دستور پخت سینی مرغ تند
این پخت سینی مرغ تند یک شام برنده یک سینی است. برای یک شام خوشمزه با پوره سیب زمینی یا برنج کرکی سرو کنید.
این پخت سینی مرغ سوخاری تند یک شام برنده یک سینی است. درست کردن آن بسیار آسان است – تنها کاری که باید انجام دهید این است که همه مواد را در یک سینی بریزید سپس اجازه دهید فر کار را انجام دهد. سینی مرغ سوخاری تند ما مملو از طعم های طبی است. چوریزو تند، پاپریکا دودی و زعفران گرم کننده این شام ساده را واقعاً خاص کرده است. این یک شام گرم زمستانی است که با یک توده بزرگ پوره سیب زمینی کره ای، یا برنج کرکی سرو می شود. ما در دستور غذای خود از استخوان و پوست روی رانهای مرغ درشت استفاده کردهایم، زیرا بهترین طعم را میدهند، اما میتوانید سینههای مرغ را برای هرکسی که مرغ روی استخوان را دوست ندارد، قرار دهید. آنها حدود 15 دقیقه زمان کمتری برای پخت نیاز دارند، اما قبل از سرو مطمئن شوید که پخته شده اند.
زعفران ادویهای است که از گیاه کروکوس با عطر و طعمی خاص به دست میآید. این گیاه عمدتاً در هند، اسپانیا، ایتالیا و ایران رشد میکند و برای رشد آن کار زیادی میطلبد، که دلیل قیمت بالاتر آن است. با این حال، فقط باید از یک نیشگون استفاده کنید، و بقیه را برای استفاده در غذاهایی مانند ریزوتو ذخیره کنید، پائلا، یا حتی یک بویلابیس.
مواد لازم
- 4 عدد ران مرغ بزرگ
- 200 گرم کوریزو پخت و پز، ورقه شده
- 2 سر سیر، از وسط ورقه شده
- 2 قاشق چایخوری پاپریکا دودی
- کمی زعفران
- 2 قاشق غذاخوری سرکه شری
- 425 گرم گوجه فرنگی، تقریباً خرد شده
- 1 فلفل زرد، به صورت حلقه ای برش داده شده است
- 1 پیاز قرمز، به صورت خلال شده
دستور پخت
- فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد، گاز 4 گرم کنید. همه مواد را در سینی فر بریزید و خوب هم بزنید تا مرغ را داخل ادویه ها بپوشاند.
- به مدت 45 دقیقه تفت دهید تا مرغ پخته شود و پوست آن ترد شود.
- با برنج یا سیب زمینی سرو کنید.