این کیک اکلر شکلاتی یک کیک خوشمزه است که از Choux Pastry ترد ساخته شده است که با خامه دیپلمات مخملی و میوه ها پر شده و سپس با گاناش شکلاتی پوشانده شده است. اگر از کیک های اسفنجی خسته شده اید و به دنبال چیز خارق العاده تری هستید، دستور کیک شکلاتی اکلر ما برای شما عالی است.
پرش به:
این کیک اکلر شکلاتی خوشمزه ترکیبی از شیرینی غول پیکر و کرم دیپلمات با مقداری موز و توت فرنگی است. اساساً یک سودآور بزرگ با مقداری میوه در داخل است، بسیار شبیه به کارپاتکا است، اما خامه شیرینی بسیار سبک تر و نرم تر است.
مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها
Choux Pastry
تخم مرغ– قبل از استفاده از تخم مرغ ها مطمئن شوید که در دمای اتاق هستند. آنها عامل مایه خمیر شیرینی چوکس هستند. اضافه کردن مقدار مناسب تخم مرغ به خمیر ضروری است. اضافه کردن بیش از حد تخم مرغ باعث می شود خمیر خیلی آب شود و توپ های چوکس صاف می شود. اضافه نکردن تخم مرغ به اندازه کافی باعث می شود خمیر خیلی خشک شود و توپ های چوکس ترک خواهند خورد.
کره – غنای و طعم خمیر و همچنین رطوبت را فراهم می کند. من کره بدون نمک را ترجیح می دهم تا بتوانم مقدار نمک اضافه شده را بعداً کنترل کنم.
آب– مطمئن شوید که آب را به درستی اندازه گیری کرده اید. می توانید از شیر یا ترکیبی نیز استفاده کنید.
نمک– خمیر را مزه دار می کند و همچنین شیرینی آن را افزایش می دهد.
شکر – کمی شیرینی می بخشد و به رنگ آمیزی خمیر کمک می کند.
کرم دیپلمات
شیر– من همیشه از شیر پرچرب استفاده می کنم که در بطری های آبی در بریتانیا فروخته می شود. استفاده از شیر با محتوای چربی بالا برای دستیابی به کاستارد غنی و خوشمزه که عنصر کلیدی این کیک اکلر شکلاتی است ضروری است.
شکر – هم شکر دانهریز و هم شکر ریز با این دستور غذا عالی عمل میکنند.
زردههای تخممرغ – غنای بیشتری میدهند و ساختار را ایجاد میکنند. برخی از دستور العمل ها به تخم مرغ کامل نیاز دارند، اما من به شدت توصیه می کنم از زرده تخم مرغ فقط برای بهترین بافت و طعم استفاده کنید.
رب وانیل – من از رب لوبیا وانیل یا عصاره برای طعم عمیق و لذیذ وانیل. از استفاده از وانیل مصنوعی برای تهیه کرم شیرینی پزی خودداری کنید.
کره– از کره بدون نمک با کیفیت خوب استفاده کنید. به خامه شیرینی درخشندگی و طعم می بخشد.
کرم – می توانید از خامه دوبل/خامه سنگین یا خامه فرم گرفته برای تهیه کرم شانتی استفاده کنید. قبل از هم زدن از سرد بودن آن اطمینان حاصل کنید و آن را تا زمانی که به آن نیاز دارید در یخچال نگهداری کنید. در حین زدن خامه باید با سرعت کم شروع کنید و به تدریج آن را افزایش دهید. وقتی خامه به قوام لولهپذیری رسید، زدن آن را متوقف کنید تا از هم زدن زیاد آن جلوگیری کنید.
آرد – من از آرد ساده استفاده می کنم و با آرد ذرت مخلوط می کنم تا خامه قنادی غلیظ شود.
ژلاتین – من ترجیح می دهم از پودر ژلاتین استفاده کنم اما در صورت تمایل می توانید از ورقه های ژلاتین 3×1.7 گرم استفاده کنید. اگر از ورقه های ژلاتینی استفاده می کنید، قبل از استفاده آن ها را چند دقیقه در آب سرد خیس کنید و آب اضافی را به آرامی فشار دهید.
گاناش و تزیین
خامه دوبل– من برای درست کردن گاناش از خامه دوبل/کرم سنگین استفاده می کنم. خامه کم چرب با این دستور العمل کار نمی کند.
چگونه با شیرینی چوکس کیک اکلر شکلاتی درست کنیم؟
من مانند کیک عسلی روسی – Medovik و دروغ نمی گویم =”https://cookingorgeous.com/blog/chocolate-nutella-babka-bread/”>نان نوتلا بابکا شکلاتی، این کیک شکلاتی اکلر با شیرینی چوکس کمی زمان و آماده سازی می خواهد. و این ساده ترین دستور غذا در اینجا در این وبلاگ نیست. بنابراین، مطمئن شوید که در اندازه گیری کوشا هستید و مراحل را دقیقا دنبال کنید.
برای دستیابی به بهترین نتایج، باید چند مرحله ساده را دنبال کنید:
کرم قنادی را آماده کنید
دستور پخت خامه دیپلمات بسیار شبیه به چیزی است که من برای تارت کاستارد توت فرنگی فرانسویم استفاده می کنم. و Strawberry Mille Feuille.
شیر و نمک را در قابلمهای با اندازه متوسط بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا بجوشد.
در یک کاسه جداگانه، زرده تخممرغ و شکر را با هم مخلوط کنید.
نشاسته ذرت را به همراه آرد اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب شوند.
تقریباً نیمی از شیر در حال جوشیدن را روی مخلوط شکر و تخممرغ بریزید، خوب هم بزنید، سپس همه را به قابلمه برگردانید.
به هم زدن ادامه دهید تا به جوش آید، اگر از آن استفاده می کنید کره و عصاره وانیل را اضافه کنید، سپس یک دقیقه دیگر قبل از برداشتن از روی حرارت هم بزنید.
پس از برداشتن قابلمه از روی حرارت، در یک کاسه کوچک، پودر ژلاتینو کمی آب سرد را هم بزنید تا حل شود.
آن را به خامه قنادی اضافه کنید و خوب هم بزنید تا حل شود و ترکیب شود.
کرم شیرینی را به یک کاسه یا سینی تمیز منتقل کنید، روی آن را با فیلم چسبناک بپوشانید و چند ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک شود.
شیرینی Choux را آماده کنید
فر را از قبل با دمای 200 درجه سانتیگراد تا 390 درجه فارنهایت (فر فن دار) گرم کنید. در حالی که خامه شیرینی در حال خنک شدن است شروع به تهیه شیرینی چوکس کنید.
تهیه شیرینی choux بسیار آسان است و فقط 10 دقیقه طول می کشد!
کره را در یک قابلمه متوسط روی حرارت متوسط آب کنید و آب اضافه کنید.
بگذارید بجوشد، حرارت را کم کنید، سپس آرد، نمک و شکر را یکجا اضافه کنید. با قاشق چوبی به شدت هم بزنید تا آرد کاملاً جا بیفتد و خمیر غلیظی به شکل توپ درآید.
توپ خمیر را به آرامی به مدت 1 دقیقه بپزید و با قاشق چوبی هم بزنید. قبل از اضافه کردن تخم مرغ ها، آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید 10 دقیقه خنک شود.
وقتی خمیر خنک شد، تخم مرغ ها را کم کم اضافه کنید و بعد از هر بار خوب هم بزنید تا تخم مرغ ها کاملاً جا بیفتند. شما می توانید آن مرحله را با یک میکسر پایه مجهز به ضمیمه پارویی یا یک همزن دستی انجام دهید.
وقتی به بافت مناسبی رسیدید که براق، ضخیم و صاف با قوام لوله پذیر است، اضافه کردن تخم مرغ ها را متوقف کنید. ممکن است در نهایت مقداری تخم مرغ باقی مانده داشته باشید که می توانید از آنها برای شستن شیرینی ها استفاده کنید.
خمیر را به یک کیسه لوله کشی با یک نازل گرد بزرگ منتقل کنید.
سینی فر 2 را با کاغذ روغنی بپوشانید. با استفاده از یک خودکار، روی هر سینی یک دایره به اندازه 25 سانتی متر (10 اینچ) Ø بکشید. یک دایره 23 سانتی متری (9 اینچ) Ø و دو تپه 5 سانتی متری (2 اینچ) روی هر سینی لوله کنید. باید 2 عدد مسطح و بزرگ داشته باشید. در مجموع 4 شیرینی کوچک چوکس.
به مدت 20 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد تا 390 درجه فارنهایت بپزید تا قهوه ای طلایی شود سپس حرارت را روی 150 تا 300 درجه فارنهایت کم کنید.
10 دقیقه دیگر بپزید و سپس توپ های کوچک را از فر خارج کنید. پخت دایره های بزرگتر را 15 دقیقه دیگر ادامه دهید. سینی ها را از فر خارج کرده و در حین تهیه کرم دیپلمات اجازه دهید شیرینی ها خنک شوند.
کرم دیپلمات را آماده کنید
وقتی خامه شیرینی خنک شد، شروع به زدن خامه دوبل سرد یا خامه زدن کنید تا به قلههای سفت برسید.
خامه قنادی را هم بزنید تا در یک کاسه بزرگ شل شود.
خامه فرم گرفته را به آرامی 3 یا 4 بار تا کنید. داخل یک کیسه لوله کشی با یک نازل گرد بزرگ منتقل کنید.
گاناش شکلاتی را آماده کنید
من ترجیح می دهم از شکلات تلخ (حداقل 50 درصد کاکائو) برای این کیک استفاده کنم، اما می توانید آن را به سلیقه خود سفارشی کنید و آن را با شیر یا شکلات سفید درست کنید.
شکلات را با استفاده از یک چاقوی دندانه دار به قطعات کوچک خرد کنید و در یک کاسه مقاوم در برابر حرارت متوسط قرار دهید.
خامه را در یک قابلمه کوچک روی حرارت متوسط گرم کنید تا به آرامی شروع به جوشیدن کند و مطمئن شوید که در حال جوش نیست.
روی شکلات بریزید، سپس بگذارید 2 تا 3 دقیقه بماند تا شکلات به آرامی نرم شود.
با قاشق فلزی یا کاردک لاستیکی هم بزنید تا کاملا ترکیب شود و شکلات ذوب شود. هرچه شکلات ریزتر باشد با خامه سریعتر آب می شود. قبل از اینکه شکلات شروع به سفت شدن کند، کیک را جمع آوری کنید.
کیک اکلر شکلاتی را با شیرینی چوکس جمع کنید
یکی از ابزارهای آشپزخانه که ممکن است برای مونتاژ این کیک مفید باشد 25 سانتی متر (10″) Ø شکل فنری قالب کیک. این قالب برای راحتتر آزاد کردن کیک از قالب طراحی شده است. مکانیزمی دارد که دیوارههای قالب کیک را شل میکند و به شما امکان میدهد به راحتی قالب کیک را باز کنید.
آنها برای کیک هایی مانند کیک اکلر (Ekpa Pasta) و همچنین چیزکیک باقلوا یا کیک قهوه بلوبری لیمو.
یک لایه از خمیر چوکس بزرگ را در قالب کیک فنری بریزید و ½ کرم دیپلمات را روی آن پخش کنید و سطح را با کاردک یا چاقوی کره صاف کنید.
موز و توت فرنگی را روی کرم دیپلمات قرار دهید. 4 شیرینی choux کوچک را باز کنید، آنها را در گاناش شکلاتی فرو کنید و سپس آنها را روی میوه ها قرار دهید.
این مرحله را ادامه دهید تا یک لایه از شیرینی های چوکس آغشته به شکلات ایجاد کنید.