Kumpir – سیب زمینی پخته ترکی
Kumpir – سیب زمینی پخته ترکی
Kumpir یک سیبزمینی پخته به سبک ترکی است که با انبوهی از مواد افزودنی خوشمزه مانند پنیر، زیتون، سالاد و ترشی شوید پر شده است.
![Kumpir - سیب زمینی پخته ترکی 1 - مجله آموزشی تفریحی خالق kumpir topped with various fillings](https://khalg.ir/wp-content/uploads/2023/06/kumpir-d8b3db8cd8a8-d8b2d985db8cd986db8c-d9bed8aed8aad987-d8aad8b1daa9db8c_6485fd4bd70a5.jpeg)
همانند گوزلمه (پنکیک ترکی)، ازمیر کومرو و لاهماچون ترکی ، این غذای خیابانی ترکی با چند ماده ساده در منزل درست می شود.
پرش به:
این غذای خوشمزه سیب زمینی پخته شده کامپیر در سراسر ترکیه بسیار محبوب است.
معروف ترین مکان برای خوردن آنها در استانبول است، منطقه ای ساحلی با چشم انداز بسفر به نام “اورتاکوی”.
خبر خوب این است که با دستورالعمل های گام به گام می توانید به راحتی Kumpir خود را در خانه بسازید.
![Kumpir - سیب زمینی پخته ترکی 2 - مجله آموزشی تفریحی خالق serve kumpir while still warm](https://khalg.ir/wp-content/uploads/2023/06/kumpir-d8b3db8cd8a8-d8b2d985db8cd986db8c-d9bed8aed8aad987-d8aad8b1daa9db8c_6485fd4cc2c6a.jpeg)
کومپیر چیست؟
کومپیر یک غذای خیابانی محبوب ترکی است که با سیبزمینیهای پخته بزرگ درست میشود که با انبوهی از رویههای خوشمزه سرو میشود و با سسی مانند سس مایونز، ماست، سس کچاپ یا خامه ترش تکمیل میشود.
کومپیر یک غذای همه کاره است و رویه ها بسته به منطقه یا ترجیحات شخصی می توانند متفاوت باشند.
معمولاً گرم و تازه در خارج از فر سرو میشود و یک فست فود یا میانوعده محبوب در ترکیه است.
تاپینگ های محبوب عبارتند از پنیر، کره، ذرت شیرین، نخود فرنگی، ماهی تن، سوسیس، زیتون، و برخی از انواع سالاد مانند کیسیر (سالاد بلغور ترکی) یا سالاد روسی (سالاد اولیویه).
چرا این دستور غذا جواب می دهد؟
- برای ایجاد یک Kumpir خوشمزه که همه شما آن را دوست خواهید داشت، نیازی نیست دستور العمل زیر را جدا از چند مرحله اساسی دنبال کنید. به سادگی آن را با آنچه دارید/دوست دارید پر کنید!
- تهیه آن بسیار آسان و بسیار متنوع است. برخلاف سیبزمینی ژاکتی در بریتانیا که معمولاً با پنیر، لوبیا و کره سرو میشود، کومپیر – سیبزمینی پخته ترکی را میتوان با انواع تاپینگها سرو کرد.
- شما به راحتی می توانید این غذای خیابانی محبوب را با حذف مواد گوشتی گیاهی کنید.
- پایه کومپیر همیشه ثابت می ماند. سیب زمینی بزرگ، کره، پنیر و کمی چاشنی. بقیه به تخیل شما یا آنچه در یخچال یا انباری دارید بستگی دارد!
مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها
![Kumpir - سیب زمینی پخته ترکی 3 - مجله آموزشی تفریحی خالق Labelled picture of ingredients for kumpir](https://khalg.ir/wp-content/uploads/2023/06/kumpir-d8b3db8cd8a8-d8b2d985db8cd986db8c-d9bed8aed8aad987-d8aad8b1daa9db8c_6485fd4e0504d.jpeg)
- سیب زمینی – انواعی مانند کینگ ادوارد، راست و دزیره بهترین سیب زمینی برای پخت هستند زیرا محتوای نشاسته نسبتاً بالای آنها باعث می شود که داخل آن نرم و کرکی باشد. هنگام انتخاب سیب زمینی برای کومپیر، مطمئن شوید که خوب و بزرگ و یکنواخت هستند تا از پخت یکنواخت آن اطمینان حاصل کنید.
- کره – من از مقدار زیادی کره نمک زده یا بدون نمک با کیفیت خوب برای کرک کردن سیب زمینی ها استفاده می کنم.
- پنیر– هیچ کومپیری بدون پنیر فراوان کامل نخواهد بود. من از پنیر کاسار، چدار و موزارلا استفاده می کنم اما شما می توانید از پنیر نرم یا پنیر سفت که ترجیح می دهید استفاده کنید.
- ادویه – نمک و فلفل برای من کافی است اما می توانید از طعم دهنده های اضافی مانند کاین، پاپریکا یا جوز هندی رنده شده استفاده کنید.
ایده های برتر برای Kumpir
اینها تاپینگ های مورد علاقه من برای Kumpir هستند. با این حال، واقعاً به شما بستگی دارد که چه چیزی روی سیب زمینی خود بچینید و غذای خوشمزه خیابانی خود را بسازید.
دستورالعمل های گام به گام
این دستور پخت خوشمزه کومپیر بسیار آسان است و بسیار همه کاره است. با این حال، برای دستیابی به بهترین نتایج، باید چند مرحله ساده را دنبال کنید:
سیب زمینی ها را بپزید
سیب زمینی های خود را کاملا بشویید و هر کدام را در فویل آلومینیومی بپیچید.
فر خود را از قبل با دمای 200 درجه سانتیگراد (392 درجه فارنهایت) گرم کنید و سیب زمینی ها را روی یک توری در وسط قرار دهید.
سیب زمینی ها را حدود یک ساعت بپزید و از فویل بردارید.
پانزده دقیقه دیگر یا تا زمانی که کاملا پخته شوند بپزید.
![Kumpir - سیب زمینی پخته ترکی 4 - مجله آموزشی تفریحی خالق 2 baked potatoes on a cutting board](https://khalg.ir/wp-content/uploads/2023/06/kumpir-d8b3db8cd8a8-d8b2d985db8cd986db8c-d9bed8aed8aad987-d8aad8b1daa9db8c_6485fd4f05e1c.jpeg)
میتوانید آنها را با سیخ یا چاقوی کوچک چک کنید.
سیب زمینی ها را از فر بیرون بیاورید و آنها را از طول برش دهید، اما نه به طور کامل.
20 گرم کره، کمی نمک و فلفل و مقداری پنیر را اضافه کنید و با استفاده از چنگال آن را کاملاً مخلوط کنید تا گوشت داخلی سیب زمینی بدون آسیب به پوست ترد آن پف کند.
![Kumpir - سیب زمینی پخته ترکی 5 - مجله آموزشی تفریحی خالق Butter and cheese added in a baked potato](https://khalg.ir/wp-content/uploads/2023/06/kumpir-d8b3db8cd8a8-d8b2d985db8cd986db8c-d9bed8aed8aad987-d8aad8b1daa9db8c_6485fd501753c.jpeg)
Kumpir خود را در یک بشقاب سرو قرار دهید و مواد مورد علاقه خود را اضافه کنید.
بلافاصله سرو کنید زیرا Kumpir زمانی که تازه تهیه شود بهترین طعم را دارد.
![Kumpir - سیب زمینی پخته ترکی 6 - مجله آموزشی تفریحی خالق Kumpir is filled with various salad and fillings](https://khalg.ir/wp-content/uploads/2023/06/kumpir-d8b3db8cd8a8-d8b2d985db8cd986db8c-d9bed8aed8aad987-d8aad8b1daa9db8c_6485fd4cc2c6a.jpeg)
لطفاً برای فهرست کامل مواد با اندازهگیری، روش کامل دستور غذا، یادداشتهای دستور غذا، و اطلاعات تغذیهای، به کارت دستور غذا در زیر بروید.
نکات برتر از سرآشپز
- Kumpir به طور سنتی با استفاده از سیب زمینی های بزرگ که محتوای نشاسته بالایی دارند تهیه می شود. به دنبال سیب زمینی هایی باشید که بیضی شکل هستند و پوست خشن و ضخیم دارند.
- سیب زمینی ها را بشویید و در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد (390 درجه فارنهایت) حدود یک ساعت یا تا زمانی که کاملا پخته شوند، بپزید. سیب زمینی ها باید از داخل نرم و از بیرون ترد باشند.
- وسط سیب زمینی باید تا جایی که می توانید داغ باشد تا کره و پنیر ذوب شود تا بافت خامه ای به دست آید. میتوانید از حوله یا انبر تمیز آشپزخانه برای نگه داشتن سیبزمینیها برای جلوگیری از سوختن انگشتانتان استفاده کنید.
- کومپیر را بهتر است گرم و تازه از فر میل کنید. بلافاصله آن را با سالاد یا مقداری سبزیجات ترشی برای یک وعده غذایی کامل سرو کنید.
- ممکن است اندازهگیریهای رویهها در کارت دستور زیر بسته به ترجیحات شخصی شما متفاوت باشد.
چگونه کومپیر را سرو کنیم؟
میتوانید کومپیر را بهعنوان غذای اصلی همراه با سالاد برگدار مانند سالاد فتوش لبنانی سرو کنید. سالاد موشک با پارمزان.
همچنین میتوانید این سیبزمینی پخته به سبک ترکی را به عنوان غذای جانبی در غذاهای باربیکیو یا گریلهای خود مانند میگوهای کرهای BBQ سرو کنید. ، سالمون پخته شده مدیترانه، یا آدانا کباب (آدانا کوفته).
سؤالات متداول دستور غذا
به گفته برخی، کومپیر اصالتاً اهل بالکان، یوگسلاوی سابق است. با این حال، ترک ها به آن سبک کاملاً جدیدی دادند، زیرا اکنون پخته شده است و پرهای مختلف زیادی به آن اضافه می شود. برخی دیگر دقیقاً خلاف این را ادعا می کنند و می گویند که عثمانی ها سیب زمینی را در زمان گسترش امپراتوری خود به بالکان معرفی کردند.
بله، کومپیر گلوتن است؟ -بدون استفاده از مواد حاوی گلوتن در رویه ها.
پیشنهاد نمی کنم از قبل کومپیر درست کنید، زیرا ممکن است سیب زمینی خشک شود. و با گرم شدن مجدد بافت خود را از دست می دهد.
کومپیر را بهتر است به صورت گرم و تازه از فر میل کنید. با این حال، می توانید تاپینگ ها را از چند روز قبل آماده کنید.
برای غذاهای خوشمزه تر سیب زمینی، چرا امتحان نکنید:
این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.
امیدوارم از روند تهیه این غذای خیابانی محبوب ترکی “Kumpir” به همان اندازه که از خوردن آن لذت می برید لذت ببرید! ?
خوشحالی! / افیه اولسون!
![Kumpir - سیب زمینی پخته ترکی 7 kumpir - turkish baked potatoes](https://khalg.ir/wp-content/uploads/2023/06/kumpir-d8b3db8cd8a8-d8b2d985db8cd986db8c-d9bed8aed8aad987-d8aad8b1daa9db8c_6485fd5100e58.jpeg)
کومپیر – سیب زمینی پخته ترکی
کومپیر یک سیبزمینی پخته به سبک ترکی است که با انبوهی از رویههای خوشمزه مانند پنیر، زیتون، سالاد و ترشی شوید پر شده است.
مواد تشکیل دهنده
دستورالعمل ها
-
سیب زمینی های خود را کاملا بشویید و هر کدام را در فویل آلومینیومی بپیچید.
-
فر را از قبل با دمای 200 درجه سانتیگراد (392 درجه فارنهایت) گرم کنید و سیب زمینی ها را روی یک توری وسط قرار دهید.
-
سیب زمینی ها را حدود یک ساعت بپزید و سپس از روی فویل بردارید. پانزده دقیقه دیگر یا تا زمانی که کاملا پخته شوند بپزید. می توانید آنها را با سیخ یا چاقوی کوچک چک کنید.
-
سیب زمینی ها را از فر بیرون بیاورید و از طول برش دهید، اما نه به طور کامل.
-
20 گرم کره، کمی نمک و فلفل و مقداری از پنیر رنده شده را اضافه کنید و با چنگال آن را کاملاً مخلوط کنید تا گوشت داخلی سیب زمینی بدون آسیب به پوست ترد آن پف کند.
-
Kumpir خود را در یک بشقاب سرو قرار دهید و تاپینگ های مورد علاقه خود را اضافه کنید.
-
بلافاصله سرو کنید زیرا کومپیر وقتی تازه درست شود بهترین طعم را دارد.
یادداشت
- شما به راحتی می توانید این غذای خیابانی محبوب را با حذف پر کردن گوشت، گیاهی کنید.
- Kumpir به طور سنتی با استفاده از سیب زمینی های بزرگ که محتوای نشاسته بالایی دارند تهیه می شود. به دنبال سیب زمینی هایی باشید که بیضی شکل هستند و پوست خشن و ضخیم دارند.
- سیب زمینی ها را بشویید و در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد (390 درجه فارنهایت) حدود یک ساعت یا تا زمانی که کاملا پخته شوند، بپزید. سیب زمینی ها باید از داخل نرم و از بیرون ترد باشند.
- وسط سیب زمینی باید تا حدی که می توانید داغ باشد تا کره و پنیر ذوب شود تا بافت خامه ای حاصل شود.
- میتوانید از حوله یا انبر تمیز آشپزخانه برای نگه داشتن سیبزمینیها برای جلوگیری از سوختن انگشتانتان استفاده کنید.
- Kumpir خود را در یک بشقاب سرو قرار دهید و تاپینگ های مورد علاقه خود را اضافه کنید. فوراً سرو کنید زیرا Kumpir وقتی تازه درست شود بهترین طعم را دارد.
- میتوانید پخت بودن سیبزمینیها را با فشار دادن آنها با سیخ یا چاقوی کوچک بررسی کنید.
تغذیه
کالری: 864کیلو کالری کربوهیدرات: 94gپروتئین: 26gچربی: 51g چربی اشباع شده: 14gچربی غیراشباع چندگانه: 17gچربی تک غیراشباع: 13gچربی ترانس: 1gکلسترول: 85میلی گرم سدیم: 2101میلی گرمپتاسیم: 2006میلی گرمفیبر: 11g شکر: 17گرمویتامین A: 1268IU ویتامین C: 83میلی گرمکلسیم: 405میلی گرم آهن: 4میلی گرم
این پست از پیوندهای وابسته استفاده می کند. این بدان معناست که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کارمزد برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.