آشپزی

بورک اسفناج (Ispanakli Borek)

بورک اسفناج (Ispanakli Borek)

بورک اسفناج (Ispanakli Borek) یک شیرینی خوشمزه ترکی است که از خمیر نازک پوسته پوسته شده به نام “یوفکا” پر شده با اسفناج و پیاز.

d8a8d988d8b1daa9 d8a7d8b3d981d986d8a7d8ac ispanakli borek 647b451e62f31
بورک اسفناج Ispanakli Borek 18

می توانید پنیر (پای اسفناج و فتا – Ispanakli Peynirli Borek) یا چرخ کرده (Phyllo Meat and Spinach Pie – Goulash مصری) برای پر کردن اسفناج برای طعم بیشتر و حتی بیشتر کردن آن هیجان انگیز!

پرش به:

هرکسی که از ترکیه بازدید کرده باشد احتمالاً با نوعی بورک برخورد کرده است. آنها محبوب ترین غذای صبحانه یا میان وعده در حال حرکت هستند!

در قدیم مادربزرگ‌های ما برای درست کردن بورک در خانه ورقه‌های یوفکا درست می‌کردند، اما خوشبختانه می‌توانید به راحتی ورق‌های یوفکا را در فروشگاه‌های مواد غذایی یا آنلاین پیدا کنید.

در ترکیه، هنوز چند مغازه یوفکای کوچک وجود دارد که فقط ورقه های یوفکای تازه درست می کنند.

d8a8d988d8b1daa9 d8a7d8b3d981d986d8a7d8ac ispanakli borek 647b451f3206d
بورک اسفناج Ispanakli Borek 19

بورک چیست؟

بورک یک شیرینی خوش طعم است که در غذاهای ترکی بسیار محبوب است.

این شیرینی‌های یوفکای نازک و پوسته‌دار را لایه‌بندی می‌کنند و روی آن‌ها را با کره یا روغن ذوب شده برس می‌زنیم.

پنیر، اسفناج، سیب زمینی یا گوشت پرطرفدارترین مواد پرکننده برای بورک هستند، اما بورک اسفناج احتمالاً مورد علاقه من در بین آنهاست.

می‌توانید بورک را به‌عنوان میان‌وعده، غذای صبحانه یا بخشی از یک وعده غذایی بزرگ‌تر میل کنید. بسیار متنوع است و می توان آن را گرم یا سرد سرو کرد.

پوگاچا (بُن‌های ترکی)، بورک ترکی نیز به طور گسترده در مغازه های شیرینی فروشی موجود است و در شکل ها و پر کردن های مختلف موجود است.

2 pieces of spinach and feta borek served with cherry tomatoes
<em><strong>اسفناج و فتا بورک برای صبحانه عالی است<strong><em>

تپسی بورگی (بورک سینی شده) یکی از رایج ترین آنهاست.

به سادگی ورقه های یوفکا را روی سینی پر کنید و سس را بین لایه ها پخش کنید.

لایه رویی را با کره برای ترد شدن و شستشوی تخم مرغ برای رنگ قهوه ای طلایی دوست داشتنی بمالید.

سپس آن را در فر بپزید تا بیرون خوب و ترد شود و داخل آن نرم شود.

نسخه گوشتی تپسی بورگی با نام پای گوشت و اسفناج فیلو (گولاش مصری) نیز شناخته می شود. /a> در کشورهای خاورمیانه.

سو بورگی (Water Borek) یکی از بهترین هاست بورک ها را در ترکیه دوست دارم و بهترین شیرینی ترکی است.

su boregi served with cucumbers and tomatoes
سو بورگی

این شهرت دارد که چالش‌برانگیزترین بورک‌ها برای ساختن است.

Kol boregi (Arm borek) به شکل رول های بلند شکل گرفته و به دلیل ظاهر بازو شکل آنها نامگذاری شده است.

به روشی مشابه گل رز پر شده و غلتانده می شود، اما به جای گل رز مانند بازو است.

رولت پنیر ترکی (Sigara boregi)– سیگارا بورک به شکل یک سیگار و معمولا با پنیر یا گوشت چرخ کرده پر می شود.

crispy Turkish cheese rolls - sigara borek filled with feta and halloumiسیگارا بورگی

Sigara böreği سرخ شده و به عنوان پیش غذا یا مزه سرو می شود.

چرا این دستور غذا جواب می دهد؟

  • می توانید بورک اسفناج (Ispanakli Borek) را تا 3 روز قبل درست کنید و در صورت نیاز آن را بپزید.
  • این شیرینی های خوشمزه را می توان قبل یا بعد از پخت منجمد کرد و تا 3 ماه در فریزر نگهداری کرد. نیازی به یخ زدایی قبل از پخت یا گرم کردن مجدد نیست!
  • این بهترین راه برای ترغیب فرزندانتان به خوردن اسفناج است، فرزندان شما به اندازه سایر اعضای خانواده این تنقلات سالم را دوست خواهند داشت.
  • شما می توانید از پر کردن بورک های مختلف استفاده کنید و نسخه خانگی خود را از این پای های ترکی خوش طعم درست کنید.

مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها

Labelled picture of ingredients for spinach borek
بورک اسفناج Ispanakli Borek 20
  • یوفکا – این بسته های خمیر نازک گرد به راحتی به صورت آنلاین یا از فروشگاه های مواد غذایی ترکیه یا خاورمیانه یافت می شوند. می توانید به جای آن از شیرینی های فیلو استفاده کنید که شبیه به یوفکا هستند اما نازک تر هستند و به شکل مستطیل هستند. شیرینی های فیلو (یا فیلو) در اکثر سوپرمارکت ها و مغازه ها موجود است و می توانید آنها را تازه یا منجمد بخرید.
  • اسفناج – من از برگ های بچه اسفناج استفاده می کنم. همیشه اسفناج را قبل از استفاده برای پخت و پز یا سالاد به خوبی بشویید. آنها را با استفاده از سالاد اسپینر خشک کنید یا روی آبکش بگذارید تا برگها خشک شوند. شما همچنین می توانید از اسفناج منجمد استفاده کنید، فقط مطمئن شوید که آب آن را قبل از استفاده از آن بگیرید.
  • پیاز – می توانید از پیاز زرد یا قهوه ای استفاده کنید. آنها طعم و شیرینی اومامی را به فیل اسفناج اضافه می کنند.
  • کره – از کره مرغوب استفاده کنید و قبل از پختن شیرینی ها را با یک برس شیرینی پزی روی آن ها بمالید. کره بورک ها را بسیار ترد و خوشمزه می کند!
  • تخم مرغ – آنها به بورک رنگ و همچنین طعم می دهند. می توانید آن را با ماست جایگزین کنید.
  • روغن نباتی– می توانید آن را با کره ذوب شده، روغن زیتون، روغن آفتابگردان یا روغن کلزا جایگزین کنید. تردی بیشتری به بورک اضافه می کند.
  • شیر – من از شیر نیمه چرب یا پرچرب استفاده می کنم. می توانید آن را با ماست جایگزین کنید.
  • سیر – سیر تازه یک طعم دهنده عالی است که به غذاها شیرینی و آجیل می بخشد. آن را با یک هاون و هاون یا آن را با استفاده از یک Microplane Zester Grater. می‌توانید به جای آن از پودر یا گرانول سیر استفاده کنید، اگرچه من قویاً پیشنهاد می‌کنم از سیر تازه استفاده کنید.
  • دانه‌های کنجد یا سیاه‌دانه – آن‌ها باعث ترد اضافی برای بورک یا شیرینی‌ها می‌شوند. آنها معمولاً در نانوایی های ترکیه ای شیرین یا شور استفاده می شوند.

چگونه بورک اسفناج (Ispanaklı Börek) درست کنیم؟

تهیه بورک اسفناج آسان است اما نیاز به زمان و صبر دارد.

برای دستیابی به بهترین نتایج، باید چند مرحله ساده را دنبال کنید:

پر کردن اسفناج را آماده کنید

یک تابه بزرگ با پایه سنگین را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و روغن زیتون را اضافه کنید سپس پیاز و سیر را تفت دهید تا شفاف شوند.

Sautéing the onions with butter
بورک اسفناج Ispanakli Borek 21

فلفل قرمز، رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل و پاپریکا را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید و مدام هم بزنید.

اسفناج را اضافه کنید و بپزید تا آب اسفناج کاملا تبخیر شود.

spinach is sautéed with onions
بورک اسفناج Ispanakli Borek 22

قبل از استفاده از آن برای بورک، بگذارید کاملاً خنک شود.

در حالی که فیلینگ در حال خنک شدن است سس را آماده کنید.

2 تخم مرغ + 1 سفیده تخم مرغ را در یک کاسه بریزید و کمی هم بزنید.

شیر و روغن نباتی را داخل آن بریزید و هم بزنید تا ترکیب شوند.

sauce for spinach and feta pie
بورک اسفناج Ispanakli Borek 23

برای استفاده در صورت لزوم کنار بگذارید

بورک اسفناج (Ispanaklı Börek) را جمع کنید

فر را با دمای 180 تا 360 درجه فارنهایت (فر فن دار) از قبل گرم کنید.

یک خط مستطیل شکل اندازه سینی فر 35 × 25 سانتی متر (14 × 10 اینچ) یا 28 سانتی‌متر (11″) تابه فر دیا با ورقه پخت.

یک تکه یوفکا را روی سطح کار بگذارید و 2-3 قاشق غذاخوری از سس را روی آن بپاشید.

سس را با استفاده از برس شیرینی پزی به طور مساوی پخش کنید.

Apiece of yufka is laid on a work surface and scattered with 2-3 tablespoon of the sauce
بورک اسفناج Ispanakli Borek 24

ماده را به 3 قسمت تقسیم کنید و ⅓ آن را به طور مساوی روی یوفکا بپاشید.

The filling is divided into 3 and ⅓ of it is scattered on yufka evenly.
بورک اسفناج Ispanakli Borek 25

یوفکا را به چهار قسمت برش دهید. شما 4 مثلث بزرگ خواهید داشت.

یکی از مثلث ها را بردارید و آن را از ضلع بزرگ به شکل سوسیس دراز بغلتانید.

The yufka is cut in 4 equal pieces
بورک اسفناج Ispanakli Borek 26

سوسیس بلند را به شکل گل رز بچرخانید.

Take one of the triangles and roll it starting from the large side into a long sausage shape.
بورک اسفناج Ispanakli Borek 27

و قسمت انتهایی شل را زیر گل رز قرار دهید.

همین کار را برای بقیه قطعات یوفکا نیز تکرار کنید.

the loose end piece is tucked underneath the rose. 
بورک اسفناج Ispanakli Borek 28

بورک ها را روی سینی فر قرار دهید و کره ذوب شده و زرده تخم مرغ را بمالید.

روی دانه های کنجد یا سیاهدانه بپاشید.

12 pieces of borek are placed on a tray
بورک اسفناج Ispanakli Borek 29

سینی را در فر قرار دهید و بورک ها را به مدت 40 دقیقه یا تا زمانی که قهوه ای طلایی شود بپزید.

d8a8d988d8b1daa9 d8a7d8b3d981d986d8a7d8ac ispanakli borek 647b453c07e7b
بورک اسفناج Ispanakli Borek 30

لطفاً برای فهرست کامل مواد با اندازه‌گیری، روش کامل دستور غذا، یادداشت‌های دستور غذا، و اطلاعات تغذیه‌ای، به کارت دستور غذا در زیر بروید.

نکات برتر از سرآشپز

  • مطمئن شوید که فر روی 180 درجه سانتیگراد تا 360 درجه فارنهایت (فر فن دار) گرم شده باشد، قبل از اینکه بورک را در آن قرار دهید. فر سرد باعث طولانی شدن زمان پخت و ترد شدن شیرینی ها می شود.
  • می توانید فیلینگ اسفناج را یک روز قبل درست کنید و آن را تا زمانی که به آن نیاز دارید در یخچال نگهداری کنید.
  • برگ های اسفناج خود را کاملا بشویید و با استفاده از سالاد اسپینر خشک کنید یا روی آبکش بگذارید تا برگ ها خشک شوند.

چه چیزی را با بورک اسفناج (Ispanakli Borek) سرو کنید؟

متداول ترین روش برای سرو بورک با یک فنجان چای ترکی یا یک لیوان آیران (ماست ترکی) است. بنوشید).

همچنین می‌توانید این شیرینی‌های ترد ترکی را با یک کاسه سوپ مانند Ezogelin Corbasi (سوپ ازوژلین) سرو کنید. سوپ عدس ترکی (Mercimek Corbasi).

یا در مورد برخی از سالادهای سالم مانند سالاد گاورداگی (سالاد گوجه فرنگی و گردو)، سالاد چغندر و غذا، سالاد روسی (سالاد اولیویه)، یا نخود هندی رنگارنگ سالاد (سالاد چانا)؟

سؤالات متداول دستور غذا

آیا می‌توانید بورک را فریز کنید؟

بله، می‌توانید این شیرینی‌های خوشمزه را قبل یا بعد از پخت فریز کنید و در ظرف نگهداری کنید. فریزر تا 3 ماه. لازم نیست قبل از گرم کردن مجدد آنها را یخ زدایی کنید. به سادگی آنها را در فر از قبل گرم شده قرار دهید و آنها را بپزید تا قهوه ای طلایی شوند یا آنها را دوباره گرم کنید تا کاملا داغ شوند.

آیا بورک اسفناج فاقد گلوتن است؟

نه، بورک اسفناج بدون گلوتن نیست، زیرا با خمیر یوفکا یا فیلو که حاوی آرد گندم است درست می شود.

یوفکا را از کجا بخریم از؟

کیفیت یوفکا کلید یک بورک خوب است. می توانید آنها را به راحتی در فروشگاه های ترکیه یا خاورمیانه و همچنین آنلاین پیدا کنید. اطمینان حاصل کنید که آنها بسته بندی شده وکیوم نیستند، آنهایی را بخرید که روی آنها “یوفکای تازه” نوشته شده است که معمولاً در جایی که محصولات لبنی می فروشند پیدا می شود.

برای سایر دستور العمل های شیرینی ترکی خوشمزه، چرا امتحان نکنید:

این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.

امیدوارم همانقدر که از خوردن آن لذت می برید، از پروسه درست کردن اینبورک اسفناج (Ispanaklı Börek) خوش طعم لذت ببرید! ? 

خوشحالی! / افیه اولسون!

Turkish savoury pies made with spinach and yufka

بورک اسفناج (Ispanakli Borek)

آیلا کلولی

بورک اسفناج (Ispanakli Borek) یک شیرینی خوشمزه ترکی است که از خمیر پوسته پوسته نازکی به نام “یوفکا” پر از اسفناج و پیاز.

stop offset=”0%” stop-opacity=”1″/>

زمان آماده سازی 1 ساعت 20 دقیقه

زمان آشپزی 40 mins

Total Time 2 hrs

Course Appetizer, Breakfast, Main Course, Side Dish, Snack

Cuisine Greek, Mediterranean, Middle Eastern, Turkish

Servings 12 portions

Calories 284 kcal

Ingredients 

 

Instructions 

Cooking the Spinach Filling

  • Heat a large pan or wok on medium heat.

  • Add olive oil and gently saute the onions and garlic until translucent.

  • Stir in the tomato paste, chili, salt, pepper, and paprika, and saute for another minute.

  • Add the spinach and cook for a few minutes on high heat until the water from the spinach totally evaporates.

  • Remove from the heat and let it cool down before using for borek.

Shaping the Rose Shaped Borek

  • Preheat the oven to 180° C – 360° F (fan oven).

  • Line a rectangular baking tray size of 35cm x 25 cm or a round tray size of 28cm dia with a baking sheet.

  • Lay a piece of yufka on a work surface and scatter 2-3 tablespoon of the sauce on it, spread the sauce evenly using a pastry brush.

  • Divide the filling into 3 and scatter ⅓ of it on yufka evenly. Then cut the yufka in quarters. You will have 4 large triangles.

  • Take one of the triangles and roll it starting from the large side into a long sausage shape.

  • Swirl the long sausage into a rose shape, and tuck the loose end piece underneath the rose.

  • Repeat the same for the rest of the yufka pieces, you should have 12 roses out of 3 yufka sheets.

  • Place them on a baking tray and brush with melted butter and then egg yolk.

  • Sprinkle on sesame seeds or nigella seeds.

  • Place the tray in the oven and cook the boreks for 40 minutes or until golden brown.

یادداشت

  • Make sure the oven is heated to 180° C – 360° F (fan oven) before you put the borek in. A cold oven would cause a longer cooking time and less crispy pastries.
  • You can make the spinach filling a day before and keep it refrigerated until you need it.
  • Wash your spinach leaves thoroughly and dry them using a salad spinner or leave them on a colander until the leaves are dry.
  • Turn your fresh garlic into a paste with a Mortar and Pestle or grate it using a Microplane Zester Grater.

Nutrition

Calories: 284kcalCarbohydrates: 30gProtein: 7gFat: 16gSaturated Fat: 5gPolyunsaturated Fat: 4gMonounsaturated Fat: 5gTrans Fat: 0.2gCholesterol: 57mgSodium: 430mgPotassium: 448mgFiber: 3gSugar: 2gVitamin A: 6077IUVitamin C: 20mgCalcium: 88mgIron: 3mg

این پست از پیوندهای وابسته استفاده می کند. این بدان معناست که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کارمزد برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا