Tater Tots خانگی در سرخ کن هوا دستور پخت سریع و آسان برای بچههای ترد خانگی خوشمزه در سرخکن با نحوه درست کردن کیک های کاملاً پخته شده از ابتدا در سرخ کن بادی خود آشنا شوید. یک میان وعده ساده و خوشمزه برای همه! با مقداری پودر سیر و پیاز و کمی نمک و فلفل، این تکه های پاره شده از بیرون به طرز غیرقابل مقاومتی ترد و از داخل به طرز لذت بخشی نرم و کرمی می شوند. پرش به: اگر به دنبال طعمی خوش طعم در مخلفات سیب زمینی هستید، تارت های خانگی جایگزین فوق العاده ای هستند. در حالی که لباسهای خرد شده یخزده خریداری شده از فروشگاه راحت هستند، هیچ چیز به اندازه رضایت از ساختن خود در خانه نیست. ترد، قهوهای طلایی، و کاملاً غیرقابل مقاومت، این میانوعدههای بینقص و بینقص مورد علاقه افراد در هر سنی هستند. Tater Tots چیست؟ Tater tots یک نوع میان وعده محبوب است که از سیب زمینی های رنده شده کم چاشنی شده تشکیل شده است که به قطعات استوانه ای کوچک در می آیند. آنها معمولاً سرخ شده یا پخته می شوند تا زمانی که ترد و قهوه ای طلایی شوند. شکل جمع و جور و به اندازه لقمه آنها خوردن آنها را راحت و لذت بخش می کند. شکل> تاتر تاتر اغلب با ادویه ها و چاشنی های مختلف چاشنی می شود تا طعم آنها را افزایش دهد. میتوانید این سیبزمینیهای کاملاً ترد و ترد را بهعنوان پیشغذا، پیشغذا یا میانوعده عالی سرو کنید. چرا این دستور غذا جواب می دهد؟ رنده کردن سیبزمینیها و سرخ کردن آنها در هوا باعث میشود که تودههای ترد با بیرونی ترد و داخل نرم و خامهای ایجاد شود. با ترکیبی از پودر سیر و پیاز، نمک و فلفل، این دستور غذا طعم طبیعی سیب زمینی ها را افزایش می دهد و در نتیجه یک میان وعده خوشمزه و رضایت بخش به دست می آید. ساخت سرخ کن های خانگی با این دستور پخت آسان و ساده است. با مواد ساده و دستورالعمل های واضح، حتی مبتدیان نیز می توانند به نتایج عالی دست یابند. تات تاتر در میان افراد در هر سنی محبوب است. فرقی نمیکند آنها را بهعنوان یک غذای جانبی عالی، پیشغذا یا میانوعده سریع سرو کنید، این خوراکیهای لقمهای برای مردم بسیار خوشایند است! تولید شده با مواد اولیه ای که در انباری شما یافت می شود، این کت و شلوارهای دست ساز خانگی روی کیف پول شما ملایم هستند. سرخ کردن این قلابها در هوا طعم لذیذ سرخشدهای را به آنها میدهد در حالی که جایگزین سالمتری هستند. شکل> مزایای استفاده از سرخ کن هوا چیست؟ آشپزی سالمتر - سرخکنهای هوا به روغن کمتری نیاز دارند و باعث میشود وعدههای غذایی شما سالمتر و کالری کمتری داشته باشند. چربی کاهش یافته - با استفاده از حداقل روغن، سرخ کردن هوا باعث کاهش چربی موجود در غذای شما می شود. آشپزی همه کاره - سرخ کن های هوا می توانند سرخ، گریل، برشته، پخت و گرم شوند و نیازی به چندین دستگاه را از بین ببرند. پخت سریعتر - سرخکنهای هوا غذا را سریع و یکنواخت میپزند و در وقت شما در آشپزخانه صرفهجویی میکنند. پاکسازی آسان - بیشتر سرخ کن های هوا دارای سطوح نچسب هستند که تمیز کردن آنها را آسان می کند. انرژی کارآمد - سرخ کنهای بادی نسبت به روشهای پخت سنتی انرژی کمتری مصرف میکنند و در هزینه شما صرفهجویی میکنند. اگر به دنبال دستور العمل های اضافی برای سرخ کردن هوا هستید، قطعاً می خواهید این دستور العمل های ساده را برای بامیه سرخ کن بادی نان ترد، بامیه سرخ کن با هوا، و Easy Air Fryer Asparagus. مواد لازم برای سرخ کن هوا لطفاً برای فهرست کامل مواد با اندازهگیری، روش کامل دستور غذا، یادداشتهای دستور غذا، و اطلاعات تغذیهای، به کارت دستور غذا در زیر بروید. سیب زمینی - این دستور غذای پخته شده با سیب زمینی های آردی مانند King Edward، Maris Piper، Russet یا Rooster کاملاً کار می کند. ادویه - من از پودر سیر، پودر پیاز، پونه کوهی خشک، ادویه جات کشون، نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده استفاده می کنم. با این حال، با خیال راحت چاشنی های مختلف را آزمایش کنید و مقدار آن را مطابق با ترجیحات ذائقه شخصی خود تنظیم کنید. آرد - آرد همه منظوره (سفید ساده) هنگام شکل دادن به بچه های نازک شما بهترین کار را دارد. چدار - با خیال راحت یکی از پنیرهای سفت مورد نظر خود را انتخاب کنید تا یک لایه طعم اضافی به آن اضافه کنید. روغن - برای ترد شدن بیشتر، به آرامی روی تارت های پاره شده را با روغن زیتون یا روغن نباتی بپوشانید. چگونه در سرخ کن بادی تاتر بسازیم؟ پختن تارت در سرخ کن بادی بسیار آسان است و برای دستیابی به بهترین نتیجه، باید چند مرحله ساده را دنبال کنید: سیب زمینی ها را پوست بگیرید، از وسط نصف کنید و در یک قابلمه بزرگ آب سرد بریزید. قابلمه را روی حرارت زیاد به جوش آورید و سیب زمینی ها را حدود 7 تا 8 دقیقه یا تا زمانی که کمی نرم شوند بپزید. سیب زمینی ها را آبکش کنید و بگذارید خنک شوند تا به راحتی در دست بگیرید. بعد از سرد شدن سیب زمینی ها آنها را با استفاده از رنده جعبه. در یک کاسه بزرگ، سیب زمینی های رنده شده، آرد سفید ساده، نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، پودر پیاز، پونه کوهی خشک، ادویه جات کاجون و پنیر چدار رنده شده را با هم مخلوط کنید. خوب مخلوط کنید تا همه مواد به طور یکنواخت ترکیب شوند. یک مشت کوچک از مخلوط سیب زمینی را بردارید و آن را به صورت استوانه ای شکل درآورید. این روند را تکرار کنید تا تمام مخلوط استفاده شود، تارتها را روی یک بشقاب یا سینی قرار دهید. سرخ کن خود را به مدت 5 دقیقه در دمای 200 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) از قبل گرم کنید. روغن پاره شده را از همه طرف به آرامی اسپری کنید. این به آنها کمک میکند در سرخکن هوا ترد شوند. با احتیاط توت ها را در سبد سرخ کن هوا قرار دهید و مطمئن شوید که بین آنها برای گردش مناسب هوا فاصله باقی می ماند. ممکن است لازم باشد بسته به اندازه سرخ کن هوا، آنها را به صورت دسته ای بپزید. قطعهها را در سرخکن با دمای 200 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) به مدت تقریباً 20 دقیقه یا تا زمانی که قهوهای طلایی و ترد شوند بپزید. بعد از پخته شدن، با احتیاط آن ها را از سرخ کن بادی خارج کنید و اجازه دهید قبل از سرو کمی خنک شوند. تاترهای خانگی را به عنوان میانوعده، پیشغذا، یا غذای جانبی در کنار سس دلخواهتان سرو کنید. شکل> نکات برتر از سرآشپز برای بهترین نتیجه، سیب زمینی های آردی مانند Desiree، Russet یا Maris Piper را انتخاب کنید. این نوع سیبزمینیها دارای محتوای نشاسته بالاتری هستند و در نتیجه بافتی نرمتر برای غذای جانبی سیبزمینی شما ایجاد میکنند. سیب زمینی ها را قبل از رنده کردن، آنقدر آب پز کنید تا کمی نرم شوند. این مرحله کمک می کند تا اطمینان حاصل شود که سیب زمینی های رنده شده شکل و بافت خود را در حین پخت حفظ می کنند. هنگام شکل دادن به تارت های ترش، مطمئن شوید که اندازه آنها یکنواخت است. این امر پخت و پز یکنواخت و نتایج ثابت را تضمین می کند. فضای کافی بین دوشاخه ها در سبد سرخ کن هوا بگذارید تا جریان هوا مناسب باشد و حتی قهوه ای شود. ازدحام بیش از حد ممکن است منجر به پخت ناهموار و ترد ترد کمتر شود. قبل از سرخ کردن در هوا، به آرامی روی ماهیهای پاره شده را با اسپری پخت و پز روغن زیتون اسپری کنید تا بافتی ترد و رنگ قهوهای طلایی داشته باشید. زمان پخت و پز ممکن است بسته به اندازه و ضخامت کیک های شما و همچنین نوع سرخ کن بادی متفاوت باشد. مراقب آنها باشید و زمان پخت را در صورت نیاز تنظیم کنید تا به سطح تردی دلخواه خود برسید. تغییرهای طعم سبزیجات تازه یا خشک شده مانند رزماری، آویشن یا جعفری را به مخلوط سیب زمینی اضافه کنید تا طعمی معطر و خوش طعم داشته باشید. پودر فلفل قرمز، چاشنی تاکو، فلفل کاین یا سس تند را در مخلوط چاشنی اضافه کنید تا به بچههای نازک خود طعمی تند بدهید. همچنین میتوانید پاپریکای دودی یا پودر چیپوتل را به ترکیب چاشنی اضافه کنید تا طعم دودی لذیذی به بچههای نازک خود بدهید. با خیال راحت چاشنی های مزرعه ای را با مخلوط سیب زمینی ترکیب کنید تا طعمی تند و گیاهی که یادآور سس کلاسیک مزرعه است. روغن ترافل را روی سیبزمینیهای رنده شده بریزید یا نمک ترافل بپاشید تا شیرینیهای لوکس و معطر دم کرده از ترافل ایجاد کنید! با سرخ کن تاتر تات چه چیزی سرو کنیم؟ تاتر سرخ کن هوای کریسپی یک میان وعده یا غذای جانبی همه کاره و خوشمزه است که به خوبی با انواع همراهی ها هماهنگ می شود. آنها را با سس های غوطه ور کلاسیک مانند سس کچاپ، سس باربیکیو یا سس مزرعه برای ترکیبی آشنا و خوشمزه سرو کنید. برای چیزی متفاوت، آنها را با غذاهای لذیذ مانند سیر، مایونز تند، یا سس تارتار با کیپر همراه کنید. برای طعم بیشتر. از غذای خوشمزه به عنوان غذای جانبی در کنار همبرگرهای سرخ کن هوا، تانتونی، یا استیک پیکادو ( Bistec Picado) برای یک وعده غذایی کامل و رضایت بخش. تاتر تارت را به عنوان پیش غذا در کنار کایگانا (املت ترکی)، سوسیس سرخ کن بادی، یا Cilbir (تخم مرغ آب پز ترکی) برای یک وعده صبحانه دلچسب و خوش طعم. تکمیل گوشت کبابی یا غذاهای دریایی مانند جوجه کباب (کباب مرغ ایرانی)، میگوهای سیر BBQ، یا بره شیش کباب. ذخیره سازی و گرم کردن مجدد اگر خردههای پاره باقی ماندهای دارید، قبل از ذخیرهسازی، اجازه دهید کاملاً خنک شوند. آنها را در یک ظرف دربسته یا کیسه زیپ دار قرار دهید و تا 3 روز در یخچال یا تا 3 ماه در فریزر نگهداری کنید. برای گرم کردن تازههای شیرین، سرخکن هوا را برای چند دقیقه روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) گرم کنید. قطعات را در یک لایه در سبد سرخ کن با هوا بچینید و حدود 5-7 دقیقه یا تا زمانی که داغ شده و ترد شوند حرارت دهید. اگر روش گرم کردن سریعتر را ترجیح می دهید، می توانید از مایکروویو استفاده کنید. تختها را روی یک بشقاب قابل استفاده در مایکروویو قرار دهید و آنها را در فواصل 30 ثانیهای گرم کنید، هر از گاهی آنها را هم بزنید یا برگردانید تا زمانی که گرم شوند. در حین گرم کردن مجدد گوشتهای پخته شده، به خاطر داشته باشید که ممکن است به اندازه زمانی که تازه پخته شدهاند، ترد نباشند. با این حال، آنها همچنان طعم لذیذ خود را حفظ خواهند کرد. سؤالات متداول دستور غذا آیا می توانم به جای سرخ کردن در هوا، نان های پخته شده را بپزم؟ بله، اگر هوا ندارید سرخ کن ها را می توانید در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتی گراد (400 درجه فارنهایت) به مدت تقریبی 20 تا 25 دقیقه یا تا زمانی که قهوه ای طلایی و ترد شوند بپزید. آنها را تا نیمه پخت برگردانید تا یکدست شوند. آیا میتوانم تارتها را منجمد کنم؟ بله، میتوانید تارتهای نپخته را برای استفاده در آینده منجمد کنید. بعد از شکل دادن به کیکها، آنها را روی یک ورقه پخت که با کاغذ روغنی پوشاندهاید قرار دهید و فریز کنید تا جامد شوند. سپس آنها را به یک ظرف مخصوص فریزر یا کیسه زیپ دار منتقل کنید. آنها را می توان تا 3 ماه منجمد کرد. هنگامی که آماده پختن تارت یخ زده هستید، دستورالعمل های دستور غذا را دنبال کنید و چند دقیقه دیگر به زمان پخت اضافه کنید. آیا میتوانم زودتر از موعد آن را درست کنم؟ بله، میتوانید تارتها را از قبل آماده کرده و در یخچال قرار دهید تا پخته شوند. تارت های شکل داده شده را روی یک ورقه پخت که با کاغذ روغنی پوشانده اید قرار دهید، سپس روی آن را بپوشانید و تا 24 ساعت در یخچال قرار دهید. وقتی آماده آشپزی شدید، دستورالعمل های دستور غذا را دنبال کنید. برای دستور العملهای سادهتر و خوشمزهتر سرخکن هوا، چرا امتحان نکنید: این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! در زیر نظر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous. امیدوارم از روند ساخت این کاملاً ترد و ترد تاتر تاترهای خانگی در سرخ کن هوا به همان اندازه که از خوردن آنها لذت می برید لذت ببرید. ! ? تاترهای خانگی در سرخ کن هوا آیلا کلولی با مقداری پودر سیر و پیاز و کمی نمک و فلفل، این توتهای نازک از بیرون به طرز غیر قابل مقاومتی ترد و از داخل به طرز لذت بخشی نرم و کرمی میشوند. stop offset="0%" stop-opacity="1"/> زمان آماده سازی 10 دقیقه دقیقهزمان پخت 20 دقیقه دقیقهزمان کل 30 دقیقه دقیقه کورس سرنوشت، میان وعدهآشپزی آمریکایی سرویس ها 20 تکه هاکالری 38 kcal مواد تشکیل دهنده Metricعرف ایالات متحده 1x2x 3x دستورالعمل ها سیب زمینی ها را پوست بگیرید و از وسط نصف کنید و در یک قابلمه بزرگ آب سرد بریزید. قابلمه را روی حرارت زیاد بگذارید تا بجوشد و سیب زمینی ها را حدود ۷ تا ۸ دقیقه یا تا زمانی که کمی نرم شوند بپزید. سیب زمینی ها را آبکش کنید و بگذارید خنک شوند تا به راحتی در دست بگیرید.بعد از سرد شدن سیب زمینی ها با استفاده از جعبه رنده آنها را رنده کنید. در یک کاسه بزرگ، سیب زمینی های رنده شده، آرد سفید ساده، نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، پودر پیاز، پونه کوهی خشک، ادویه جات کاجون و پنیر چدار رنده شده را با هم مخلوط کنید. Mix well until all the ingredients are evenly incorporated.Take a small handful of the potato mixture and shape it into a cylindrical tater tot. Repeat this process until all the mixture is used, placing the tater tots on a plate or tray.Preheat your air fryer to 200°C (400°F) for about 5 minutes.Lightly spray the tater tots with oil on all sides. This will help them crisp up in the air fryer.Carefully place the tater tots in the air fryer basket, making sure to leave space between them for proper air circulation. You may need to cook them in batches, depending on the size of your air fryer.Cook the tater tots in the air fryer at 200°C (400°F) for approximately 20 minutes, or until they turn golden brown and crispy.Once cooked, carefully remove the tater tots from the air fryer and allow them to cool slightly before serving. Serve the homemade tater tots as a delightful snack, appetizer, or side dish alongside your favorite dipping sauce. یادداشت Choose floury potatoes like Desiree, Russet, or Maris Piper for the best results. These types of potatoes have a higher starch content, resulting in a fluffier texture for your tater tots. Parboil the potatoes until they are slightly tender before grating. This step helps to ensure that the grated potatoes hold their shape and texture while cooking. When shaping the tater tots, ensure that they are of uniform size. This guarantees even cooking and consistent results. Leave enough space between the tater tots in the air fryer basket to allow proper airflow and even browning. Overcrowding may result in uneven cooking and less crispy tater tots. Lightly spray the tater tots with oil before air frying to achieve a crispy texture and golden-brown color. Cooking times may vary depending on the size and thickness of your tater tots, as well as the specific air fryer model. Keep an eye on them and adjust the cooking time as needed to achieve your desired level of crispiness. NutritionCalories: 38kcalCarbohydrates: 6gProtein: 1gFat: 1gSaturated Fat: 1gPolyunsaturated Fat: 0.1gMonounsaturated Fat: 0.3gCholesterol: 3mgSodium: 139mgPotassium: 164mgFiber: 1gSugar: 0.5gVitamin A: 29IUVitamin C: 3mgCalcium: 22mgIron: 0.3mg این پست از پیوندهای وابسته استفاده می کند. این بدان معنی است که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کارمزد برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد. حتما بخوانید : کیک اکلر شکلاتی با شیرینی چوکس