آشپزی

دستور پخت پای مرغ، قارچ و بیکن

با این دستور غذای کلاسیک پای مرغ، قارچ و بیکن یک کیک خوشمزه درست کنید. از خمیر پفکی آماده استفاده کنید تا در کمترین زمان آماده شود...

فقط در 1 ساعت و 20 دقیقه آماده می شود، این پای دلچسب با مرغ، بیکن و قارچ بسته بندی شده است. 

نرمی قارچ، لطافت مرغ و شوری بیکن فوق العاده با هم کار می کنند. با سبزیجات تازه پخته شده مانند اسفناج یا کلم بروکلی تندرستم سرو کنید. 

مواد لازم

  • 6 بیکن رگه دار راشرس، تقریباً خرد شده
  • 60 گرم (2 اونس) کره
  • 150 گرم (5 اونس) فنجان قارچ، ورقه شده
  • 2 قاشق غذاخوری آرد
  • 300 میلی لیتر (½ پیمانه) آب مرغ داغ
  • خامه تازه 4 قاشق غذاخوری
  • 3 قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده
  • نمک و فلفل سیاه آسیاب شده
  • حدود 500 گرم (1 پوند) مرغ پخته شده، به صورت تکه ای
  • 1 ورقه پفک آماده رول شده
  • تخم مرغ زده شده برای لعاب دادن
  • ظرف پای 1.25 لیتری (2 پینتی)، کره ای

دستور پخت

  1. بیکن را در ماهیتابه خشک کنید تا ترد شود. در یک کاسه بزرگ قرار دهید. حدود یک سوم کره را به تابه اضافه کنید و قارچ ها را سرخ کنید تا قهوه ای شوند. به بیکن اضافه کنید.
  2. بقیه کره را به همراه آرد به تابه اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر غلیظی به دست آید. مایه را به تدریج داخل آن بریزید تا سس درست شود و یک دقیقه بگذارید بجوشد. کرم فریش، جعفری و ادویه را هم بزنید. داخل کاسه بریزید و بیکن و قارچ را اضافه کنید. سرد. مرغ را با سس مخلوط کرده و فیلینگ را در ظرف پای قرار دهید.
  3. در صورت لزوم، شیرینی را رول کنید تا مطمئن شوید که روی ظرف قرار می گیرد. لبه ظرف را با برس آب بمالید، یک نوار شیرینی دور آن بچینید، سپس روی شیرینی را بگذارید و لبه‌های آن را ببندید، سپس برش بزنید و تزئین کنید. شکل های باقی مانده شیرینی را برش دهید و روی آن را با آب بچسبانید.
  4. فر را روی 200 درجه سانتیگراد / 400 درجه فارنهایت / علامت گاز 6 یا 200 درجه سانتیگراد تنظیم کنید. روی شیرینی را با برس تخم مرغ زده شده بمالید. 40 دقیقه بپزید تا طلایی شود.

چناچه در این مطلب کلمه ای یا حروفی استفاده شده است که از نطر شما مشکل دارد در قسمت نظرات به ما اطلاع دهید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا