آشپزی

سیخ میگو کبابی باربیکیو

سیخ میگو کبابی باربیکیو

این سیخ‌های میگو کبابی BBQ (میگوهای BBQ) که فقط در 20 دقیقه آماده می‌شوند، برای یک وعده غذایی تاثیرگذار و سریع در شب با یک لیوان شراب سفید و یک طرفه عالی هستند. از سالاد موشک با پارمسان، سالاد فتا هندوانه با ریحان و خیار یا سالاد خیار یونانی.

آنها غذای تابستانی نهایی و افزودنی لذیذ به میز شام تابستانی شما هستند تا مهمانان شما را شگفت زده کنند.

Seven butterflied shrimp cooked on the BBQ and served with a piece of bazlama.
سیخ میگو کبابی باربیکیو 20
پرش به:

میگوهای ببری آبدار و چاق که روی BBQ پخته شده و سپس با سس کره لیموی سیر پوشانده می شوند.

بهترین راه برای لذت بردن از این دستور پخت میگو کبابی آسان، با یک کاسه سالاد و یک تکه بازلاما (نوعی نان ترکی) یا نان فرانسوی برای پاک کردن سس خوشمزه مدیترانه ای.

butterflied bbq prawns coated with garlic butter
سیخ میگو کبابی باربیکیو 21

سیخ‌ها (یا کباب‌ها – کباب‌ها) یک راه عالی برای شروع فصل باربیکیو تابستانی هستند و تهیه آن نیز سرگرم‌کننده است.

تعدادی از محبوب ترین و خوشمزه ترین سیخ های من مانند شیش کباب بره و کباب آدانا.

آیا شما هم مثل من عاشق میگو هستید؟ سایر دستور العمل های سریع و آسان پاستای مرغ و میگو کاجون و < a href="https://cookingorgeous.com/blog/baked-prawns-karides-guvec/">میگوهای پخته شده (Karides Guvec).

d8b3db8cd8ae d985db8cdaafd988 daa9d8a8d8a7d8a8db8c d8a8d8a7d8b1d8a8db8cdaa9db8cd988 64edb060e9838
سیخ میگو کبابی باربیکیو 22

تفاوت بین میگو و میگو

اگرچه هر دو طعم مشابه دارند، اما از نظر علمی دو گونه متفاوت هستند.

میگوها بزرگتر از میگو هستند و در آب شیرین زندگی می کنند.

میگوها معمولاً در آب نمک زندگی می کنند.

طبق طعم، میگو کمی شیرین تر از میگو است و خرید آن کمی گران تر است.

در اینجا در بریتانیا، کلمه میگو در منوها بیشتر از میگو رایج است.

میگو در بریتانیا یک سخت پوست بسیار کوچک با پوسته قهوه ای است و برای تولید میگوهای گلدانی.

اگر اهل کانادا یا ایالات متحده هستید، به احتمال زیاد آنها را میگو بنامید.

d8b3db8cd8ae d985db8cdaafd988 daa9d8a8d8a7d8a8db8c d8a8d8a7d8b1d8a8db8cdaa9db8cd988 64edb06261f42
سیخ میگو کبابی باربیکیو 23

چرا این دستور غذا جواب می دهد؟

  • این سیخ‌های میگو کبابی باربیکیو – میگوهای باربیکیو روی سیخ‌ها یک تجربه غذاخوری تابستانی فوق‌العاده خوشمزه را ایجاد می‌کنند.
  • تهیه آن‌ها آسان است و می‌توان آن‌ها را روی باربیکیو، گریل یا روی اجاق‌پز پخت.
  • این دستور تهیه میگوی کباب‌پزی خوشمزه بسیار آسان است، تهیه آن به سختی زمان می‌برد و در چند دقیقه پخته می‌شود. یک وعده غذایی عالی در شب برای شب های شلوغ!
  • می توانید این کباب میگوی خوشمزه را به عنوان غذای اصلی و همچنین میان وعده یا پیش غذا سرو کنید.
  • سیخ‌های میگو کبابی باربیکیو با طعم‌های تازه مدیترانه‌ای بسته‌بندی شده‌اند که همه خانواده آن را دوست خواهند داشت.

چگونه میگو را تمیز و آماده کنیم؟

با برداشتن سر میگو شروع کنید. بدن میگو را در یک دست نگه دارید و با دست دیگر سر را محکم بگیرید.

پوسته را جدا کنید و سپس لایه بیرونی باقی مانده میگو را جدا کنید.

به آرامی پاها را از قسمت زیرین میگو جدا کنید.

بدن میگو را با یک دست و دم را با دست دیگر محکم بگیرید، سپس دم را بردارید.

من ترجیح می دهم دم را برای این دستور پخت سیخ میگو کبابی نگه دارم. با این حال، می توانید آنها را برای یک رویکرد تغذیه تمیز حذف کنید.

a shrimp peeled with the tail on
سیخ میگو کبابی باربیکیو 24

برای جدا کردن میگو، از یک چاقوی کوچک تیز استفاده کنید.

یک برش کوچک در طول پشت میگو ایجاد کنید.

a peel shrimped deveined and butterflied
سیخ میگو کبابی باربیکیو 25

برای راهنمایی بصری، ویدیوی کوتاه پیوست شده را روی کارت دستور غذا تماشا کنید، که نحوه پوست کندن و جدا کردن میگوی خام را نشان می‌دهد.

هنگامی که پوست میگوهای خود را جدا کردید، می توانید آنها را تا سه ماه در فریزر نگه دارید تا بعداً در دستور العمل های خوشمزه مانند Chorizo ​​and Prawn Pasta یا پاستای میگو خامه ای.

مواد لازم برای دستور تهیه سیخ میگو BBQ

لطفاً برای فهرست کامل مواد با اندازه‌گیری، روش کامل دستور غذا، یادداشت‌های دستور غذا، و اطلاعات تغذیه‌ای، به کارت دستور غذا در زیر بروید.

labelled picture of ingredients for bbq grilled shrimp skewers
سیخ میگو کبابی باربیکیو 26
  • میگو – میگوهای جامبوی تازه یا میگوهای ببری خام بهترین گزینه برای تهیه کباب میگو هستند زیرا بزرگ، آبدار و طعم شگفت انگیزی دارند. میگوهای بزرگ و خام را برای کباب کردن انتخاب کنید، زیرا این میگوها در برابر حرارت مقاومت می کنند و می توان آنها را به سیخ کشیده و در حین پخت به راحتی چرخاند.
  • روغن زیتون– ماریناد را برای کباب کردن ساده نگه می دارم. کمی روغن زیتون و نمک فلفل تمام چیزی است که برای طعم و رطوبت نیاز دارید. می توانید روغن زیتون را با روغن آووکادو یا روغن گیاهی جایگزین کنید.
  • کره – به میگوهای کبابی طعم بیشتری می بخشد، به خصوص زمانی که با مقدار زیادی سیر و فلفل قرمز دم کرده باشند.
  • سیر– این طعم اصلی در دستور پخت میگو کباب است. من از سه یا چهار حبه سیر تازه استفاده می کنم و قبل از اضافه کردن به کره آنها را ریز خرد می کنم.
  • لیمو – طعم تازه مدیترانه ای را به میگو می بخشد. برای داشتن بهترین طعم از آب لیموی تازه فشرده استفاده کنید. می توانید آن را با آهک جایگزین کنید. برای تشدید طعم، پوست لیمو را اضافه کنید.
  • جعفری – من از جعفری با برگهای ریز خرد شده یا فرفری استفاده می کنم. گیاهان دیگری که می توانید اضافه کنید عبارتند از: گشنیز، شوید، پیازچه، کرفس و ریحان.
  • ادویه – سادگی کلید این دستور غذاست، نمک و کمی فلفل سیاه تازه آسیاب شده تنها چیزی است که نیاز دارید! مقداری فلفل قرمز یا پودر چیلی اضافه کنید تا مقداری حرارت اضافی اضافه شود. همچنین می‌توانید چاشنی کرئول یا چاشنی کاجون را برای ادویه کردن چیزها اضافه کنید.

نحوه درست کردن سیخ میگوی کبابی BBQ

دستور پخت این میگو باربیکیو با سیر بسیار آسان است.

با این حال، اگر می‌خواهید یاد بگیرید که چگونه آنها را در یک باربیکیو بدون پختن زیاد کباب کنید، باید چند مرحله ساده را دنبال کنید:

میگو را آماده و مرینیت کنید

سیخ های بامبو را حداقل نیم ساعت قبل از شروع کباب کردن در آب خیس کنید تا از سوختن آنها جلوگیری شود.

میگوهای تازه را پوست بگیرید و دم آن را دست نخورده بگذارید و سپس آن را جدا کنید.

a shrimp peeled with the tail on
سیخ میگو کبابی باربیکیو 27

آن را روی یک سطح صاف قرار دهید.

یک چاقوی کوچک بسیار تیز را با احتیاط روی میگو بکشید تا بدن به دو نیمه متصل تقسیم شود.

می‌خواهید از پشت برش دهید، اما نه تا آخر.

همین کار را برای میگوهای باقیمانده نیز تکرار کنید.

a peel shrimped deveined and butterflied
سیخ میگو کبابی باربیکیو 28

در یک کاسه متوسط ​​روغن زیتون، نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و خوب مخلوط کنید.

میگوها را به کاسه اضافه کنید و در حین آماده کردن سس کره سیر، اجازه دهید تا مرینیت شوند.

butterflied shrimps are mixed with the marinade in a bowl
سیخ میگو کبابی باربیکیو 29

سس کره سیر را آماده کنید

یک تابه متوسط ​​را روی حرارت ملایم قرار دهید و کره را اضافه کنید.

کره را به آرامی ذوب کرده و سیر خرد شده، فلفل قرمز، جعفری و نمک را اضافه کنید.

finely chopped chillies and garlic for making garlic butter sauce
سیخ میگو کبابی باربیکیو 30

در حین کباب کردن میگوها، اجازه دهید به آرامی روی حرارت کم دم کنند.

finely chopped garlic, chillies and parsley infused in butter
سیخ میگو کبابی باربیکیو 31

میگوها را کبابی کنید

گریل بیرونی یا تابه گریل داخلی را از قبل روی حرارت متوسط ​​رو به بالا گرم کنید، قبل از شروع به کباب کردن سیخ میگو، مطمئن شوید که تمیز و داغ است.

در حالی که گریل در حال گرم شدن است، میگو را روی سیخ ها بچرخانید.

من از سیخ های بامبو 25 سانتی متری (10 اینچی) یا سیخ های چوبی استفاده می کنم و برای هر کدام 2 میگو قرار می دهم.

همچنین می‌توانید از سیخ‌های فلزی استفاده کنید که بسته به اندازه سیخ‌هایتان مناسب‌تر هستند.

2 pieces of butterflied shrimp threaded on a bamboo skewer
سیخ میگو کبابی باربیکیو 32

همین کار را با میگوهای باقی مانده تکرار کنید.

butterflied shrimps threaded on bamboo skewers are ready to cook on the barbecue
سیخ میگو کبابی باربیکیو 33

از طرف دیگر، می‌توانید از پروانه زدن میگو صرفنظر کنید تا بیشتر در سیخ قرار گیرد.

با این حال، پختن آنها بیشتر طول می کشد.

اگر می‌خواهید میگو را کامل بپزید، یک دقیقه به هر طرف اضافه کنید.

5 pieces of prawns on a skewer
سیخ میگو کبابی باربیکیو 34

سیخ ها را روی گریل داغ قرار دهید و هر طرف را به مدت یک دقیقه بپزید.

می‌خواهیم میگوها را تا نیمه بپزیم، زیرا می‌خواهیم پخت آنها را در کره سیر برای طعم بیشتر به پایان برسانیم!

میگوها را از سیخ خارج کنید، آنها را داخل کره سیر بریزید و یک دقیقه دیگر بپزید یا تا زمانی که میگو مات و سفید/صورتی شود.

7 pieces of barbecued shrimp tossed in garlic butter sauce in a pan
سیخ میگو کبابی باربیکیو 35

روی آب لیمو بپاشید و میگوی تفت داده شده را بلافاصله روی تکه‌های نان همراه با سالاد سرو کنید.

seven pieces of BBQ shrimp served with a piece of flatbread on the side
سیخ میگو کبابی باربیکیو 36

نکات برتر سرآشپز

  • در صورت امکان برای بهترین نتیجه از میگوی تازه خام استفاده کنید. یخ زده ها هم کار می کنند. قبل از استفاده حتما آنها را ذوب کرده و در همان روز مصرف کنید.
  • اگر از سیخ های بامبو استفاده می کنید، آنها را حداقل نیم ساعت قبل از نخ کشیدن میگو خیس کنید.
  • میگوها به سرعت پخته می شوند، معمولاً 2-3 دقیقه در هر طرف. زمان پخت بستگی به اندازه میگو دارد. پس از اتمام، صورتی و مات می شوند. وسوسه نشوید که میگوهای خود را بیشتر از آنچه در دستور غذا ذکر شده است بپزید. میگوی بیش از حد پخته شده می تواند سفت و لاستیکی شود.
  • پوست کندن میگوها قبل از مرینیت کردن، راهی عالی برای عطر و طعم دادن به میگوها و خوش طعم و آبدار نگه داشتن آنها هنگام کباب کردن است. با این حال، می توانید پوسته را قبل از کباب کردن بگذارید و در زمان صرفه جویی کنید.

چرا میگو را پروانه کنیم؟

پروانه کردن میگوها هنگام ارائه آنها زیباتر است.

همچنین، نصف کردن آنها به آنها کمک می کند تا طعم آنها را القا کنند و خیلی سریعتر پخته می شوند.

اگر نمی‌خواهید میگو را پروانه کنید، می‌توانید آنها را برش نخورده رها کنید و بیشتر در سیخ قرار دهید.

5 pieces of prawns on a skewer
سیخ میگو کبابی باربیکیو 37

با این حال، پختن آنها بیشتر طول می کشد.

اگر می‌خواهید میگو را کامل بپزید، یک دقیقه به هر طرف اضافه کنید.

با سیخ میگو کبابی BBQ چه چیزی سرو کنیم؟

روش مورد علاقه من برای خوردن این میگو روی گریل این است که آنها را با مقداری نان خرد شده و سالاد کنار آن میل کنم.

برخی از دستور العمل های من را برای ایده های فوق العاده غذاهای جانبی بررسی کنید:

Focaccia خمیر ترش فلفل سیاه، نان ترکی – رمضان پیدسی، طوا نان با سیر، پیاز (سالاد لوبیا ترکی)، نان پیتا یونانی، سالاد فتوش لبنانی، سالاد انبه تایلندی تند، سالاد ماکارونی آسان مرغ و سالاد سیب زمینی گرم اتریشی .

ذخیره سازی و گرم کردن مجدد

تبرید

اگر سیخ میگوی پخته شده باقی مانده است، اجازه دهید تا در دمای اتاق خنک شود.

سپس آنها را به ظرف دربسته منتقل کرده و ظرف 2 ساعت پس از پخت در یخچال قرار دهید.

باقی مانده غذا را در عرض 2-3 روز برای بهترین کیفیت مصرف کنید.

انجماد

برای یخ زدن سیخ های میگوی پخته شده، اجازه دهید کاملا خنک شوند و در یک لایه روی سینی فر قرار دهید.

آن‌ها را فریز کنید تا سفت شوند، سپس آن‌ها را به ظرف مناسب در فریزر یا کیسه فریزر قابل بسته‌بندی مجدد منتقل کنید.

تاریخ را برچسب بزنید و تا 2 تا 3 ماه ثابت کنید.

قبل از گرم کردن مجدد در یخچال ذوب کنید.

گرم کردن مجدد

برای گرم کردن مجدد سیخ های میگوی یخچالی یا یخ زده، آنها را به آرامی روی گریل، اجاق گاز یا در فر گرم کنید تا کاملا گرم شوند.

مراقب باشید بیش از حد نپزید تا از سفت شدن و لاستیکی شدن آنها جلوگیری شود.

سؤالات متداول دستور غذا

آیا می توانم از میگوی منجمد استفاده کنم؟

بله، اگر برای شما راحت تر است، می توانید از میگوی منجمد استفاده کنید. این دستور غذا
قبل از پختن باید از آب شدن آنها مطمئن شوید.
می توانید آنها را یک شب در یخچال ذوب کنید.
اگر فراموش کردید آنها را یک شبه ذوب کنید، می توانید آنها را در یک کاسه بزرگ آب سرد یخ زدایی کنید تا کار را تسریع کنید.
به سادگی آنها را در یک کاسه بزرگ پر ازآب سرد قرار دهید و هر 10 دقیقه یکبار آب را عوض کنید تا کاملاً یخ زدایی شوند.
بسته به اندازه میگوی شما ممکن است تا یک ساعت طول بکشد.

اندازه ایده آل میگو برای سیخ چقدر است؟

بزرگ یا اضافی -میگوهای درشت برای سیخ خوب کار می کنند. نگهداری آنها راحت تر است و در هنگام پخت لقمه ای دلپذیر ایجاد می کنند.

چه مدت باید قبل از کباب کردن میگوها را مرینیت کنم؟

میگوها را حدود 15 تا 30 دقیقه مرینیت کنید. چند دقیقه به آنها عطر و طعم بدهید. از مرین کردن طولانی مدت خودداری کنید، زیرا اسید موجود در ماریناد می تواند باعث تغییر بافت میگو شود.

چگونه بفهمم میگو پخته شده است؟

میگو پس از پخته شدن صورتی و مات می شود.
برای جلوگیری از سفت شدن و جویدن آنها از پختن زیاد خودداری کنید.

برای دستور العمل های غذاهای دریایی خوشمزه تر، چرا امتحان نکنید؟:

این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.

امیدوارم از روند تهیه این سیخ های میگوی کبابی سیر به همان اندازه که از خوردن آنها لذت می برید لذت ببرید! ?

خوشحالی! / افیه اولسون!

bbq prawns served with bread and salad

BBQ Grilled Shrimp Skewers

آیلا کلولی

BBQ Grilled Shrimp Skewers – BBQ Prawns are the ultimate summer dish and delicious addition to your summer dinner table to wow your guests.

stop offset=”0%” stop-opacity=”1″/>

Prep Time 15 minutes

Cook Time 5 minutes

Total Time 20 minutes

Course Appetizer, Main Course

Cuisine Mediterranean

Servings 4 people

Calories 292 kcal

Ingredients 

 

For the Garlic Butter Sauce

Instructions 

Prepare and Marinate the Shrimp

  • Soak the bamboo skewers in water to prevent them from burning for at least half an hour before starting to grill.

  • Peel the shrimp, leaving the tail intact, and then devein it. Watch the video on the recipe card if you want to see how to do it.

  • Place it on a flat surface. Run a very sharp small knife carefully across the shrimp so that the body is divided into two attached halves. You want to cut to the back but not all the way through. Repeat the same for the remaining shrimp.

  • In a medium-sized bowl combine olive oil, salt, and pepper, and mix well.

  • Add the shrimp to the bowl and let marinate while preparing the garlicky butter sauce.

Prepare The Garlicky Butter Sauce

  • Place a medium-size pan on low heat and add the butter.

  • Gently melt the butter and add chopped garlic, chilies, chopped parsley, and salt.

  • Let them infuse gently on low heat while grilling the prawns.

Grill the Shrimp

  • Preheat the grill to medium-high heat, make sure it is clean and hot before starting to grill the shrimp skewers.

  • Thread the shrimp onto skewers while the grill is heating. I use 25 cm ( 10″) bamboo skewers and fit 2 shrimp on each. You can also use metal skewers and fit more depending on the size of your skewers.

  • Place the skewers on the hot grill and cook each side for a minute. We want to cook the shrimp halfway as we are going to finish cooking them in garlicky butter for extra flavor!

  • Remove the shrimp from the skewers and toss them into garlicky butter and cook for another minute, or until the shrimp is opaque and white/pink.

  • Sprinkle on the lemon juice and serve immediately on pieces of bread with a side of salad.

یادداشت

  • These Grilled Tiger Prawns are ready in 20 minutes, they are perfect for an impressive weeknight meal.
  • Use fresh raw shrimp if possible.
  • If using bamboo skewers, soak them for at least half an hour before threading the shrimp.
  • Don’t overcook the prawns, they will get rubbery.
  • Peel and devein the shrimp before you marinate them to help them to soak up the flavor.
  • If using frozen shrimp, thaw them totally before cooking them. Also, consume the leftovers in 24 hours, and don’t freeze them again!

Nutrition

Calories: 292kcalCarbohydrates: 6gProtein: 35gFat: 14gSaturated Fat: 6gPolyunsaturated Fat: 1gMonounsaturated Fat: 5gTrans Fat: 0.3gCholesterol: 337mgSodium: 1917mgPotassium: 339mgFiber: 1gSugar: 1gVitamin A: 793IUVitamin C: 17mgCalcium: 151mgIron: 1mg

این پست از پیوندهای وابسته استفاده می کند. این بدان معناست که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کارمزد برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا