آشپزی

بریانی گوشت گوسفندی حیدرآبادی

بریانی گوشت گوسفندی حیدرآبادی

گوسفند حیدرآبادی(بره)بیریانیغذای جشنی است که با لایه‌هایی از بره کاری آبدار، ادویه‌های خوش طعم و زعفران معطر و معطر درست می‌شود. برنج.

درست مثل زرشک پلو مرغ (زرشک پلو ایرانی با مرغ) الف>، این غذای خوشمزه برنجی و گوشتی بسیار راحت تهیه می شود و برای جشن های خانوادگی یا مهمانی های شام بسیار مناسب است.

d8a8d8b1db8cd8a7d986db8c daafd988d8b4d8aa daafd988d8b3d981d986d8afdb8c d8addb8cd8afd8b1d8a2d8a8d8a7d8afdb8c 6485fcee0f09b
بریانی گوشت گوسفندی حیدرآبادی 18

آن را همراه با پیاز رایتا، دال پالک (دال اسفناج) یا نخود و کدو حلوایی کاری و پیاز باجی (پیاز پاکورا) تا آن را به یک جشن تبدیل کنید.

پرش به:

بریانی چیست؟

بیریانی یک غذای کلاسیک برنج و گوشت در آسیای جنوبی است که با دانه‌های کاملاً پخته و پف‌دار برنج باسماتی معطر، ادویه‌های عجیب و غریب، پیاز کاراملی‌شده، و تکه‌های لطیف گوشت بره، مرغ، یا سبزیجات مخلوط شده درست می‌شود.

دو روش مختلف برای تهیه این غذای جشن بریانی حیدرآبادی وجود دارد: پاکی بریانی و کاچی بریانی.

a spoonful of freshly cooked mutton biryani
بریانی گوشت گوسفندی حیدرآبادی 19

پاکی بریانی

در  پاکی (پخته شده) بریانی، برنج باسماتی، گوشت ترشی شده و پیاز سرخ شده قبل از اینکه در یک تابه با پایه سنگین (یا یک فر هلندی) قرار گیرند، تا حدی جداگانه پخته می شوند.

بعد از لایه بندی، ظرف پخته می شود تا پخت کامل شود و طعم ها با هم ترکیب شوند.

به طور متناوب، می‌توانید اجزا را کاملاً بپزید و قبل از سرو با لایه‌بندی آن‌ها را ترکیب کنید.

در این دستور طرز تهیه بریانی بریانی حیدرآبادی پاککی را در چهار مرحله ساده توضیح می دهم.

d8a8d8b1db8cd8a7d986db8c daafd988d8b4d8aa daafd988d8b3d981d986d8afdb8c d8addb8cd8afd8b1d8a2d8a8d8a7d8afdb8c 6485fcefef3db
بریانی گوشت گوسفندی حیدرآبادی 20

کاچی بریانی

در  کاچی (خام) بریانی، لایه‌های گوشت خام ترشی شده با لایه‌هایی از برنج باسماتی خیس‌شده جایگزین می‌شوند و به آرامی با هم روی حرارت کم بخارپز می‌شوند، معمولاً برای حداقل یک ساعت.

این روش “روش دم” نامیده می‌شود که در آن بریانی فقط با بخاری که در داخل قابلمه پخت و پز با خمیر بسته شده است، پخته می‌شود.

صرف نظر از روش، نتیجه یک غذای جشن بسیار معطر، رنگارنگ و بسیار خوشمزه است که از گوشت و برنج درست شده است.

Hyderabadi mutton biryani served with onion bhajis
بریانی گوشت گوسفندی حیدرآبادی 21

Pilau vs Biryani

  • بیریانی به عنوان غذای اصلی در وعده غذایی سرو می‌شود، در حالی که پیلاو  (یا pulao) معمولاً به عنوان همراه غذای اصلی سرو می شود.
  • برای درست کردنبیریانی، گوشت، پیاز و برنج را قبل از اینکه لایه لایه شوند به طور جداگانه پخته و با هم بپزند تا کاری جذب برنج شود. Pilauیک غذای یک قابلمه است که در آن برنج و گوشت را با هم می پزند و سپس می پزند تا مایع آن جذب شود.
  • بیرانی ها در مقایسه با غذاهای Pilau ادویه های پیچیده تر و قوی تری دارند.

چرا این دستور غذا جواب می دهد؟

  • اگرچه تهیه این بریانی گوشت گوسفندی (یا گشت بریانی) خوشمزه حیدرآبادی پیچیده به نظر می رسد، زیرا شامل تکنیک های مختلفی است، دستور پخت من با تصاویر و دستورالعمل های گام به گام بسیار آسان است.
  • می‌توانید ادویه‌های کاری خود را وزن کرده و با هم کنار بگذارید تا در روز پخت بریانی گوشت گوسفند در زمان صرفه‌جویی کنید.
  • باقی مانده بره بریانی حیدرآبادی را می توانید تا پنج روز در ظرف دربسته در یخچال یا حداکثر تا سه ماه در فریزر نگهداری کنید.
  • کاری بره را از چند روز قبل آماده کنید تا در وقت صرفه جویی کنید. یکی دو روز بعد طعمش بهتر می شود!

مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها

مواد تشکیل دهنده ماریناد گوشت

labeled pictiures of ingredients for marinating Hyderabadi mutton biryani
بریانی گوشت گوسفندی حیدرآبادی 22
  • گوشت گوسفند– من برای این غذای بره بره، شانه را ترجیح می‌دهم، زیرا مقداری چربی دارد و در طول فرآیند پخت، لطیف باقی می‌ماند. من گوشت را به قطعات 3 تا 4 سانتی متری (1 تا 1.5 اینچ) برش دادم. اگر از گوشت منجمد استفاده می کنید، قبل از استفاده آن را یک شبه آب کنید. برای این دستور می توانید از گوشت بز یا بره استفاده کنید.
  • خمیر سیر و زنجبیل – این یک ماده عالی برای آسیایی است. دستور العمل های مبتنی بر طعم تند و رنگ شگفت انگیزی به ماریناد اضافه می کند. همچنین می توانید از سیر و زنجبیل رنده شده استفاده کنید و یک قاشق چای خوری زردچوبه به آن اضافه کنید.
  • ماست –  بهترین گزینه، ماست طبیعی ساده است که نه خیلی غلیظ است و نه خیلی آبکی.
  • ادویه جات ترشی جات – من از گارام ماسالا، پودر زردچوبه و فلفل دلمه ای (یا پودر فلفل قرمز) برای ماریناد استفاده می کنم. مقدار حرارت را به سلیقه خود تنظیم کنید.

مواد لازم کاری گوشت گوسفند

labeled picture of ingredients for mutton biryani
بریانی گوشت گوسفندی حیدرآبادی 23
  • پیاز – پیازهای سفید یا صورتی برای کارامل کردن عالی هستند. آنها را نازک برش دهید تا کاراملی شوند.
  • قیمه – من ترجیح می دهم از قیمه یا کره شفاف استفاده کنم زیرا طعم غذا را افزایش می دهند. می توانید آن را با کره یا روغن زیتون جایگزین کنید.
  • فلفل – من از فلفل سبز یا قرمز تازه برای حرارت بیشتر استفاده می کنم. می توانید مقدار را به سلیقه خود تنظیم کنید یا آن را حذف کنید.

مواد لازم برنج

Labelled picture of ingredients for Hyderabadi mutton biryani rice
بریانی گوشت گوسفندی حیدرآبادی 24
  • برنج باسماتی – برای بهترین نتیجه، برنج باسماتی دانه بلند کهنه با کیفیت را از یک برند معروف انتخاب کنید. می‌توانید آن را از سوپرمارکت‌های بزرگ یا فروشگاه‌های هندی و همچنین به‌صورت آنلاین از آمازون.
  • آب لیمو یا لیموترش – افزودن مقداری آب لیمو یا لیموترش به آب پخت و پز کمک می کند تا برنج به هم نچسبد.
  • شیر و زعفران – قبل از افزودن به برنج، شیر را گرم کرده و سپس زعفران را به مدت 10 دقیقه اضافه کنید تا دم بکشد.

چگونه بریانی گوسفندی حیدرآبادی را از ابتدا درست کنیم؟

ساخت بریانی از ابتدا در خانه می‌تواند دلهره‌آور باشد زیرا بسیاری از نکات فنی/مراحلی که در آن وجود دارد.

برای تهیه یک بریانی خوب گوشت گوسفندی (که به نام گوشت بریانی نیز شناخته می شود) راه های مختلفی وجود دارد و من سعی کردم تا حد امکان آن را ساده کنم بدون اینکه اصالت و طعم آن از بین برود.

با دستورالعمل ها و تصاویر گام به گام من آسان تر از این نمی شود.

گوسفند را ترشی کنید

مارین کردن گوشت نه تنها برای طعم عالی است، بلکه زمان پخت را نیز کاهش می دهد.

بهتر است گوشت گوسفند یا بره را در طول شب یا حداقل به مدت 5 ساعت مرینیت کنید.

برای تهیه ماریناد، کافی است همه مواد را جدا از هم در یک کاسه بزرگ ترکیب کنید.

همچنین می‌توانید پاپایای خام رنده شده را به ماریناد اضافه کنید تا گوشت گوسفندتان نرم شود.

marinade ingredients are mixed in a glass bowl
بریانی گوشت گوسفندی حیدرآبادی 25

گوشت بره را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا به خوبی با ماریناد پوشانده شود.

آن را تا زمانی که به آن نیاز دارید در یخچال نگهداری کنید.

The cubed lamb pieces are stirred in the marinade
بریانی گوشت گوسفندی حیدرآبادی 26

کاری بره را بپزید

یک تابه با کف سنگین درب دار یا فر هلندی را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و قیمه را آب کنید.

پیازهای خلال شده را اضافه کنید و آنها را کارامل کنید تا قهوه ای تیره شوند اما نسوزند.

اغلب هم بزنید تا نسوزند و به کف تابه نچسبند. این کار تا 20 دقیقه طول خواهد کشید.

نیمی از پیازهای سرخ شده را در یک کاسه بریزید و کنار بگذارید تا بعداً برای تزئین بریانی استفاده کنید.

the onions are caramelised with gee in a Dutch oven
بریانی گوشت گوسفندی حیدرآبادی 27

چوب دارچین، برگ بو، هل، زردچوبه، چیلی، گارام ماسالا و ماس (اختیاری) را به تابه اضافه کنید و به مدت 45 ثانیه تفت دهید.

the spices are stirred in the dutch oven
بریانی گوشت گوسفندی حیدرآبادی 28

برای جلوگیری از سوختن آنها به هم زدن ادامه دهید سپس گوشت بره را به همراه ماریناد اضافه کنید.

مایع، گشنیز خرد شده و فلفل چیلی را اضافه کنید و سپس آن را به جوش آورید.

marinated mutton and coriander are added to the dutch oven
بریانی گوشت گوسفندی حیدرآبادی 29

درب را گذاشته و روی حرارت ملایم حدود یک ساعت و نیم یا تا زمانی که گوشت نرم شود بپزید.

گاهی هم بزنید تا به ته ظرف نچسبد.

the curry is cooked until the mutton is tender
بریانی گوشت گوسفندی حیدرآبادی 30

برنج را از قبل بپزید

در حالی که بره کاری در حال پختن است، برنج را آماده کرده و از قبل بپزید.

برنج را در یک الک ریز زیر آب سرد جاری بشویید تا آب برنج شفاف شود.

شستن برنج از چسبیدن آنها به هم جلوگیری می‌کند و باعث می‌شود که برنج پف کرده و پوسته‌دار شود.

Soaking the rice in plenty of water
بریانی گوشت گوسفندی حیدرآبادی 31

زعفران (اختیاری) را در شیر گرم خیس کنید و بگذارید حداقل 10 دقیقه دم بکشد.

saffron is soaked in warm milk
بریانی گوشت گوسفندی حیدرآبادی 32

وقتی بره کاری تقریباً پخته شد، برنج را به مدت 20 دقیقه در آب سرد خیس کنید و سپس آب آن را خالی کنید.

برنج را به همراه آبلیمو یا آبلیمو، قیمه، نمک، هل و آب در یک قابلمه بزرگ بریزید.

روی حرارت متوسط ​​به جوش بیاورید و بگذارید 2 دقیقه بپزد. برنج را صاف کرده و مایع پخت را دور بریزید.

لایه بریانی

فر را روی 180 درجه سانتیگراد تا 360 درجه فارنهایت گرم کنید و وقتی بره به اندازه کافی نرم شد شروع به ساختن بره بری کنید.

چاشنی را بررسی کنید و در صورت نیاز مقداری نمک اضافه کنید.

برنج از قبل پخته شده را با پشت قاشق روی کاری پخش کنید و مطمئن شوید که همه آن به خوبی پوشانده شده است.

روی آن را با پیاز سرخ شده تزیین کنید و روی شیر زعفران بپاشید.

اگر از زعفران استفاده نمی کنید از شیر ساده استفاده کنید.

با فویل قلعی محکم بپوشانید و درب آن را روی فویل حلبی قرار دهید. این کار کمک می کند تا حرارت داخل تابه قفل شود و برنج بخارپز شود.

در فر از قبل گرم شده قرار دهید و به مدت 20 دقیقه بپزید. قبل از سرو به مدت 10 دقیقه استراحت دهید.

Hyderabadi Mutton Biryani
بریانی گوشت گوسفندی حیدرآبادی 33

چگونه بریانی گوشت گوسفندی حیدرآبادی سرو کنیم؟

ساده ترین راه برای سرو این غذای بریانی این است که تابه یا فر هلندی را روی میز بیاورید.

به سادگی درب و فویل را بردارید و سپس آن را با قاشق روی بشقاب خود همراه با مقداری پیاز رایتا و روغنی نان پاکستانی در کنار.

با این حال، می توانید بریانی را در یک بشقاب بزرگ نیز سرو کنید.

از مخلوط کردن بیش از حد برنج قبل از سرو برای حفظ تنوع رنگی که برنج در طول فرآیند پخت به دست می آورد، خودداری کنید.

من ترجیح می دهم کل ادویه ها را در بریانی پخته شده بگذارم، اما اگر دوست دارید می توانید آنها را قبل از سرو دور بریزید.

نکات برتر از سرآشپز

  • برنج باسماتی دانه بلند کهنه و با کیفیت را از یک برند معروف برای بهترین نتیجه انتخاب کنید.
  • مرین کردن بره در یک روز آینده باعث صرفه جویی در وقت شما می شود. زمان پخت گوشت بسته به برش و اندازه گوشتی که استفاده می کنید و همچنین زمان مرینیت کردن متفاوت است.
  • همچنین می توانید پاپایای خام رنده شده را به ماریناد اضافه کنید تا گوشت گوسفندتان نرم شود.
  • از فر هلندی یا یک تابه با پایه سنگین با کیفیت خوب برای تهیه بریانی. اجازه دهید بریانی به آرامی روی حرارت ملایم بجوشد تا برنج یکنواخت پخته شود.
  • از مخلوط کردن بیش از حد برنج قبل از سرو برای حفظ تنوع رنگی که برنج در طول فرآیند پخت به دست می آورد، خودداری کنید.

سؤالات متداول دستور غذا

تفاوت بین گوشت گوسفند و بره چیست؟

بره ها معمولاً به رژیم غذایی شیر داده می شوند. علف 1 تا 3 ماهه است و گوشت لطیف تر و با طعم لطیفی دارد.
گوسفند حیوانات مسن تری هستند که چند سال است در مراتع چرا می کنند (و ترجیحاً گیاهان وحشی و علف های مخلوط) و پر از طعم و مزه فوق العاده پس از طبخ طولانی و ملایم هستند.
می تواند ادویه های قوی را برای غذاهای عجیب و غریب تری مانند بریانی گوشت گوسفند مصرف کند، اما همچنین طعم فوق العاده ای دارد که با گیاهان مدیترانه ای بریان شده است. اگر می‌خواهید کباب آهسته‌ای که در حال سقوط است =”_blank” rel=”noreferrer noopener”>اینجا.

چگونه باقیمانده ها را نگهداری کنیم؟

باقی مانده گوشت گوسفندی حیدرآبادی تا پنج روز در ظرف دربسته نگهداری می شود. زمانی که در یخچال نگهداری می شود. اگر می‌خواهید آنها را طولانی‌تر نگه دارید، می‌توانید آنها را فریز کنید و تا سه ماه از آنها لذت ببرید!

آیا می توانم گوشت بریانی گوسفندی حیدرآبادی را از قبل درست کنم؟

بله، می توانید آن را مرینیت کرده و بپزید. گوشت گوسفندی را از چند روز قبل و تا زمانی که به آن نیاز دارید در یخچال نگهداری کنید. من پیشنهاد نمی کنم برنج را از قبل بپزید، این کار باید درست قبل از ساخت بریانی شما انجام شود.

برای دستور العمل های خوشمزه تر با الهام از آسیایی، چرا امتحان نکنید:

این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.

امیدوارم از روند تهیه این گوشت گوسفندی/بره بره خانگی حیدرآبادی به همان اندازه که از خوردن آن لذت می برید لذت ببرید! ?

خوشحالی! / افیه اولسون!

Hyderabadi Mutton / lamb biryani

بریانی گوشت گوسفند حیدرآبادی

آیلا کلولی

گوسفند حیدرآبادی (بره) بیریانی یک غذای جشن است که با لایه‌هایی از کاری گوسفندی آبدار، ادویه‌های خوش طعم و برنج زعفرانی معطر و معطر درست می‌شود.

زمان آماده سازی 30 دقیقه

زمان پخت 1 hour 25 minutes

Total Time 1 hour 55 minutes

دوره دوره اصلی

آشپزی آسیایی، هندی

Servings 4 people

Calories 630 kcal

Ingredients 

 

Instructions 

Marinating the Lamb

  • Mix garlic and ginger paste, chilli powder or flaked chilli, ground turmeric, salt, garam masala and natural yoghurt in a large bowl.

  • Mix until combined and add the diced lamb. Make sure all the lamb pieces are covered with marinade.

  • Cover the bowl with cling film or a lid and let it marinate in the fridge preferably overnight or for a minimum of 5 hours.

Cooking the Lamb Curry

  • Put a heavy-based pan or a Dutch oven on medium heat and melt the ghee.

  • Add sliced onions and sauté them until caramelised and get really dark brown but not burnt. This would take around 20 to 30 minutes.

  • Spare half of the caramelised onions on a plate and set them aside to use later for garnishing the biryani.

  • Add cardamoms, cinnamon sticks, bay leaves, flaked chilli, garam masala, mace (optional) and turmeric to the pan, and sauté for 40 seconds. Stir continuously to make sure they don’t get burnt.

  • Add the mutton along with the marinade, the chicken stock or the lamb stock, coriander, and the chilli.

  • Mix well and turn the heat to high to bring the mixture to a boil.

  • When it boils, lower the heat, close the lid and let it simmer for one hour or until the mutton is tender, stirring occasionally. Stir occasionally to avoid it sticking to the bottom of the pan.

Cooking the Rice

  • While the mutton is cooking, prepare the rice.

  • Wash the rice in a sieve under running cold water until the water from the rice is no longer cloudy.

  • Soak the rice in room temperature water for 20 minutes.

  • Drain the water and place the rice along with the lime or lemon juice, salt, cardamoms and water in a large saucepan.

  • Bring it to a boil over medium heat and cook for 2 minutes. Strain the rice and discard the cooking liquid.

Layering the Mutton Biryani

  • Preheat the oven to 180°C.

  • Warm the milk, add the saffron (if using) to infuse for about 10 minutes and set it aside to garnish the biryani.

  • When the meat is tender enough, check the seasoning and add some salt if needed.

  • Remove from the heat and spread the precooked rice on the top of the curry with the back of a spoon, making sure the rice totally covers the curry.

  • Garnish the top of the rice with the reserved caramelized onions and sprinkle on the milk infused with saffron.

  • Tightly cover the pan or the Dutch oven with tin foil then place the lid over the foil.

  • Cook in the preheated oven for 20 minutes.

  • Remove the pan from the oven and let it rest for 10 minutes before serving.

یادداشت

  • Choose the highest quality aged long grain basmati rice from a well-known brand for the best results.
  • Washing the rice under running cold water will prevent them from sticking together and make them fluffy and flakey.

  • Marinating the lamb a day ahead would save you some time. The cooking time of the meat will vary depending on the cut and size of the meat you use as well as the marinating time.
  • You can also add grated raw papaya to the marinade to tenderize your mutton.

  • Use a dutch oven or a good quality heavy-based pan to make biryani. Let the biryani simmer gently over low heat for evenly cooked rice.
  • Avoid overmixing the rice before serving to preserve the variety of colors the rice acquires during the cooking process.

Nutrition

Calories: 630kcalCarbohydrates: 83gProtein: 37gFat: 16gSaturated Fat: 8gPolyunsaturated Fat: 1gMonounsaturated Fat: 5gCholesterol: 104mgSodium: 1100mgPotassium: 910mgFiber: 6gSugar: 10gVitamin A: 554IUVitamin C: 32mgCalcium: 171mgIron: 4mg

این پست از پیوندهای وابسته استفاده می کند. این بدان معناست که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کارمزد برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا