی مقداری آب باشد و مهم است که قبل از مخلوط کردن آن با بقیه مواد، تا جایی که می توانید آب را فشار دهید.
  • اجازه دهید مخلوط کیک خرچنگ شما حداقل 30 دقیقه تا 24 ساعت در یخچال بماند.
  • پایین سبد سرخ کن بادی خود را با روغن چرب کنید، یا قبل از قرار دادن کیک های خرچنگ، آن را با کاغذ روغنی بپوشانید تا از چسبیدن آنها جلوگیری شود.
  • اگر می‌خواهید کیک‌های خرچنگی‌تان قهوه‌ای تیره و ترد بیشتری داشته باشند، پیشنهاد می‌کنم قبل از قرار دادن آن‌ها در سبد سرخ‌کن هوا، آن‌ها را در تابه‌ای داغ به مدت چند دقیقه از هر طرف سرخ کنید.
  • روی کیک های خرچنگی را با روغن اسپری کنید تا رنگ طلایی و تردی روی آن ها ایجاد شود.
  • می‌توانید مخلوط کیک خرچنگ را درست کنید و تا 24 ساعت قبل آن‌ها را شکل دهید و در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید.
  • کیک های خرچنگی کوچکتر درست کنید و آنها را به عنوان فینگر فود برای مهمانی های خود سرو کنید.
  • می‌توانید باقیمانده‌ها را تا ۲ روز در یخچال یا تا یک ماه در فریزر در ظرف دربسته نگهداری کنید.

تغذیه

کالری: 155کیلو کالری کربوهیدرات: 4gپروتئین: 11gچربی: 10g چربی اشباع شده: 2gPolyunsaturated Fat: 6gMonounsaturated Fat: 2gTrans Fat: 0.02gCholesterol: 29mg Sodium: 747mgPotassium: 155mgFiber: 0.4g Sugar: 1gVitamin A: 83IU Vitamin C: 6mgCalcium: 42mg Iron: 1mg

This post use affiliate links. این بدان معناست که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کارمزد برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا