آشپزی

دستور پخت پیاز ترد باجی (پاکورا).

دستور پخت پیاز ترد باجی (پاکورا).

ترد پیاز باجی (همچنین به عنوان پیاز پاکورا یا کاندا باجی شناخته می‌شود) یک میان‌وعده هندی خوشمزه است که از سرخ کردن پیازهای ریز خرد شده تهیه می‌شود. آغشته به خمیر آرد با ادویه کم.

آنها بسیار اعتیاد آور، وگان، بدون گلوتن هستند و در 30 دقیقه آماده می شوند!

9 pieces of onion bhaji - onion pakora on a plate
دستور پخت پیاز ترد باجی پاکورا 12

این سرخ‌کرده‌های پیاز ترد و تند برای سرو با کاری هندی مورد علاقه شما مانند بریانی گوشت گوسفند حیدرآبادی، اسکواش و نخود کاری، مرغ تنوری، یا دال پالک (دال اسفناج) به عنوان غذای جانبی

از طرف دیگر، می‌توانید آن‌ها را به‌عنوان میان‌وعده‌ای عالی و آغشته به خنک‌کننده پیاز رایتا یا سس کچاپ تند میل کنید.

پرش به:

این دستور غذای خوشمزه پیاز باجی (معروف به پیاز پاکورا) با تعداد زیادی مواد تشکیل دهنده آشپزی همراه است و طعم بهتری نسبت به مواد خریداری شده در مغازه دارد.

این اسنک‌های مضحک و خوب خانگی هندی ترد هستند، پر از ادویه جات هستند و به راحتی درست می‌شوند.

onion bhaji served on a plate with fresh coriander
دستور پخت پیاز ترد باجی پاکورا 13

پیاز بهاجی چیست؟

پیاز باجی‌ها سرخ‌کرده‌های ترد به سبک هندی هستند که با پیازهای نازک برش‌شده در خمیر آرد بیزان ساخته شده با ادویه‌های معطر، فلفل قرمز و گشنیز ساخته می‌شوند، سپس سرخ می‌شوند تا قهوه‌ای طلایی و ترد شوند.

این پیازهای سرخ‌شده هندی وگان که به‌عنوان پیاز پاکورا/ پاکودا یا کاندا باجی نیز شناخته می‌شوند، به‌طور سنتی به‌عنوان پیش‌غذا یا میان‌وعده سرو می‌شوند.

محبوب‌ترین همراه‌ها چاتنی، چای هندی یا مقداری رایتا خنک‌کننده هستند.

d8afd8b3d8aad988d8b1 d9bed8aed8aa d9bedb8cd8a7d8b2 d8aad8b1d8af d8a8d8a7d8acdb8c d9bed8a7daa9d988d8b1d8a7 64edb08c8682c
دستور پخت پیاز ترد باجی (پاکورا). 14

چرا این دستور غذا جواب می دهد؟

  • تهیه این پاکوداهای پیاز با چند ماده غذایی که ممکن است در دست داشته باشید بسیار آسان است.
  • این سرخ کردنی‌های پیاز ترد هندی وگان، بدون گلوتن و لبنیات هستند.
  • همانند دستور غذای سرخ کردنی خوشمزه دیگر من موکور (کدو سرخ شده)، آنها میان وعده های عالی برای سرماخوردگی هستند. /روزهای بارانی با یک فنجان چای یا قهوه،
  • می توانید باقیمانده ها را تا پنج روز در یخچال نگهداری کنید.
serve the pakoras with raita
دستور پخت پیاز ترد باجی پاکورا 15

آرد گرم چیست؟

آرد گرمی که به آن آرد نخودچی یا بسان نیز می‌گویند، آردی است که از نخود آسیاب شده تهیه می‌شود.

این یک ماده اصلی در غذاهای هندی، پاکستانی و بسیاری دیگر از غذاهای جنوب آسیا است.

آرد گرمی دارای طعم آجیلی متمایز و بافت کمی درشت است.

معمولاً به عنوان غلیظ کننده در کاری، به عنوان ماده اتصال دهنده در سرخ کردنی ها و پاکوراها و به عنوان پایه خمیر در غذاهای مختلف استفاده می شود.

آرد گرم فاقد گلوتن و پروتئین بالایی است، و برای کسانی که حساسیت به گلوتن دارند یا از رژیم غذایی بدون گلوتن پیروی می کنند، جایگزینی محبوب برای آرد گندم است.

مواد لازم برای دستور پخت پیاز ترد باجی (پاکورا)

labeled picture of ingredients for onion bhaji - pakora
دستور پخت پیاز ترد باجی پاکورا 16
  • پیاز – به طور سنتی از پیاز قرمز بزرگ برای دستور پیاز باجی استفاده می شود، اما من صورتی، زرد یا سفید را ترجیح می دهم زیرا طعم ملایم تری دارند. آنها را با ماندولین، غذاساز یا چاقوی تیز برش دهید.
  • آرد گرم (بزان/نخود) – این آرد بدون گلوتن به پیاز باجی (پیاز پاکورا) طعم ملایم و آجیلی و ترد زیبایی می بخشد. بسته به مارک آرد، ممکن است لازم باشد مقدار آب ذکر شده در دستور غذا را تنظیم کنید تا یک قوام کامل برای خمیر حاصل شود.
  • ادویه جات ترشی جات – مقدار کمی نمک، دانه رازیانه و پودر زردچوبه تمام چیزی است که در مورد ادویه های خشک نیاز دارید. می توانید خمیر را با گیاهان و ادویه جات اضافی مانند زیره آسیاب شده، گشنیز آسیاب شده، گارام ماسالا، پودر کاری، برگ کاری، پودر فلفل قرمز، و پودر سیر تند کنید.
    برگ‌های

  • گشنیز تازه (Cilantro) – آنها طراوت گیاهی خوبی به پاکورا می‌دهند. در حین تهیه خمیر پاکورا، عطر خوش آن را استشمام خواهید کرد.
  • بی کربنات نوشابه – خمیر را سبک می کند و به ترد شدن باجی ها کمک می کند. می توانید آن را با بکینگ پودر جایگزین کنید.

چگونه پیاز ترد باجی (پاکورا) درست کنیم؟

این دستور پخت پیاز باجی بسیار آسان است و به زمان زیادی نیاز ندارد.

با این حال، برای دستیابی به بهترین نتایج، باید چند مرحله ساده را دنبال کنید:

پیازها را نازک خرد کنید

مهمترین چیز برای درست کردن این است که پیازها را ریز خرد کنید.

یا خام می مانند و تا زمانی که خمیر پخته شود ترد نمی شوند.

می‌توانید از یک چاقوی تیز، یک برش ماندولین < /span>، یا یک غذاساز برای خلال کردن پیازها.

thinly sliced onions for bhaji
دستور پخت پیاز ترد باجی پاکورا 17

خمیر را آماده کنید

بعد از خلال کردن پیازها، مخلوط خمیر را برای پیاز باجی آماده کنید.

در یک کاسه، آرد گرم، بی کربنات نوشابه، زردچوبه، دانه رازیانه، نمک و آب بریزید.

آب سرد را به آرامی اضافه کنید تا زمانی که قوام قطراتی شبیه خامه غلیظ/خامه دوبل داشته باشد.

the batter for Bhajis in a large bowl
دستور پخت پیاز ترد باجی پاکورا 18

گشنیز خرد شده، چیلی و پیاز خلال شده را اضافه کنید و با قاشق خوب هم بزنید تا خمیر روی پیازها را بپوشاند.

sliced onions are stirred in the batter
دستور پخت پیاز ترد باجی پاکورا 19

یک تابه عمیق یا یک ووک را با روغن نباتی به عمق 5-6 سانتی متر پر کنید و روغن را تا 180 درجه سانتی گراد (356 درجه فارنهایت) گرم کنید.

دمای روغن را با ریختن مقدار کمی از مخلوط بررسی کنید. وقتی به اندازه کافی داغ است باید صدای هیس کند و شناور شود.

در روغن داغ، قسمت کوچکی از مخلوط را با قاشق بریزید و آنها را به شکل کتلت درآورید.

ظرف را بیش از حد شلوغ نکنید زیرا پاکوراها چرب می شوند.

Bhajis Arte frying in hot oil
دستور پخت پیاز ترد باجی پاکورا 20

سرخ کنید تا هر دو طرف قهوه ای طلایی و ترد شوند.

آنها را به یک قفسه خنک کننده که روی یک ظرف پخت قرار داده شده است، منتقل کنید.

این سرخ‌کرده‌های هندی ترد را با رایتا، نعناع یا چاتنی انبه گرم سرو کنید.

pakoras are served with raita
دستور پخت پیاز ترد باجی پاکورا 21

لطفاً برای فهرست کامل مواد با اندازه‌گیری، روش کامل دستور غذا، یادداشت‌های دستور غذا، و اطلاعات تغذیه‌ای، به کارت دستور غذا در زیر بروید.

نکات برتر سرآشپز

  • برای باجی های ترد و یکنواخت، حتما پیازها را نازک برش دهید. این به آن‌ها کمک می‌کند تا کاملاً بپزند و بافت خوبی را تضمین می‌کند.
  • خمیر باید قوام غلیظی داشته باشد، شبیه به خمیر پنکیک. اگر خیلی غلیظ بود کمی آب اضافه کنید تا رقیق شود. اگر خیلی نازک بود کمی آرد بیشتر اضافه کنید.
  • دمای ایده آل برای سرخ کردن باجی های ترد بین 177 تا 185 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت تا 365 درجه فارنهایت) است. اگر روغن خیلی داغ باشد پاکوراها خیلی زود می سوزند و اگر روغن به اندازه کافی داغ نباشد روغن را جذب می کنند و سرخ کردنی ها خیس می شوند.
  • دمای روغن را با دماسنج پخت و پز برای خواندن دقیق ترین دما بررسی کنید. اگر دماسنج پخت و پز ندارید، می توانید دمای روغن را با ریختن مقدار کمی از مخلوط بررسی کنید. وقتی به اندازه کافی داغ است باید صدای هیس کند و شناور شود.

با پیاز ترد باجی (پاکورا) چه چیزی سرو کنیم؟

  • رایتا یک همراه محبوب برای پیاز بهاجی است. طبیعت خنک و خامه‌ای آن تندی باجی‌ها را متعادل می‌کند.
  • می توانید پیاز باجی را در کنار انواع کاری هندی سرو کنید. برای یک ترکیب کلاسیک، آنها را با کاری بر پایه گوجه فرنگی غنی و خامه ای مانند هندی مرغ یا < سرو کنید. a href="https://cookingorgeous.com/blog/dal-palak-spinach-dal/">دال پالک (دال اسفناج). بافت ترد باجی ها نرمی کاری را تکمیل می کند.

دستورالعمل های ذخیره سازی و گرم کردن مجدد

می‌توانید باقی‌مانده پاکورا را تا پنج روز در یخچال در یک ظرف دربسته نگهداری کنید.

آنها روز بعد در جعبه های ناهار یا سبدهای پیک نیک سرد هستند.

از طرف دیگر، می‌توانید آنها را فریز کرده و تا پنج ماه نگهداری کنید.

به سادگی آنها را در یک کیسه فریزر زیپ دار یا یک ظرف دربسته قرار دهید.

برای گرم کردن مجدد باقیمانده باجی ها، کافی است آنها را به مدت 4 تا 5 دقیقه در سرخ کن هوا یا در فر از قبل گرم شده به مدت 7 تا 8 دقیقه با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید.

درعوض، می‌توانید از مایکروویو برای گرم کردن مجدد بهاجی‌ها استفاده کنید، اما به این ترتیب ترد نمی‌شوند.

سؤالات متداول دستور غذا

یک پیاز باجی چند کالری دارد؟

در یک تکه پاکودای پیاز تنها 78 کیلو کالری وجود دارد. آنها را دقیقاً با همان موادی که در کارت دستور زیر آمده است درست کنید.

< strong class="schema-faq-question">آیا می توانم بهجای ها را به جای سرخ کردن آنها بپزم؟

در حالی که به طور سنتی بهاجی ها برای آن بافت ترد سرخ می شوند، شما می توانید آنها را به عنوان یک جایگزین سالم تر بپزید.
فر را از قبل با دمای 190 درجه سانتیگراد (374 درجه فارنهایت) گرم کنید، یک ورقه پخت را کمی چرب کنید، باجی ها را بگذارید و 20 تا 25 دقیقه بپزید تا قهوه ای طلایی و ترد شوند.

آیا می توانم از هر نوع پیاز برای تهیه بهاجی استفاده کنم؟

بله، می توانید از انواع پیازها برای تهیه بهاجی استفاده کنید.
با این حال، پیازهای شیرین مانند ویدالیا یا پیاز قرمز معمولاً به دلیل طعم ملایم و کمی شیرین آنها استفاده می شود.

برای دستور العمل های خوشمزه تر در سراسر جهان، چرا امتحان نکنید:

این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.

امیدوارم از روند تهیه این پیاز ترد بهاجی به همان اندازه که از خوردن آنها لذت می برید لذت ببرید! ? 

خوشحالی! / افیه اولسون!

onion bhaji (kanda bhaji) served with raita

دستور پخت پیاز ترد باجی (پاکورا)

آیلا کلولی

ترد پیاز باجی (همچنین به عنوان پیاز پاکورا یا کاندا باجی شناخته می‌شود) یک میان‌وعده هندی خوشمزه است که با سرخ کردن درست می‌شود. پیازهای ریز خرد شده در خمیر آرد گرمی با ادویه کم آغشته شده است.

<< lineargradient id="wprm-recipe-user-rating-0-50">

زمان آماده سازی 10 دقیقه

زمان پخت 20 دقیقه

زمان کل 30 دقیقه

کورس پیش غذا، مخلفات، میان وعده

آشپزی آسیایی، هندی

سرویس ها 16 تکه ها

کالری 78 kcal

مواد تشکیل دهنده 

 

دستورالعمل ها 

  • خمیر را با آرد گرم، بی کربنات نوشابه، زردچوبه، دانه رازیانه، نمک و آب آماده کنید. خمیر باید قوام قطراتی شبیه خامه غلیظ/خامه دوبل داشته باشد.

  • گشنیز خرد شده، فلفل قرمز و پیازهای نازک خلال شده را اضافه کنید و با قاشق خوب هم بزنید تا خمیر روی پیازها را بپوشاند.

  • یک تابه عمیق یا یک ووک را با روغن تا عمق 5-6 سانتی متر پر کنید و روغن را تا 180 درجه سانتی گراد گرم کنید ( 356 درجه فارنهایت). دمای روغن را با ریختن مقدار کمی از مخلوط بررسی کنید. وقتی به اندازه کافی داغ است باید صدای هیس کند و شناور شود.

  • در روغن داغ، قسمت کوچکی از مخلوط را با قاشق بریزید و آنها را به شکل نبات درآورید.

  • سرد کنید تا هر دو طرف قهوه ای طلایی و ترد شوند.

  • آنها را به یک قفسه خنک کننده قرار دهید روی یک تابه پخت با رایتا یا هر دیپ مورد علاقه تان گرم سرو کنید.

یادداشت

  • دمای روغنی که باجیس خود را در آن سرخ می کنید بسیار مهم است. اگر روغن خیلی داغ باشد، پاکوراها خیلی زود می سوزند و اگر روغن به اندازه کافی داغ نباشد، روغن را جذب می کنند و سرخ کردنی ها خیس می شوند.
  • وقتی یک تکه پاکودای پیاز را دقیقاً با همان موادی که در برگه دستور غذا ذکر شده درست کنید، فقط 78 کیلوکالری وجود دارد.
  • مهمترین چیز برای درست کردن این است که پیازها را ریز خرد کنید. یا خام می مانند و تا زمانی که خمیر پخته شود ترد نمی شوند.
  • این سرخ کردنی های خوشمزه پیاز هندی گیاهی، بدون گلوتن و لبنیات هستند.
  • می‌توانید باقیمانده‌ها را تا پنج روز در یخچال نگهداری کنید.

تغذیه

کالری: 78کیلو کالری کربوهیدرات: 6gپروتئین: 2gچربی: 5g چربی اشباع شده: 1g< /span>چربی اشباع نشده چندگانه: 3gچربی تک غیراشباع: 1gچربی ترانس: 1gسدیم: 97میلی گرم پتاسیم: 99میلی گرمفیبر: 1gقند: 2g ویتامین A: 43IU< /span>Vitamin C: 5mgCalcium: 9mgIron: 1mg

این پست از پیوندهای وابسته استفاده می کند. این بدان معناست که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کارمزد برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا