آشپزی

Lahmacun ترکی

Lahmacun ترکی

لاهماچون ترکی (یا لاهماجون-لحماجون) خانگییک نان ترد فوق العاده نازک است که روی آن گوشت چرخ کرده یا گوشت بره مخلوط با سبزیجات، سبزی و ادویه جات ترشی جات است.

این خیابان/فست فود محبوب را در همه جای ترکیه، در رستوران ها، کافه ها و فست فودها می توانید پیدا کنید.

homemade Turkish lahmacun served with tomato slices and parsley
Lahmacun ترکی 20

بسته بندی لاهماجون (یا لهماجون) با برگ جعفری تازه، چند تکه پیاز قرمز و کمی آب لیموی تازه با یک لیوان آیران (نوشیدنی ماست ترکی) بهترین میان وعده ناهار است!

پرش به:

اگر عاشق غذاهای خیابانی هستید، ممکن است بخواهید به دستور العمل های دیگر من نیز نگاهی بیندازید، مانند ازمیر کومرو – ساندویچ ترکی، ساتای مرغ تایلندی با سس بادام زمینی، و تانتونی.

لاهماکون چیست؟

Lahmacun – تلفظ شده به عنوان lah-ma-jun (lah-ma-joon) یک غذای محبوب ترکی و خاورمیانه است که می توان آن را به عنوان نان تخت با گوشت چرخ کرده تند.

این نان تخت فوق‌العاده نازک و ترد با یک فیلینگ خوشمزه از گوشت بره (یا گوشت گاو)، سبزیجات ریز خرد شده، و انواع ادویه‌ها و سبزی‌ها پر می‌شود.

سپس خمیر را در فر بسیار داغ می پزیم تا ترد شود و اطراف لبه ها کمی زغال شود.

Lahmacun اغلب به‌عنوان میان‌وعده یا پیش‌غذا سرو می‌شود، و می‌توان آن را با سبزی‌های تازه، کاهو و کمی آب لیمو بغلطانید تا بسته‌بندی‌های خوش‌طعم Lahmacun درست کنید.

درست مانند آرایس (پیتای پر گوشت)، معمولاً با یک طرف از سس ماست یا سالاد در کنار.

Turkish lahmacun served with salad
Lahmacun ترکی 21

Lahmacun شبیه پاید ترکی کیمالی است. اما خمیر نازکتر است و به جای قایق، گرد است.

لاهماکون از کجا می آید؟

این کباب محبوب Lahmacun از قرون وسطی در خاورمیانه طبخ می شده است.

منشا lahmacun تا حدودی مورد بحث است، زیرا این غذا در تعدادی از کشورهای خاورمیانه و منطقه مدیترانه محبوب است.

اگرچه شواهد روشنی در مورد محل اختراع آن وجود ندارد، اما آنها در کشورهایی که قبلا بخشی از امپراتوری عثمانی بودند، به ویژه ترکیه، لبنان، ارمنستان، سوریه و عراق محبوب هستند.

لاهماچون (پیتزا نان مسطح ترکی) صرف نظر از منشا آن، به یک غذای محبوب در سراسر منطقه تبدیل شده است.

homemade Turkish lahmacun served with tomato slices and parsley
Lahmacun ترکی 22

آیا Lahmacun پیتزای ترکی است؟

Lahmacun اغلب در کشورهای غربی “پیتزا ترکی“، “پیتزا ترکی بره“، یا “پیتزا Lahmacun” نامیده می‌شود.

تنها شباهت بین پیتزا و لاماکون شکل گرد آنهاست.

بر خلاف پیتزا، لاماکون هیچ پنیری به عنوان رویه ندارد و پوسته آن نازک‌تر است.

همچنین، lahmacun فقط با گوشت چرخ کرده پوشانده می شود در حالی که رویه های پیتزا بی پایان است.

می‌توانید lahmacun را بپیچید یا تا کنید و مانند بوریتو بخورید، اما معمولاً پیتزا را قبل از خوردن برش می‌دهید.

این دستور غذای Lahmacun در چند دقیقه پخته می شود و سریع خورده می شود. بدون اینکه به اندازه پیتزا سنگین باشد پر می شود.

Homemade Turkish lahmacun stack
<span><b>لاهماچون ترکی <b><span><i>پیتزای ترکی<i><span><b> <b><span><strong><em>ناهار عالی است وقتی با سالاد سرو شود<em><strong>

لاهماچون در مقابل پیده

لاهماچون و پیده هر دو غذاهای ترکی هستند، اما تفاوت هایی با هم دارند.

پید معمولاً با مواد مختلف مانند قارچ و پنیر، پوشانده می شود. سوچوک (نوعی سوسیس تند ترکی)، یا یک ترکیبی از گوشت گاو و سبزیجات.

Lahmacun با گوشت چرخ کرده گاو مخلوط با پیاز، فلفل، و گوجه فرنگی درست می شود.

Lahmacun بسیار نازک، گرد شکل است و اغلب مانند بسته بندی خورده می شود. پید به شکل قایق است و پوسته ضخیم تری دارد.

در حالی که هر دو lahmacun و pide غذاهای محبوب ترکی هستند، اما از نظر بافت، رویه ها و نحوه سرو آنها از یکدیگر متمایز هستند.

lahmacun served with fresh tomatoes and parsley شکل>

چرا این دستور غذا جواب می دهد؟

  • با آموزش مرحله به مرحله و فیلم ضمیمه شده به کارت دستور تهیه لاهماچون ترکی خانگی آسان است.
  • می توانید این غذای خیابانی معروف را در آشپزخانه خود بدون نیاز به چوبen درست کنید.
  • لاهماچون (یا لاهماجون-لهماجون) با خمیر بسیار ساده غیر مخمری درست می شود.
  • می توانید آنها را برای شام به عنوان غذای اصلی سرو کنید یا می توانید کوچکتر کرده و به عنوان پیش غذا سرو کنید.

مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها

خمیر لاهماچون

Labelled picture of ingredients for lahmacun dough
Lahmacun ترکی 23
  • آرد سفید قوی / آرد نان قویمقداری خاصیت ارتجاعی به خمیر می‌دهد که باز کردن آن را آسان‌تر می‌کند.
  • روغن زیتون – خمیر لاماکون را نرم و خوش طعم می کند و در عین حال بافتی ترد در کف ایجاد می کند.

پر کردن Lahmacun

Labelled picture of ingredients for lahmacun filling
Lahmacun ترکی 24
  • گوشت چرخ کرده یا گوسفند – می توانید از گوشت گاو یا بره یا مخلوطی از هر دو استفاده کنید. سعی کنید و از گوشت چرب با حداقل 15 تا 20 درصد چربی استفاده کنید. گوشت چرخ کرده گوسفند به طور طبیعی چرب است، اما اگر از گوشت گاو یا مخلوط استفاده می کنید، مطمئن شوید که گوشت چرخ کرده شما بدون چربی نیست. اگر فقط گوشت گاو بدون چربی دارید، یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را به مواد اضافه کنید تا به خمیر بچسبد.
  • فلفل سبز ترکی – همیشه قبل از استفاده از فلفل‌های سبز ترکی تند بودن آن را بررسی کنید و اگر لاماکون خیلی تند نمی‌خواهید از فلفل قرمز یا فلفل چیلی اضافی استفاده نکنید. می توانید آنها را با فلفل دلمه ای یا فلفل پادرون اسپانیایی جایگزین کنید.
  • رب گوجه اصلی ترین غذای آشپزی ترکی است. طعم اومامی و همچنین رنگ قرمز روشن را به ظروف اضافه می کند. می توانید آن را در مغازه های ترکیه یا خاورمیانه پیدا کنید. همچنین می توانید آن را از آمازون .
  • رب فلفل قرمز – رب فلفل قرمز ترکی یک خمیر غنی و خوشمزه است که با فلفل قرمز آبدار و تند درست می شود و من اغلب از آن در دستور العمل های ترکی خود استفاده می کنم. می توانید آن را از مغازه های ترکیه یا خاورمیانه خریداری کنید. همچنین می‌توانید آن را از Amazon . یا می توانید آن را حذف کنید و به همان میزان رب گوجه فرنگی استفاده کنید.
  • جعفری– از جعفری با برگ تازه هم برای فیلینگ لاهماچون و هم برای بسته بندی لاماکون استفاده کنید.

چگونه Lahmacun درست کنیم؟

تهیه پیتزای ترکی لاهماچون خانگی شما ساده تر از آن چیزی است که فکر می کنید. برای دستیابی به بهترین نتایج، باید چند مرحله ساده را دنبال کنید:

خمیر را آماده کنید

این خمیر ساده فقط به 4 ماده نیاز دارد و مخمر یکی از آنها نیست! اگر از کار کردن با مخمر اطمینان ندارید، این دستور العمل عالی برای شماست.

برای درست کردن خمیر، آب، روغن زیتون و نمک را در یک کاسه بریزید و سپس آنها را با هم مخلوط کنید تا ترکیب شوند.

flour, water, salt and olive oil are placed in a bowl
Lahmacun ترکی 25

در صورت تمایل از مخلوط کن پایه استفاده کنید. آرد را الک کرده و کم کم به ظرف اضافه کنید و خمیر را ورز دهید.

اگر از همزن ایستاده خود استفاده می کنید از قلاب خمیر استفاده کنید.

آنقدر آرد اضافه کنید تا خمیر جمع شود و سپس خمیری نرم و کمی چسبنده به دست آورید.

خمیر را به مدت 5-6 دقیقه ورز دهید، تا زمانی که حالت کشسانی پیدا کند، صاف و یکدست شود و دیگر نچسبد.

lahmacun dough in a glass bowl
Lahmacun ترکی 26

وقتی خمیر یکدست شد، آن را به 6 گلوله (هر کدام تقریبا 90 گرم) تقسیم کنید و روی سینی یا میز کار کمی آرد پاشی شده قرار دهید.

Divide the dough into 6 equal pieces
Lahmacun ترکی 27

گلوله های خمیر را با یک حوله آشپزخانه تمیز یا یک فیلم چسبناک بپوشانید و اجازه دهید حدود 20 دقیقه در دمای اتاق استراحت کنند.

این مرحله برای شل شدن خمیر لازم است و باز کردن آن را آسان می کند. در حالی که خمیر در حال استراحت است، فیل لاماکون را آماده کنید.

Filing

را آماده کنید

پیاز، فلفل (هم سبز و هم قرمز)، گوجه فرنگی، سیر و فلفل قرمز (در صورت استفاده تازه) را در غذاساز بریزید.

place the vegetables into a food processor
Lahmacun ترکی 28

آنها را با استفاده از تابع پالس ریز خرد کنید.

در این مرحله مراقب باشید که آنها را به پوره تبدیل نکنید.

از طرف دیگر، می توانید آنها را با استفاده از یک چاقوی تیز ریز خرد کنید.

vegetables are blitzed in a food processo
Lahmacun ترکی 29

سبزیجات را به یک کاسه منتقل کنید و چرخ کرده، رب گوجه فرنگی، رب فلفل، جعفری ریز خرد شده، فلفل سیاه تازه آسیاب شده، پاپریکا و نمک را اضافه کنید.

اگر در یخچال ندارید، می توانید رب فلفل قرمز را با رب گوجه فرنگی جایگزین کنید.

mix the chopped vegetables with minced meat and spices
Lahmacun ترکی 30

خوب هم بزنید تا همه به یک مخلوط صاف تبدیل شوند که به راحتی پخش شود.

Lahmacun پخته شده در فر

روش سنتی پخت لاماکون در اجاق چوبی است.

اما هنوز هم می توان لاماکون های خوشمزه را در خانه در فر خانگی یا حتی روی اجاق گاز درست کرد.

فر را از قبل با دمای 230 درجه سانتیگراد (450 درجه فارنهایت) گرم کنید و سپس یک سینی ورق بزرگ را با کاغذ روغنی بپوشانید.

گلوله های خمیر را به شکل دایره های نازک 25 سانتی متری (9 ½ اینچ) Ø باز کنید.

می توانید 2 عدد را در یک سینی ورق بزرگ یا 1 عدد را در یک سینی کوچک قرار دهید.

roll a dough ball out size of 25 cm dia
Lahmacun ترکی 31

2 دایره خمیر را روی یک سینی ورق بزرگ قرار دهید.

مخلوط خود را به 6 قسمت تقسیم کنید و ⅙ از مخلوط را روی یک دایره خمیر به طور یکنواخت و نازک از جمله لبه ها پخش کنید.

به آرامی روی فیلینگ فشار دهید تا مطمئن شوید که به خمیر می چسبد.

همین کار را با دایره های باقی مانده خمیر و فیلینگ تکرار کنید.

spread the filling evenly on the dough circle
Lahmacun ترکی 32

سینی ورق را به فر داغ منتقل کنید. اگر 2 سینی فر دارید، می توانید آنها را با هم بپزید.

آنها را تا نیمه از زمان پخت بچرخانید زیرا معمولاً قسمت بالایی سریعتر از قسمت پایینی پخته می شود.

آنها را به مدت 10 تا 12 دقیقه یا تا زمانی که از بیرون ترد شوند و فیلینگ کاملاً پخته شود، بپزید.

آنها را به یک بشقاب بزرگ منتقل کنید و سپس روی آنها را با فویل حلبی یا حوله آشپزخانه تمیز بپوشانید تا بقیه لاماکون ها در حال پخت هستند.

پوشاندن آن‌ها به گرم نگه داشتن لاماکون‌ها کمک می‌کند، و همچنین آن‌ها را به اندازه‌ای نرم می‌کند که بتوانید آن‌ها را به شکل غلاف درآورید.

Turkish lahmacun is served with red onions, parsley, and tomatoes
Lahmacun ترکی 33

اجاق گاز Lahmacun

یک تابه نچسب بزرگ را روی حرارت متوسط ​​رو به بالا گرم کنید. در حالت ایده آل، تابه باید 26 سانتی متر (10 اینچ) Ø یا بزرگتر باشد.

یک گلوله خمیر را به شکل دایره نازک 25 سانتی‌متری (9 ½ اینچ) باز کنید. اگر ظرف شما کوچک‌تر از آن است، توپ خمیر را به اندازه‌ای کوچک بچرخانید تا در آن جا شود.

دایره خمیر را به آرامی در تابه داغ قرار دهید.

مخلوط خود را به 6 قسمت تقسیم کنید و سپس ⅙ ​​از مخلوط را روی یک دایره خمیر به طور یکنواخت و نازک از جمله لبه ها پخش کنید.

روی فیلینگ را به آرامی فشار دهید تا مطمئن شوید که به خمیر می چسبد.

Homemade Turkish lahmacun cooking on a pan
Lahmacun ترکی 34

درب تابه را بپوشانید و آن را به مدت 12 تا 14 دقیقه یا تا زمانی که لکه های قهوه ای در ته آن ببینید بپزید.

آن را به یک بشقاب بزرگ منتقل کنید و سپس همین کار را برای بقیه توپ های خمیر تکرار کنید.

cooked lahmacun are stacked together to keep them warm
Lahmacun ترکی 35

لطفاً برای فهرست کامل مواد با اندازه‌گیری، روش کامل دستور غذا، یادداشت‌های دستور غذا، و اطلاعات تغذیه‌ای، به کارت دستور غذا در زیر بروید.

چگونه لاهماچون ترکی بخوریم؟

Lahmacun نه تنها یک میان وعده است، بلکه برای سرو به عنوان یک وعده ناهار، شام یا به عنوان پیش غذا نیز عالی است.

روش معمولی برای لذت بردن از آن این است که روی آن را با برگ های جعفری تازه، پیاز قرمز، گوجه فرنگی و برش های خیار پر کنید.

می‌توانید مقدار زیادی آب لیمو را برای بهبود طعم اضافه کنید.

برای تکمیل غذا، حتما یک لیوان نوشیدنی ماست ترکی – آیران بخورید. !

می توانید آن را با سالاد پیچیده شده مانند بوریتو بخورید یا آن را مانند پیتزا برش دهید.

من کاملاً دوست دارم کمی فلفل قرمز پوسته‌دار (پل بیبر) روی لاهماتون اضافه کنم.

اگر می خواهید Lahmacun را به عنوان غذا سرو کنید، بهتر است آن را با یک کاسه سوپ مانند ترکی سرو کنید. Lentil Soup, Red Pepper and Tomato Soup, or Ezogelin Corbasi.

نکات برتر از سرآشپز

  • Use minced meat with a high percentage of fat for topping. It will not only improve the taste but also will make the filling easy to spread on the dough.
  • Knead the dough minimum for 5 minutes until it feels elastic and soft. When you have an elastic dough, you can shape it easily without tearing it.
  • Let the dough balls rest at room temperature for about 20 minutes. This step is necessary for the dough to relax and makes it easier to roll out.

سؤالات متداول دستور غذا

Is Lahmacun healthy?

Lahmacun is considered healthy, it has a moderate amount of calories (411 calories per lahmacun with my recipe) and it is a good source of Vitamin A, Vitamin C, and Manganese. It is also considered a good source of protein.

Can you freeze the leftovers?

Yes, the leftovers can be frozen and kept in the freezer for up to 3 months. Make sure you cool them down totally and wrap them individually before freezing them.

Can you prepare lahmacun in advance?

You can make the mince filling up to 3 days in advance and keep it refrigerated in an airtight container until you need it.
The same goes for the dough. Make sure to bring the dough to room temperature before dividing and rolling them out.

For more scrumptious Turkish pastries, why not try:

این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.

I hope you enjoy the process of making this delicious Turkish Lahmacun as much as you enjoy eating it! ? 

خوشحالی! / افیه اولسون!

lahmacun d8aad8b1daa9db8c 64860783ca085

Turkish Lahmacun

آیلا کلولی

Homemade Turkish Lahmacun (or Lahmajun-Lahmajoun) is a super-thin crispy flatbread topped with minced beef or lamb mixed with vegetables, herbs, and spices.

Prep Time 25 mins

Cook Time 25 mins

Total Time 50 mins

Course Appetizer, Main Course, Snack

Cuisine Mediterranean, Middle Eastern, Turkish

Servings 6 lahmacun

Calories 411 kcal

Ingredients 

 

Instructions 

Preparing the Dough

  • Place the water, olive oil, and salt in a bowl and mix them until combined. Use a stand mixer if you prefer.

  • Add the flour gradually and knead the dough. Use the dough hook if you are using your stand mixer. Add enough flour to have the dough come together and form a soft and slightly sticky dough.

  • Knead the dough for 5-6 minutes, until it is elastic, smooth, and not sticky anymore.

  • Once the dough is smooth, divide it into 6 balls (approximately 90 grams each) and place them on a lightly floured tray or worktop.

  • Cover the dough balls with a clean kitchen towel or cling film and let them rest at room temperature for about 20 minutes. This step is necessary for the dough to relax and makes it easier to roll out. 

  • Prepare lahmacun filling while the dough is resting.

Preparing the Filling

  • Place onion, peppers (both green and red), tomatoes, garlic, and chili (if using fresh) in a food processor and finely chop them using the pulse function. Be careful at this stage not to turn them into pure. Alternatively, finely chop them using a knife.

  • Transfer the vegetables to a bowl and add the mince, tomato paste, pepper paste (you can replace it with tomato paste if you don’t have it in your fridge), finely chopped parsley, freshly ground black pepper, paprika, and salt.

  • Mix well until all combined into a smooth mixture that is easy to spread.

Build and Cook the Lahmacun

  • If cooking in an oven, preheat the oven to 230° C (450° F) and line a large sheet tray with parchment paper.

  • Roll out the dough balls into thin circles size 25 cm (9 ½”) Ø. You can fit 2 on a large sheet tray or 1 on a small one.

  • Place 2 dough circles on a large sheet tray.

  • Divide your mixture into 6 and spread ⅙ of the mixture on a dough circle evenly and thinly, including the edges. Gently press on the filling to make sure it sticks to the dough. Repeat the same with the remaining dough circles and filling.

  • Transfer the sheet tray to the hot oven. If you have 2 baking sheet trays, you can bake them together. Rotate them halfway through the baking time as the top usually bakes faster than the bottom.

  • Bake them for 10 to 12 minutes or until they are crispy on the outside and the filling is thoroughly cooked.

  • Transfer them to a large plate and cover them with tin foil or a clean kitchen towel while the rest of the lahmacuns are baking. This will help to keep the lahmacuns warm as well as help them to soften enough for you to be able to roll them into wraps.

  • If cooking on the stove, heat a large non-stick pan with a lid over medium-high heat. Ideally, the pan should be 26 cm (10″)Ø or bigger.

  • Roll out a dough ball into a thin circle size of 25 cm (9 ½”) Ø. If your pan is smaller than that, roll the dough ball small enough to fit in it.

  • Gently place the dough circle in the hot pan. Divide your mixture into 6 and spread ⅙ of the mixture on a dough circle evenly and thinly, including the edges. Gently press on the filling to make sure it sticks to the dough.

  • Cover the pan with the lid and cook it for 12 to 14 minutes or until you see some brown spots at the bottom.

  • Transfer it to a large plate and repeat the same for the remaining dough balls.

  • Cover it with tin foil or a clean kitchen towel while the rest of the lahmacuns are baking. This will help to keep the lahmacuns warm as well as help them to soften enough for you to be able to roll them into wraps.

یادداشت

  • The traditional way to cook the lahmacun is in a wood oven. But it is still possible to make delicious lahmacuns at home in a domestic oven or even on a stovetop.
  • Lahmacun is often called “Turkish pizza” or “Lahmacun pizza” in Western countries.
  • Use minced meat with a high percentage of fat for topping. It will not only improve the taste but also will make the filling easy to spread on the dough.
  • If you only have lean beef, add a tablespoon of olive oil into your filling to help it to stick to the dough.
  • Knead the dough minimum for 5 minutes until it feels elastic and soft. When you have an elastic dough, you can shape it easily without tearing it.
  • Cover the dough balls with a clean kitchen towel or cling film and let them rest at room temperature for about 20 minutes. This step is necessary for the dough to relax and makes it easier to roll out.
  • Covering the lahmacuns will help to keep them warm, and also it will soften them enough for you to be able to roll them into wraps.

Nutrition

Calories: 411kcalCarbohydrates: 51gProtein: 17gFat: 15gSaturated Fat: 5gPolyunsaturated Fat: 1gMonounsaturated Fat: 7gTrans Fat: 1gCholesterol: 41mgSodium: 1044mgPotassium: 573mgFiber: 4gSugar: 5gVitamin A: 2082IUVitamin C: 90mgCalcium: 52mgIron: 5mg

This post uses affiliate links. این بدان معناست که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کارمزد برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا