آشپزی

کوکرتم کبابی

کوکرتم کبابی

Cokertme Kebabi یک غذای سنتی ترکی است که از نوارهای گوشت گاو ترشی شده و سیب زمینی سرخ شده نازک پوشیده شده با سس گوجه فرنگی و ماست تشکیل شده است.

این کباب لذت بخش از روستایی در ناحیه میلاس در استان موغلا سرچشمه می گیرد و به طور گسترده در رستوران ها موجود است.

همانند اورمان کبابی و تاس کبابی، اینکبابی مخصوص بدروم چوکرتمهخیلی آسان در منزل با چند ماده در یخچال درست می شود.

stir fried beef strips served with fried potatoes. yoghurt and tomato sauce
کوکرتم کبابی 12

چوکرتمه کبابی سه جزء برای تهیه دارد، اما اجازه ندهید که شما را از تهیه این غذای خاص برای عزیزانتان منصرف کند.

این دستور غذا نسبتاً آسان است، در 40 دقیقه آماده می‌شود و بسیار خوشمزه است.

چوکرتمه کبابی چیست؟

کوکرتم کبابی یک غذای سنتی ترکی است که شامل گوشت گاو یا بره سرخ شده است که با سس گوجه‌فرنگی، ماست و سیب‌زمینی سرخ‌شده سرو می‌شود.

این غذا معمولاً با ترکیبی از ادویه جات ترشی جات مانند نمک و فلفل سیاه و گاهی با زیره و پونه کوهی چاشنی می شود.

Cokertme Kebabi یک غذای محبوب در غذاهای ترکی است و در خانه ها و رستوران های سراسر کشور از آن لذت می برند.

cokertme kebabi is served on a white plate
کوکرتم کبابی 13

چرا این دستور غذا جواب می دهد؟

  • این دستور غذا نسبتا آسان است، در 40 دقیقه آماده می شود و بسیار خوشمزه است.
  • کباب کوکرتم طعم منحصر به فردی دارد که از ترکیب گوشت گاو سرخ شده، سس گوجه فرنگی، ماست و سیب زمینی سرخ شده به دست می آید.
  • می‌توانید با تنظیم مقدار ادویه‌ها، کباب کوکرتم را مطابق با ذائقه‌های فردی سفارشی کنید.

مواد لازم برایr Çökertme Kebabı

Labelled picture of ingredients for cokertme
کوکرتم کبابی 14
  • استیک – استیک گوساله یا گوشت گاو به طور سنتی برای این دستور غذا استفاده می شود. من استیک فیله را ترجیح می‌دهم، اما استیک سیلندر یا استیک گوشتالو نیز عالی کار می‌کند.
  • سرکه– کمی سرکه به نرم شدن استیک کمک می کند. می توانید از سرکه شراب سفید یا سرکه سیب استفاده کنید.
  • سیب زمینی – بهترین سیب زمینی برای سرخ کردن یوکان طلا، آیداهو، روستس، ماریس پایپر و کینگ ادواردز است.
  • ماست – ماست طبیعی یا یونانی ساده و شیرین نشده برای این دستور غذا جواب می دهد. می توانید آن را با کمی سیر ریز خرد شده مزه دار کنید یا فقط از آن ساده استفاده کنید.
  • گوجه فرنگی – از خوشمزه ترین گوجه فرنگی هایی که می توانید پیدا کنید استفاده کنید تا بهترین نتیجه را بگیرید. من گوجه‌فرنگی بیفتیک یا روما را ترجیح می‌دهم، اما هر نوع آن تا زمانی که خوشمزه و آبدار باشد، خوب عمل می‌کند.
  • رب گوجه فرنگی – اصلی ترین غذای آشپزی ترکی است. طعم اومامی و همچنین رنگ قرمز روشن را به ظروف اضافه می کند. می توانید آن را در مغازه های ترکیه یا خاورمیانه پیدا کنید. همچنین می توانید آن را از آمازون .

چگونه کوکرتم کبابی درست کنیم؟

ساخت این کوکرتمه کباب رستورانی بسیار ساده است.

اما، برای دستیابی به بهترین نتایج، باید چند مرحله و نکات ساده را دنبال کنید:

گوشت گاو را ترشی کنید

تکه های چرب و غلیظ استیک خود را جدا کنید و آن را به شکل ژولین ضخیم برش دهید.

در یک کاسه بزرگ، روغن زیتون، سرکه، نمک و فلفل را مخلوط کنید.

marinate for cokertme kebabi in a bowl
کوکرتم کبابی 15

تکه های استیک را اضافه کنید و خوب هم بزنید، مطمئن شوید که تمام گوشت با ماریناد پوشانده شده است.

اجازه دهید گوشت به مدت حداقل دو ساعت در یخچال بماند، در حالت ایده آل یک شب.

Julien cut meat is marinated in a bowl
کوکرتم کبابی 16

سس گوجه فرنگی را آماده کنید

برای تهیه سس، گوجه فرنگی های رنده شده، رب گوجه فرنگی، شکر، نمک، پاپریکا و آب را در یک قابلمه کوچک بریزید.

خوب هم بزنید تا همه آنها مخلوط شوند و در حین آماده کردن سیب زمینی ها، اجازه دهید به مدت 15 دقیقه روی حرارت ملایم بجوشد.

tomato sauce in a small saucepan
کوکرتم کبابی 17

سیب زمینی ها را آماده کنید

سیب زمینی ها را پوست کنده و به صورت نوارهایی به اندازه چوب کبریت برش دهید و آنها را در یک کاسه با آب سرد بریزید تا نشاسته سیب زمینی پاک شود و طعم آن بیشتر شود.

slices of potato cut in matchstick size
کوکرتم کبابی 18

سیب زمینی ها را آبکش کرده و با حوله آشپزخانه خشک کنید.

Matchstick potatoes are placed on a colander
کوکرتم کبابی 19

یک فنجان روغن را در تابه ای روی حرارت متوسط ​​رو به بالا گرم کنید و سیب زمینی ها را سرخ کنید تا طلایی و ترد شوند.

در صورت لزوم این کار را به صورت دسته‌ای انجام دهید تا از شلوغی تابه جلوگیری شود.

آنها را روی یک حوله کاغذی بردارید تا از شر روغن اضافی خلاص شوید و شروع به سرخ کردن گوشت گاو خود کنید.

گوشت گاو را هم بزنید

گوشت ترشی شده را از یخچال خارج کرده و یک ووک یا یک تابه بزرگ را روی حرارت زیاد قرار دهید.

وقتی ووک به اندازه کافی داغ شد، گوشت را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا به طور یکنواخت بپزد.

julien cut beef pieces are stir frying in a wok
کوکرتم کبابی 20

کباب کوکرتم را بسازید 

برای سرو کباب، مقداری سیب زمینی سرخ شده را در بشقاب بریزید و روی آن را با یک حبه ماست پر کنید.

برای طعم بیشتر می‌توانید مقداری سیر رنده شده یا ریز خرد شده به ماست خود اضافه کنید.

مقداری از سس گوجه فرنگی را روی ماست بریزید و گوشت گاو را روی آن قرار دهید.

با مقداری سس گوجه‌فرنگی روی گوشت گاو به پایان برسانید و با مقداری جعفری تزئین کنید.

cokertme kebabi is served on a white plate
کوکرتم کبابی 21

نکته برتر از سرآشپز

اگرچه به طور سنتی از استیک گوشت گاو برای تهیه این غذای لذیذ کباب استفاده می شود، در صورت تمایل می توانید از سینه مرغ برش خورده جولین یا استیک بره استفاده کنید.

زمان پخت ممکن است بسته به اندازه و نوع گوشت متفاوت باشد.

چه چیزی را با کوکرتم کبابی سرو کنیم؟

این کباب به تنهایی یک غذای کامل و سیر کننده است.

با این حال، می‌توانید آن را با سالاد مانند سالاد فتوش لبنانی، سرو کنید. =”https://cookingorgeous.com/blog/rocket-and-parmesan-salad/”>سالاد موشک با پارمسان، یا سالاد ازمه (Acili Ezme) در کنار.

سؤالات متداول دستور غذا

منشا کوکرتم کبابی چیست؟

کوکرتم کبابی از منطقه دریای اژه ترکیه منشا گرفته و یک غذای محبوب است. هم در خانه ها و هم در رستوران های ترکیه.

آیا می توانید این غذای کباب را از قبل آماده کنید؟

می توانید گوشت گاو را تا 2 روز قبل مرینیت کنید و تا زمانی که به آن نیاز دارید در یخچال نگهداری کنید.
همچنین می‌توانید سس گوجه‌فرنگی را تا سه روز قبل آماده کنید.
سیب‌زمینی‌ها را پوست بگیرید، خلال کنید و سرخ کنید، سس گوجه‌فرنگی را گرم کنید و گوشت گاو را درست قبل از سرو سرخ کنید.

کوکرتم کبابی است غذای تند؟

کوکرتم کبابی معمولاً یک غذای تند نیست، اگرچه برخی از دستور العمل ها ممکن است شامل فلفل قرمز یا سایر ادویه ها برای طعم بیشتر باشد.

دستور پخت های مرتبط

برای غذاهای آسان و خوشمزه تر کباب ترکی، چرا امتحان نکنید:

این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.

امیدوارم از روند تهیه این کوکرتم کبابی دلپذیر به همان اندازه که از خوردن آن لذت می برید لذت ببرید! ? 

خوشحالی! / افیه اولسون!

cokertme kebabi served on a plate and garnished with parsley

کوکرتم کبابی

آیلا کلولی

Cokertme Kebabi یک غذای سنتی ترکی است که از نوارهای گوشت گاو ترشی شده و سیب زمینی سرخ شده نازک که با سس گوجه فرنگی و ماست پوشانده شده است.

stop offset=”0%” stop-opacity=”1″/>

زمان آماده سازی 20 دقیقه

زمان آشپزی 20 دقیقه

زمان کل 40 دقیقه

دوره دوره اصلی

آشپزی ترکی

سرویس ها 2 افراد

کالری 853 kcal

مواد تشکیل دهنده 

 

دستورالعمل ها 

گوشت را مرین کنید

  • تکه های چرب و رگه دار را حذف کنید استیک خود را، و آن را به ژولین غلیظ برش دهید.

  • در یک کاسه بزرگ، روغن زیتون، سرکه، نمک و فلفل را مخلوط کنید و سپس تکه های استیک را اضافه کنید.

  • آن را خوب هم بزنید و مطمئن شوید که تمام گوشت با ماریناد پوشانده شده است.

    /li>

  • اجازه دهید گوشت در یخچال به مدت حداقل مارینه شود. دو ساعت، ایده آل یک شب.

سس گوجه فرنگی را آماده کنید

  • برای تهیه سس، گوجه فرنگی رنده شده، رب گوجه فرنگی، شکر، نمک، پاپریکا و آب در یک قابلمه کوچک.

  • خوب هم بزنید تا همه آنها مخلوط شوند و در حین آماده کردن سیب زمینی ها به آرامی به مدت 15 دقیقه روی حرارت ملایم بجوشد.

سیب زمینی ها را آماده کنید

  • سیب زمینی ها را پوست گرفته و به صورت نوارهایی به اندازه چوب کبریت برش دهید و در ظرفی با آب سرد بریزید تا نشاسته سیب زمینی گرفته شود و طعم آن بیشتر شود.

  • سیب زمینی ها را آبکش کرده و با حوله آشپزخانه خشک کنید.

  • حرارت یک فنجان روغن در تابه ای روی حرارت متوسط ​​رو به بالا بگذارید و سیب زمینی ها را سرخ کنید تا طلایی و ترد شوند. در صورت لزوم این کار را به صورت دسته‌ای انجام دهید تا از شلوغی بیش از حد ظرف جلوگیری شود.

  • آنها را روی یک حوله کاغذی بردارید تا از شر روغن اضافی خلاص شوید و شروع به سرخ کردن گوشت گاو خود کنید.

<.>

هم بزنید گوشت گاو

  • گوشت ترشی شده را از یخچال خارج کرده و یک ووک یا یک تابه بزرگ را روی حرارت زیاد قرار دهید.

  • وقتی ووک به اندازه کافی داغ شد، گوشت را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا به طور مساوی پخته شده است.

کباب کوکرتم خود را بسازید

  • برای سرو کباب، مقداری سیب زمینی سرخ شده را در بشقاب بریزید و روی آن را با یک حبه ماست.

  • مقداری از سس گوجه فرنگی را روی ماست بریزید و گوشت گاو را روی آن قرار دهید.

  • در پایان با مقداری سس گوجه فرنگی روی گوشت گاو بریزید و با مقداری جعفری تزئین کنید.

یادداشت

  • این کبابی مخصوص بدروم چوکرتمه بسیار آسان در خانه با چند ماده اولیه یخچال درست می شود.
  • اگرچه به طور سنتی از استیک گوشت گاو برای تهیه این کباب خوشمزه استفاده می شود، در صورت تمایل می توانید از سینه مرغ برش خورده ژولین یا استیک بره استفاده کنید.
  • زمان پخت ممکن است بسته به اندازه و نوع گوشت متفاوت باشد.
  • چیک های کبریت سیب زمینی را در یک کاسه با آب سرد قرار دهید تا نشاسته سیب زمینی پاک شود و طعم آن بیشتر شود.
  • این کباب به تنهایی یک غذای کامل و سیر کننده است.
  • توصیه می کنم 200 گرم گوشت برای یک وعده کافی است.
  • برای طعم بیشتر می توانید مقداری سیر رنده شده یا ریز خرد شده به ماست خود اضافه کنید.

تغذیه

کالری: 853کیلو کالری کربوهیدرات: 55gپروتئین: 53gچربی: 48g چربی اشباع شده: 14gچربی اشباع نشده چندگانه: 4gچربی تک غیراشباع: 29gچربی ترانس: 1gکلسترول: 148میلی گرم سدیم: 2026میلی گرمپتاسیم: 2289میلی گرمفیبر: 7g شکر: 12گرمویتامین A: 1021IU ویتامین C: 64mgCalcium: 225mg Iron: 7mg

This post use affiliate links. This means that if you click on them and then buy something, we get a small amount of commission to keep the site running, but it doesn’t cost you anything more.

حتما بخوانید : همبرگر Easy Air Fryer

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا