این سیبزمینیهای سرخشده کاملاً ترد با سیر، همراهی عالی برای استیک، ماهی، کوفته یا هر غذای خامهای هستند. کمتر از نیم ساعت طول میکشد تا درست شود و پر از طعم است به لطف سیر و رزماری. می توانید آن ها را به عنوان پیش غذا سرو کنید یا به عنوان میان وعده میل کنید. باقیمانده آن برای تهیه کاسه تخم مرغ برای صبحانه مناسب است.
پرش به:
راه های زیادی برای تهیه سیب زمینی سرخ شده وجود دارد. برخی از نسخه ها آنها را بدون جوشاندن تفت می دهند که به سختی می توان به سیب زمینی های ترد در بیرون و داخل پف دار رسید.
اگر میخواهید دستور غذا را تغییر دهید، میتوانید سیبزمینیها را به جای مکعب برش بزنید. همچنین می توانید از طعم دهنده های مختلف مانند آویشن، پاپریکا دودی، فلفل سیاه تازه آسیاب شده یا دانه زیره استفاده کنید.
چرا این دستور غذا جواب می دهد؟
این دستور غذا با تصاویر و دستورالعمل های گام به گام سریع و آسان است.
این سیب زمینی های تابه ای را می توانید تقریباً با هر چیزی سرو کنید.
تنها چیزی که نیاز دارید چند ماده غذایی است که ممکن است از قبل در دست داشته باشید.
آنها برای سرو به عنوان غذای جانبی، صبحانه یا میان وعده عالی هستند.
این سیبزمینیهای سرخ شده به سبک فرانسوی فوقالعاده ترد با داخل کرکی هستند و کمی طعم سیر و رزماری دارند.
مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها
از کدام سیب زمینی استفاده کنیم
من از سیبزمینیهای آردی مانند کینگ ادوارد، ماریس پایپر، روست یا خروس استفاده میکنم زیرا دوست دارم سیبزمینیهای تفت داده شدهام به صورت پوستهدار در داخل با لبههای ترد باشد.
اگر میخواهید به سیبزمینیهای ترد جامد خوبی برسید، از یک سیبزمینی مومی مانند شارلوت، آنیا، سیبزمینی انگشتی یا هر نوع سیبزمینی قرمز استفاده کنید.
به سیب زمینی های تفت داده شده خود کمی طعم اضافه کنید
طعمدهندههای مورد علاقه من برای سیبزمینی سرخشده سیر، رزماری و نمک دریا است. می توانید مقدار آن را به ذائقه خود تنظیم کنید یا از طعم دهنده های دیگری مانند آویشن، فلفل چیلی، پاپریکا دودی، ادویه جات کشون یا فلفل سیاه تازه آسیاب شده استفاده کنید.
یا وقتی هنوز گرم است مقداری پنیر پارمزان رنده شده به همراه مقداری براده ترافل بپاشید تا ظاهری مجلل تر داشته باشید.
من ترجیح میدهم از روغن گیاهی استفاده کنم، اما میتوانید از روغن کانولا، روغن آفتابگردان، روغن کلزا یا روغن بادام زمینی نیز استفاده کنید.
دستورالعمل های گام به گام
تهیه این سیب زمینی های سرخ شده خوشمزه به سبک فرانسوی بسیار ساده است. با این حال، برای دستیابی به بهترین نتایج، باید چند مرحله و نکات ساده را دنبال کنید:
سیب زمینی ها را آب پز کنید
سیب زمینی های خود را پوست بگیرید و به مکعب های 1 تا 1 ½ سانتی متری برش دهید.
یک قابلمه را با آب سرد پر کنید و سیب زمینی ها را اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و بگذارید بجوشد.
سیب زمینی ها را به مدت 6-7 دقیقه یا تا زمانی که تقریباً پخته شوند بپزید. سیب زمینی ها را آبکش کنید و روی آبکش بگذارید تا آب اضافی آن گرفته شود. می توانید این مرحله را چند ساعت قبل انجام دهید.
سیب زمینی ها را تفت دهید
وقتی آماده سرو شد، روغن را در یک ماهیتابه نچسب بزرگ با پایه سنگین گرم کنید. سیر و رزماری کامل را به همراه سیب زمینی ها در یک لایه به روغن اضافه کنید. از شلوغی بیش از حد قابلمه اجتناب کنید. در صورت لزوم آن را در دو دسته تهیه کنید. اگر در دو نوبت درست می کنید، هر بار از نصف روغن، یک رزماری و سیر استفاده کنید.