آشپزی

میگو پخته پنیری (Karides Guvec)

میگو پخته پنیری (Karides Guvec)

میگوی پخته پنیری (Karides Guvec) یک غذای خوشمزه ترکی است که معمولاً به عنوان پیش غذا یا مزه داغ در رستوران های غذاهای دریایی سرو می شود.

این غذا از میگوهای تازه چاق و چله که در سس گوجه فرنگی و قارچ سیر پخته شده و سپس با پنیر پوشانده شده است درست شده است.

baked shrimp with cheese
میگو پخته پنیری Karides Guvec 13
پرش به:

میگوی پخته شده با پنیر تنها در 25 دقیقه آماده خوردن است.

t برای وعده های غذایی شلوغ هفته و همچنین برای یک شام رمانتیک عالی است.

و بهترین راه برای لذت بردن از آن با مقداری بزلما (نان تخت ترکی) خوشمزه و یک کاسه سالاد موشک با پارمزان.

گووک چیست؟

میگوها/میگوهای پخته شده (Karides Guvec) معمولاً در یک قابلمه سفالی به نام guvec.

این دیگ‌های سفالی در ترکیه به‌طور گسترده برای طبخ غذاهای کاسه‌دار مانند خورش بره ترکی با نخود، یا Guvec (کاسرول بره ترکی).

اگر یکی از این ظروف سفالی را ندارید نگران نباشید، زیرا هر ظرف کاسه ای این کار را انجام می دهد.

چرا این دستور غذا جواب می دهد

  • این دستور تهیه میگوی خوشمزه بسیار آسان است و در کمتر از نیم ساعت روی میز آماده می شود!
  • این مملو از طعم های مدیترانه ای است که همه خانواده آن را دوست دارند.

چگونه میگوها را تمیز و آماده کنیم؟

با گرفتن میگو توسط بدن با یک دست، سر میگو را بردارید و سپس با دست دیگر سر میگو را محکم بگیرید.
پوسته را جدا کرده و سپس بقیه لایه بیرونی میگو را جدا کنید.

پاها را با انگشتان خود از قسمت زیرین آن بیرون بکشید.
سپس دم را بکشید، بدن میگو را محکم با یک دست بگیرید و با دست دیگر دم میگو را بگیرید.

میگو را با کمک یک چاقوی کوچک تیز جدا کنید.
یک خط کوچک که از طول پشت میگو می گذرد برش دهید و از نوک چاقو برای بیرون آوردن رگ استفاده کنید.

همچنین می‌توانید ویدیوی کوتاه پیوست شده به کارت دستور غذا را تماشا کنید تا نحوه پوست کندن و جدا کردن میگوهای خام را نشان دهید.
پس از اینکه میگوهای خود را پوست انداختید و شما می توانید آنها را تا سه ماه در فریزر نگه دارید تا بعداً در دستور العمل های خوشمزه مانند چوریزو و میگو استفاده کنید. پاستا، پاستای مرغ و میگو کاجون، یا پاستای میگو خامه ای.

همچنین یک ویدیوی کوتاهروی کارت دستور غذا وجود دارد که نشان می‌دهد چگونه میگوهای خام را پوست کنده و جدا کنید.

مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها

Labelled picture of ingredients for Karides Güveç
میگو پخته پنیری Karides Guvec 14

بهترین میگو برای Karides Güveç

میگو ماده اصلی این غذای پخته است و بهتر است سعی کنید و میگوهای تازه بخرید.

من شخصاً میگوهای ببری تازه یا میگوهای شاهی را برای بافت کلفت تر ترجیح می دهم.

همچنین، آنها حس تجملی را به ظرف اضافه می کنند و به طرز شگفت انگیزی آبدار هستند.

من آنها را به صورت عمده خریداری می کنم، پوست می کنم، دووین می کنم و برای استفاده در آینده منجمد می کنم.

می توانید میگوها را تا 3 ماه منجمد نگه دارید و نسبتاً سریع یخ زدایی کنید که آنها را برای مواقع اضطراری عالی می کند.

از طرف دیگر، می‌توانید میگوی منجمد با کیفیت خوب را در سوپرمارکت‌ها بخرید تا کار را آسان‌تر کنید.

در صورت تمایل می‌توانید از میگوهای کوچک‌تر نیز استفاده کنید.

مواد دیگری که نیاز دارید عبارتند از:

  • قارچ – قارچ های دکمه ای یا قارچ های شاه بلوط برای دستور پخت میگوی پنیری عالی هستند. می‌توانید از هر یک از قارچ‌های مورد علاقه‌تان که دوست دارید با آن‌ها آشپزی کنید، استفاده کنید.
  • گوجه فرنگی – در طول تابستان، زمانی که گوجه فرنگی در بهترین حالت خود قرار دارد، می توانید از هر گوجه فرنگی استفاده کنید. با این حال، در طول زمستان یا بهار، من گوجه گیلاسی را ترجیح می دهم زیرا شیرین تر و خوشمزه تر است.
  • فلفل – اگرچه من فلفل ترکی را برای Karides Guvec ترجیح می دهم، هر فلفلی که در دست داشته باشید کاملاً خوب عمل می کند.
  • پنیر – من از مخلوطی از چدار و پنیر کسار. می‌توانید آن را با موزارلا، گودا، پارمزان یا هر پنیر سختی که ترجیح می‌دهید جایگزین کنید.

چگونه میگوهای پخته شده (Karides Guvec) را بپزیم؟

این یک دستور العمل بسیار ساده و سرراست است و برای دستیابی به بهترین نتایج، باید چند مرحله ساده را دنبال کنید:

میگوها را آماده کنید

بهترین میگو برای این دستور، میگوهای ببری هستند زیرا به اندازه ای بزرگ هستند که تا زمانی که پنیر ذوب می شوند، زیاد پخته نشوند.

با این حال، می توانید از هر میگوی در دسترس خود استفاده کنید.

زمان پخت در این دستور برای میگوهای ببری در نظر گرفته شده است، بنابراین اگر از میگوهای کوچکتر استفاده می کنید، زمان پخت را کاهش دهید.

fresh shrimp in shell
میگو پخته پنیری Karides Guvec 15

اگر از میگوی تازه در پوسته استفاده می‌کنید، سر را بچرخانید، پوسته را جدا کنید و یک برش کوچک برای برداشتن رگ ایجاد کنید.

یک ویدیوی کوتاه به کارت دستور غذا پیوست شده است تا نحوه پوست کندن و جدا کردن میگوی خام را نشان دهد.

peeled and deveined shrimps in a bowl
میگو پخته پنیری Karides Guvec 16

سس قارچ گوجه فرنگی را آماده کنید

فر فن را روی 200 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) گرم کنید و شروع به پختن سس گوجه فرنگی کنید.

20 گرم کره را در ماهیتابه ذوب کنید و قارچ ها را چند دقیقه با حرارت زیاد تفت دهید تا کمی نرم شوند.

Sautéing the mushrooms with butter
میگو پخته پنیری Karides Guvec 17

فلفل ها را اضافه کنید و سپس چند دقیقه دیگر تفت دهید.

Sautéing ethe peppers with mushrooms
میگو پخته پنیری Karides Guvec 18

سیر را هم بزنید و سپس گوجه فرنگی، فلفل سیاه، فلفل سیاه و نمک را اضافه کنید.

هم بزنید تا ترکیب شوند و سپس به مدت 6 تا 7 دقیقه روی حرارت ملایم بپزید.

garlic and tomatoes are added to the pan
میگو پخته پنیری Karides Guvec 19

پخت و سرو کنید

تابه را از روی حرارت بردارید و سپس میگوهای خام را به سس گوجه فرنگی اضافه کنید و آنها را هم بزنید.

shrimps are added to tomato sauce
میگو پخته پنیری Karides Guvec 20

مخلوط را با قاشق در یک ظرف فر، ظرف گووچ یا 4 رامکین جداگانه بریزید.

prawns and tomatoey mushroom sauce are placed in an oven dish
میگو پخته پنیری Karides Guvec 21

روی پنیر و آویشن بپاشید.

30 گرم کره را به مکعب برش دهید و سپس آنها را روی پنیر بمالید.

grated cheese and thyme is sprinkled on the prawns
میگو پخته پنیری Karides Guvec 22

در فر از قبل گرم شده به مدت 10 تا 12 دقیقه بپزید یا تا زمانی که پنیر روی آن آب شود و میگوها پخته شوند.

baked prawns served with salad
میگو پخته پنیری Karides Guvec 23

لطفاً برای فهرست کامل مواد با اندازه‌گیری، روش کامل دستور غذا، یادداشت‌های دستور غذا، و اطلاعات تغذیه‌ای، به کارت دستور غذا در زیر بروید.

نکات برتر از سرآشپز

  • میگوها را زیاد نپزید زیرا لاستیکی می شوند و طعم خود را از دست می دهند. اگر از میگوهای کوچک استفاده می کنید، زمان پخت را کاهش دهید تا از پختن بیش از حد آنها جلوگیری کنید.
  • اگر از میگوی منجمد برای این دستور غذا استفاده می‌کنید، مطمئن شوید که قبل از پختن آنها کاملاً آب شده است.

سؤالات متداول دستور غذا

چگونه بفهمیم میگو پخته شده است؟

رنگ پوست و دم میگو صورتی می شود و آنها به شکل C در می آیند. همچنین، رنگ مات میگوی خام سفید می شود و دیگر شفاف نیست.

چگونه باقیمانده ها را نگهداری کنیم؟

باقیمانده ها تا دو روز در یخچال در ظرف دربسته نگهداری می شوند.

آیا می توانم پنیر را فریز کنم میگو پخته شده؟

بله، اگر از میگوی تازه استفاده کردید، می توانید باقیمانده آن را فریز کنید. با این حال، اگر غذا را با میگوی یخ زده درست کردید، توصیه نمی‌کنم باقیمانده آن را فریز کنید!

برای دستور العمل های غذاهای دریایی خوشمزه تر، چرا امتحان نکنید:

این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.

امیدوارم از روند تهیه این میگوی پنیری پخته – Karides Güveç به همان اندازه که از خوردن آن لذت می برید لذت ببرید! ? 

خوشحالی! / افیه اولسون!

d985db8cdaafd988 d9bed8aed8aad987 d9bed986db8cd8b1db8c karides guvec 647b43b233406

میگو پخته چیزی (Karides Guvec)

آیلا کلولی

میگوی پخته چیزی (Karides Guvec) یک غذای خوشمزه ترکی است که معمولاً به عنوان پیش غذا یا مزه داغ در رستوران های غذاهای دریایی سرو می شود.

stop offset=”0%” stop-opacity=”1″/>

زمان آماده سازی 10 دقیقه

زمان آشپزی 15 دقیقه

زمان کل 30 دقیقه

کورس پیش غذا، غذای اصلی

آشپزی مدیترانه ای، ترکی

سرویس ها 4 افراد

کالری 404 kcal

مواد تشکیل دهنده 

 

دستورالعمل ها 

  • فر فن را از قبل روی 200 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) گرم کنید.

  • 20 گرم کره را در ماهیتابه ذوب کرده و قارچ ها را برای چند دقیقه با حرارت زیاد تفت دهید تا کمی نرم شوند.

  • افزودن فلفل و سیر را چند دقیقه دیگر تفت دهید.

  • سیر را هم زده سپس گوجه فرنگی، چیلی، فلفل سیاه و نمک را اضافه کنید. هم بزنید تا ترکیب شوند سپس به آرامی روی حرارت ملایم به مدت 6-7 دقیقه بپزید.

  • تابه را از روی حرارت بردارید و میگوها را اضافه کنید و هم بزنید.

  • مخلوط را با قاشق در یک ظرف فر، ظرف گووچ یا 4 رامکین جداگانه بریزید.

  • روی پنیر و آویشن بپاشید. 30 گرم کره را مکعبی خرد کنید و روی پنیر بمالید.

  • 30 گرم کره را مکعبی برش دهید و روی پنیر بمالید.

  • در فر از قبل گرم شده به مدت 10-12 دقیقه بپزید یا تا زمانی که پنیر روی آن آب شود و میگوها پخته می شوند.

یادداشت

  • میگوها را زیاد نپزید زیرا لاستیکی می شوند و طعم خود را از دست می دهند. اگر از میگوهای کوچک استفاده می کنید، زمان پخت را کاهش دهید تا از پختن بیش از حد آنها جلوگیری کنید.
  • اگر از میگوی منجمد برای این دستور غذا استفاده می‌کنید، مطمئن شوید که قبل از پختن آنها کاملاً آب شده است.
  • باقیمانده Karides Güveç تا دو روز در یخچال در ظرف دربسته نگهداری می شود.
  • یک ویدیوی کوتاه به کارت دستور غذا پیوست شده است تا نحوه پوست کندن و جدا کردن میگوی خام را نشان دهد.
  • اگر از میگوی تازه استفاده کرده اید، می توانید باقی مانده ها را فریز کنید. با این حال، اگر غذا را با میگوی یخ زده درست کردید، توصیه نمی‌کنم باقیمانده آن را فریز کنید!

تغذیه

کالری: 404کیلو کالری کربوهیدرات: 15gپروتئین: 47gچربی: 19g چربی اشباع شده: 11gچربی غیراشباع چندگانه: 1gچربی تک غیراشباع: 5gچربی ترانس: 1gکلسترول: 295میلی گرم سدیم: 1113mgPotassium: 1201mgFiber: 4g Sugar: 9gVitamin A: 3751IU Vitamin C: 108mgCalcium: 499mg Iron: 2mg

این پست از پیوندهای وابسته استفاده می کند. این بدان معناست که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کارمزد برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا