۱۱ دلیل خوب برای خوردن کلم بروکلی
۱۱ دلیل خوب برای خوردن کلم بروکلی
کلم بروکلی یک سبزی چلیپایی است از خانواده کلم همیشه محبوب نیست… و با این حال، خوب پخته شده، می تواند بسیار خوشمزه و مهمتر از همه پر از فواید برای بدن و سلامتی باشد!
دانلود دستور العمل های سم زدایی Croq’Kilos به صورت رایگان
کلم بروکلی، فواید فراوان
کلم بروکلی سبزی از خانواده چلیپایی ها است. اصالتاً ایتالیایی است (از دهه 1980 فقط در فرانسه کشت می شود) از نوادگان کلم وحشی و گل کلم است. سرشار از ویتامین ها، این سبزی سبز یک متحد انفجاری برای سلامتی است. برای استفاده بیشتر از طعم و فواید آن بر بدن، بهتر است آن را به صورت خام یا کم پخته مصرف کنید.
11 دلیل برای خوردن کلم بروکلی
- کلم بروکلی سرشار ازپتاسیموویتامین B، از گرفتگی عضلات جلوگیری می کند.
- بر اساس برخی مطالعات، یکی از اجزای کلم بروکلی از بروزسرطان سینه جلوگیری میکند. قوی>و افزایش خوبی دارد.
- غنی ازویتامین های مختلف، به نوسازی سلولی پوست کمک می کند و به طور موثر بامبارزه می کند. چین و چروک.
- پر از لوتئین و زآگزانتین، کلم بروکلیازبینایی ما محافظت می کند. /strong>وسلامت چشمان ما.
- همچنین از مردان در برابرخطرات سرطان پروستات محافظت می کند.
- کلم بروکلی به طور طبیعی غلظت هموسیستئین را در خون کاهش میدهد که مسئول خطر سکته مغزی است.
- کلم بروکلی همچنین بهویژه به لطف ویتامین C آن، سیستم ایمنی بدن ما را تقویت میکند و بنابراین به طور موثر با بیماریهای زمستانی مبارزه میکند. قوی>ر وسرماخوردگی.
- بسیارکالری و کربوهیدرات ضعیف، اماغنی از فیبر، واقعی است. هم پیمان لاغری برای کسانی که رژیم دارند!
- به لطف سولفورافان خود، ازما محافظت می کند. دستگاه تنفسیو بنابراین به ویژه برای افرادسیگاری و مبتلا به آسم توصیه می شود.
- برای حافظه عالی است، زوال شناختی را کاهش می دهد. .
3 دستور پخت بر اساس کلم بروکلی برای همه سلیقه ها
پوره کلم بروکلی
مواد لازم (برای 4 نفر):
مراحل:
- کلم بروکلی ها را بشویید و گلچه ها را جدا کنید.
- آنها را حدود 10 تا 12 دقیقه بخارپز کنید تا نرم شوند.
- مخلوط کنید و به تدریج آب پخت را اضافه کنید تا پوره ای بسیار صاف و یکدست به دست آورید. مزه دار کنید.
Raclette de Saint-Nectaire و سبزیجات تند سرخ شده
مواد لازم (برای 4 نفر):
- 4 عدد بزرگ سیب زمینی فر؛
- 600 گرم سنت نکتایر؛
- 1 کلم بروکلی؛
- 400 گرم قارچ؛
- 200 گرم چوریزو ;
- 200 گرم کوپا؛
- 200 گرم ژامبون خام از اوورنی؛
- 1 حبه سیر؛
- 1 پیازچه ;
- 30 گرم کره نیمه نمک.
مراحل:
- فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد (th.6) از قبل گرم کنید. .
- سیب زمینی ها را بشویید و خشک کنید.
- آنها را با استفاده از چنگال از چند جا به آرامی سوراخ کنید سپس آنها را روی یک ورقه پخت که با کاغذ روغنی پوشانده اید قرار دهید. حدود 1 ساعت بپزید. پخت و پز را با نوک چاقو چک کنید.
- پیاز را پوست گرفته و حلقه های نازک برش دهید.
- سیر را پوست گرفته، ژرمه بردارید و خرد کنید. ساقه کلم بروکلی را برش دهید و کلم بروکلی را به صورت گلچه برش دهید.
- گلچه ها را بشویید، آبکش کنید و کنار بگذارید.
- قارچ ها را تمیز کنید و در صورت لزوم ساقه آن را ببرید.
- در یک ماهیتابه، کره را آب کرده و پیاز خرد شده را به مدت ۵ تا ۸ دقیقه تفت دهید.
- گلچه های کلم بروکلی را اضافه کنید. آنها را به مدت 12 تا 15 دقیقه بپزید.
- قارچ ها و سیر خرد شده را اضافه کنید و 10 دقیقه به پختن ادامه دهید.
- کمی فلفل اسپلت اضافه کنید. با نمک و فلفل مزه دار کنید.
- برش های سنت شهد را در کاکلون ها آب کنید.
- سیب زمینی ها را با پنیر بمالید و راکلت خود را با سبزیجات سرخ شده تند و چوریزو اسپانیایی همراه کنید. ، کوپا و/یا ژامبون خام از اوورنی.
روتاباگای شیرین، سیب زمینی، کلم بروکلی و سوسیس دودی
مواد لازم (برای 4 نفر): - 450 گرم روتاباگا؛
- 400 گرم سیب زمینی؛
- ½ کلم بروکلی؛
- 2 سوسیس دودی پخته؛
- چند عدد شاخه های آویشن؛
- نمک؛
- فلفل تازه.
مراحل:
گل های کلم بروکلی را بخارپز کنید به مدت 8-10 دقیقه کنار بگذارید.
حتما بخوانید : سرماخوردگی: 5 رفلکس برای خواب خوب
توجه این مطلب نمی تواند جایگزین نشخه پزشکی شود و رسانه هیچ گونه مسئولیتی در قبال آن ندارد