آشپزی

سوسیس سرخ کن بادی

سوسیس سرخ کن بادی

سوسیس سرخ کن بادی روشی سریع، آسان و بدون دردسر برای پختن سوسیس‌های مورد علاقه‌تان است، چه برای صبحانه، نهار یا شام.

با این روش پخت، از بیرون فوق العاده ترد هستند و به خوبی قهوه ای می شوند در حالی که در داخل هنوز آبدار و خوشمزه هستند.

و بهترین بخش این است که فقط در 17 دقیقه آماده می شوند!

9 cooked sausages on a plate
سوسیس سرخ کن بادی 19
پرش به:

سرخ کردن با هوا روشی عالی برای پختن دستور العمل های خوشمزه مانند چوب ماهی در سرخ کن هوا، ایزی ایر سرخ کن مارچوبه، فریزر کلم بروکسل، فریزهای سیب زمینی شیرین منجمد در سرخ کن هوا، آر فریر مرغ گوشتی، یا همبرگر سرخ کن ایزی ایر.

بسیار سالم‌تر و کمتر از سرخ‌کردن کثیف‌تر و بدبوتر و از سرخ کردن در فر خوشمزه‌تر است.

وقتی سعی می کنید سوسیس های خود را در سرخ کن با هوا بپزید، دیگر نمی خواهید به روش های قدیمی بازگردید.

چه نوع سوسیس پخته شود؟

این روش با انواع سوسیس کار می کند.

من برای این دستور از سوسیس‌های کامبرلند تازه نپخته استفاده کردم، اما می‌توانید از سوسیس‌های مرغ، گوشت گاو یا بره و همچنین سوسیس‌های گیاهی استفاده کنید.

اما، زمان پخت ممکن است بسته به اندازه و ضخامت متفاوت باشد.

اگر می خواهید سوسیس های یخ زده را در سرخ کن هوا بپزید، نیازی به آب کردن آنها نیست.

فقط پنج دقیقه اضافی به زمان پخت اضافه کنید و چند دقیقه اول را با دمای پایین تر شروع کنید.

air fryer sausages served with caramelised onions and Russian salad
سوسیس سرخ کن با پیاز کاراملی و سالاد اولیویه در کنار آن سرو می شود.

برای پختن سوسیس در سرخ کن هوا به چه چیزی نیاز دارید؟

به‌جز یک سرخ‌کن بادی (که ممکن است قبلاً داشته باشید)، تنها چیزی که نیاز دارید سوسیس‌های مورد علاقه‌تان مانند کامبرلند، لینکلن شایر، سوسیس‌های تند ایتالیایی، براتورست بزرگ آلمانی یا سوسیس‌های لهستانی است.

اگر از سوسیس‌های گیاهی یا سوسیس‌های بدون چربی استفاده می‌کنید، به چند قطره روغن نیز نیاز دارید تا از چسبیدن آنها به تابه جلوگیری شود.

من از Ninja Foodi Dual Zone 7.6L (8 Quart) برای همه دستور العمل های سرخ کن هوای مورد علاقه من از جمله فجیتای مرغ سرخ کن با هوا.

من می توانم 6 یا 7 سوسیس را در یک سبد قرار دهم، در مجموع 12 تا 14 سوسیس را در یک بار.

اگر سرخ‌کن کوچک‌تری دارید یا می‌خواهید به جمعیتی غذا بدهید، ممکن است بخواهید آنها را به صورت دسته‌ای بپزید تا از شلوغ شدن سبد(ها) جلوگیری شود.

همچنین ممکن است به دماسنج آشپزیبرای اطمینان از آماده بودن سوسیس.

دمای هسته باید به حداقل 74 درجه سانتیگراد (165 درجه فارنهایت) برسد.

چگونه سوسیس را در سرخ کن هوا بپزیم؟

پختن سوسیس در سرخ کن هوا بدون دست، سریع و بسیار ساده است.

اما، برای دستیابی به بهترین نتایج، باید چند مرحله ساده را دنبال کنید:

سوسیس ها را چند بار با استفاده از یک چاقوی کوچک یا خلال دندان سوراخ کنید تا چربی بیشتری آزاد شود.

اگر از سوسیس‌های گیاهی یا سوسیس‌های بدون چربی استفاده می‌کنید، مقداری روغن روی آنها اسپری کنید تا سوسیس‌ها به تابه نچسبند.

اگر روغن اسپری در دست ندارید، می‌توانید از برس نیز استفاده کنید.

sausages removed from packaging and placed on a plate
سوسیس سرخ کن بادی 20

سوسیس‌ها را در یک لایه در سبد سرخ‌کن هوا قرار دهید، بدون اینکه روی هم قرار بگیرند.

sausages arranged in an air fryer basket
سوسیس سرخ کن بادی 21

سرخ کن هوا را روی 190 درجه سانتی گراد (375 درجه فارنهایت) تنظیم کنید و سپس سوسیس ها را بپزید تا زمانی که به خوبی قهوه ای و از بیرون ترد شوند و دمای هسته به 74 درجه سانتی گراد (165 درجه فارنهایت) برسد.

بسته به ضخامت سوسیس و تعداد سوسیس‌های موجود در سبد، حدود 15 تا 17 دقیقه طول می‌کشد.

نکته برتر از سرآشپز

اگر سوسیس باقی مانده است، می توانید از آنها برای تهیه ساندویچ، خورش، کاسرول، سالاد، یا سس پاستا استفاده کنید.

باقیمانده‌ها تا پنج روز در ظرف دربسته در یخچال نگهداری می‌شوند.

سؤالات متداول دستور غذا

آیا می توانم سوسیس های یخ زده را در سرخ کن بادی بپزم؟

بله، می توانید سوسیس های یخ زده را در سرخ کن بادی خود بپزید. نیاز به آب کردن آنها مطمئن شوید که سوسیس‌هایتان هنگام خرید از سوپرمارکت تازه بوده و قبلاً منجمد نشده‌اند.
اگر می‌خواهید سوسیس‌های یخ‌زده را با هوا سرخ کنید، حتماً شروع به پختن آن‌ها در دمای پایین‌تری کنید تا تا زمانی که وسط پخته‌اند، پوست آن‌ها نسوزد. ممکن است لازم باشد چند دقیقه اضافی به زمان پخت اضافه کنید تا به دمای هسته 74 درجه سانتیگراد (165 درجه فارنهایت) برسید.

چه مدت سوسیس را در سرخ کن بادی بپزیم؟

بسته به اندازه، نوع، ضخامت و مقدار سوسیس، ممکن است بین 10 تا 20 دقیقه پخت سوسیس در سرخ کن بادی طول بکشد. سوسیس ها باید همه جا قهوه ای و از بیرون ترد شوند و دمای هسته باید ۷۴ درجه سانتیگراد (۱۶۵ درجه فارنهایت) در داخل باشد. وقتی سوسیس را برش می دهید، دیگر نباید صورتی رنگ باشد.

برای دستور العمل‌های خوشمزه‌تر و سریع‌تر و آسان‌تر در شب، چرا امتحان نکنید:

این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.

امیدوارم از روند ساخت این سوسیس‌های سرخ‌کن سریع و آسان به همان اندازه که از خوردن آنها لذت می‌برید لذت ببرید! ? 

خوشحالی! / افیه اولسون!

air fryer sausages

سوسیس سرخ کن بادی

آیلا کلولی

سوسیس سرخ کن بادی روشی سریع، آسان و بدون دردسر برای پختن سوسیس‌های مورد علاقه‌تان است، چه برای صبحانه، نهار یا شام.

stop offset=”0%” stop-opacity=”1″/>

زمان آماده سازی 2 دقیقه

زمان آشپزی 15 دقیقه

زمان کل 17 دقیقه

دوره صبحانه، غذای اصلی

آشپزی بریتانیایی

سرویس ها 4 افراد

کالری 172 kcal

مواد تشکیل دهنده 

 

دستورالعمل ها 

  • کالباس ها را چند بار با استفاده از یک چاقوی کوچک یا خلال دندان سوراخ کنید تا چربی بیشتری آزاد شود.

  • اگر از سوسیس های گیاهی یا سوسیس های بدون چربی استفاده می کنید، مقداری روغن روی آن ها اسپری کنید تا سوسیس ها به تابه نچسبند. اگر روغن اسپری در دست ندارید، می‌توانید از برس هم استفاده کنید.

  • سوسیس ها را در سبد سرخ کن بادی خود در یک لایه قرار دهید، بدون اینکه روی هم قرار بگیرند.

  • سرخ کن هوا را روی 190 درجه سانتی گراد (375 درجه فارنهایت) تنظیم کنید و سپس سوسیس ها را بپزید تا زمانی که به خوبی قهوه ای و از بیرون ترد شوند و دمای هسته به 74 درجه سانتی گراد (165 درجه فارنهایت) برسد. حدود 15 تا 17 دقیقه طول می کشد، بسته به ضخامت سوسیس و تعداد سوسیس هایی که در سبد دارید.

یادداشت

  • سرخ کردن در هوا بسیار سالم‌تر و کمتر کثیف‌تر/بوی‌تر از سرخ‌کردن عمیق و خوشمزه‌تر از سرخ کردن در فر است.
  • بسته به اندازه، نوع، ضخامت و مقدار سوسیس، ممکن است بین 10 تا 20 دقیقه پخت سوسیس در سرخ کن هوا طول بکشد.
  • همچنین ممکن است به دماسنج آشپزیبرای اطمینان از آماده بودن سوسیس. دمای هسته باید حداقل به 74 درجه سانتیگراد (165 درجه فارنهایت) برسد.
  • اگر سوسیس باقی مانده است، می توانید از آنها برای تهیه ساندویچ، خورش، کاسرول، سالاد، یا سس پاستا استفاده کنید.
  • اگر در ظرف دربسته در یخچال نگهداری شود، باقیمانده آن تا پنج روز باقی می ماند.
  • اگر می خواهید سوسیس های یخ زده را در سرخ کن هوا بپزید، نیازی به آب کردن آنها نیست. فقط پنج دقیقه اضافه به زمان پخت اضافه کنید و چند دقیقه اول را با دمای کمتر شروع کنید.

تغذیه

کالری: 172کیلو کالری پروتئین: 9gچربی: 15gچربی اشباع شده: 5gچربی غیراشباع چندگانه: 2گرم چربی تک غیراشباع: 7gچربی ترانس: 0.1gکلسترول: 41میلی گرمسدیم: 359میلی گرم پتاسیم: 140میلی گرمویتامین A: 42IUویتامین C: 0.4میلی گرمکلسیم: 5میلی گرم آهن: 1میلی گرم

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا