آشپزی

سولو کوفته – سوپ کوفته ترکی

سولو کوفته – سوپ کوفته ترکی

سولو کوفته یک سوپ / خورش کوفته ترکی غنی و دلچسب است که از کوفته‌های آبدار و سبزیجات پخته شده در آبگوشت گوجه‌فرنگی تشکیل شده است.

این غذای سنتی کوفته ترکی مملو از طعم های مدیترانه ای است و تهیه آن بسیار آسان است.

Sulu Kofte-Turkish meatball soup
سولو کوفته سوپ کوفته ترکی 13

این سوپ میت بال ترکی یک غذای خوش طعم از کوفته های آبدار است که با گوشت چرخ کرده (گوسفند، گوشت گاو یا مخلوط)، تخم مرغ، بلغور، پیاز، سبزی و ادویه جات درست می شود.

این یک غذای تک قابلمه ای بسیار آسان است که همه خانواده از جمله بچه ها از آن لذت می برند.

بزرگ شدن سولو کوفته یکی از غذاهای مورد علاقه من بود که مادرم تهیه کرد.

turkish stew made with meatballs and vegetables
سولو کوفته سوپ کوفته ترکی 14

چرا این دستور غذا جواب می دهد؟

  • این غذای سولو کوفته بسیار خوشایند است و من قول می دهم که بچه های شما آنها را دوست داشته باشند.
  • کوفته‌ها هنگام جوشاندن کاملاً شکل خود را حفظ می‌کنند، لازم نیست قبل از افزودن به سوپ آن‌ها را قهوه‌ای کنید!
  • سوپ کوفته به اندازه کافی مقوی است که به تنهایی به عنوان یک وعده غذایی کامل می ماند، یا می توانید آن را با یک طرف طوا نان سرو کنید. با سیر.
  • می‌توانید کوفته‌ها را از چند روز قبل آماده کنید و تا زمانی که به آن‌ها نیاز دارید در یخچال نگهداری کنید.
  • باقی مانده ها تا پنج روز در یخچال نگهداری می شوند. اگر می خواهید آنها را طولانی تر نگه دارید، می توانید آنها را تا سه ماه در فریزر قرار دهید.
  • سولو کوفته وقتی دوباره گرم می شود طعم بهتری دارد، مانند بسیاری از سوپ ها و خورش ها!

مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها

Labelled picture of ingredients for Sulu Kofte
سولو کوفته سوپ کوفته ترکی 15
  • گوشت چرخ کرده– ماده اصلی کوفته قیمه است و چربی آن به اندازه کیفیت گوشت اهمیت دارد. قیمه ایده آل باید 30 درصد چربی داشته باشد تا کوفته های نرم و خوشمزه ای داشته باشد. استفاده از گوشت چرخ کرده بدون چربی آنها را خشک و سفت می کند. اگر می خواهید از گوشت چرخ کرده بدون چربی استفاده کنید، باید مقداری چربی یا روغن به مخلوط اضافه کنید. من معمولاً از نیمی از گوشت بره و نیمی از گوشت چرخ کرده استفاده می کنم تا تعادل چربی را به درستی بدست آوریم.
  • گندم بلغور – برای این دستور از گندم بلغور ریز یا متوسط ​​استفاده کنید. می توانید آن را در بازارهای خاورمیانه / ترکیه و به صورت آنلاین از آمازون. همچنین می توانید سولو کوفته را با برنج دانه کوتاه درست کنید.
  • پیاز – طعم و رطوبت بیشتری به کوفته ها می دهد. ترجیح می دهم آن را در مخلوط رنده کنم. می توانید آن را با موسیر جایگزین کنید.
  • تخم مرغ – به چسباندن گوشت، آرد سوخاری، ادویه جات و گیاهان کمک می کند. برای حداکثر یک کیلو گوشت، معمولاً به بیش از یک تخم مرغ نیاز ندارید.
  • خرد نان – آنها آب گوشت را در حین پختن جذب می کنند و در داخل کوفته به دام می افتند. همچنین، آنها به کوفته ها یک بافت نرم خوب می دهند.
  • رب فلفل قرمز – رب فلفل قرمز ترکی یک خمیر غنی و خوشمزه است که با فلفل قرمز آبدار و تند درست می شود و من اغلب از آن در دستور العمل های ترکی خود استفاده می کنم. می توانید آن را از فروشگاه های ترکیه یا خاورمیانه یا به صورت آنلاین از آمازون . اگر در دست ندارید آن را با رب گوجه فرنگی جایگزین کنید.
  • سبزیجات – من دوست دارم از هویج و سیب زمینی برای این سوپ استفاده کنم، اما شما می توانید از سبزیجاتی که در دست دارید مانند نخود، کدو سبز، گل کلم یا تکه های قندی استفاده کنید.

دستورالعمل های گام به گام

پیروی از این دستور سولو کوفته بسیار آسان است.

اما، برای دستیابی به بهترین نتایج، باید چند مرحله ساده را دنبال کنید:

کوفته ها را آماده کنید

گوشت چرخ کرده، پیاز، بلغور گندم، آرد سوخاری، تخم مرغ، جعفری، نعناع خشک، نمک، فلفل چیلی و فلفل سیاه تازه آسیاب شده را در یک کاسه همزن متوسط ​​قرار دهید.

the meatball ingredients are placed in a bowl
سولو کوفته سوپ کوفته ترکی 16

همه را با هم مخلوط کنید تا کاملاً ترکیب شوند، سپس دو دقیقه دیگر به ورز دادن ادامه دهید.

the kofte mixture is ready for meatballs
سولو کوفته سوپ کوفته ترکی 17

آن‌ها را به شکل کوفته‌های کوچک در آورید، زیرا وقتی پخته می‌شوند، بزرگ می‌شوند.

از آب برای خیس کردن دست‌هایتان در حین شکل دادن به آن‌ها استفاده کنید تا مطمئن شوید که به کف دستتان نچسبند.

kofta mixture is shaped into small balls
سولو کوفته سوپ کوفته ترکی 18

آنها را در یک بشقاب یا سینی بزرگ قرار دهید و روی آن مقداری آرد بپاشید تا مطمئن شوید که همه آنها به خوبی پوشانده شده اند.

meatballs are dusted with flour
سولو کوفته سوپ کوفته ترکی 19

سوپ را آماده کنید

کره را در یک اجاق هلندی یا یک تابه با پایه سنگین روی حرارت متوسط ​​آب کنید و سپس رب فلفل را اضافه کنید.

sautéing the pepper paste with butter in a pan
سولو کوفته سوپ کوفته ترکی 20

قبل از افزودن سیب زمینی و هویج، رب فلفل را چند دقیقه بپزید.

potatoes and carrots are added to the pan
سولو کوفته سوپ کوفته ترکی 21

سبزیجات را یک دقیقه تفت دهید و سپس آب سبزیجات (یا آب) را به همراه کوفته ها اضافه کنید.

the meatballs and stock are added to the pan
سولو کوفته سوپ کوفته ترکی 22

سوپ را بجوشانید، حرارت را کم کنید و به آرامی به مدت 45-50 دقیقه یا تا زمانی که هویج پخته شود، بجوشانید.

آن را از روی حرارت بردارید و بلافاصله با یک تکه نان خرد شده سرو کنید!

carrots and potatoes are cooked until soft
سولو کوفته سوپ کوفته ترکی 23

لطفاً برای فهرست کامل مواد با اندازه‌گیری، روش کامل دستور غذا، یادداشت‌های دستور غذا، و اطلاعات تغذیه‌ای، به کارت دستور غذا در زیر بروید.

نکات برتر از سرآشپز

  • ماده اصلی کوفته قیمه است و چربی آن به اندازه کیفیت گوشت اهمیت دارد. قیمه ایده آل باید 30% چربی داشته باشد تا کوفته های نرم و لذیذی داشته باشد.
  • از آب برای خیس کردن دست‌هایتان در حین شکل دادن به آن‌ها استفاده کنید تا مطمئن شوید که به کف دستتان نچسبند.
  • کوفته ها را تا حد امکان کوچک کنید. آنها پس از پخته شدن منبسط می شوند زیرا حاوی گندم بلغور هستند. خوردن کوفته های کوچک در سوپ راحت تر است!

چه چیزی را با سولو کوفته سرو کنیم؟

سولو کوفته یک غذای سنتی ترکی است که معمولا به عنوان غذای اصلی سرو می شود.

این یک سوپ کوفته خوش طعم و بلغور گندم است که اغلب با چند غذای جانبی ساده برای متعادل کردن غذا همراه است.

در اینجا چند غذای سنتی وجود دارد که می توانید با سولو کوفته سرو کنید:

  • Cacik (ماست ترکی با خیار): این یک ماست با طراوت و خیار است که برای فرو بردن نان در آن مناسب است. با ماست، خیار رنده شده، سیر و نعناع تازه درست می شود.
  • سالاد شیرازی: یک سالاد سبز ساده با گوجه، خیار و پیاز عالی است. مکمل طعم های غنی سولو کوفته.
  • آیران (نوشیدنی ماست ترکی): این یک نوشیدنی ماست سنتی ترکیه است که با ماست، آب و کمی نمک. این یک همراه عالی برای هر وعده غذایی ترکی از جمله سولو کوفته است.

سؤالات متداول دستور العمل

آیا می توانید باقیمانده سولو کوفته را فریز کنید؟

بله، اگر به تهیه غذا علاقه دارید و می خواهید این غذا را درست کنید. قبل از اینکه سوپ را منجمد کنید، می‌توانید سوپ را آماده کنید.اجازه دهید سوپ کاملاً خنک شود. آن را به قسمت‌هایی تقسیم کنید و در بالای هر ظرف جای خالی بگذارید.
برای گرم کردن مجدد سوپ کوفته یخ‌زده، آن را یک شب در یخچال قرار دهید. روی حرارت متوسط ​​کاملا گرم کنید.

نحوه ذخیره سازی سوپ کوفته باقی مانده؟

این دستور غذا 4 وعده بزرگ را درست می کند. اگر خانواده کوچکی هستید و مقداری سوپ باقی مانده است، می‌توانید آن‌ها را به مدت پنج روز در یخچال در ظرفی در بسته نگهداری کنید. قبل از اینکه سوپ را در یخچال نگهداری کنید، مطمئن شوید که کاملا خنک شده است.
برای گرم کردن مجدد باقیمانده ها، آنها را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید و در صورت نیاز کمی مایع به آن اضافه کنید.

آیا می توانم سولو درست کنم؟ کوفته زودتر از موعد؟

بله، می توانید سولو کوفته را زودتر از موعد درست کنید. در واقع یک غذای عالی برای آماده کردن است زیرا طعم آن به مرور زمان بیشتر می شود و خوشمزه تر می شود.
می توانید کوفته ها و پایه سوپ را زودتر درست کنید و به مدت 3 روز جداگانه در یخچال نگهداری کنید. .
وقتی آماده سرو شدید، به سادگی سوپ را گرم کنید و کوفته ها را به قابلمه اضافه کنید. اگر سوپ خیلی غلیظ است، می توانید مقداری آب داغ یا آب گوشت اضافه کنید تا رقیق شود.

دستور پخت های مرتبط

برای دستور العمل های سوپ خوشمزه تر، چرا امتحان نکنید:

این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.

امیدوارم همانقدر که از خوردن آن لذت می برید، از روند تهیه این سوپ سولو کوفته – سولو کوفته ترکی آرامبخش و خوشمزه لذت ببرید! ? 

خوشحالی! / افیه اولسون!

Sulu Kofte- Turkish soup with meatballs

سولو کوفته – سوپ کوفته ترکی

آیلا کلولی

سولو کوفته یک سوپ / خورش کوفته ترکی غنی و مقوی است که از کوفته‌های آبدار و سبزیجات پخته شده در آبگوشت گوجه‌فرنگی تشکیل شده است.

زمان آماده سازی 20 دقیقه

زمان پخت 50 دقیقه

زمان کل 1 ساعت 10 دقیقه

کورس کورس اصلی، سوپ

آشپزی مدیترانه ای، ترکی

سرویس ها 4 افراد

کالری 568 kcal

مواد تشکیل دهنده 

 

دستورالعمل ها 

آماده کردن کوفته ها

  • قیمه، پیاز، بلغور را بگذارید گندم، آرد سوخاری، تخم مرغ، جعفری، نعناع خشک، نمک، فلفل چیلی و فلفل سیاه تازه آسیاب شده در یک کاسه همزن متوسط.

  • همه چیز را با هم مخلوط کنید تا کاملا ترکیب شوند، سپس دو دقیقه دیگر به ورز دادن ادامه دهید.

  • آنها را به شکل کوفته های کوچک در آورید، زیرا وقتی پخته می شوند، بزرگ می شوند. هنگام شکل دادن به دست‌هایتان از آب برای خیس کردن دست‌ها استفاده کنید تا مطمئن شوید که به کف دست‌هایتان نچسبند.

  • آنها را در یک بشقاب یا سینی بزرگ قرار دهید و روی کمی آرد بپاشید تا مطمئن شوید که همه آنها به خوبی پوشانده شده اند.

    /li>

در حال آماده کردن سوپ

  • کره را در فر هلندی یا تابه ای با پایه سنگین روی حرارت متوسط ​​ذوب کنید و سپس رب فلفل را اضافه کنید.

    /li>

  • رب فلفل را چند دقیقه بپزید. قبل از اضافه کردن سیب زمینی و هویج.

  • سبزیجات را یک دقیقه تفت دهید و سپس آب سبزیجات (یا آب) را به همراه کوفته ها اضافه کنید.

  • سوپ را بجوشانید، حرارت را کم کنید و به آرامی به مدت 45 دقیقه یا تا زمانی که هویج پخته شود، بجوشانید. .

یادداشت

  • ماده اصلی کوفته قیمه است و چربی آن به اندازه کیفیت گوشت اهمیت دارد. قیمه ایده آل باید 30% چربی داشته باشد تا کوفته های نرم و لذیذی داشته باشد.
  • کوفته ها را تا حد امکان کوچک کنید. آنها پس از پخته شدن منبسط می شوند زیرا حاوی گندم بلغور هستند. خوردن کوفته های کوچک در سوپ راحت تر است!
  • از آب برای خیس کردن دست‌هایتان در حین شکل دادن به کوفته‌ها استفاده کنید تا مطمئن شوید که به کف دستتان نچسبند.
  • اگر اهل تهیه غذا هستید و می‌خواهید این سوپ را از قبل درست کنید تا بعداً منجمد شود، می‌توانید. اجازه دهید سوپ کاملاً خنک شود قبل از اینکه آن را فریز کنید. آن را به قسمت‌هایی تقسیم کنید و در بالای هر ظرف فضایی ایجاد کنید.
  • برای گرم کردن مجدد سوپ کوفته یخ زده، آن را به مدت یک شب در یخچال قرار دهید. روی حرارت متوسط ​​کاملاً گرم کنید.

تغذیه

کالری: 568کیلو کالری کربوهیدرات: 53gپروتئین: 30gFat: 27g Saturated Fat: 10gPolyunsaturated Fat: 1gMonounsaturated Fat: 11gTrans Fat: 2gCholesterol: 125mg Sodium: 762mgPotassium: 1130mgFiber: 9g Sugar: 5gVitamin A: 5572IU Vitamin C: 32mgCalcium: 96mg Iron: 5mg

این پست از پیوندهای وابسته استفاده می کند. این بدان معناست که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کارمزد برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.

حتما بخوانید : اورمان کبابی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا