گولش بره آسان | خورش مجارستانی
گولش بره آسان | خورش مجارستانی
این گولش بره فوق العاده آسان یک خورش مجارستانی دلچسب و خوشمزه است که با گوشت بره آهسته پخته شده در سس گوجه فرنگی و پاپریکا غنی و کمی دودی درست می شود.
این غذای گرمکننده عالی برای تغذیه خانوادهتان در شبهای سرد زمستان است.
و اگر آن را یک روز جلوتر درست کنید، طعمها توسعه مییابند و حتی پررونقتر میشوند.
پرش به:
گولاش غذایی است که منشأ آن مجارستان است، اما معمولاً در اروپای مرکزی و برخی از مناطق اروپا نیز خورده میشود.
از گوشت (گوشت گاو، بره یا خوک) و سبزیجات درست میشود و سپس با مقدار زیادی پاپریکا چاشنی میشود.
انتظار می رود قوام گولاش بین سوپ و خورش باشد، اما نسخه من به خورش نزدیکتر است تا سوپ.
با این حال، در صورت تمایل، میتوانید آرد را حذف کنید و آن را کمی بیشتر شبیه آبگوشت میل کنید.
دستور پخت بره دیگر من مانند کباب کوزو تاندیر – بره سوخاری ترکی، Sac Kavurma (سوسه بره ترکی) و کباب بیتی بره می تواند برای شما جالب باشد اگر از گوشت بره لذت می برید.
چرا این دستور غذا جواب می دهد؟
- تنها چیزی که برای درست کردن این غذای فوقالعاده طعمدار نیاز دارید چند ماده است!
- می توانید گولش بره را چند روز قبل تهیه کنید و زمانی که می خواهید سرو کنید به آرامی آن را گرم کنید. یک یا دو روز بعد طعم بهتری دارد.
- می توانید آن را در فر، آرام پز یا روی اجاق گاز درست کنید.
- این خورش مجارستانی هر بار عالی می شود، با این دستور العمل ساده نمی توانید اشتباه کنید.
- گولاس بره بسیار متنوع است، می توانید از گوشت گاو یا خوک به عنوان گوشت استفاده کنید یا سبزیجات اضافی مانند سیب زمینی یا هویج اضافه کنید.
اگر عاشق گوشت بره هستید، ممکن است دستور العمل های دیگر بره من مانند
را نیز دوست داشته باشید
مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها
- گوجه فرنگی– اگر گوجه فرنگی تازه ندارید می توانید از گوجه فرنگی کنسرو شده استفاده کنید. اگر از گوجه فرنگی کنسرو شده برای متعادل کردن اسیدیته استفاده می کنید، یک قاشق چایخوری شکر اضافه کنید.
- رب گوجه فرنگی – اصلی ترین غذای آشپزی ترکی است. طعم اومامی و همچنین رنگ قرمز روشن را به ظروف اضافه می کند. می توانید آن را در مغازه های ترکیه یا خاورمیانه پیدا کنید. همچنین میتوانید آن را بهصورت آنلاین از آمازون.
- فلفل قرمز – من از فلفل رومانو شیرین استفاده می کنم. می توانید آن را با فلفل دلمه ای قرمز، نارنجی یا زرد جایگزین کنید.
- شراب قرمز – از شراب با کیفیت خوب استفاده کنید که از نوشیدن آن خوشحال خواهید شد. اگر برای بچهها آشپزی میکنید، از آن صرفنظر کنید.
- پاپریکا – پاپریکای شیرین عنصر اصلی این دستور غذاست، اما اگر میخواهید کمی دود به غذا اضافه کنید، پاپریکا دودی نیز عالی عمل میکند.
دستورالعمل های گام به گام
گولاش بره | خورش مجارستانی یک غذای فوق العاده خوشمزه و گرم است که طبخ آن بسیار آسان و ساده است.
چند مرحله آسان وجود دارد که باید برای دستیابی به بهترین نتایج دنبال کنید:
پایه طعم را آماده کنید
روش ترجیحی من این است که آن را کم و آهسته در اجاق گاز در اجاق هلندی همانطور که نگه می دارند خوب گرم کنید
این یک تابه عالی برای پختن غذاهای دسته جمعی بزرگ است، مانند کورو فصلیه، تاژین بره آهسته با زردآلو و بره بولونی با لینگوین.
روغن زیتون را به فر هلندی یا تابهای با پایه سنگین روی حرارت متوسط رو به بالا اضافه کنید و تکههای بره را قهوهای کنید.
برای جلوگیری از شلوغی، این کار را به صورت دستهای انجام دهید.
پیازها را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا کمی نرم شوند.
فلفل ها را هم بزنید و قبل از اضافه کردن سیر، چند دقیقه دیگر تفت دهید.
سیر را به مدت یک دقیقه با هم زدن مداوم بپزید تا نسوزند.
بره را بپزید
رب گوجه فرنگی و آرد را هم بزنید و قبل از اضافه کردن شراب قرمز، یک دقیقه بپزید.
ته تابه را با شراب قرمز لعاب دهید و اجازه دهید تبخیر شود.
گوجه فرنگی خرد شده، آب گوشت گاو، پاپریکا، فلفل سیاه تازه آسیاب شده، نمک، برگ بو و شکر را اضافه کنید.
بعد از اینکه تابه را به جوش آوردید، روی آن را بپوشانید، حرارت را کم کنید و اجازه دهید حدود 1 ساعت و 45 دقیقه به آرامی بجوشد، یا تا زمانی که گوشت بره نرم شود و وقتی با چنگال به راحتی از بین برود. .
در حین پخت و پز هر 15 دقیقه تابه را هم بزنید.
ادویه را بچشید و در صورت نیاز مقداری نمک دیگر اضافه کنید.
برگهای بو را بردارید و روی بستری از برنج یا پوره سیبزمینی سرو کنید.
لطفاً برای فهرست کامل مواد با اندازهگیری، روش کامل دستور غذا، یادداشتهای دستور غذا، و اطلاعات تغذیهای، به کارت دستور غذا در زیر بروید.
نکته برتر از سرآشپز
حتی در مجارستان، هر خانواده ای نسخه خود را از این غذای خوش طعم دارد.
میتوانید با افزودن یا حذف برخی از مواد یا تغییر چیزی در فرآیند آمادهسازی، دستور پخت گولش بره خانگی خود را ایجاد کنید.
با خورش بره مجارستانی چه سرو کنیم؟
خورش بره مجارستانی یک غذای اصلی دلچسب و رضایت بخش است که به خوبی با انواع خوراکی ها هماهنگ می شود. در اینجا چند ایده برای سرو با گولش بره وجود دارد:
سؤالات متداول دستور غذا
بله، می توانید گولش را تا 3 ماه منجمد کنید. اجازه دهید خورش خنک شود و سپس آن را قبل از یخ زدن در ظرف در بسته قرار دهید.
میتونید این گولش بره خانگی رو تهیه کنید | خورش مجارستانی یکی دو روز قبل. زمانی که می خواهید آن را سرو کنید، آن را به آرامی روی حرارت ملایم گرم کنید تا لوله شود. این خورش وقتی دوباره گرم می شود طعم بهتری پیدا می کند.
برای نگهداری باقیمانده خورش بره مجارستانی، اجازه دهید تا در دمای اتاق خنک شود، سپس آن را به خورش منتقل کنید. ظروف بدون هوا یا یک کیسه پلاستیکی قابل آب بندی. می توانید آن را تا 3 تا 4 روز در یخچال نگهداری کنید.
برای دستور العمل های خورش خوشمزه تر و دلچسب تر، چرا امتحان نکنید:
این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.
امیدوارم از مراحل ساخت این گولش بره دلچسب و غنی لذت ببرید دستور خورش مجارستانی به همان اندازه که از خوردن آن لذت می برید! ?
خوشحالی! / افیه اولسون!
گولش بره آسان | خورش مجارستانی
این خورش گولاش بره لذیذ دارای عمق و عطر و طعمی است که خانواده شما را در شب های سرد راضی می کند.
مواد تشکیل دهنده
دستورالعمل ها
-
روغن زیتون را در اجاق هلندی یا تابه ای با پایه سنگین روی حرارت متوسط رو به بالا اضافه کنید و تکه های بره را قهوه ای کنید. برای جلوگیری از ازدحام بیش از حد این کار را به صورت دستهای انجام دهید.
-
فلفل ها را چند دقیقه تفت دهید و سپس سیر را اضافه کنید، یک دقیقه دیگر تفت دهید و مدام هم بزنید.
-
رب گوجه فرنگی و آرد را هم بزنید و سپس شراب قرمز را اضافه کنید.
-
ته ظرف را با شراب قرمز لعاب دهید و بگذارید تبخیر شود قبل از اضافه کردن گوجه فرنگی خرد شده، آب گوشت گاو، پاپریکا، فلفل سیاه تازه آسیاب شده، نمک، برگ بو و شکر. .
-
تابه را بجوشانید، حرارت را کم کنید، روی آن را بپوشانید و به آرامی به مدت 1 ساعت و 45 دقیقه بجوشانید، یا تا زمانی که گوشت بره نرم شده و با چنگال از هم جدا شود. در حین پخت هر 15 دقیقه تابه را هم بزنید.
-
چاشنی را بچشید و در صورت نیاز مقداری نمک به آن اضافه کنید. برگ های بو را بردارید و روی تختی از برنج یا پوره سیب زمینی سرو کنید.
یادداشت
- هنگامی که بره را سرخ میکنید، این کار را به صورت دستهای انجام دهید تا از شلوغی بیش از حد ظرف جلوگیری شود.
- می توانید این خورش خانگی را از یکی دو روز قبل تهیه کنید. وقتی می خواهید آن را سرو کنید، آن را به آرامی روی حرارت ملایم گرم کنید تا لوله داغ شود.
- این خورش وقتی دوباره گرم میشود طعم بهتری پیدا میکند زیرا طعم آن در طول شب ایجاد میشود.
- می توانید گولاش را تا 3 ماه منجمد کنید. اجازه دهید خورش خنک شود و سپس قبل از یخ زدن در ظرف در بسته قرار دهید.
تغذیه
کالری: 338کیلو کالری کربوهیدرات ها: 18gپروتئین: 31gچربی: 11g چربی اشباع شده: 3gچربی غیراشباع چندگانه: 1gچربی تک غیراشباع: 5gکلسترول: 81میلی گرمسدیم: 1196میلی گرمپتاسیم: 1188میلی گرم فیبر: 3 gقند: 9gویتامین پاسخ: 2045IUویتامین C: 90میلی گرم کلسیم: 86 میلی گرمآهن: 4میلی گرم
این پست از پیوندهای وابسته استفاده می کند. این بدان معناست که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کارمزد برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.