کیک قهوه بلوبری لیمویی
کیک قهوه بلوبری لیمویی
کیک قهوه زغال اخته لیمویی که روی آن کرانچی و کرامبل لیمویی قرار گرفته است، یک کیک کلاسیک است و طرفداران زیادی از جمله خود من دارد. با این حال، این بار میخواستم با ترکیب آب لیمو و مقداری پوست لیمو با دستور غذای کلاسیک بازی کنم.
نتیجه فوقالعاده بود، بوی شگفتانگیزی دارد، و پر از طعم است – این قطعاً یکی از کیکهای قهوه مورد علاقه ما در حال حاضر با قهوه/چای عصرانهمان است!
![کیک قهوه بلوبری لیمویی 1 - مجله آموزشی تفریحی خالق lemon blueberry cake with crumble](/wp-content/uploads/2023/07/daa9db8cdaa9-d982d987d988d987-d8a8d984d988d8a8d8b1db8c-d984db8cd985d988db8cdb8c_64afb72d9ce47.jpeg)
موضوع مورد علاقه من در مورد این کیک بافت آن است، مرطوب و غلیظ است بدون اینکه خیلی متراکم باشد و در عین حال بافت سبک و پفکی دارد!
حتی شوهرم که طرفدار کیک زیادی نیست در 4 روز گذشته به دنبال یک تکه دیگر بوده است، که برای من نشانگر خوبی است که دستور غذا بسیار خوب است…
همانند کیک خرده سیب آسان و مفین زغال اخته نارنجی، این دستور کیک کرامبل بلوبری بخش بزرگی را می سازد اگر فقط آن را برای خودتان یا برای 2 نفر مانند من درست کردم.
اما خبر خوب این است که 4-5 روز تازه می ماند و چند روز پس از پخت طعم بهتری دارد.
چرا این دستور غذا جواب می دهد؟
- تهیه این کیک قهوه زغال اخته بسیار آسان است و فقط 10 دقیقه طول می کشد تا آن را کنار هم بگذارید!
- بقایای آن تا 5 روز در دمای اتاق یا تا 3 ماه در فریزر نگهداری می شود.
- کیک قهوه خرده بلوبری لیمو برای صبحانه/برانچ یا میان وعده بعد از ظهر با یک فنجان چای یا قهوه عالی است.
- این کیک قهوه ساده برای پذیرایی از مهمانان در مناسبت های خاص نیز عالی است.
مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها
خمیر کیک بلوبری لیمو
![کیک قهوه بلوبری لیمویی 2 - مجله آموزشی تفریحی خالق Labelled picture of ingredients for lemon Blueberry coffee crumble cake](/wp-content/uploads/2023/07/daa9db8cdaa9-d982d987d988d987-d8a8d984d988d8a8d8b1db8c-d984db8cd985d988db8cdb8c_64afb72fb62ad.jpeg)
- تخم مرغ – رنگ، ساختار و طعم را به کیک اضافه می کنند. تخممرغها را قبل از استفاده به دمای اتاق برسانید تا خمیر نرمی داشته باشد که به راحتی بلند شود.
- شکر – هم شکر ریز و هم شکر دانهریز با این دستور پخت کیک قهوه کاملاً کار میکنند.
- آرد خود جوش – می توانید آن را با آرد ساده/همه منظوره با اضافه کردن 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر جایگزین کنید.
- روغن نباتی – روغن نقش مهمی در مرطوب شدن کیک دارد، بنابراین بهتر است آن را با کره ذوب شده جایگزین نکنید. همچنین می توانید آن را با روغن آفتابگردان یا کلزا جایگزین کنید. وقتی صحبت از کیک هایی مانند کیک خامه ای شکلاتی مرطوب، کیک قهوه بلوبری لیمویی، و کیک هویج، جایی که مواد دیگر طعم را ارائه می دهند، به نظر من استفاده از روغن بدون طعم بهترین کار را دارد.
- رب وانیل – من از رب لوبیا وانیل ارگانیک یا عصاره برای طعم عمیق و لذیذ وانیل. از استفاده از وانیل مصنوعی برای این دستور غذا خودداری کنید.
- آب لیمو – از آب لیموی تازه فشرده برای بهترین طعم استفاده کنید.
- زغال اخته – من از زغال اخته تازه استفاده می کنم زیرا در تمام طول سال در اینجا در بریتانیا موجود است. میتوانید از زغالاختههای یخزده بدون یخزدایی ها
استفاده کنید.
لیمو کرامبل
![کیک قهوه بلوبری لیمویی 3 - مجله آموزشی تفریحی خالق Labelled picture of ingredients for lemon crumble](/wp-content/uploads/2023/07/daa9db8cdaa9-d982d987d988d987-d8a8d984d988d8a8d8b1db8c-d984db8cd985d988db8cdb8c_64afb73216127.jpeg)
- شکر قهوه ای – می توانید آن را با ماسکووادو، دمرارا یا شکر کاستور جایگزین کنید.
- کره بدون نمک – آنها را به مکعب های کوچک برش دهید و قبل از مخلوط کردن با آرد مطمئن شوید که سرد هستند.
- آرد همه منظوره – همچنین به عنوان آرد ساده شناخته می شود. برای تهیه کیک، کلوچه، شیرینی و سس غلیظ کننده مناسب است.
- پوست لیمو – من یک لیمو کامل را با زستر میکروپلین برای اضافه کردن وضوح بیشتر به رویه streusel پوست میکنم. .
چگونه کیک قهوه بلوبری لیمویی درست کنیم؟
تهیه این کیک قهوه شگفت انگیز بسیار آسان است و برای دستیابی به بهترین نتایج، باید چند مرحله ساده را دنبال کنید:
مخلوط کیک را درست کنید
فر را از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد/360 درجه فارنهایت گرم کنید و یک قالب کیک گرد به ابعاد 23 سانتی متر (9 اینچ) را چرب کنید.
شکر، تخم مرغ و وانیل را حداقل 4 تا 5 دقیقه با همزن بزنید تا پف کند و پف کند.
![کیک قهوه بلوبری لیمویی 4 - مجله آموزشی تفریحی خالق whisk the eggs and sugar](/wp-content/uploads/2023/07/daa9db8cdaa9-d982d987d988d987-d8a8d984d988d8a8d8b1db8c-d984db8cd985d988db8cdb8c_64afb73414c72.jpeg)
شیر و روغن نباتی را به مخلوط اضافه کنید و یک دقیقه دیگر هم بزنید تا ترکیب شوند.
آرد و بکینگ پودر را به تدریج به مخلوط مرطوب اضافه کنید.
![کیک قهوه بلوبری لیمویی 5 - مجله آموزشی تفریحی خالق milk and oil is added to whisked eggs](/wp-content/uploads/2023/07/daa9db8cdaa9-d982d987d988d987-d8a8d984d988d8a8d8b1db8c-d984db8cd985d988db8cdb8c_64afb73773314.jpeg)
مخلوط را با کاردک یا همزن دستی تا کنید.
از این مرحله، از همزن برقی استفاده نکنید زیرا باعث میشود کیک غلیظتر و اسفنجیتر شود.
![کیک قهوه بلوبری لیمویی 6 - مجله آموزشی تفریحی خالق the dry ingredients are folded to wet ingredients](/wp-content/uploads/2023/07/daa9db8cdaa9-d982d987d988d987-d8a8d984d988d8a8d8b1db8c-d984db8cd985d988db8cdb8c_64afb739a2c2d.jpeg)
خمیر کیک را داخل قالب بریزید و زغال اخته ها را به طور مساوی روی خمیر پخش کنید.
برای روی کیک، کرامبل را آماده کنید.
![کیک قهوه بلوبری لیمویی 7 - مجله آموزشی تفریحی خالق Blueberries are spread over the cake batter](/wp-content/uploads/2023/07/daa9db8cdaa9-d982d987d988d987-d8a8d984d988d8a8d8b1db8c-d984db8cd985d988db8cdb8c_64afb73ca038d.jpeg)
Make the Crumble
کره را به چند مکعب برش دهید و آن را با آرد و شکر در یک کاسه همزن قرار دهید.
با نوک انگشتان به هم بمالید تا شبیه خرده نان شود.
![کیک قهوه بلوبری لیمویی 8 - مجله آموزشی تفریحی خالق butter and flour mixed together with fingertips in a bowl](/wp-content/uploads/2023/07/daa9db8cdaa9-d982d987d988d987-d8a8d984d988d8a8d8b1db8c-d984db8cd985d988db8cdb8c_64afb747c2f8e.jpeg)
پوست لیمو را به مخلوط اضافه کنید.
![کیک قهوه بلوبری لیمویی 9 - مجله آموزشی تفریحی خالق lemon zest is added to the crumble mixture](/wp-content/uploads/2023/07/daa9db8cdaa9-d982d987d988d987-d8a8d984d988d8a8d8b1db8c-d984db8cd985d988db8cdb8c_64afb749b0aaa.jpeg)
مونتاژ و طبخ
روی کیک را با کرامبل بپوشانید و آن را به مدت 50 دقیقه یا تا زمانی که کرامبل قهوه ای طلایی و کاملاً پخته به نظر برسد بپزید.
![کیک قهوه بلوبری لیمویی 10 - مجله آموزشی تفریحی خالق Blueberry coffee cake is baked until the streusel is golden brown](/wp-content/uploads/2023/07/daa9db8cdaa9-d982d987d988d987-d8a8d984d988d8a8d8b1db8c-d984db8cd985d988db8cdb8c_64afb74ebf347.jpeg)
اگر مطمئن نیستید که خمیر پخته شده است یا نه، از خلال دندان برای بررسی آن استفاده کنید. فر را قبل از 30 تا 35 دقیقه باز نکنید زیرا روی بلند شدن کیک تأثیر می گذارد.
قبل از برش دادن، اجازه دهید کیک حداقل 45 دقیقه خنک شود. در این مرحله با پارچه نپوشانید.
لطفاً برای فهرست کامل مواد با اندازهگیری، روش کامل دستور غذا، یادداشتهای دستور غذا، و اطلاعات تغذیهای، به کارت دستور غذا در زیر بروید.
نکات برتر از سرآشپز
- قبل از استفاده از تخممرغها برای تهیه کیک، مطمئن شوید که در دمای اتاق هستند، زیرا بهتر با خمیر مخلوط میشوند و راحتتر بلند میشوند.
- وقتی مواد خشک را به مواد مرطوب اضافه میکنید، از همزن برقی استفاده نکنید زیرا باعث میشود کیک غلیظتر و اسفنجیتر شود.
- مطمئن شوید که آرد را به درستی با استفاده از ترازو الکترونیک. با این حال، اگر ترازو ندارید، حتماً آرد خود را با قاشق پف کنید و سپس آن را قبل از صاف کردن با چاقو در فنجانهایتان بریزید تا از پر شدن بیش از حد پیمانه اندازهگیری جلوگیری کنید.
- اگر می خواهید از زغال اخته منجمد برای کیک قهوه خود استفاده کنید، قبل از افزودن به خمیر کیک، آنها را ذوب نکنید.
- فر را قبل از 30 تا 35 دقیقه باز نکنید زیرا روی بلند شدن کیک تأثیر می گذارد.
سؤالات متداول دستور غذا
این کیک خوشمزه یک یا دو روز بعد طعم بهتری دارد. بهترین راه برای نگهداری آن تا دو روز در دمای اتاق است. اما اگر می خواهید آن را بیشتر نگه دارید، آن را تا 5 روز در یخچال نگهداری کنید. این کیک به خوبی منجمد می شود، بنابراین می توانید آن را تا 3 ماه تقسیم و فریز کنید.
من از E0b9apanester”>e0b852b> استفاده از آن بسیار آسان است و برای خوشبو کردن مرکبات نیز عالی است به عنوان رنده پنیر سفت، زنجبیل، شکلات، جوز هندی و ترافل.
بله، این کیک به زیبایی یخ می زند. به سادگی برش ها را به صورت جداگانه در یک فیلم چسبناک بپیچید و آنها را تا 3 ماه فریز کنید.
برای دستور العمل های کیک خوشمزه تر، چرا امتحان نکنید:
این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.
امیدوارم که از فرآیند تهیه این کیک قهوهای خوشمزه بلوبری کرامبل به همان اندازه که از خوردن آن لذت می برید لذت ببرید! ?
خوشحالی! / افیه اولسون!
![کیک قهوه بلوبری لیمویی 11 lemon blueberry cake with crumble](/wp-content/uploads/2023/07/daa9db8cdaa9-d982d987d988d987-d8a8d984d988d8a8d8b1db8c-d984db8cd985d988db8cdb8c_64afb751d716d.jpeg)
کیک قهوه بلوبری لیمو
کیک قهوه زغال اخته لیمویی که روی آن کرانچی و کرامبل لیمویی قرار گرفته است، یک کیک کلاسیک است و طرفداران زیادی از جمله خود من دارد.
مواد تشکیل دهنده
دستورالعمل ها
کیک
-
فر را از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید. 360 درجه فارنهایت.
- یک قالب کیک گرد Ø23 سانتی متری (9 اینچی) را چرب کنید.
-
شکر، تخم مرغ و وانیل را حداقل 4 تا 5 دقیقه با همزن بزنید تا پف کند و پف کند.
-
شیر، آب لیمو و روغن نباتی را به آن اضافه کنید مخلوط کنید و یک دقیقه دیگر هم بزنید تا ترکیب شوند.
-
آرد و بکینگ پودر را به تدریج به مخلوط خیس اضافه کنید و مخلوط را با کفگیر یا همزن دستی بریزید. از این مرحله، از سبیل برقی استفاده نکنید زیرا باعث می شود کیک غلیظ تر و اسفنجی تر شود.
-
مایه کیک را داخل قالب بریزید و زغال اخته ها را به طور مساوی روی خمیر پخش کنید.
-
روی کیک را با کرامبل بپوشانید و آن را به مدت 50 دقیقه یا تا زمانی که کرامبل قهوه ای طلایی و کاملا پخته به نظر برسد بپزید.
-
اگر مطمئن نیستید که خمیر پخته شده است یا نه، از خلال دندان برای بررسی پختن خمیر استفاده کنید. فر را قبل از 30-35 دقیقه باز نکنید زیرا روی بالا آمدن کیک تأثیر می گذارد.
-
قبل از برش دادن، اجازه دهید کیک حداقل 45 دقیقه خنک شود. در این مرحله با پارچه نپوشانید.
کرامبل
-
کره را به چند مکعب برش داده و در یک کاسه همزن قرار دهید. آرد و شکر با نوک انگشتان به هم بمالید تا شبیه خرده نان شود.
-
پوست لیمو را به مخلوط اضافه کنید.
یادداشت
- قبل از استفاده از تخممرغها برای تهیه کیک، مطمئن شوید که در دمای اتاق هستند، زیرا بهتر با خمیر مخلوط میشوند و راحتتر بلند میشوند.
- وقتی مواد خشک را به مواد مرطوب اضافه میکنید، از همزن برقی استفاده نکنید زیرا باعث میشود کیک غلیظتر و اسفنجیتر شود.
- مطمئن شوید که آرد را به درستی با استفاده از ترازو الکترونیک. با این حال، اگر ترازو ندارید، حتماً آرد خود را با قاشق پف کنید و سپس آن را قبل از صاف کردن با چاقو در فنجانهایتان بریزید تا از پر شدن بیش از حد پیمانه اندازهگیری جلوگیری کنید.
- اگر می خواهید از زغال اخته منجمد برای کیک قهوه خود استفاده کنید، آنها را قبل از افزودن به خمیر کیک ذوب نکنید.
- فر را قبل از 30 تا 35 دقیقه باز نکنید زیرا روی بلند شدن کیک تأثیر می گذارد.
تغذیه
کالری: 432کیلو کالری کربوهیدرات: 61gپروتئین: 8gچربی: 18g چربی اشباع شده: 3gچربی غیراشباع چندگانه: 9gچربی تک غیراشباع: 4gچربی ترانس: 1gCholesterol: 52mg Sodium: 82mgPotassium: 138mgFiber: 2g Sugar: 25gVitamin A: 137IU Vitamin C: 4mgCalcium: 81mg Iron: 2mg
این پست از پیوندهای وابسته استفاده می کند. این بدان معناست که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کارمزد برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.