آشپزی

باس دریایی پخته شده در فویل – Firinda Levrek

باس دریایی پخته شده در فویل – Firinda Levrek

سی باس پخته شده در فویل (Firinda Levrek به ترکی) یک غذای ساده، سالم و فوق العاده خوش طعم است که به تلاش و زمان کمی نیاز دارد. این ماهی سفید خوشمزه به اندازه کافی شیک است تا در منوی تعطیلات بعدی خود قرار دهید یا زمانی که می خواهید چیزی کمی متفاوت برای یک جمع خانوادگی داشته باشید. همچنین سرشار از آهن، پتاسیم و ویتامین است، بنابراین انتخابی عالی برای گنجاندن آن در رژیم غذایی شماست.

whole baked sea bass in foil served with lemon slices
باس دریایی پخته شده در فویل Firinda Levrek 9
پرش به:

این دستور تهیه باس دریایی کامل بو داده به سبک ترکی زحمت زیادی برای تهیه آن نمی‌طلبد و سرشار از طعم‌ها و عطرهای مدیترانه‌ای است. پخت ماهی باس در فویل به شما امکان می دهد آب پخت ماهی را در داخل فویل حفظ کنید و ماهی را مرطوب و لطیف نگه می دارد.

چرا این دستور غذا جواب می دهد؟

  • تهیه این دستور العمل خوشمزه و تازه و طعم‌دار بسیار آسان است و فقط به چند ماده اولیه یخچال نیاز دارد که ممکن است از قبل در دست داشته باشید.
  • این یک غذای سالم، خوشمزه و شیک است که می‌توانید آن را در مهمانی‌های شام، مناسبت‌های خاص یا وعده‌های غذایی شب‌های هفته سرو کنید.
  • می توانید این دستور ماهی ساده را با ماهی های کامل دیگر مانند ماهی یا کفال درست کنید.
  • این دستور پخت باس دریایی به سبک ترکی از عطر و طعم تازه مدیترانه ای استفاده می کند که همه خانواده از آن لذت می برند.
  • پختن یک ماهی کامل در فویل مواد مغذی را حفظ می‌کند، محتوای چربی را کاهش می‌دهد و به آرامی طعم را اضافه می‌کند.

مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها

labeled picture of ingredients for baked sea bass in foil - firinda lever

سی باس

سی باس ماهی بسیار ارزشمندی است، با گوشت های لطیف و خوشمزه که از بسیاری جهات برای پخت و پز عالی هستند. سرشار از امگا 3 و پروتئین است و همچنین منبع خوبی از ویتامین B12، فسفر و منگنز است.

من از یک ماهی بزرگ با وزن 600 گرم استفاده می کنم که 2 قسمت سخاوتمندانه می دهد. هنگام خرید از ماهی فروشی خود مطمئن شوید که آن را پوسته پوسته و روده می کنید. قبل از پخت آن را زیر آب سرد جاری بشویید تا از شر خون و هرگونه ناخالصی دیگر خلاص شود.

می توانید این دستور غذا را با هر ماهی کامل دیگری که ترجیح می دهید درست کنید. زمان پخت ممکن است بسته به اندازه ماهی متفاوت باشد.

مواد دیگری که برای این غذای باسی باس پخته شده خوشمزه نیاز دارید عبارتند از:

  • روغن زیتون – من از روغن زیتون فوق بکر برای برس زدن پوست ماهی باس استفاده می کنم. می توانید به جای آن از هر روغن زیتون یا روغن گیاهی دیگری استفاده کنید.
  • آب لیمو – آب لیمو طعم ماهی را روشن و غنی می کند و تضاد دلپذیری بین گوشت ماهی کمی شور و مرکبات ملایم شیرین ایجاد می کند.
  • سیر– سیر تازه طعم دهنده فوق العاده ای است که به ماهی شیرینی و آجیل می بخشد. می توانید آن را کنار بگذارید یا به جای آن از موسیر کوچک استفاده کنید.
  • ساقه جعفری– آنها عطر و بوی مدیترانه ای عالی به گوشت ماهی می دهند. می توانید آن را با آویشن تازه جایگزین کنید.

چگونه یک سی باس کامل را در فویل بپزیم؟

این یک دستور العمل بسیار آسان با چند ماده ساده است. با این حال، برای دستیابی به بهترین نتایج، باید چند مرحله ساده را دنبال کنید:

فر را از قبل با دمای 190 درجه سانتیگراد (375 درجه فارنهایت) گرم کنید. اگر ماهی باس شما قبلاً این کار را انجام نداده است، ماهی باس خود را مقیاس کنید و از بین ببرید.

داخل و خارج آن را زیر آب سرد جاری بشویید و با دستمال کاغذی آشپزخانه خشک کنید. سه خط بریده بر روی هر طرف سی باس بزنید.

the whole sea bass is washed and pat dried
باس دریایی پخته شده در فویل Firinda Levrek 10

یک ورق فویل به اندازه کافی بزرگ برای بسته بندی ماهی آماده کنید. ماهی را در مرکز قرار دهید. پوست ماهی باس را با روغن زیتون و آب لیمو بمالید و با نیمی از نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده خوب مزه دار کنید.

a whole sea bass is seasoned and rubbed with olive oil
باس دریایی پخته شده در فویل Firinda Levrek 11

داخل ماهی باس را با بقیه چاشنی مزه دار کنید، سپس آن را با سیر خلال شده، ساقه جعفری و تکه های لیمویی که برای آبمیوه گیری استفاده کردید پر کنید.

sea bass is stuffed with lemon, parsley stalks and garlic
باس دریایی پخته شده در فویل Firinda Levrek 12

لبه‌های فویل را بلند کرده و تا کنید تا ماهی کاملاً داخل آن بسته شود.

sea bass is wrapped in foil and placed on a tray
باس دریایی پخته شده در فویل Firinda Levrek 13

بسته ماهی را در سینی فر قرار دهید و به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر از قبل گرم شده بپزید. دمای داخلی ماهی باید به 63 درجه سانتیگراد (145 درجه فارنهایت) برسد و گوشت باید پوسته پوسته شده و به راحتی از استخوان جدا شود.

sea bass is baked and garnished with lemon slices and parsley
باس دریایی پخته شده در فویل Firinda Levrek 14

پیشنهادات ارائه

سی باس کامل بو داده کاملاً با سالادهای با طراوت مانند سالاد پاستا ارزو، کیسیر – سالاد بلغور ترکی، پیاز (سالاد لوبیا ترکی)، سالاد چغندر و فتا، سالاد انبه تایلندی تند و تبوله (سالاد تبولی لبنانی).

همچنین با برخی از غذاهای خوشمزه سبزیجات مانند Zeytinyagli Pirasa Yemegi (تره کبابی ترکی) کاملاً هماهنگ می شود. )، لوبیا سبز مدیترانه ای (Taze Fasulye)، یا Barbunya (لوبیا بورلوتی به سبک ترکی).

می‌توانید این غذای سالم را با برخی از مخلفات سیب‌زمینی مانند سیب‌زمینی سرخ‌شده با سیر سرو کنید. /a>، بولنجر سیب زمینی و پوم پوره (پوره سیب زمینی خامه ای).

نکات برتر از سرآشپز

  • ماهی را زیاد نپزید زیرا گوشت آن بسیار خشک و بی مزه می شود.
  • بهترین راه برای فهمیدن اینکه آیا ماهی پخته شده است استفاده از دماسنج گوشت است. دمای داخلی ماهی باید به 63 درجه سانتیگراد (145 درجه فارنهایت) برسد و گوشت آن باید کدر و پوسته پوسته باشد و به راحتی از استخوان جدا شود.
  • ماهی کامل حاوی بسیاری از استخوان های کوچک است و باید با احتیاط بیشتری خورده شود.

سؤالات متداول دستور غذا

چگونه بقایای ماهی باس پخته شده را در فویل نگهداری کنیم؟ روز در یک ظرف بدون هوا. یا می توانید آنها را فریز کرده و تا سه ماه نگه دارید.
آیا می توانم این را بسازم غذا با ماهی فیله شده؟

بله، می توانید این دستور را با هر نوع ماهی استفاده کنید. با این حال، زمان پخت ممکن است بسته به اندازه ماهی متفاوت باشد!

چقدر طول می کشد تا باس دریایی کامل بپزد؟

زمان پخت یک باس دریایی کامل به اندازه آن بستگی دارد؟ و تکنیک پخت ماهی
بهترین راه برای فهمیدن پخته شدن ماهی استفاده از دماسنج گوشت است.
دمای داخلی ماهی باید به 63 درجه سانتیگراد (145 درجه فارنهایت) برسد و گوشت آن باید کدر و پوسته پوسته باشد و به راحتی از استخوان جدا شود.

برای دستور العمل های غذاهای دریایی خوشمزه تر، چرا امتحان نکنید:

این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.

امیدوارم از روند تهیه این دستور پخت آسان، سالم و خوشمزه به همان اندازه که از خوردن آن لذت می برید لذت ببرید! ? 

خوشحالی! / افیه اولسون!

d8a8d8a7d8b3 d8afd8b1db8cd8a7db8cdb8c d9bed8aed8aad987 d8b4d8afd987 d8afd8b1 d981d988db8cd984 firinda levrek 6485fae1dc1fa

سی باس پخته شده در فویل – فیریندا لورک

آیلا کلولی

سی باس پخته شده در فویل (Firinda Levrek به ترکی) یک غذای ساده، سالم و فوق العاده خوش طعم است که به تلاش و زمان کمی نیاز دارد.

stop offset=”0%” stop-opacity=”1″/>

زمان آماده سازی 5 دقیقه

زمان آشپزی 20 دقیقه

زمان کل 25 دقیقه

دوره درس اصلی

آشپزی مدیترانه ای، ترکی

سرویس ها 2 افراد

کالری 358 kcal

مواد تشکیل دهنده 

 

دستورالعمل ها 

  • فر را از قبل با دمای 190 درجه سانتیگراد (375 درجه فارنهایت) گرم کنید.

  • اگر ماهی باس شما قبلاً این کار را انجام نداده است، ماهی باس خود را مقیاس کنید و از بین ببرید.

  • آن را از داخل و خارج زیر آب سرد جاری بشویید و با کاغذ آشپزخانه خشک کنید.

  • در هر طرف سی باس سه خط بریده بزنید.

  • یک ورق فویل به اندازه کافی بزرگ برای بسته بندی ماهی آماده کنید. ماهی را در مرکز قرار دهید.

  • پوست ماهی باس را با روغن زیتون و آب لیمو مالیده و مزه دار کنید. خوب با نیمی از نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده.

  • داخل ماهی باس را با بقیه چاشنی مزه دار کنید، سپس آن را با سیر خلال شده، ساقه جعفری و تکه های لیمویی که برای آب گیری استفاده کردید پر کنید.

  • لبه های فویل را بلند کرده و تا کنید تا ماهی کاملا داخل آن بسته شود. .

یادداشت

  • ماهی را زیاد نپزید زیرا گوشت آن بسیار خشک و بی مزه می شود.

  • بهترین راه برای فهمیدن اینکه آیا ماهی پخته شده است استفاده از دماسنج گوشت است. دمای داخلی ماهی باید به 63 درجه سانتیگراد (145 درجه فارنهایت) برسد و گوشت آن باید کدر و پوسته پوسته باشد و به راحتی از استخوان جدا شود.

  • ماهی کامل حاوی بسیاری از استخوان های کوچک است و باید با احتیاط بیشتری خورده شود.
  • می توانید از این دستور غذا با هر نوع ماهی استفاده کنید. با این حال، زمان پخت ممکن است بسته به اندازه ماهی متفاوت باشد!
  • باقیمانده ها تا 3 روز در یک ظرف دربسته در یخچال نگهداری می شوند. یا می توانید آنها را فریز کرده و تا سه ماه نگهداری کنید.

تغذیه

کالری: 358کیلو کالری کربوهیدرات: 1gپروتئین: 53gچربی: 14g چربی اشباع شده: 2gچربی اشباع نشده چندگانه: 3gچربی تک غیراشباع: 7gکلسترول: 240میلی گرمسدیم: 1370میلی گرمپتاسیم: 784میلی گرم فیبر: 0.1 gقند: 0.1gویتامین پاسخ: 272IUویتامین C: 1میلی گرم کلسیم: 52 میلی گرمآهن: 3میلی گرم

این پست از پیوندهای وابسته استفاده می کند. این بدان معناست که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کارمزد برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.

حتما بخوانید : شانه بره آهسته پخته

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا