دستور پخت سنتی کیسیر (سالاد بلغور ترکی تند)
دستور پخت سنتی کیسیر (سالاد بلغور ترکی تند)
اگر به دنبال یک سالاد خوشمزه و خوش طعم برای مهمانی های باربیکیو تابستانی خود هستید، به دستور غذای سنتی کیسر نگاه نکنید! این سالاد بلغور ترکی تند، غذای مناسبی است که میهمانان شما را تحت تاثیر قرار می دهد و تنوعی به سفره شما می بخشد.
پرش به:
کیسیر که با مخلوطی از گندم بلغور ریز، سبزیهای تازه، و سبزیجات مانند جعفری، نعناع و پیازچه درست شده است، سرشار از طعمهای مطبوع و بافتهای رضایتبخش است.
این سالاد بلغور ترکی خوشمزه، سالم و سیر کننده برای لذت بردن به تنهایی به عنوان غذای اصلی عالی است، اما همچنین به عنوان مزه یا غذای جانبی با هر گوشت، مرغ یا ماهی کبابی عالی است.
کیسیر علاوه بر خوشمزه بودن، سرشار از سلامتی و خوبی است که از سبزیجات تازه، گندم بلغور و سس انار سرشار از آنتی اکسیدان به دست می آید.
سالاد کسر چیست؟
کیسیر یک سالاد تند و با طراوت است که با گندم بلغور، رب گوجه فرنگی، سبزی های تازه و سبزیجات درست می شود.
این یکی از محبوب ترین و محبوب ترین دستور العمل ها است. هر خانواده/خانواده نسخه مخصوص به خود را از این سالاد خوشمزه دارد.
مانند بسیاری از دستور العمل های سنتی دیگر، این دستور غذای کیسیر می تواند از منطقه ای به منطقه دیگر متفاوت باشد.
نسخه من از این سالاد بلغور از جنوب شرقی ترکیه است که مقدار زیادی رب گوجه فرنگی و فلفل قرمز بخشی از مخلوط است.
کیسیر که به نام سالاد بلغور تند ترکی نیز شناخته می شود، یکی از این غذاهاست که روز بعد که همه مواد با هم مخلوط شده و به خوبی خیس شده اند طعم بهتری دارد.
میتوانید آن را بهعنوان سالاد بخورید، اما همچنین آن را در برگهای کوچک کاهو یا برگهای انگور بغلتانید و به عنوان میانوعده میل کنید.
تفاوت بین کسر و تبوله لبنان
تابوله یک سالاد سبز لبنانی با مقدار زیادی جعفری و کمی بلغور است.
کیسیر از بلغور به عنوان پایه استفاده می کند و سبزیجات (معمولاً جعفری و نعناع) را به عنوان طعم دهنده اضافه می کنند.
همچنین، سس کیسیر دارای رب گوجه فرنگی و/یا فلفل، روغن زیتون، آب لیمو، و ملاس انار است.
سس تبوله فقط روغن زیتون، آب لیمو و/یا ملاس انار دارد.
گندم بلغور چیست؟
گندم بلغور غلات کاملی است که از گندم دوروم ترک خورده تهیه می شود.
در غذاهای ترکی و همچنین غذاهای خاورمیانه و مدیترانه برای بسیاری از دستور العمل ها مانند بلغور پیلاوی (بلغور ترکی) به طور گسترده استفاده می شود. پلو پلو)، ایکلی کوفته (کیبه ترکی)، نوشیدنی ترکی بوزا، و تابوله (لبنانی) سالاد تبولی).
گندم بلغور خوشمزه با طعم و بافت مغزی است و مغذی است.
در انواع آسیاب ها مانند ریز، متوسط، درشت و فوق درشت موجود است.
درشت و اضافه درشت برای درست کردن پلو عالی است و خوب/متوسط برای سوپ، سالاد و کوفت خوب است.
چرا این دستور غذا جواب می دهد؟
- میتوانید این دستور پخت معتبر کیسیر را از چند روز قبل آماده کنید و این دستور العمل عالی برای تهیه در یک دسته بزرگ است.
- میتوانید باقیماندهها را تا پنج روز در یخچال نگهداری کنید و طعم آن بهتر خواهد شد.
- این سالاد بلغور ترکی تند، یک غذای خوشمزه و آسان با طعم های زنده است. میتوانید آن را بهعنوان پیشغذا، بخشی از بشقاب مزه یا پیشغذا سرو کنید و آن را به یک مکمل همهکاره برای هر وعده غذایی تبدیل کنید.
- این غذای سالم با موادی مانند بلغور، روغن زیتون، سبزیجات، ملاس انار و گیاهان درست شده است و در 20 دقیقه آماده می شود!
مواد لازم برای دستور پخت سنتی کیسیر (سالاد بلغور ترکی تند)
- بلغور – از مرغوب ترین گندم بلغور برای این دستور غذا استفاده کنید. این نوع بلغور فقط باید در مقداری مایع خیسانده شود و سپس آماده مصرف است. می توانید آن را در بازارهای خاورمیانه / ترکیه و به صورت آنلاین از آمازون.
- رب گوجه فرنگی – اصلی ترین غذای آشپزی ترکی است. طعم اومامی و همچنین رنگ قرمز روشن را به ظروف اضافه می کند. می توانید آن را در مغازه های ترکیه یا خاورمیانه پیدا کنید. همچنین می توانید آن را از آمازون .
- رب فلفل قرمز – رب فلفل قرمز ترکی (به ترکی biber salcasi) یک خمیر غنی و خوشمزه است که با فلفل قرمز آبدار و تند درست می شود و من اغلب از آن در دستور العمل های ترکی خود استفاده می کنم. می توانید آن را از فروشگاه های ترکیه یا خاورمیانه یا به صورت آنلاین از آمازون . اگر در دست ندارید آن را با رب گوجه فرنگی جایگزین کنید.
- روغن زیتون – من همیشه در مورد سالاد از روغن زیتون فوق بکر با کیفیت خوب استفاده می کنم.
- سبزیجات و سبزی ها – من از پیاز قرمز، پیاز سبز، جعفری با برگ صاف و برگ نعناع تازه برای مخلوط کردن با سالاد و خیار ترد و گوجه فرنگی آبدار برای تزئین آن استفاده می کنم.
- آب لیمو – من همیشه به جای آب لیموی بطری شده از آب لیموی فشرده شده از لیموترش تازه استفاده میکنم تا طعمی تازهتر و خوشمزهتر داشته باشم.
- ملاس انار (nar ekşisi)- شربت غلیظی است که با آب انار درست می شود و معمولاً در دستور العمل های خاورمیانه / ترکیه استفاده می شود. این طعم شیرین و ترش شدیدی دارد و برای استفاده در سس سالاد یا ماریناد عالی است. می توانید آن را از اکثر فروشگاه های ترکیه / خاورمیانه یا به صورت آنلاین از Amazon . آن را با ملاس دیگری جایگزین نکنید. در عوض، از آب لیموی اضافی استفاده کنید.
چگونه سالاد کیسیر ترکی درست کنیم؟
این دستور غذای سنتی کیسیر (سالاد بلغور ترکی تند) بسیار آسان است و برای دستیابی به بهترین نتیجه تنها چند مرحله وجود دارد که باید آنها را دنبال کنید:
بلغور را در یک کاسه بزرگ بریزید و روی آن آب جوش بریزید.
آن را خوب هم بزنید و روی آن را با یک فیلم چسبناک یا یک حوله آشپزخانه تمیز بپوشانید.
اجازه دهید 15 تا 20 دقیقه بماند تا آب کاملا جذب شود.
در حین استراحت گندم بلغور سبزیجات و سبزی های خود را آماده کنید.
وقتی بلغور تمام مایع را جذب کرد و نرم شد، آن را با چنگال پف کنید.
رب گوجه فرنگی، رب فلفل (biber salçası)، روغن زیتون، آب لیمو، نمک، فلفل قرمز (Pul biber)، فلفل سیاه و ملاس انار را اضافه کنید.
آن را خوب مخلوط کنید تا کاملاً یکدست شود.
جعفری خرد شده، نعناع، پیازچه و پیاز خرد شده را اضافه کنید.
آنها را خوب هم بزنید و کیسیر را به یک کاسه سالاد یا کاسه های جداگانه منتقل کنید.
سالاد خود را با برشهای خیار، گوجهفرنگی و برگهای کاهو تزئین کنید.
لطفاً برای فهرست کامل مواد با اندازهگیری، روش کامل دستور غذا، یادداشتهای دستور غذا، و اطلاعات تغذیهای، به کارت دستور غذا در زیر بروید.
نکات برتر از سرآشپز
- اگرچه تهیه این سالاد خوشمزه بسیار آسان است، اما اگر از مقدار مناسب آب برای بلغور استفاده نکنید، ممکن است خیلی خشک یا خیلی خیس شود. بلغور را حداقل 15 تا 20 دقیقه خیس کنید یا تا زمانی که دانه ها نرم شوند.
- از بلغور متوسط یا درشت استفاده نکنید. بلغور ریز یا خیلی ریز آسیاب شده برای سالادها از جمله سالاد کسیر بهتر است.
- از آب لیمو ترش گرفته شده از لیموترش تازه به جای آب لیموی بطری شده برای طعمی تازه و خوشمزه تر استفاده کنید.
- ملاس انار را با هیچ ملاس دیگری جایگزین نکنید. در عوض، از آب لیموی اضافی استفاده کنید.
روش سنتی کیسیر (سالاد بلغور ترکی تند) را چگونه سرو کنیم؟
میتوانید کیسیر را با مقداری کاهو تازه بهعنوان پیشغذا یا بهعنوان بخشی از یک بشقاب مزه به همراه سالاد ازمه (Acili Ezme) سرو کنید. ، پاکانگا بورگی، Tirokafteri (غذای تند تند فتا)، محمره – آکوکا (قرمز فلفل قرمز)، یا Barbunya (لوبیا بورلوتی به سبک ترکی).
میتوانید کیسیر را بهعنوان یک ناهار سبک یا بهعنوان یک شام مقوی با مقداری کبابی پاتلیکان (کباب بادمجان) سرو کنید. )، کباب آدانا، Guvec (کاسرول بره ترکی)، سی باس پخته شده در فویل – Firinda Levrek، یا شیش کباب بره.
دستورالعمل های ذخیره سازی
باقیمانده کیسیر را در ظرف در بسته در یخچال تا 5 روز نگهداری کنید.
طعم این غذا بسیار سرد است و برای یک میان وعده با طراوت یا یک وعده غذایی سبک عالی است.
فریز کردن سالاد کیسیر را توصیه نمیکنم.
سؤالات متداول دستور غذا
بلغور یک غذای اصلی آشپزخانه در ترکیه است و نمرات مختلفی دارد. آسیاب مورد استفاده برای ظروف مختلف. بلغور ریز یا خیلی ریز آسیاب شده برای سالادهایی مانند سالاد کسیر یا تبوله بهترین است. اگرچه من به شدت توصیه می کنم از بلغور مرغوب استفاده کنید، اما اگر نتوانید آن را پیدا کنید، کوسکوس خوب به عنوان یک جایگزین خوب عمل می کند.
بله، همینطور است؟ بهتر است چند ساعت قبل از سرو، کیسیر درست کنید تا طعمهای آن ایجاد شود. می توانید آن را یک یا دو روز قبل درست کنید و تا زمانی که به آن نیاز دارید در یخچال نگهداری کنید.
به طور سنتی، کیسیر با گندم بلغور که حاوی گلوتن است درست می شود. با این حال، می توانید از بلغور بدون گلوتن یا سایر غلات مانند کینوا یا برنج برای تهیه نسخه بدون گلوتن استفاده کنید.
برای دستور العمل های بلغور خوشمزه و سالم تر، چرا امتحان نکنید:
این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! در زیر نظر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.
امیدوارم از روند تهیه این غذای خوشمزه سنتی کیسیر (سالاد بلغور ترکی تند) به همان اندازه که از خوردن آن لذت می برید لذت ببرید! ?
خوشحالی! / افیه اولسون!
دستور پخت سنتی کیسیر (سالاد بلغور ترکی تند)
کیسیر یک سالاد غلات کامل ترکی خوش طعم و سالم است که با بلغور گندم، سبزیهای تازه، سبزیجات و یک سس تند درست میشود.
مواد تشکیل دهنده
دستورالعمل ها
-
بلغور را در یک کاسه بزرگ بریزید و روی آن آب جوش بریزید.
-
آن را هم بزنید و روی آن را با یک فیلم چسبناک یا یک حوله آشپزخانه تمیز بپوشانید. اجازه دهید 15 تا 20 دقیقه بماند تا آب کاملا جذب شود.
-
در حالی که گندم بلغور را استراحت داده اید، سبزیجات و سبزی های خود را آماده کنید.
-
زمانی که بلغور تمام مایع را گرفت و نرم شد، آن را با چنگال پف کنید و سپس رب گوجه فرنگی و فلفل را اضافه کنید. رب، روغن زیتون، آبلیمو، نمک، چیلی، فلفل سیاه و ملاس انار.
-
آن را خوب هم بزنید تا کاملا جا بیفتد و سپس جعفری خرد شده، نعناع، پیازچه و پیاز قرمز را اضافه کنید.
-
آنها را خوب هم بزنید و کیسیر را در یک کاسه سالاد یا کاسه های جداگانه بریزید.
/li>
-
سالاد خود را با برش های خیار، گوجه فرنگی تزیین کنید، و برگ کاهو.
یادداشت
- اگرچه تهیه این سالاد خوشمزه بسیار آسان است، اما اگر از مقدار مناسب آب برای بلغور استفاده نکنید، ممکن است خیلی خشک یا خیلی خیس شود. بلغور را حداقل 15 تا 20 دقیقه یا تا زمانی که دانه ها نرم شوند، خیس کنید.
- از بلغور متوسط یا درشت استفاده نکنید. بلغور ریز یا خیلی ریز آسیاب شده برای سالادها از جمله سالاد کسیر بهتر است.
- از آب لیمو ترش گرفته شده از لیموترش تازه به جای آب لیموی بطری شده برای طعمی تازه و خوشمزه تر استفاده کنید.
- ملاس انار را با هیچ ملاس دیگری جایگزین نکنید. در عوض، از آب لیموی اضافی استفاده کنید.
تغذیه
کالری: 287کیلو کالری کربوهیدرات: 41gپروتئین: 6gFat: 13g Saturated Fat: 2gPolyunsaturated Fat: 2gMonounsaturated Fat: 9gSodium: 625mgPotassium: 355mgFiber: 9g Sugar: 5 gVitamin A: 1199IU Vitamin C: 24mgCalcium: 51mg Iron: 2 mg
این پست از پیوندهای وابسته استفاده می کند. این بدان معناست که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کارمزد برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.