آشپزی

Et Sote

Et Sote

Et Sote (یا بیف تاوا) یک کلاسیک خوشمزه ترکی است که با نوارهای گوشت گاو، پیاز، گوجه فرنگی، سیر و فلفل درست شده است.

این گوشت گاو ساده، سریع و سالم با طعم های مدیترانه ای بسته بندی شده است و برای یک وعده غذایی شلوغ هفته عالی است.

stir fried beef and vegetables

آن را با بزلما (نان تخت ترکی) و یک کاسه سالاد ترکی شپرد (Coban Salatasi) یا سالاد پاستا Orzo برای یک جشن واقعی!

Et Sote یک غذای ساده و روزمره از گوشت ترکی است که همه آن را دوست دارند.

این گوشت گاو به سبک ترکی فقط در 25 دقیقه با هم ترکیب می شود و فقط به موادی نیاز دارد که احتمالاً قبلاً دارید.

این مملو از طعم‌های مدیترانه‌ای است که کل خانواده را راضی می‌کند.

freshly cooked et sote dish
Et Sote 11

چرا این دستور غذا جواب می دهد؟

  • این دستور پخت ساده گوشت گاو ترکی بسیار آسان است و با چند ماده در یخچال بدون نیاز به رفتن به مغازه تهیه می شود.
  • این غذا در 25 دقیقه آماده می شود، یک وعده غذایی پرمشغله در روزهای هفته که همه را راضی می کند، حتی افراد حساسی که می خورند.
  • مواد باقیمانده تا پنج روز در یخچال یا تا سه ماه در فریزر در ظرف دربسته نگهداری می‌شوند.
  • Et Sote (یا بیف تاوا) مملو از سبزیجات، گوشت گاو و طعم های مدیترانه ای است.

مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها

Labelled picture of ingredients for et sote
Et Sote 12
  • گوشت گاو – استیک های گاو زبان محبوب ترین انتخاب برای درست کردن سرخ کردنی است. با این حال، می توانید از چاک پهلو، دامن، ریبی یا حتی گوشت گاو نیز استفاده کنید. استیک چاک گاو مقرون به صرفه ترین انتخاب است، اما نیاز به پیرایش دارد. مطمئن شوید که قبل از سرخ کردن، دستمال سفت را از روی استیک ها جدا کرده اید.
  • فلفل قرمز – می توانید از فلفل رومانو یا فلفل دلمه ای استفاده کنید.
  • فلفل سبز – من ترجیح می دهم از فلفل سبز ترکی استفاده کنم. آنها یکی از محبوب ترین فلفل هایی هستند که در آشپزی ترکیه استفاده می شود. آنها معمولاً خفیف هستند اما برخی از آنها می توانند کاملاً گرم باشند. می توانید آنها را با فلفل دلمه ای یا فلفل پادرون اسپانیایی جایگزین کنید.
  • رب گوجه فرنگی – اصلی ترین غذای آشپزی ترکی است. طعم اومامی و همچنین رنگ قرمز روشن را به ظروف اضافه می کند. می توانید آن را در مغازه های ترکیه یا خاورمیانه پیدا کنید. همچنین می توانید آن را از آمازون .

دستورالعمل های گام به گام

ساخت ات سوته (بیف تاوا) بسیار آسان است و برای دستیابی به بهترین نتایج، باید چند مرحله ساده را دنبال کنید:

یک ووک یا ماهیتابه بزرگ را روی حرارت متوسط ​​رو به بالا قرار دهید و 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون به آن اضافه کنید.

وقتی تابه داغ شد، نوارهای گوشت گاو را تفت دهید تا قهوه ای شوند.

Sautéing the beef with olive oil and butter
Et Sote 13

کره را آب کنید، پیازهای خلال شده را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید.

Sautéing the onions
Et Sote 14

سیر را همراه با فلفل قرمز و سبز مخلوط کرده و به مدت 2 دقیقه تفت دهید.

Sautéing the garlic and peppers to the pan
Et Sote 15

رب گوجه فرنگی، آویشن، فلفل، فلفل چیلی و نمک را اضافه کنید و به مدت 30 ثانیه بپزید.

The tomato paste and spices are stirred in
Et Sote 16

گوجه‌فرنگی‌های خرد شده را هم بزنید و سپس آب را اضافه کنید.

The tomatoes are added
Et Sote 17

تابه را با یک درب بپوشانید و سپس آن را به مدت 10 دقیقه روی حرارت متوسط ​​بپزید تا نوارهای گوشت کاملاً بپزند.

وقتی هنوز گرم است، فوراً با غذای جانبی دلخواه سرو کنید.

et sote is ready to be served with your favourite side dishes
Et Sote 18

لطفاً برای فهرست کامل مواد با اندازه‌گیری، روش کامل دستور غذا، یادداشت‌های دستور غذا، و اطلاعات تغذیه‌ای، به کارت دستور غذا در زیر بروید.

نکات برتر از سرآشپز

  • مطمئن شوید که قبل از سرخ کردن، دستمال سفت را از روی استیک ها جدا کرده اید.
  • Et Sote بهترین شام سریع است. این گوشت گاو ترکی فقط در 15 دقیقه پخته می شود. پختن گوشت در حرارت بالا باعث ایجاد گوشت لطیف، آبدار و کاراملی می شود.
  • این دستور غذا به سرعت پیش می‌رود، بنابراین مطمئن شوید که قبل از شروع آشپزی، همه مواد را آماده کرده‌اید.

چه چیزی را با گوشت گاو ترکی سرو کنید؟

این غذای گوشتی را می‌توانید با چند غذای پلو مانند بلغور پلو (بلغور پلو ترکی) سرو کنید. href=”https://cookingorgeous.com/blog/turkish-rice-pilaf/”>برنج ترکی (Sehriyeli Pilav)، یا بلغور پلو ترکی با عدس.

می‌توانید Et Sote را با مقداری نان برای پاک کردن آب میوه سرو کنید!

نان پیده ترکی – رمضان پیدسی، تاوا نان با سیر، یا نان پیتای خانگی برای این کار عالی هستند.
سالاد ازمه (Acili Ezme) و Cacik (ماست ترکی با خیار) دیگر مخلفاتی هستند که با این غذای گوشتی خوش طعم کاملاً ست می شوند.

سؤالات متداول دستور غذا

چه نوع گوشتی به طور سنتی در ترکی و سوته استفاده می شود؟

استیک های گاو زبانه محبوب ترین انتخاب برای تهیه غذا هستند. هم بزنید.
با این حال، می توانید از پهلو، دامن، ریبی یا حتی چاک گوشت گاو نیز استفاده کنید.
استیک چاک گاو مقرون به صرفه ترین انتخاب است، اما نیاز به پیرایش دارد.

نحوه ذخیره سازی باقیمانده غذا؟

باقیمانده ها تا پنج روز در یخچال و تا سه ماه در ظرف دربسته در یخچال نگهداری می شوند.

Et Sote ترکی چیست؟

Turkish et sote یک غذای کلاسیک ترکی است که با گوشت گاو سرخ شده، پیاز، گوجه فرنگی و فلفل درست می شود که همه با هم در یک سس خوشمزه پخته می شوند.
این یک غذای دلچسب و خوش طعم است که معمولاً با برنج یا نان سرو می شود.

دستور پخت های مرتبط

برای غذاهای سریعتر و آسان‌تر در شب، چرا امتحان نکنید:

این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.

امیدوارم از روند تهیه این غذای ساده، سالم و خوشمزه گوشت گاو سرخ شده به همان اندازه که از خوردن آن لذت می برید لذت ببرید! ? 

خوشحالی! / افیه اولسون!

et sote - Beef Tava

Et Sote

آیلا کلولی

Et Sote (یا بیف تاوا) یک کلاسیک خوشمزه ترکی است که با نوارهای گوشت گاو، پیاز، گوجه فرنگی، سیر و فلفل درست شده است. این گوشت گاو ساده، سریع و سالم با طعم های مدیترانه ای بسته بندی شده است و برای یک وعده غذایی شلوغ هفته مناسب است.

stop offset=”0%” stop-opacity=”1″/>

زمان آماده سازی 10 دقیقه

زمان آشپزی 15 دقیقه

زمان کل 25 دقیقه

دوره درس اصلی

آشپزی مدیترانه ای، ترکی

سرویس ها 4 افراد

کالری 510 kcal

مواد تشکیل دهنده 

 

دستورالعمل ها 

  • یک ووک بزرگ یا یک ماهیتابه را روی حرارت متوسط ​​رو به بالا قرار دهید و 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون به آن اضافه کنید. وقتی تابه داغ شد، نوارهای گوشت گاو را تفت دهید تا قهوه ای شوند.

  • کره را به همراه پیازهای خلال شده به تابه اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید.

  • سیر را به همراه فلفل قرمز و سبز اضافه کنید و به مدت 2 دقیقه تفت دهید.

  • رب گوجه فرنگی، آویشن، فلفل، فلفل چیلی و نمک را اضافه کنید و 30 ثانیه تفت دهید و سپس گوجه فرنگی های خرد شده را اضافه کنید.

  • خوب هم بزنید، آب را اضافه کنید، درب تابه را بپوشانید و سپس روی حرارت متوسط ​​به مدت 10 دقیقه بپزید تا نوارهای گوشت کاملا بپزند.

  • زمانی که هنوز گرم است، فوراً با غذای جانبی دلخواه سرو کنید.

یادداشت

  • مطمئن شوید که قبل از سرخ کردن، دستمال سفت را از روی استیک ها جدا کرده اید.
  • فری گوشت گاو ترکی فقط در 15 دقیقه پخته می شود. پختن گوشت در حرارت بالا باعث ایجاد گوشت لطیف، آبدار و کاراملی می شود.
  • این دستور غذا به سرعت پیش می‌رود، بنابراین مطمئن شوید که قبل از شروع آشپزی، همه مواد را آماده کرده‌اید.
  • مواد باقیمانده تا پنج روز در یخچال یا تا سه ماه در فریزر در ظرف دربسته نگهداری می‌شوند.

تغذیه

کالری: 510کیلو کالری کربوهیدرات: 14gپروتئین: 43gچربی: 32g چربی اشباع شده: 13gچربی اشباع نشده چندگانه: 2gچربی تک غیراشباع: 16gکلسترول: 122میلی گرمسدیم: 737میلی گرمپتاسیم: 1073میلی گرم فیبر: 4 gقند: 8gویتامین پاسخ: 2203IUویتامین C: 126میلی گرم کلسیم: 57 میلی گرمآهن: 5میلی گرم

این پست از پیوندهای وابسته استفاده می کند. این بدان معناست که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کارمزد برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا