آشپزی

کیش ماهی سالمون و اسفناج

کیش ماهی سالمون و اسفناج

کیچه سالمون و اسفناج یک خوراکی سبک، خامه‌ای و مقوی است که برای برانچ، ناهار یا یک شام سبک عالی است.

این کیش طعم‌دار دارای پوسته شیرینی خانگی کره‌ای، و پایه تخم‌مرغ خامه‌ای پراکنده با پر کردن اسفناج تازه و ماهی سالمون است.

درست کردن آن در خانه بسیار ساده است و به اندازه کافی تأثیرگذار است که مهمانان شما را شگفت زده کند!

salmon and spinach quiche served with salad
کیش ماهی سالمون و اسفناج 20

این کیش سالمون خوش طعم و خوش طعم برای سرگرمی عالی است.

می توانید آن را از قبل درست کرده و درست قبل از سرویس دوباره گرم کنید.

همچنین، برای جعبه های ناهار یا پیک نیک عالی است، هنوز هم وقتی سرد یا در دمای اتاق خورده شود، طعم عالی دارد!

تفاوت بین کیش و فریتاتا

Quiche یک تارت فرانسوی است که با پوسته شیرینی پُر از کاسترد تخم مرغ مرزه و تکه‌های پنیر، گوشت، غذاهای دریایی یا سبزیجات درست می‌شود.

می‌توانید از پوسته‌ای که در فروشگاه خریده‌اید استفاده کنید یا خودتان درست کنید. می توان آن را گرم، گرم یا سرد سرو کرد.

 فریتاتا مانند کیچی بدون پوسته یا املت تا نشده غنی شده با مواد اضافی مانند گوشت، پنیر یا/و سبزیجات است.

خیلی سریعتر از تهیه کیش است، زیرا برای درست کردن پوسته به زمان نیاز ندارد.

salmon quiche with spinach
کیش ماهی سالمون و اسفناج 21

چرا این دستور غذا جواب می دهد؟

  • باقیمانده ها تا سه روز در یک ظرف دربسته در یخچال نگهداری می شوند. آنها برای جعبه های ناهار یا پیک نیک عالی هستند.
  • می توانید این کیش خوش طعم را چند روز قبل آماده کنید و وقتی آماده سرو شدید دوباره آن را گرم کنید.
  • کیچه ماهی قزل آلا و اسفناج یک غذای عالی برای سرو برای ناهار، شام، پیک نیک یا مجالس است.
  • ماهی قزل آلا محتوای نسبتاً چربی بالایی دارد، بنابراین لازم نیست نگران پختن بیش از حد آن باشید.
  • اگر وقتتان کم است، می‌توانید از پوسته‌ای که در فروشگاه خریده‌اید برای تهیه کیش ماهی سالمون و اسفناج استفاده کنید. فقط مطمئن شوید که یک پوسته ظروف عمیق بخرید، زیرا یک پوسته پای معمولی به اندازه کافی عمیق نیست که بتواند همه مواد را نگه دارد.

مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها

Labelled picture of ingredients for salmon and spinach quiche
کیش ماهی سالمون و اسفناج 22
  • ماهی قزل آلا– من ترجیح می دهم از سالمون تازه استفاده کنم، اما اگر این همان چیزی است که دارید، می توانید از ماهی آزاد نیز استفاده کنید. اگر از ماهی قزل آلا منجمد استفاده می کنید، حتما قبل از استفاده آن را آب کنید. همچنین در صورت استفاده از ماهی قزل آلا منجمد باقیمانده آن را فریز نکنید و باقیمانده آن را در 24 ساعت مصرف کنید.
  • اسفناج – من از برگ های تازه اسفناج استفاده می کنم زیرا طعم شیرین تری دارند. به جای آن می توانید از برگ های خرد شده اسفناج نیز استفاده کنید. برگ های اسفناج را کاملاً بشویید و قبل از پخت خشک کنید.
  • کرم دوبل – خیلی شبیه خامه سنگین است. می توانید آن را با همان مقدار شیر پرچرب جایگزین کنید و یک تخم مرغ اضافی به مخلوط اضافه کنید.
  • تخم مرغ – از یک تخم مرغ بزرگ و آزاد استفاده کنید. اگر به جای خامه از شیر استفاده می کنید، یک تخم مرغ اضافی به مخلوط اضافه کنید.
  • پنیر – من از گرویر یا/و چدار استفاده می کنم اما شما می توانید از پنیرهای مورد علاقه خود مانند فتا، امانتال یا کنته استفاده کنید.
  • کره بدون نمک – کره بدون نمک طعم تازه‌تر و خالص‌تری دارد و کنترل مقدار نمک وارد شده به شیرینی آسان‌تر است. اطمینان حاصل کنید که کره بسیار سرد است و آن را به مکعب های کوچک برش دهید.
  • آرد همه منظوره یا ساده – آرد ساده پروتئین کمتری دارد که برای تهیه یک شیرینی خرد شده خرد شده مناسب است.
  • آب – مقدار آب مورد نیاز شما به رطوبت اتاق بستگی دارد، بنابراین آن را با احتیاط اضافه کنید، فقط به اندازه ای که قوام مناسب داشته باشید. ممکن است به تمام آب موجود در دستور غذا نیاز نداشته باشید.
  • ادویه جات ترشی جات – جوز هندی، پاپریکا و فلفل تازه آسیاب شده همه چیزهایی هستند که نیاز دارید، اما می توانید ادویه های دیگری را که دوست دارید با ماهی استفاده کنید اضافه کنید و همچنین مقدار آن را به سلیقه خود تنظیم کنید.

چگونه کیش سالمون و اسفناج درست کنیم؟

تهیه این کیش خوش طعم و سالم آسان و ساده است. با این حال، برای دستیابی به بهترین نتایج، باید چند مرحله ساده را دنبال کنید:

شیرینی شورت کراست را آماده کنید

آرد را در یک کاسه بزرگ الک کرده و نمک و کره خرد شده را اضافه کنید.

The flour and cubed butter are in a bowl
کیش ماهی سالمون و اسفناج 23

کره را با نوک انگشتان خود در آرد بمالید تا مخلوط مانند آرد سوخاری ریز شود.

butter and flour formed a breadcrumb looking mixture
کیش ماهی سالمون و اسفناج 24

آب را به تدریج اضافه کنید تا خمیر سفت شود.

خمیر را روی سطح آردپاشی شده مختصری ورز دهید و به شکل توپ درآورید.

آن را در یک فیلم چسبناک بپیچید و حداقل 1 ساعت در یخچال بگذارید قبل از اینکه آن را بچرخانید.

the crust is wrapped in a cling film
کیش ماهی سالمون و اسفناج 25

پر کردن

را آماده کنید

در حالی که شیرینی در حال خنک شدن است، شروع به تهیه فیل کیش کنید.

فیله ماهی قزل آلا را به تاس های درشت 3 سانتی متری (1 اینچی) برش دهید و آنها را کنار بگذارید.

یک ووک یا یک تابه بزرگ را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و روغن زیتون را اضافه کنید.

وقتی تابه داغ شد، پیازها را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا نرم و شفاف شوند.

Chopped onions are in a pan for sautéing
کیش ماهی سالمون و اسفناج 26

سیر را اضافه کنید و قبل از اضافه کردن برگ های اسفناج، 30 ثانیه تفت دهید.

بپزید تا اسفناج پژمرده شود و سپس آن را داخل الک بریزید تا مایع اضافی آن گرفته شود.

sautéing the spinach in wok with the onions
کیش ماهی سالمون و اسفناج 27

شوید را اضافه کنید، آن را کنار بگذارید و به پخت کورکور شیرینی ادامه دهید.

Spinach and onions are on a sieve
کیش ماهی سالمون و اسفناج 28

کراست را بپزید

شیرینی را از یخچال خارج کرده و قبل از باز کردن 10 دقیقه در دمای اتاق بگذارید.

تخم مرغ را هم بزنید و سپس خامه (یا شیر)، نمک، فلفل، جوز هندی و پنیر رنده شده را اضافه کنید.

خوب مخلوط کنید و کنار بگذارید.

egg, cheese and double cream in a bowl with a whisk
کیش ماهی سالمون و اسفناج 29

روی سطحی که کمی آرد پاشی شده، خمیر را کمی بزرگتر از ظرف پای پهن کنید، به اندازه ای بزرگ که کف و کناره های قالب را بپوشاند.

quiche dough is rolled out into a circle
کیش ماهی سالمون و اسفناج 30

خمیر را با احتیاط در یک تابه تارت فلوت دار 20 سانتی متری (8 اینچی) قرار دهید.

آن را با انگشتان خود وارد کنید، مطمئن شوید که کاملا صاف است.

خمیر را با چنگال سوراخ کنید، روی آن را بپوشانید و آن را به مدت حداقل 15 دقیقه (یا 30 دقیقه در یخچال) در فریزر قرار دهید.

این به کاهش چروک شدن شیرینی در هنگام پخت کمک می‌کند.

the rolled out dough circle in a flutter pan
کیش ماهی سالمون و اسفناج 31

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد (360 درجه فارنهایت) از قبل گرم کنید.

قالب تارت را با کاغذ روغنی یا فویل قلع بپوشانید تا لبه‌ها را بپوشانید تا نسوزند.

وقتی فر با دمای 180 درجه سانتیگراد (360 درجه فارنهایت) گرم شد، شیرینی را با نخود خشک یا وزن پای به از بلند شدن خمیر جلوگیری کنید و حدود 15 دقیقه بپزید.

Pie weights on a baking paper to stop the dough rising while cooking
کیش ماهی سالمون و اسفناج 32

وزن نخود یا پای را برداشته و 8 تا 10 دقیقه دیگر بپزید تا قهوه ای طلایی شود.

the crust is cooked and ready to be filled
کیش ماهی سالمون و اسفناج 33

کراست را از فر خارج کنید و بگذارید 10 دقیقه خنک شود و سپس آن را با اسفناج و ماهی آزاد پر کنید.

می توانید این مرحله را تا 3 روز قبل از موعد انجام دهید.

روی پوسته خنک شده را محکم بپوشانید و در یخچال قرار دهید تا پر شود.

کیش را بسازید و بپزید

دمای فر را به 175 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) کاهش دهید.

تکه های ماهی قزل آلا را در کف پوسته پای خود پهن کنید و مقداری ادویه بپاشید.

اسفناج پخته شده را اضافه کرده و به طور یکنواخت پخش کنید.

Salmon pieces and cooked spinach are in the crust
کیش ماهی سالمون و اسفناج 34

مخلوط تخم مرغ را با احتیاط روی آن بریزید و قالب کیش را روی یک ورقه پخت با فویل قرار دهید و آن را به فر منتقل کنید.

The egg custard is filled the crust
کیش ماهی سالمون و اسفناج 35

آن را به مدت 30 دقیقه یا تا زمانی که در مرکز قرار گیرد بپزید. کیش در حین پختن شروع به پف کردن می کند اما پس از خارج شدن از فر کمی باد می کند.

The quiche is baked until golden brown
کیش ماهی سالمون و اسفناج 36

قبل از سرو، کیش را از فر خارج کنید و بگذارید 15 دقیقه روی توری سیمی خنک شود.

a slice of freshly baked quiche
کیش ماهی سالمون و اسفناج 37

نکته برتر از سرآشپز

می‌توانید این کیش را با مواد پرکننده مختلف یا هر چیزی که در یخچال دارید سفارشی کنید.

چرا این کیش را با چند تکه مرغ پخته/باقی مانده و قارچ سرخ شده یا مارچوبه و سالمون دودی امتحان نکنید؟

سؤالات متداول دستور غذا

آیا باید پوسته را کور بپزم؟

بله، اکیداً توصیه می‌کنم پوسته را کورک بپزید. این مرحله اطمینان حاصل می کند که به جای “ته خیس” یک پایه شیرینی ترد داشته باشید.

چگونه باقیمانده ها را نگهداری کنیم؟

مصرف باقیمانده تا سه روز در یخچال نگهداری می شود. ظرف بدون هوا همچنین اگر از ماهی قزل آلا تازه برای فیلینگ استفاده کردید، می توانید باقی مانده غذاها را تا سه ماه منجمد کنید. اگر از ماهی قزل آلا منجمد استفاده کردید، کیش سالمون باقی مانده را فریز نکنید!

دستور پخت های مرتبط

برای دستور العمل های صبحانه/برانچ خوشمزه تر، چرا امتحان نکنید:

این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.

امیدوارم از روند تهیه این کیش ماهی سالمون خوش طعم به همان اندازه که از خوردن آن لذت می برید لذت ببرید! ? 

خوشحالی! / افیه اولسون!

salmon quiche with spinach

کیچه سالمون و اسفناج

آیلا کلولی

کیش ماهی سالمون و اسفناج یک خوراکی سبک، خامه‌ای و مقوی است که برای برانچ، ناهار یا یک شام سبک عالی است.

stop offset=”0%” stop-opacity=”1″/>

زمان آماده سازی 1 ساعت 10 دقیقه

زمان آشپزی 30 دقیقه

زمان کل 1 ساعت 40 دقیقه

دوره صبحانه، غذای اصلی

آشپزی فرانسوی، آلمانی

سرویس ها 4 افراد

Calories 798 kcal

Ingredients 

 

For the Shortcrust Pastry

For the Salmon and Spinach Filing

Instructions 

Prepare the Shortcrust Pastry

  • Sift the flour into a large bowl and add the salt and diced butter.

  • Rub the butter in flour with your fingertips until the mixture is like fine breadcrumbs. 

  • Add the water gradually just enough to make a firm dough. Knead the dough briefly on a floured surface and turn it into a ball.

  • Wrap in a cling film and rest in the fridge for at least 1 hour before rolling it out.

Prepare the Filling

  • While the pastry is cooling down, start preparing your quiche filling.

  • Cut the salmon fillet into chunky dice size of 3 cm (1″) and set them aside.

  • Place a wok or a large pan on medium heat and add olive oil.

  • When the pan is hot, add the onions and sauté for a few minutes, until soft and translucent.

  • Add the garlic and sauté for 30 seconds before adding the spinach leaves.

  • Cook until the spinach has wilted and then transfer it into a sieve to get rid of excess liquid. Add the dill, set it aside, and proceed to blind baking the pastry.

Bake the Crust

  • Take the pastry out of the fridge and leave it at room temperature for 10 minutes before rolling it out.

  • Whisk the egg and then add the cream (or milk), salt, pepper, nutmeg and the grated cheese. Mix well and keep it aside.

  • On a lightly floured surface, roll out the pastry slightly larger than the pie dish, large enough to cover the bottom and sides of the tin. 

  • Carefully place the dough into a 20 cm (8″) fluted tart pan. Tuck it in with your fingers, making sure it is completely smooth.

  • Prick the dough all over with a fork, cover and place it in the freezer for at least 15 minutes (or fridge for 30 minutes). This helps to reduce pastry shrinkage when cooking.

  • Preheat the oven to 180 °C (360 °F).

  • Line the tart tin with parchment paper or tin foil, covering the edges to avoid them from burning.

  • When the oven is heated to 180 °C (360 °F), fill the pastry with dried chickpeas or pie weights to prevent the dough from rising and bake for about 15 minutes.
  • Remove the chickpeas or pie weights and cook for another 8-10 minutes until golden brown.pie weightspie weights
  • Remove crust from the oven and let it cool down for 10 minutes before filling it up with spinach and salmon. You can do this stage up to 3 days ahead of time. Cover cooled crust tightly and refrigerate until ready to fill.

  • Reduce the oven temperature to 175 °C (350 °F).

Build The Quiche and Bake

  • Spread the salmon pieces on the bottom of your pie crust and sprinkle on some seasoning.

  • Add the cooked spinach and pour in the egg mixture carefully over the top.

  • Place the quiche tin on a foil-lined baking sheet and transfer it to the oven. Bake it for 30 minutes or until just set in the centre. The quiche will begin to puff up while cooking but it will slightly deflate once it is out of the oven.

  • Remove the quiche from the oven and let it cool down on a wire rack for 15 minutes before serving.

یادداشت

  • The leftovers would keep refrigerated for up to three days in an airtight container. They are great for lunch boxes or picnics.
  • You can bake the crust up to 3 days ahead of time. Cover cooled crust tightly and refrigerate until ready to fill.
  • You can customize this quiche with different fillings, whatever you have in the fridge. Why not try this quiche with some cooked/leftover chicken pieces and sautéed mushrooms.
  • Salmon has a relatively high-fat content so you don’t need to worry about overcooking it.
  • If you are short on time, you can use a store-bought crust. Just make sure to buy a deep-dish crust as a regular pie shell is not deep enough to hold all the fillings.
  •  

Nutrition

Calories: 798kcalCarbohydrates: 45gProtein: 31gFat: 56gSaturated Fat: 30gPolyunsaturated Fat: 5gMonounsaturated Fat: 16gTrans Fat: 1gCholesterol: 215mgSodium: 1158mgPotassium: 1111mgFiber: 4gSugar: 4gVitamin A: 11088IUVitamin C: 31mgCalcium: 302mgIron: 4mg

This post uses affiliate links. This means that if you click on them and then buy something, we get a small amount of commission to keep the site running, but it doesn’t cost you anything more.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا