آشپزی

همبرگر سرخ کن ایزی

همبرگر سرخ کن ایزی

این همبرگرهای سرخ کن بادی آبدار و خوشمزه بسیار آسان درست می‌شوند، کاملاً پخته می‌شوند و فقط در 20 دقیقه آماده می‌شوند.

آنها برای زمانی که هوس خوردن همبرگر می کنید عالی هستند، اما هوا برای روشن کردن باربیکیو شما مناسب نیست یا گریل ندارید.

و بهترین بخش این است که می‌توانید همبرگرهای گوشت گاو سرخ‌کن خود را با سبزیجات، مواد افزودنی و سس‌های مختلف برای غذایی که همه دوست دارند، سفارشی کنید!

hamburger patty cooked in an air fryer
همبرگر سرخ کن ایزی 11
پرش به:

برگرهای آبدار و خوشمزه هوا سرخ شده

برای تهیه این همبرگرهای خوش طعم در سرخ کن هوا به 4 ماده اولیه به اضافه چاشنی نیاز دارید.

این بهترین راه برای تهیه همبرگرهای خانگی بدون نیاز به گریل یا باربیکیو با حداقل تمیز کردن است.

چه برگر تازه درست شده بپزید و چه از نان های یخ زده استفاده کنید، هر بار مرطوب و خوش طعم می شوند.

اگر به دنبال ساده‌ترین و سریع‌ترین راه برای تهیه همبرگرهای خوشمزه برای خانواده خود هستید، این برگرهای همبرگر سرخ‌کن هوا برای شما عالی هستند!

چرا این دستور غذا جواب می دهد؟

  • می توانید این دستور همبرگر سرخ کن بادی را با کیک های گوشت چرخ کرده تازه تهیه شده یا یخ زده با تنظیم زمان پخت درست کنید.
  • قابلیت سفارشی کردن آنها آسان است، به سادگی از تاپینگ های مورد علاقه خود استفاده کنید تا شیرینی های همبرگر گوشت گاو خانگی خوشمزه خود را بسازید.
  • تنها چیزی که نیاز دارید 4 ماده ساده است که ممکن است از قبل در یخچال خود داشته باشید!
  • می توانید تا 3 روز قبل نان های گوشتی خود را آماده کنید و تا زمانی که بخواهید آنها را بپزید در یخچال نگهداری کنید.
  • به زیبایی یخ می زنند! مقداری نان برگر اضافی درست کنید و مقداری را برای بعداً برای یک وعده غذایی سریع و آسان در روز ذخیره کنید.
  • پختن همبرگر در سرخ کن هوا با همبرگرهای آبدار تضمینی که هر بار به طور کامل پخته می شوند، سریع، تمیز و راحت است.

مواد لازم برای برگر پتی سرخ کن هوا

Labelled picture of ingredients for air fryer hamburgers
همبرگر سرخ کن ایزی 12
  • پیاز – طعم و رطوبت بیشتری به نان‌ها می‌افزاید. ترجیح می دهم آن را در مخلوط رنده کنم. می توانید آن را با موسیر جایگزین کنید.
  • سیر – من عاشق اضافه کردن سیر تازه به کیک های همبرگرم هستم! می‌توانید با هاون و هاون یا آن را با Microplane. در صورت تمایل، سیر تازه را با پودر سیر جایگزین کنید.
  • رزماری – من عاشق عطر رزماری تازه در همبرگرهایم هستم. کمی خیلی زیاد می شود زیرا نمی خواهم بر کتلت ها غلبه کنم. در صورت تمایل می توانید آن را با جعفری یا آویشن جایگزین کنید.
  • ادویه – من از فلفل و نمک تازه آسیاب شده استفاده می کنم تا همه چیز ساده باشد.

چگونه برگر را در سرخ کن هوا بپزیم؟

ساخت این پتی های همبرگر خوشمزه در سرخ کن هوا بسیار آسان است.

با این حال، برای دستیابی به بهترین نتایج، باید چند مرحله ساده را دنبال کنید:

پتی های همبرگر را درست کنید

برای درست کردن پتی ها، گوشت چرخ کرده، پیاز رنده شده، سیر، نمک، رزماری ریز خرد شده و فلفل سیاه تازه آسیاب شده را در یک کاسه همزن متوسط ​​قرار دهید.

ground beef, grated onion, garlic, and seasoning are placed in a bowl
همبرگر سرخ کن ایزی 13

با هم مخلوط کنید تا سایر مواد در گوشت چرخ کرده بدون مخلوط کردن بیش از حد مخلوط شوند.

combine the mixture
همبرگر سرخ کن ایزی 14

سرخ کن هوا را از قبل روی 200 درجه سانتیگراد (390 درجه فارنهایت) گرم کنید.

مخلوط را به 4 یا 5 قسمت تقسیم کنید و سپس آنها را به شکل کتلت هایی به ضخامت 1 ½ ​​سانتی متر (½ اینچ) در آورید. 

the mixture is shaped into burger patties
همبرگر سرخ کن ایزی 15

بپزید و سرو کنید

در مرکز هر پتی کمی فرورفتگی اضافه کنید و سپس آنها را در یک لایه داخل سرخ کن هوای از قبل گرم شده قرار دهید.

اگر سبد سرخ کن بادی شما به اندازه کافی برای 4 پته بزرگ نیست، آنها را به صورت دسته ای بپزید.

2 burger patties are placed in air fryer basket
همبرگر سرخ کن ایزی 16

پته ها را به مدت 5 دقیقه بپزید، سرخ کن بادی را باز کنید و سپس آنها را برگردانید.

آنها را 4-6 دقیقه دیگر بپزید.

2 burger patties are cooked in an air fryer
همبرگر سرخ کن ایزی 17

اگر می‌خواهید روی همبرگرهایتان را با پنیر بپوشانید، سرخ‌کن هوا را خاموش کنید و سپس روی هر کیک پنیر بپوشانید.

سرخ کن بادی را ببندید و سپس اجازه دهید پنیر یک دقیقه دیگر روی همبرگر ذوب شود.

burger buns, vegetables, sauce and cheese to garnish air fryer hamburgers
همبرگر سرخ کن ایزی 18

پته‌ها را از سرخ‌کن بادی خارج کرده، روی نان‌ها قرار دهید و سپس با مواد و سس‌های مورد علاقه‌تان تزئین کنید.

d987d985d8a8d8b1daafd8b1 d8b3d8b1d8ae daa9d986 d8a7db8cd8b2db8c 648de3556bae7
همبرگر سرخ کن ایزی 19

لطفاً برای فهرست کامل مواد با اندازه‌گیری، روش کامل دستور غذا، یادداشت‌های دستور غذا، و اطلاعات تغذیه‌ای، به کارت دستور غذا در زیر بروید.

دمای پخت همبرگر

نادر: 52 درجه سانتیگراد (120 – 125 درجه فارنهایت) – صورتی مایل به قرمز روشن در سرتاسر.

متوسط ​​کمیاب: 57 درجه سانتیگراد (130 – 135 درجه فارنهایت) – صورتی در سراسر.

متوسط: 63 درجه سانتیگراد (140 – 145 درجه فارنهایت) – مرکز کمی صورتی.

خوب متوسط: 68 درجه سانتی‌گراد (150 تا 155 درجه فارنهایت) – عمدتاً قهوه‌ای در سراسر، با صورتی ملایم.

خوب انجام شد: 71 درجه سانتیگراد (160 درجه فارنهایت) – قهوه ای در سراسر.

از دماسنج آشپزی را برای اطمینان از پخته شدن نان های همبرگر به میزان دلخواه شما پیوند دهید.

نکات برتر از سرآشپز

  • از گوشت چرخ کرده با حداقل 15 درصد چربی (در حالت ایده آل 30 درصد) برای شیرینی های کاملا آبدار استفاده کنید.
  • از کار بیش از حد مخلوط گوشت چرخ کرده با دست خودداری کنید تا از همبرگرهای سفت و جویدنی جلوگیری کنید.
  • مخلوط گوشت چرخ کرده را به اندازه های مشابه تقسیم کنید تا مطمئن شوید که همه آنها به طور مساوی پخته می شوند.
  • فریزر را بیش از حد شلوغ نکنید. بین هر برگر کمی فاصله بگذارید تا به طور یکنواخت بپزند. اگر سبد سرخ کن بادی شما به اندازه کافی برای 4 پته بزرگ نیست، آنها را به صورت دسته ای بپزید.
  • سرخ‌کن‌های هوا می‌توانند متفاوت باشند، بنابراین حتماً چند دقیقه قبل از پخت همبرگرهای خود اطمینان حاصل کنید تا از پخت بیش از حد همبرگر پرهیز کنید. من از سرخ کن بادی 8 کوارتی غذاخوری نینجا برای این دستور برگر سرخ کن بادی.
  • بسته به ضخامت و اندازه همبرگرها، ممکن است لازم باشد زمان پخت را تنظیم کنید. این زمان بندی ها باید به عنوان یک راهنما در نظر گرفته شوند.
  • اگر می خواهید از همبرگرهای یخ زده استفاده کنید، می توانید آنها را از یخ زده بپزید. 5 دقیقه به زمان پخت اضافه کنید تا مرکز به دمای دلخواه برسد.

تاپینگ برای همبرگر هوا سرخ کن

گزینه‌های بی‌پایانی برای رویه‌های همبرگر سرخ‌کن شما وجود دارد. تاپینگ های مورد علاقه من عبارتند از:

  • پنیر (چدار، گودا دودی، مونتری جک و پروولون چند مورد)
  • گوجه فرنگی و پیاز قرمز خرد شده

پیشنهادات ارائه

روش مورد علاقه من برای سرو همبرگرهای سرخ کن خانگی این است که آنها را در نان برگر به همراه مقداری تاپینگ سرو کنید.

اگر می‌خواهید یک غذای جانبی به همبرگرهای خود اضافه کنید، چرا فریز را امتحان نکنید سیب زمینی سرخ کرده شیرین در سرخ کن، مارچوبه سرخ کن ایزی هوا، سیب زمینی سرخ شده با سیر، سالاد موشک و پارمزان، و سالاد سیب زمینی اتریشی (Erdäpfelsalat)؟

سؤالات متداول دستور غذا

چگونه باقیمانده همبرگرها را ذخیره کنیم؟

اگرچه بهترین کار این است که در روز تهیه آن به صورت تازه سرو شود. باقیمانده آن تا 3 روز در ظرف دربسته در یخچال تازه می ماند.

می‌توانم باقیمانده‌ها را فریز کنم؟

بله، اگر کیک‌های همبرگر خود را با زمین تازه درست کرده باشید، به زیبایی یخ می‌زنند؟ گوشت گاو!
اگر از همبرگرهای یخ زده استفاده می‌کنید، باقیمانده‌ها را فریز نکنید و در کمتر از 48 ساعت مصرف کنید.

چرا باید همبرگرها را در حین پخت و پز برگردانم؟

من خیلی دوست دارم توصیه می‌کنید همبرگرها را در سرخ‌کن هوا برگردانید، همانطور که هنگام پختن آن‌ها روی کباب یا باربیکیو انجام می‌دهید تا مطمئن شوید که از هر طرف کاملاً پخته شده‌اند.

برای دستور العمل‌های ساده‌تر و بدون دردسر سرخ‌کن هوا، چرا امتحان نکنید:

این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.

امیدوارم از روند تهیه این پتی های همبرگر بادی سرخ کن خوشمزه و آسان به همان اندازه که از خوردن آنها لذت می برید لذت ببرید! ? 

خوشحالی! / افیه اولسون!

d987d985d8a8d8b1daafd8b1 d8b3d8b1d8ae daa9d986 d8a7db8cd8b2db8c 648de35e87e81

همبرگر سرخ کن ایزی ایر

آیلا کلولی

این همبرگرهای آبدار و خوشمزه خیلی آسان درست می‌شوند، هر بار پخته می‌شوند و فقط در 20 دقیقه آماده می‌شوند.

زمان آماده سازی 10 دقیقه

زمان آشپزی 10 دقیقه

زمان کل 20 دقیقه

دوره دوره اصلی

آشپزی آمریکایی، آلمانی

سرویس ها 4 برگر

کالری 581 kcal

مواد تشکیل دهنده 

 

دستورالعمل ها 

  • برای درست کردن نان ها، گوشت چرخ کرده، پیاز رنده شده، سیر، نمک، رزماری ریز خرد شده و فلفل سیاه تازه آسیاب شده را در یک کاسه همزن متوسط ​​قرار دهید.

  • آنها را به اندازه ای با هم مخلوط کنید تا بدون مخلوط کردن زیاد مخلوط، مواد دیگر را در گوشت چرخ کرده تا بزنید.

  • سرخ کن هوا را از قبل تا 200 درجه سانتیگراد (390 درجه فارنهایت) گرم کنید.

  • مخلوط را به 4 (هر کدام تقریباً 215 گرم) تقسیم کرده و شکل دهید. آن‌ها را به ضخامت ۱ و نیم سانتی‌متر (½ اینچ) تبدیل می‌کنند.

  • در مرکز هر پتی کمی فرورفتگی اضافه کنید و آنها را در یک لایه داخل سرخ کن هوای از قبل گرم شده قرار دهید. اگر سبد سرخ کن بادی شما به اندازه کافی بزرگ نیست آنها را به صورت دسته ای بپزید. 4 عدد پتی.

  • پته ها را به مدت 5 دقیقه بپزید، در سرخ کن را باز کنید و به طرف دیگر برگردانید و 4-6 دقیقه دیگر بپزید.

  • اگر می خواهید روی همبرگرهایتان را با پنیر پر کنید، سرخ کن بادی را خاموش کنید، روی هر پتی را با پنیر بپوشانید، در سرخ کن هوا را ببندید و سپس اجازه دهید پنیر یک دقیقه دیگر روی همبرگر ذوب شود.

  • پته ها را از سرخ کن بادی خارج کرده، آنها را قرار دهید. روی نان ها، و سپس آنها را با مواد و سس های مورد علاقه خود تزئین کنید.

یادداشت

  • از گوشت چرخ کرده با حداقل 15 درصد چربی (در حالت ایده آل 30 درصد) برای شیرینی های کاملاً آبدار استفاده کنید.
  • از کار بیش از حد مخلوط گوشت چرخ کرده با دست خودداری کنید تا از همبرگرهای سفت و جویدنی جلوگیری کنید.
  • مخلوط گوشت چرخ کرده را به اندازه های مشابه تقسیم کنید تا مطمئن شوید که همه آنها به طور مساوی پخته می شوند.
  • فریزر را بیش از حد شلوغ نکنید. بین هر برگر کمی فاصله بگذارید تا به طور یکنواخت بپزند. اگر سبد سرخ کن بادی شما به اندازه کافی برای 4 پته بزرگ نیست، آنها را به صورت دسته ای بپزید.
  • سرخ‌کن‌های هوا می‌توانند متفاوت باشند، بنابراین حتماً چند دقیقه قبل از پخت همبرگرهای خود اطمینان حاصل کنید تا از پخت بیش از حد همبرگر پرهیز کنید. من برای این دستور پخت همبرگر سرخ کن بادی از “سرخ کن بادی دو منطقه ای 8 لیتری غذاخوری نینجا” استفاده کردم.
  • بسته به ضخامت و اندازه همبرگرها، ممکن است لازم باشد زمان پخت را تنظیم کنید. این زمان بندی ها باید به عنوان یک راهنما در نظر گرفته شوند.
  • اگر می خواهید از همبرگرهای یخ زده استفاده کنید، می توانید آنها را از یخ زده بپزید. 5 دقیقه به زمان پخت اضافه کنید تا مرکز به دمای دلخواه برسد.

تغذیه

کالری: 581کیلو کالری کربوهیدرات: 25gپروتئین: 35gچربی: 37g چربی اشباع شده: 14gچربی اشباع نشده چندگانه: 2gچربی تک غیراشباع: 16gچربی ترانس: 2gکلسترول: 124میلی گرم سدیم: 913میلی گرمپتاسیم: 584میلی گرمفیبر: 1g Sugar: 4gVitamin A: 19IU Vitamin C: 3mgCalcium: 108mg Iron: 5mg

این پست از پیوندهای وابسته استفاده می کند. این بدان معناست که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کارمزد برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا