آشپزی

بهترین قارچ های گیاهی شکم پر

بهترین قارچ های گیاهی شکم پر

این بهترین قارچ های شکم پر گیاهی پیش غذای جدید شما خواهند بود

این قارچ‌های شکم پر گیاهی خوشمزه را برای یک پیش‌غذا عالی بپزید تا مهمانان خود را در جشن یا گردهمایی تعطیلات بعدی خود تحت تأثیر قرار دهید.

آنها با پودر سوخاری، موسیر سرخ شده، سبزی تازه، آجیل کاج و پنیر پر شده و در فر پخته می شوند.

8 pieces of stuffed mushrooms on a wooden plate
بهترین قارچ های گیاهی شکم پر 16
پرش به:

مثل پارفه جگر مرغ – پاته من، قارچ‌های شکم پر سنتی لوکس هستند بدون اینکه گران باشند و استفاده نمی‌کنند. نیاز به زمان و تلاش زیادی ندارد

آنها یکی از پیش غذاها/پیش‌غذاهای مورد علاقه من برای سرو در مناسبت‌های خاص مانند کریسمس یا شکرگزاری هستند، به‌ویژه زمانی که می‌خواهم مهمان‌های شامم را لوس کنم.

من عاشق قارچ هستم. آنها فوق العاده همه کاره هستند و وقتی میهمانان گیاهخوار دارید، یک غذای اصلی گیاهی جایگزین گوشت هستند.

برخی از دستور العمل های قارچ مورد علاقه من پای قارچ و تره فرنگی (یکی دیگر از دستور العمل های گیاهی عالی برای تعطیلات) است. ریزوتوی خامه‌ای قارچ وحشی و پید پنیر با قارچ – کسارلی پیده.

d8a8d987d8aad8b1db8cd986 d982d8a7d8b1da86 d987d8a7db8c daafdb8cd8a7d987db8c d8b4daa9d985 d9bed8b1 6525acb1e989b
بهترین قارچ های گیاهی شکم پر 17

چرا این دستور غذا جواب می دهد؟

  • شما به راحتی می توانید با استفاده از پنیر، چاشنی و گیاهان مورد علاقه خود، دستور پخت قارچ را مطابق با ذائقه خود سفارشی کنید.
  • این یک دستور غذای سریع و ساده است، که آن را برای یک شام شلوغ شب هفته یا یک پیش غذای خوشمزه لحظه آخری که مهمان ها از آنجا می آیند عالی است.
  • قارچ‌های شکم پر شیک و دلپذیر به نظر می‌رسند، هم برای گردهمایی‌های آرام و هم برای مناسبت‌های رسمی مناسب هستند.
  • قارچ‌های شکم پر یک انتخاب پیش‌غذای سالم‌تر از پیش‌غذاهای سرخ‌شده یا سنگین هستند و ترکیب خوبی از طعم و تغذیه را ارائه می‌کنند.
d8a8d987d8aad8b1db8cd986 d982d8a7d8b1da86 d987d8a7db8c daafdb8cd8a7d987db8c d8b4daa9d985 d9bed8b1 6525acb42a33f
بهترین قارچ های گیاهی شکم پر 18

مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها

لطفاً برای فهرست کامل مواد با اندازه‌گیری، روش کامل دستور غذا، یادداشت‌های دستور غذا، و اطلاعات تغذیه‌ای، به کارت دستور غذا در زیر پیمایش کنید.

labelled picture of ingredients for vegetarian stuffed mushrooms recipe
بهترین قارچ های گیاهی شکم پر 19

چیدن قارچ مناسب

بهترین قارچ ها برای چاشنی معمولاً گونه های بزرگتر با درپوشی هستند که می تواند مواد پر را نگه دارد.

گزینه‌های مورد علاقه من قارچ سفید دکمه‌ای، قارچ کرمی (بچه بلا)، و قارچ پورتوبلو هستند.

این قارچ‌ها شکل و اندازه خوبی برای پر کردن دارند و طعم مواد را به راحتی جذب می‌کنند.

من از اندازه های مختلف در این دستور استفاده کردم. کوچکترها به عنوان فینگر فود عالی هستند در حالی که بزرگترها را می توان به عنوان پیش غذا سرو کرد.

مواد دیگری که برای قارچ شکم پر نیاز دارید عبارتند از:

  • موسیر – طعم لطیف‌تر و شیرین‌تری نسبت به پیاز دارد، اما اگر پیاز را در دست ندارید، می‌توانید از آن استفاده کنید.
  • پنیر – من از پنیر پارمزان برای مخلوط کردن داخل فیلینگ و پنیر چدار برای رویه استفاده می کنم. هر پنیر رنده شده سختی که در دست داشته باشید با این دستور العمل همه کاره عالی عمل می کند. از استفاده از پنیر آماده رنده شده خودداری کنید، آن را خودتان از یک تکه پنیر رنده کنید تا بهترین نتیجه را بگیرید.
  • آرد سوخاری من از آرد سوخاری پانکو برای ترد شدن بیشتر استفاده می کنم اما شما می توانید از هر نوع آرد سوخاری که در دست دارید استفاده کنید.
  • آجیل کاج – تردی بیشتری به چاشنی و همچنین طعم آجیل می‌افزاید. می توانید آن را با مغز پسته یا گردو جایگزین کنید.
  • جعفری – برگ های تازه جعفری با قارچ ها عالی هستند، اما با خیال راحت با هر یک از گیاهان مورد علاقه خود جایگزین کنید.

چگونه بهترین قارچ شکم پر گیاهی را درست کنیم؟

تهیه این قارچ های شکم پر گیاهی خوشمزه بسیار ساده است.

با این حال، چند نکته و ترفند وجود دارد که باید برای دستیابی به بهترین نتایج از آنها پیروی کنید:

قارچ ها را آماده کنید

فر خود را از قبل با دمای 375 درجه فارنهایت (190 درجه سانتیگراد) گرم کنید.

قارچ ها را به آرامی با یک پارچه مرطوب یا حوله کاغذی تمیز کنید تا هرگونه کثیفی از بین برود.

درعوض، می‌توانید به سرعت آنها را در یک آبکش زیر آب سرد و جاری بشویید.

ساقه‌ها را از قارچ‌ها جدا کرده، ریز خرد کرده و کنار بگذارید. شما از آنها در پر کردن استفاده خواهید کرد.

mushrooms are prepared for making vegetarian stuffed mushrooms
بهترین قارچ های گیاهی شکم پر 20

پر کردن را آماده کنید

در یک تابه بزرگ، 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید.

موسیر خرد شده را اضافه کنید و حدود 5 دقیقه تفت دهید تا نرم و شفاف شوند.

sautéing the shallots and pine nuts in olive oil for making the stuffing for vegetarian stuffed mushrooms
بهترین قارچ های گیاهی شکم پر 21

آجیل کاج و ساقه قارچ خرد شده را به ماهیتابه اضافه کنید.

2 تا 3 دقیقه دیگر بپزید تا دانه‌های کاج کمی برشته شوند و ساقه‌های قارچ پخته شوند.

chopped mushroom stems are added to the pan for sautéing
بهترین قارچ های گیاهی شکم پر 22

آویشن تازه، سیر، جعفری و خرده نان پانکو را با هم مخلوط کنید.

یک دقیقه دیگر بپزید تا آرد سوخاری کمی برشته شود.

garlic, thyme, breadcrumbs, and parsley are added to the pan
بهترین قارچ های گیاهی شکم پر 23

ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و پنیر پارمزان رنده شده، نمک و فلفل سیاه را با آن مخلوط کنید.

grated parmesan is added to the stuffed vegetarian mushroom filling
بهترین قارچ های گیاهی شکم پر 24

همه چیز را خوب مخلوط کنید.

قارچ ها را پر کنید و بپزید

درپوش‌های قارچ تمیز شده را روی یک ظرف پخت یا ورقه پخت قرار دهید، سمت کلاهک را به سمت پایین قرار دهید.

هر کلاهک قارچ را سخاوتمندانه با مخلوط قارچ پر کنید، آن را کمی فشار دهید تا در بسته بندی شود.

mushrooms are stuffed with filling
بهترین قارچ های گیاهی شکم پر 25

روی هر قارچ پر شده با چند مکعب کوچک کره بپوشانید.

cubed butter pieces are placed on top of stuffed mushrooms
بهترین قارچ های گیاهی شکم پر 26

پنیر چدار رنده شده را به طور مساوی روی قارچ های شکم پر شده بپاشید.

grated cheddar sprinkled on stuffed mushrooms
بهترین قارچ های گیاهی شکم پر 27

در فر از قبل گرم شده حدود 15-20 دقیقه یا تا زمانی که قارچ ها نرم شوند و پنیر قهوه ای طلایی، ذوب شده و حباب دار شود بپزید.

vegetarian stuffed mushrooms are baked until golden brown
بهترین قارچ های گیاهی شکم پر 28

زمان پخت دقیق ممکن است بسته به اندازه قارچ شما متفاوت باشد، بنابراین مراقب آنها باشید.

وقتی قارچ ها تمام شد، آنها را از فر خارج کنید و بگذارید چند دقیقه خنک شوند.

d8a8d987d8aad8b1db8cd986 d982d8a7d8b1da86 d987d8a7db8c daafdb8cd8a7d987db8c d8b4daa9d985 d9bed8b1 6525accdc0d98
بهترین قارچ های گیاهی شکم پر 29

نکات برتر سرآشپز

  • قارچ های تازه و سفت را انتخاب کنید. مطمئن شوید که هیچ علامت یا قسمت بالایی آسیب دیده ندارند.
  • قارچ ها را به آرامی با یک دستمال کاغذی یا پارچه مرطوب پاک کنید تا آنها را تمیز کنید. از طرف دیگر، می توانید آنها را به سرعت در یک آبکش زیر آب سرد و جاری بشویید. از خیساندن آنها در آب خودداری کنید، زیرا قارچ ها مانند اسفنج هستند و ممکن است غرق شوند.
  • برشته کردن آجیل کاج قبل از افزودن آنها به چاشنی طعم آنها را افزایش می دهد و تردی خوبی ایجاد می کند.
  • از یک قاشق کوچک برای پر کردن قارچ ها استفاده کنید. پر کردن آنها را آسان تر می کند.
  • در حالی که وسوسه انگیز است که قارچ ها را بیش از حد پر کنید، مراقب باشید که مواد را خیلی سفت بسته بندی نکنید. می تواند از پختن یکنواخت جلوگیری کند.
  • زمان پخت بسته به اندازه و نوع قارچ ممکن است متفاوت باشد. مراقب آنها باشید تا بیش از حد پخته نشوند.

با قارچ شکم پر گیاهی چه سرو کنیم؟

قارچ‌های شکم پر گیاه‌خواری یک پیش‌غذا، فینگر فود یا مخلفات خوشمزه درست می‌کنند.

در اینجا چند ایده برای سرو با قارچ شکم پر گیاهی وجود دارد:

دستورالعمل های ذخیره سازی و گرم کردن مجدد

قارچ های شکم پر شده را قبل از نگهداری، بگذارید تا کاملاً در دمای اتاق خنک شوند.

قارچ‌های شکم پر شده را در یک ظرف دربسته قرار دهید و تا 5 روز در یخچال نگهداری کنید.

فریز کردن قارچ‌های شکم پر را توصیه نمی‌کنم.

وقتی برای لذت بردن از باقیمانده‌ها آماده بودید، قارچ‌های شکم‌شده را دوباره در فر از قبل گرم‌شده با دمای 360 درجه فارنهایت (180 درجه سانتی‌گراد) به مدت 10 تا 12 دقیقه یا تا زمانی که کاملاً گرم شوند، گرم کنید.

سؤالات متداول دستور غذا

آیا می توانم مخلوط چاشنی را از قبل درست کنم؟

بله، می توانید مواد را آماده کنید. مخلوط چاشنی را از قبل تا 3 روز در یخچال نگهداری کنید.

آیا می توانم از هر نوع قارچی برای این دستور استفاده کنم؟

در حالی که شما می توانید از انواع مختلف قارچ استفاده کنید، بهتر است قارچ هایی با کلاه های محکم مانند کرمینی، دکمه ای یا پورتوبلو را برای پر کردن انتخاب کنید. اینها در حین پخت خوب می مانند.

آیا می توانم این قارچ های شکم پر وگان را درست کنم؟

بله، می توانید با استفاده از پنیر پارمزان وگان و جایگزین کره، قارچ شکم پر وگان درست کنید. با یک جایگزین گیاهی مانند مارگارین گیاهی یا روغن زیتون.

برای دستور العمل‌های غذای مهمانی/فینگر فود خوشمزه‌تر، چرا امتحان نکنید:

این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید  #cookingorgeous.

امیدوارم از روند ساخت این قارچ های شکم پر گیاهی لذت ببرید به همان اندازه که از خوردن آنها لذت می برید! 🙂 

خوشحالی! / افیه اولسون!

d8a8d987d8aad8b1db8cd986 d982d8a7d8b1da86 d987d8a7db8c daafdb8cd8a7d987db8c d8b4daa9d985 d9bed8b1 6525acd006abe

بهترین قارچ شکم پر گیاهی

آیلا کلولی

این قارچ‌های شکم پر گیاهی خوشمزه را برای یک پیش‌غذا عالی که مهمانان شما را در جشن تعطیلات بعدی شما تحت تأثیر قرار می‌دهد بپزید

stop offset=”0%” stop-opacity=”1″/>

زمان آماده سازی 15 دقیقه

زمان پخت 15 دقیقه

زمان کل 30 دقیقه

کورس پیش غذا، مخلفات

آشپزی آمریکایی

سرویس ها 4 افراد

کالری 323 kcal

مواد تشکیل دهنده 

 

دستورالعمل ها 

آماده کردن قارچ

  • فر خود را از قبل با دمای 375 درجه گرم کنید F (190 درجه سانتیگراد).

  • ساقه های قارچ ها را جدا کرده و ریز خرد کرده و کنار بگذارید. شما از آنها در پر کردن استفاده خواهید کرد.

در حال آماده سازی پر کردن

  • In a large skillet, heat the olive oil over medium heat.

  • Add the chopped shallot and sauté for about 5 minutes until they become soft and translucent.

  • Add the pine nuts and mushroom stems to the skillet.

  • Cook for another 2-3 minutes until the pine nuts are lightly toasted and the mushroom stems are cooked.

  • Stir in the fresh thyme, garlic, chopped parsley, and breadcrumbs. Cook for an additional minute until the breadcrumbs are lightly toasted.

  • Remove the skillet from the heat and stir in the grated parmesan cheese, salt, and black pepper. Mix everything well.

Stuffing and Baking the Mushrooms

  • Place the cleaned mushrooms on a baking sheet, cap side down.

  • Stuff each mushroom cap generously with the filling mixture, pressing it down slightly to pack it in.

  • Top each stuffed mushroom with a few small cubes of butter.

  • Sprinkle the grated cheddar cheese evenly over the stuffed mushrooms.

  • Bake in the preheated oven for about 15-20 minutes or until the mushrooms are tender, and the cheese is melted and bubbly. The exact cooking time may vary depending on the size of your mushrooms, so keep an eye on them.

  • Once the mushrooms are done, remove them from the oven and let them cool for a few minutes.

یادداشت

  • Choose mushrooms that are fresh and firm. Make sure they don’t have any marks or damaged tops.
  • Gently wipe the mushrooms with a damp cloth or paper towel to clean them. Alternatively, you can quickly rinse them in a colander under cold running water. Avoid soaking them in water, as mushrooms are like sponges and can become waterlogged.
  • Toasting pine nuts before adding them to the stuffing enhances their flavor and provides a nice crunch.
  • While it’s tempting to overfill the mushrooms, be careful not to pack the stuffing too tightly. It can prevent even cooking.
  • Use a small spoon to fill the mushrooms; it makes it easier to stuff them
  • Cooking times may vary depending on the size and type of mushrooms. Keep an eye on them to avoid overcooking.

Nutrition

Calories: 323kcalCarbohydrates: 15gProtein: 11gFat: 25gSaturated Fat: 11gPolyunsaturated Fat: 4gMonounsaturated Fat: 8gTrans Fat: 0.3gCholesterol: 45mgSodium: 605mgPotassium: 273mgFiber: 2gSugar: 2gVitamin A: 654IUVitamin C: 6mgCalcium: 239mgIron: 2mg

This post uses affiliate links. This means that if you click on them and then buy something, we get a small amount of commission to keep the site running, but it doesn’t cost you anything more.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا