این کیک های خوشمزه و آسان خرچنگ سرخ کن با هوابا طعم خرچنگ تازه پر شده اند و تنها در 25 دقیقه آماده می شوند.
به سادگی کیک های خرچنگ خود را شکل دهید، آنها را در سرخ کن بادی خود قرار دهید، و بگذارید ترد شوند و در حین تهیه یک سس تارتار برای فرو بردن آنها در آن!
پرش به:
کیک های خرچنگ سرخ کن با هوا پیش غذای عالی برای تحت تاثیر قرار دادن مهمانان شام شما هستند.
آنها همچنین برای سرو به عنوان یک وعده غذایی سبک همراه با مقداری سالاد انبه تایلندی تند عالی هستند. سمت.
و باقیماندهها ساندویچهای فوقالعاده خوشمزه را برای یک ناهار یا پیکنیک بستهبندی میکنند.
من از سرخ کن هوای خود استفاده می کنم وقتی به دستور پخت سریع و ساده سرخکن هوا نیاز دارم، مانند مارچوبه سرخکن آسان هوا، مرغ سرخ کن با هوا، چوب ماهی در سرخ کن هوا، رولت های دارچین سرخ کن با هوا، و همبرگر سرخ کن آسان.
سرخ کن هوا کار شگفت انگیزی را انجام می دهد که غذاهایی با طعم “سرخ شده” اما با چربی و کالری کمتری تولید می کند. و دقیقاً به همین دلیل است که در وهله اول یک سرخ کن بادی خریدم.
چرا این دستور غذا جواب می دهد؟
تهیه آن فوق العاده آسان است و تنها در 25 دقیقه آماده می شود. به سادگی همه چیز را با هم مخلوط کنید، آن را به شکل نبات درآورید و در هوا سرخ کنید.
در واقع می توانید گوشت خرچنگ را بچشید زیرا دستور غذا به پرکننده های زیادی نیاز ندارد، حتی یک تخم مرغ! با مواد روشن و خوش طعم، هر کیک خرچنگ کمی چاشنی می شود.
اگر سرخکن ندارید، میتوان آنها را در فر یا تابه سرخ کرد.
میتوانید باقیماندهها را فریز کرده و تا یک ماه نگهداری کنید.
مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها
گوشت خرچنگ – گوشت خرچنگ کلوچه، پوسته یا پنجه ای تازه و دستچین شده را از ماهی فروش خود بخرید. هرچه گوشت خرچنگ تازه تر باشد، طعم کیک خرچنگ بهتر است. شما همچنین می توانید از کنسرو گوشت خرچنگ به صورت کمی استفاده کنید.
سس مایونز – به چسباندن مواد به یکدیگر کمک می کند. همچنین میتوانید از سس تارتاربرای طعم بیشتر استفاده کنید.
سس Worcestershire – طعم قوی اومامی را به کیک های خرچنگی ظریف اضافه می کند. مقدار کمی زیاد می شود، 1 ½ قاشق چای خوری تمام چیزی است که ما نیاز داریم. آنها به طور گسترده در سوپرمارکت ها و همچنین به صورت آنلاین در آمازون.
تاباسکو – من عاشق استفاده از سس تاباسکو هستم تا کمی گرما و طعم اضافی به کیک های خرچنگی خود اضافه کنم. می توانید آن را حذف کنید یا به جای آن از سس تند مورد علاقه خود استفاده کنید. مقدار آن را به سلیقه خود تنظیم کنید.
لیمو– از آب لیموی تازه فشرده استفاده کنید تا کمی روشنایی و پانچ به کیک های خرچنگی خود اضافه کنید. از استفاده از آب لیموی بطری شده خودداری کنید.
پانکو – کیک های خرچنگی را به جای اینکه به مخلوط اضافه کنم با پنکو می پوشانم. آنها تردی و رنگ بیشتری به کیک های خرچنگ می دهند.
پیاز بهار – آنها مقداری طعم تازه و رنگ سبز روشن را به کیک های خرچنگ اضافه می کنند. همچنین میتوانید به جای آن از سبزیجات تازه خرد شده مانند جعفری، پیازچه یا گشنیز استفاده کنید.
دستورالعمل های گام به گام
تهیه این کیک های خرچنگ سرخ کن با هوا بسیار آسان است و برای دستیابی به بهترین نتایج باید چند مرحله ساده را دنبال کنید:
مخلوط کیک خرچنگ را درست کنید
گوشت خرچنگ، پیازچه، سس مایونز، توباسکو، سس Worcestershire، آب لیمو، نمک و فلفل تازه آسیاب شده را در یک کاسه بزرگ قرار دهید.
با استفاده از چنگال یا دستها، آنها را با هم مخلوط کنید.
کاسه را بپوشانید و مخلوط را برای حداقل 30 دقیقه، حداکثر تا 24 ساعت در یخچال قرار دهید.
به کیک های خرچنگ شکل دهید
مخلوط را به 8 قسمت مساوی 60 گرمی تقسیم کنید، یا اگر قسمت های بزرگتر می خواهید، به 6 قسمت مساوی هر کدام 80 گرم تقسیم کنید.
مخلوط را با استفاده از کاتر حلقه ای یا دستان خود به شکل پاتیل در آورید. من برای 60 گرم کیک خرچنگ از یک 5 سانتی متر (2 اینچ) و برای 80 گرم کیک خرچنگ از 6 سانتی متر (2.5 اینچ) استفاده می کنم.
کیک خرچنگ را با آرد سوخاری پانکو بپوشانید و در صورت لزوم شکل آن را تغییر دهید.
این روند را برای بقیه کیک های خرچنگ تکرار کنید.
آنها را در بشقاب کنار بگذارید.
و بپزید
اگر میخواهید کیکهای خرچنگیتان قهوهای تیره و ترد بیشتری داشته باشند، پیشنهاد میکنم قبل از قرار دادن آنها در سبد سرخکن هوا، آنها را چند دقیقه در تابهای داغ از هر طرف سرخ کنید.
به سادگی تابه خود را روی حرارت زیاد گرم کنید، یک قاشق غذاخوری روغن نباتی اضافه کنید و کیک های خرچنگی خود را به مدت 2 دقیقه در هر طرف تفت دهید.
آنها را در سبد سرخ کن بادی خود قرار دهید و به مدت 8 دقیقه در دمای 200 درجه سانتی گراد (390 درجه فارنهایت) بپزید.