سلامت

نکاتی برای پنکیک سبک و لذیذ

نکاتی برای پنکیک سبک و لذیذ

نکاتی برای پنکیک سبک و لذیذ

به تعداد غذاهای لذیذ دستور پخت پنکیک وجود دارد! این تخصص که مستقیماً از آمریکا می‌آید، شایسته است چند رفلکس برای لذت بردن از لحظاتی از اشتراک‌گذاری و لذت بردن در حین مراقبت از سلامتی خود داشته باشد.

مراقب باشید:

ترکیب خود دستور غذا (به ویژه کره و شکر) و البته فیلینگ که می تواند ارزش کالری پنکیک را دو یا حتی سه برابر کند! پس مراقب مقدار شربت افرا باشید و از خامه فرم گرفته پرهیز کنید.

رفلکس های خوب:

  • از کره اضافی خودداری کنید ( یا روغن) هنگام تهیه خمیر پنکیک: مقدار کمی کافی است!
  • برای اینکه ماهیتابه خود را روغن بزنید و از زیاده روی آن جلوگیری کنید، ترفند متخصص تغذیه این است: نصف سیب زمینی را خار کنید و کمی در آن فرو کنید. قبل از پختن پنکیک، تابه را روغن بزنید!
  • لحن شخصی اضافه کنید: شکوفه پرتقال، لوبیا وانیل، رم یا کنیاک، این به شما بستگی دارد!
  • شکر را در آن اضافه نکنید. پنکیک را فقط هنگام سرو شیرین کنید: از دوز دوز شکر اجتناب می کنید.
  • این نکات به شما امکان می دهد در همراهی با خود رفتار کنید! برای یک پنکیک سبک، ترکیب شکر + آبلیمو، مربا (خانگی حتی بهتر است!) یا کمپوت را در نظر بگیرید. نسخه فوندوی شکلاتی نیز نکته خوبی است: میوه تازه دلخواه را برش دهید و دو مربع شکلات آب شده بریزید. لذت تضمین شده! طرفداران از یک قاشق غذاخوری خوب شربت افرا لذت خواهند برد!

در نهایت، دستور غذای مورد علاقه کودکان که توسط متخصص تغذیه ما تایید شده است:

  • 190 میلی لیتر شیر
  • 170 گرم آرد
  • 30 گرم کره ذوب شده
  • 1 بسته بیکینگ پودر
  • 1 پیمانه نمک
  • 1 تخم مرغ
  • 1 قاشق چایخوری از عصاره وانیل مایع

در یک کاسه، مواد خشک را با هم مخلوط کنید سپس سایر مواد را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. نیمی از مخلوط را از کاسه داخل کاسه بریزید. با قاشق بزرگ هم بزنید تا آرد مرطوب شود سپس بقیه مواد مایع را اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا آرد یکدست شود. زیاد مخلوط نکنید و اجازه دهید خمیر به مدت 20 دقیقه استراحت کند.

حتما بخوانید : 10 غذای جایگزین شیر

توجه این مطلب نمی تواند جایگزین نشخه پزشکی شود و رسانه هیچ گونه مسئولیتی در قبال آن ندارد 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا