آشپزی

براونی شکلاتی تلخ

براونی شکلاتی تلخ

خوشمزه و غنی با مرکزی نرم و رویه ترد، این براونی های شکلاتی تیره Fudgy مورد علاقه جدید شما خواهند بود! این دستور العمل ساده پودر کاکائو غنی را با تکه های شکلات تیره ترکیب می کند تا براونی رنگی ایجاد کند.

perfect chocolate brownie recipe
براونی شکلاتی تلخ 13
پرش به:

همه براونی گردویی شکلاتی قدیمی را دوست دارند. بعضی ها آن را بدجنس دوست دارند، بعضی ها آن را کیک دوست دارند. برخی آن را با چیپس شکلات دوست دارند و برخی آن را با آجیل دوست دارند. یک دستورالعمل واحد برای دستور پخت کامل وجود ندارد، هر کسی ایده خود را در مورد “براونی شکلاتی کامل” دارد.

من گردو را دوست دارم، در مرکز کمی کدر با کمی تردی بالای آن. و البته، من آنها را بسیار شکلاتی دوست دارم.

perfect chocolate brownie recipe
براونی شکلاتی تلخ 14

گردو و شکلات با هم عالی هستند، کوکی‌های شکلاتی بدون تخم‌مرغ، رولت های شیرینی شکلاتی، کیک تنبل (کیک بیسکویت شکلاتی)، و نان موز با چیپس شکلاتی نمونه کامل هستند!

براونی‌های خوشمزه کیک کرن بری را برای ایده‌های براونی شکلاتی خفن‌تر ببینید.

چرا این دستور غذا جواب می دهد؟

  • آن‌ها همان‌طور که همه قهوه‌ای‌های قهوه‌ای باید باشند، خشن هستند.
  • اضافه کردن گردو طعم و بافت بیشتری به این براونی های شکلاتی تیره بداخلاق می بخشد.
  • این یک دستور العمل بسیار آسان با تصاویر گام به گام، نکات و دستورالعمل های آشپزی است.
  • شما می توانید این براونی های خوشمزه را فقط با چند ماده اولیه درست کنید.

چگونه براونی های بداخلاق بگیریم؟

براونی های کچلی دارای نسبت چربی به آرد بالاتری نسبت به انواع کیکی هستند. اگر دوست دارید براونی های شکلاتی تیره شما بدتر باشد، اضافه کردن کره و شکلات بیشتر کار را انجام می دهد.

میزان شکر و تخم مرغ تغییری نمی کند، چه در حال کج بودن یا کیک باشید.

من مال خودم را دوست دارم نه کیک، بلکه خیلی بدجنس هم نیست. باید در مرکز کمی کدر باشد در حالی که همچنان ترد است!

مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها

Labelled picture of ingredients for fudge dark chocolate brownies
براونی شکلاتی تلخ 15
  • کره بدون نمک – از کره بدون نمک با کیفیت خوب استفاده کنید. آنها را به مکعب های کوچک به اندازه شکلات ها برش دهید.
  • شکلات تیره – یک شکلات تلخ با کیفیت خوب و خوش طعم با 60 تا 70 درصد کاکائو، طعم براونی های شما را خوب می کند! آنها را به مکعب های کوچک برش دهید تا فرآیند ذوب سریع و یکنواخت انجام شود.
  • تخم مرغ – از تخم مرغ های بزرگ با وزن بین 63 تا 73 گرم (برای انگلستان) استفاده کنید. مطمئن شوید که تازه و در دمای اتاق هستند.
  • پودر کاکائو – تلخی و عمق طعم را به براونی می‌افزاید. بدون پودر کاکائو با کیفیت خوب استفاده کنید.
  • گردو – آنها آجیل مورد علاقه ای هستند که من دوست دارم در یک براونی شکلاتی قرار دهم. اما بسته به علاقه خود می توانید از هر نوع آجیل دیگری استفاده کنید! فندق معمولاً در براونی های شکلاتی نیز استفاده می شود. قبل از افزودن آنها به محصولات پخته شده، آنها را به آرامی برشته کنید تا طعم تندتری پیدا کند.

دستورالعمل های آشپزی

تهیه این براونی گردو بسیار آسان است و برای دستیابی به بهترین نتیجه، باید چند مرحله ساده را دنبال کنید:

با گرم کردن فر با دمای 180 درجه سانتیگراد / 350 درجه فارنهایت شروع کنید. 21 سانتی متر×21 سانتی متر (8 اینچ × 8 اینچ) تابه با کاغذ روغنی و سپس آن را کنار بگذارید.

8" square cake tin is lined with parchment paper
براونی شکلاتی تلخ 16

کره و شکلات را در یک کاسه شیشه ای مقاوم در برابر حرارت با روش بن ماری ذوب کنید (کاسه را در یک قابلمه ⅓ پر از آب در حال جوشیدن قرار دهید، بدون اینکه کاسه را با آب لمس کنید).

melting the butter and chocolate on benmarie to make fudge dark chocolate brownie
براونی شکلاتی تلخ 17

بعد از ذوب شدن، کاسه را از قابلمه بردارید و سپس مخلوط را هم بزنید تا خوب ترکیب شود.

melted chocolate and butter whisked together until smooth
براونی شکلاتی تلخ 18

شکر را به مخلوط اضافه کنید، هم بزنید تا یکدست شود. تخم مرغ ها را به همراه وانیل اضافه کنید و 5 دقیقه با همزن بزنید.

adding the sugar in melted chocolate and butter
براونی شکلاتی تلخ 19

در یک کاسه جداگانه پودر کاکائو، آرد، نمک و گردو را مخلوط کنید.

dry ingredients are mixed in a bowl
براونی شکلاتی تلخ 20

مواد خشک را به آرامی در مخلوط مرطوب بریزید. در این مرحله بیش از حد مخلوط نکنید. لازم نیست مخلوط خشک کاملاً مخلوط شود (نکات و ترفندهای بالا را برای درست کردن براونی عالی بخوانید).

the dry ingredients are incorporated to wet ingredients to form the brownie batter
براونی شکلاتی تلخ 21

خمیر را داخل تابه بریزید. خمیر بسیار غلیظ خواهد بود.

browni batter is spread in a cake pan
براونی شکلاتی تلخ 22

براونی ها را به مدت 22-23 دقیقه بپزید. مهم این است که براونی ها را زیاد نپزید. برای اینکه بفهمید براونی ها آماده هستند یا نه، یک خلال دندان را در مرکز تابه قرار دهید. اگر با خمیر مرطوب پوشانده شود، براونی ها پخته نمی شوند.

اگر فقط چند خرده نمناک وجود داشته باشد، براونی ها آماده هستند. اطمینان حاصل کنید که براونی ها را هر 2 دقیقه یکبار بررسی کنید تا زمانی که خرده های مرطوبی به دست بیاید.

براونی ها را از فر خارج کنید و سپس بگذارید حداقل یک ساعت خنک شوند و سپس آنها را به صورت مربع برش دهید.

perfect chocolate brownie recipe
براونی شکلاتی تلخ 23

بعد از اینکه براونی ها کاملا خنک شدند، آنها را به شکل مربع برش دهید. آنها را درپوش نگه دارید تا خشک نشوند.

براونی‌ها را می‌توان تا ۱ هفته در صورتی که در ظرفی درپوش دار و در دمای اتاق نگهداری کرد نگهداری کرد.

نکات برتر از سرآشپز

پختن براونی گردویی شکلاتی می تواند مشکل باشد اگر به سادگی مواد را طوری مخلوط کنید که انگار در حال پختن یک کیک هستید. با این حال، نکات و ترفندهای ساده و حیاتی وجود دارد که برای دستیابی به بهترین نتایج باید مراقب آنها باشید.

از شکلات و پودر کاکائو با کیفیت خوب استفاده کنید

کیفیت مواد تشکیل دهنده شما تعیین می کند که چگونه دستور پخت خوب خواهد شد. این مورد بدون استثنا در مورد همه دستور العمل‌ها صدق می‌کند، از جمله موس Au Chocolat – موس شکلاتی فرانسوی و دستور پخت تارتلت توت فرنگی شکلاتی.

مطمئن شوید که از شکلات و پودر کاکائو با کیفیت خوب استفاده می‌کنید زیرا اینها طعم شکلاتی را به براونی می‌دهند. اگر از شکلات بی کیفیت استفاده می کنید، انتظار نداشته باشید که براونی های شما طعم شکلاتی شگفت انگیزی داشته باشد.

افزودن 1 قاشق چایخوری نمک به افزایش طعم شکلاتی براونی کمک می کند.

مطمئن شوید که تخم مرغ های شما در دمای اتاق هستند

این نکته در مورد اکثر پخت‌ها (مخصوصاً کیک) صدق می‌کند، و براونی نیز از این قاعده مستثنی نیست.

اطمینان از اینکه تخم‌مرغ‌های شما در دمای اتاق هستند، اجازه می‌دهد تا براونی‌ها به طور طبیعی بلند شوند. در حالی که استفاده از تخم مرغ سرد ممکن است بافت متراکم تری داشته باشد.

این به این دلیل است که تخم‌مرغ‌ها در دمای اتاق به‌طور یکنواخت‌تر مخلوط می‌شوند، زیرا زرده‌های تخم‌مرغ راحت‌تر می‌شکنند و به آن‌ها اجازه می‌دهد به طور یکنواخت با سفیده‌ها و سایر مواد ترکیب شوند.

اگر به علم پشت آن علاقه دارید، می توانید این پست بسیار جالب است.

مواد خشک را زیاد مخلوط نکنید

این یکی از رایج‌ترین اشتباهاتی است که افراد هنگام پختن براونی مرتکب می‌شوند.

اغلب هنگام پخت کیک، می‌خواهیم مطمئن شویم که همه مواد کاملاً با هم ترکیب شده‌اند. اما در مورد قهوه ای ها لزوماً اینطور نیست.

به‌جای هم زدن، آرد را به آرامی در مخلوط مرطوب بریزید تا رگه‌هایی از آرد در خمیر براونی باقی بماند.

تا کردن کامل در آرد باعث رشد بیش از حد گلوتن می شود. گلوتن زیاد باعث متراکم شدن براونی های شما می شود.

از کاغذ پخت استفاده کنید

این مهم است تا مطمئن شوید که براونی های شما به تابه نچسبند. همچنین برداشتن براونی ها از ماهیتابه را آسان تر می کند. بدون ذکر مزیت داشتن یک ماهیتابه تمیز پس از پخت!

براونی ها را زیاد نپزید براونی ها

این اشتباه مهلکی است که بسیاری از مردم هنگام پختن براونی مرتکب می شوند. پختن بیش از حد براونی‌ها باعث می‌شود تا براونی کیکی به‌جای یک براونی کدر شود.

مطمئن شوید که از تایمر آشپزخانه یا تایمر گوشی خود به محض اینکه براونی ها در فر هستند استفاده کنید.

براونی های خود را بعد از 18-20 دقیقه که در فر هستند بررسی کنید. زیرا حتی تنها 1-2 دقیقه در فر می تواند تفاوت بین براونی کامل و مرغوب باشد.

همچنین، به خاطر داشته باشید که اگر براونی های خود را در قالب فلزی بپزید، سریعتر پخته می شوند.

بی صبر نباشید!

می دانم که خوردن یک تکه داغ براونی شکلاتی وسوسه انگیز است. اما برای اینکه براونی های شما به بهترین خود تبدیل شوند، باید کاملا خنک شوند.

حتماً قبل از برش دادن آنها حداقل یک ساعت صبر کنید.

سؤالات متداول دستور غذا

تفاوت بین براونی و بلوندی چیست؟

تفاوت بین براونی و بلوندی در کاربرد آن است؟ از شکلات بلوندی یک نوار متراکم، کدر، کاراملی و با طعم کره است که بدون شکلات درست می‌شود. همچنین، بلوندی ها با شکر قهوه ای و کره قهوه ای برای طعم آجیلی درست می شوند. براونی ها با کره ذوب شده و شکر گرانول درست می شوند.

آیا باید از تخم مرغ در براونی استفاده کنید؟

تخم مرغ ها رطوبت و همچنین طعم کیک را فراهم می کنند. آنها همچنین به عنوان عوامل خمیر کننده عمل می کنند و هوا را برای کمک به رشد کیک یا براونی فراهم می کنند.

چه پانی کنم برای پختن براونی استفاده کنید؟

این دستور پخت نیاز به 24 سانتی متری (8 اینچ). اگر می خواهید از یک تابه بزرگتر استفاده کنید، باید دستور را دو برابر کنید.
من استفاده از تابه های شیشه ای یا سرامیکی را برای پخت براونی پیشنهاد نمی کنم. باعث می شود تا براونی ها در مرکز پخته نشوند.

برای دستور پخت کیک خوشمزه تر، چرا امتحان نکنید:

این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.

امیدوارم از فرآیند تهیه این براونی های شکلاتی تلخ و غلیظ به همان اندازه که از خوردن آنها لذت می برید لذت ببرید! ? 

خوشحالی! / افیه اولسون!

walnut chocolate brownie slices

براونی های شکلاتی تیره خفن

آیلا کلولی

خوشمزه و غنی با مرکزی نرم و رویه ترد، این براونی های شکلاتی تیره فاجیک مورد علاقه جدید شما خواهند بود!

stop offset=”0%” stop-opacity=”1″/>

زمان آماده سازی 30 دقیقه

زمان پخت 25 دقیقه

زمان کل 55 دقیقه

کورس دسر، میان وعده

آشپزی آمریکایی، بریتانیایی

سرویس ها 9 خدمات

کالری 558 kcal

مواد تشکیل دهنده 

 

دستورالعمل ها 

  • فر را با دمای 180 درجه سانتی‌گراد / 350 درجه فارنهایت گرم کنید و قالبی به ابعاد 21 × 21 سانتی‌متر (8 × 8 اینچ) را با کاغذ روغنی چرب یا بپوشانید و کنار بگذارید.

  • کره و شکلات را در یک لیوان ذوب کنید. کاسه مقاوم در برابر حرارت با روش بن ماری (کاسه را در یک قابلمه ⅓ پر از آب در حال جوشیدن قرار دهید، بدون اینکه کاسه را با آب لمس کنید). پس از ذوب شدن، کاسه را از قابلمه بردارید و مخلوط را با همزن بزنید تا خوب ترکیب شود.

  • شکر را به مخلوط اضافه کنید و مخلوط را با همزن بزنید تا خوب ترکیب شود. سپس تخم مرغ و وانیل را به مدت 5 دقیقه با همزن بزنید.

  • در ظرفی جداگانه پودر کاکائو، آرد، نمک و گردو را با هم مخلوط کنید.

  • مواد خشک را به آرامی در مخلوط مرطوب بریزید. در این مرحله بیش از حد مخلوط نکنید. لازم نیست مخلوط خشک کاملاً مخلوط شود (نکات و ترفندهایی را برای درست کردن براونی عالی بخوانید).

  • خمیر را داخل تابه بریزید. خمیر بسیار غلیظ خواهد بود.

  • براونی ها را به مدت ۲۲ تا ۲۳ دقیقه بپزید. مهم این است که براونی ها را زیاد نپزید. برای اینکه بفهمید براونی ها آماده هستند یا نه، یک خلال دندان را در مرکز تابه قرار دهید. اگر با خمیر مرطوب پوشانده شود، براونی ها پخته نمی شوند. اگر فقط چند خرده نمناک بود، براونی ها آماده هستند. مطمئن شوید که براونی ها را هر 2 دقیقه یکبار بررسی کنید تا زمانی که خرده های نمناکی داشته باشید.

  • براونی ها را از فر خارج کنید و بگذارید حداقل یک ساعت خنک شوند قبل از اینکه آنها را به صورت مربع برش دهید.

  • بعد از خنک شدن کامل براونی ها، آنها را به شکل مربع برش دهید. . آنها را درپوش نگه دارید تا خشک نشوند. براونی ها را می توان تا 1 هفته در صورتی که در ظرف درپوش دار و در دمای اتاق نگهداری شود نگهداری کرد.

یادداشت

  • مطمئن شوید که از شکلات و پودر کاکائو با کیفیت خوب استفاده می‌کنید زیرا اینها طعم شکلاتی را به براونی می‌دهند.
  • افزودن 1 قاشق چایخوری نمک به افزایش طعم شکلاتی براونی کمک می کند.
  • اطمینان از اینکه تخم‌مرغ‌ها در دمای اتاق هستند، اجازه می‌دهد تا براونی‌ها به طور طبیعی بلند شوند. Whereas, using cold eggs may result in a denser texture.
  • Lightly toast the walnuts for a more intense flavor before adding them to your baked goods.
  • به جای هم زدن، آرد را به آرامی در مخلوط مرطوب بریزید تا رگه هایی از آرد در خمیر براونی باقی بماند.
  • It is a good idea to use a kitchen timer, or the timer on your phone as soon as the brownies are in the oven.
  • Make sure you wait for at least an hour before slicing them up.
  • Brownies can be stored for up to 1 week if stored in a well-covered container at room temperature.

Nutrition

Calories: 558kcalCarbohydrates: 68gProtein: 8gFat: 31gSaturated Fat: 15gPolyunsaturated Fat: 6gMonounsaturated Fat: 8gTrans Fat: 1gCholesterol: 97mgSodium: 287mgPotassium: 321mgFiber: 6gSugar: 48gVitamin A: 573IUVitamin C: 1mgCalcium: 48mgIron: 4mg

این پست از پیوندهای وابسته استفاده می کند. این بدان معناست که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کارمزد برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.

حتما بخوانید : مدویک – کیک عسلی روسی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا