آشپزی

کیمالی بورک (بورک گوشت ترکی)

کیمالی بورک (بورک گوشت ترکی)

غذاهای ترکی دارای طیف گسترده ای از دستور العمل های بورک از همه نوع است و کیمالی بورک (بورک گوشت ترکی) احتمالاً یکی از محبوب ترین ها در میان آنها است.

freshly baked meat boreks served on a wooden tray
<strong> <em>بورک غذاهای خیابانی سنتی ترکیه<em><strong>

این شیرینی‌های خوشمزه ترکی با قیمه و پیاز تند پیچیده شده در ورقه‌های یوفکا درست می‌شوند.

این بورک‌های گوشت ترکی برای مهمانی‌ها به‌عنوان فینگر فود و همچنین برای صبحانه/برانچ، پیک‌نیک یا ناهار بسته‌بندی شده مناسب هستند.

Kiymali Borek cut in half and showing the filling
<em><strong>بورک ترکی پر از گوشت چرخ کرده و پیاز<strong><em>

به طور سنتی بورک بورک با ورقه های نازک شیرینی به نام “یوفکا” درست می شود، اما می توانید به جای آن از شیرینی های فیلو استفاده کنید.

این پای های خوش طعم، غذاهای خیابانی در ترکیه بسیار محبوب هستند و به راحتی می توان نسخه خود را در خانه درست کرد.

اگر گوشت خوار نیستید، نسخه های گیاهی این شیرینی های خوشمزه ترکی مانند بورک سیب زمینی وجود دارد، اسفناج و فتا بورک، رولز ترکی (سیگارا بورگی) و بورک اسفناج (Ispanakli Borek).

boreks are baked until golden and crispy
کیمالی بورک بورک گوشت ترکی 19

یوفکا چیست؟

یوفکا یک نان مسطح نازک و بدون خمیرمایه است که جزء اصلی غذاهای ترکی است.

این شبیه خمیر فیلو است اما کمی ضخیم تر است و از آرد، آب و نمک تهیه می شود.

یوفکا معمولاً برای تهیه دستور العمل های بورک مانند بورک پنیر – پینیرلی بورک و همچنین کباب بره بیتی.

این بسته های خمیر نازک گرد شکل را به راحتی می توان به صورت آنلاین یا از فروشگاه های مواد غذایی ترکیه یا خاورمیانه پیدا کرد.

مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها

Ingredients for Kiymali Borek (meat borek)
کیمالی بورک بورک گوشت ترکی 20
  • یوفکا– می توانید به جای آن از شیرینی های فیلو استفاده کنید که شبیه به یوفکا هستند اما نازکتر هستند و به شکل مستطیل هستند. شیرینی های فیلو (یا فیلو) در اکثر سوپرمارکت ها و مغازه ها موجود است و می توانید آنها را تازه یا منجمد بخرید.
  • گوشت چرخ کرده – از گوشت گاو یا بره یا مخلوطی از هر دو استفاده کنید. سعی کنید و از گوشت چرخ کرده با حداقل 15 تا 20 درصد چربی برای طعم بیشتر استفاده کنید. گوشت چرخ کرده با نسبت چربی بالا، وقتی پیازها را سرخ می کنید، به اندازه کافی چربی آزاد می کند تا پیازها را سرخ کنید، بنابراین، نیازی به اضافه کردن روغن زیتون ندارید!
  • سیر – سیر تازه یک طعم دهنده عالی است که به غذاها شیرینی و آجیل می بخشد. آن را با یک هاون و هاون یا آن را با استفاده از رنده میکروپلان Zester. الف> من برای این دستور از دو حبه بزرگ یا سه حبه سیر تازه استفاده می کنم.
  • ماست – از ماست ساده یا طبیعی بدون شکر و طعم اضافه استفاده کنید. ماست به بورک بافتی کرکی و سبک می دهد.
  • کره ذوب شده – قبل از پختن در فر، با یک برس شیرینی پزی روی بورک بمالید. کره بورک را ترد و خوشمزه می کند! اگر نمی خواهید از کره استفاده کنید از مخلوط زرده تخم مرغ و ماست استفاده کنید.

لطفاً برای مقادیر دقیق، کارت دستور غذا را در زیر مشاهده کنید.

چگونه بورک گوشت ترکی درست کنیم؟

تهیه این شیرینی های خوشمزه ترکی ساده تر از چیزی است که فکر می کنید.

اما، برای دستیابی به بهترین نتایج، باید چند مرحله ساده را دنبال کنید:

مسی فیلین را آماده کنیدg

یک ماهیتابه سنگین را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و قیمه را سرخ کنید تا چربی آن آزاد شود.

browning the mince in a pan
کیمالی بورک بورک گوشت ترکی 21

بسته به نسبت چربی گوشت چرخ کرده، ممکن است مقداری چربی برای تفت دادن پیازها داشته باشید.

اگر نه، روغن زیتون را به تابه اضافه کنید و سپس پیازها را به همراه سیر تفت دهید تا نرم و شفاف شوند.

Sautéing the onions with mince
کیمالی بورک بورک گوشت ترکی 22

نمک، فلفل سیاه تازه آسیاب شده و پاپریکا را اضافه کنید، از روی حرارت بردارید و سپس در حین تهیه سس، بگذارید خنک شود.

Kiymali Borek filling is let to cool down in a bowl
کیمالی بورک بورک گوشت ترکی 23

سس را آماده کرده و بورک را بسازید

برای تهیه سس، تخم مرغ را در یک کاسه متوسط ​​هم بزنید.

the egg is whisked in a bowl
کیمالی بورک بورک گوشت ترکی 24

روغن نباتی، شیر، ماست و سرکه را به تخم مرغ ها اضافه کنید و سپس هم بزنید تا مخلوط شوند.

milk, yoghurt and vinegar are added to the egg
کیمالی بورک بورک گوشت ترکی 25

فر را از قبل روی 180 درجه سانتیگراد (360 درجه فارنهایت) گرم کنید و سپس شروع به ساختن بسته های بورک کنید.

یک ورق یوفکا را روی یک سطح کار تمیز قرار دهید و سپس 1-1 قاشق غذاخوری از سس را بریزید و با استفاده از یک برس آن را به طور مساوی پخش کنید.

یک طرف گرد را به سمت وسط تا کنید و سپس طرف گرد مخالف را تا وسط تا بزنید.

two opposite sides of the yufka are folded
کیمالی بورک بورک گوشت ترکی 26

مقداری سس دیگر بریزید، به اندازه ای که روی شیرینی را کمی بپوشاند، و آن را با قلم مو پخش کنید.

دیگر اضلاع گرد را به سمت وسط تا کنید تا یک قطعه مربع شکل بگیرد.

the other sides of yufka are folded to form a square
کیمالی بورک بورک گوشت ترکی 27

به آرامی سس بزنید و سپس آنها را به چهار مربع برش دهید.

یک قاشق بزرگ از فیلینگ چرخ کرده را در وسط هر مربع شیرینی قرار دهید.

a spoonful of mince filling is placed on each square
کیمالی بورک بورک گوشت ترکی 28

هر یک از گوشه ها را به سمت وسط تا کنید تا یک قطعه مربع شکل بگیرد.

two corners are folded to meet in the middle
کیمالی بورک بورک گوشت ترکی 29

به آرامی وسط را در جایی که تمام گوشه ها به هم می رسند فشار دهید و سپس شیرینی را وارونه کنید.

a square parcel is formed with yufka
کیمالی بورک بورک گوشت ترکی 30

همان مراحل را برای 2 قطعه دیگر یوفکا تکرار کنید.

خط ورق پخت با کاغذ سیلیکونی و سپس بسته های بورک را در فاصله ½ سانتی متری از یکدیگر قرار دهید. .

the borek parcels are placed on a baking paper lined tray
کیمالی بورک بورک گوشت ترکی 31

کره ذوب شده را به سس اضافه کنید.

اگر سس باقی نمانده است، نگران نباشید، کره ذوب شده کافی است تا بورک را به اندازه کافی ترد کند.

شیرینی های خود را با برس به طور یکنواخت با سس بمالید .

روی مقداری دانه کنجد، دانه سیاهدانه یا دانه خشخاش بپاشید.

nigella seeds are sprinkled on top of the borek parcels

سینی را در فر داغ قرار دهید و سپس بورک ها را به مدت 30 تا 35 دقیقه بپزید تا زمانی که قهوه ای طلایی و ترد شوند.

boreks are baked until golden and crispy
کیمالی بورک بورک گوشت ترکی 32

لطفاً برای فهرست کامل مواد با اندازه‌گیری، روش کامل دستور غذا، یادداشت‌های دستور غذا، و اطلاعات تغذیه‌ای، به کارت دستور غذا در زیر بروید.

نکته برتر از سرآشپز

  • دستور پخت را دو برابر کنید و بسته های بورک اضافی را تا 3 ماه در فریزر نگه دارید.
  • آنها برای مواقع اضطراری یا مهمانان لحظه آخری عالی هستند و به راحتی از حالت یخ زده گرم می شوند.

پیشنهادات ارائه

بورک کیمالی (بورک گوشت ترکی) بسیار متنوع است و می‌توان آن را برای صبحانه/ناهار، ناهار یا حتی شام سرو کرد.

آنها همچنین به عنوان یک میان وعده یا غذای مهمانی عالی هستند. راه های زیادی برای لذت بردن از این خوراکی های خوشمزه ترکی وجود دارد.

آنها را با یک کاسه سوپ مانند سوپ فلفل قرمز و گوجه فرنگی امتحان کنید، سوپ عدس ترکی (Mercimek Corbasi)، یا سوپ کدو حلوایی ادویه دار.

اگر می خواهید آنها را به عنوان یک ناهار سبک سرو کنید، با یک کاسه سالاد مانند سالاد خیار یونانی، سالاد گوجه فرنگی و گردو (Gavurdagi Salatasi )، یا سالاد نخود هندی (سالاد چانا).

اگر آنها را برای صبحانه سرو کنید، یک فنجان چای یا خیار تازه خرد شده و گوجه فرنگی تمام چیزی است که نیاز دارید!

سؤالات متداول دستور غذا

چگونه بورک گوشت را دوباره گرم کنیم؟

گرم کردن بورک بسیار آسان است و می توانید مستقیماً آنها را دوباره گرم کنید. فریزر بدون یخ زدایی
آنها را داخل فویل بپیچید و سپس در فر از قبل گرم شده (180 درجه سانتیگراد تا 360 درجه فارنهایت) به مدت حدود 10 دقیقه یا تا زمانی که وسط لوله داغ شوند قرار دهید. 5 دقیقه بیشتر به بورک های یخ زده اختصاص دهید.
یا می‌توانید آن‌ها را چند دقیقه در مایکروویو گرم کنید، اما تردی خود را از دست می‌دهند.

تفاوت بین بورک و گوزلمه چیست؟

گوزلمه معمولاً پخته می شود. در یک تابه، از این رو در کشورهای غربی به آنها “پنکیک ترکی” می گویند.
بورک به طور کلی پخته یا در تابه سرخ می شود. همچنین گوزلمه را عموماً با خمیر غلیظ‌تری نسبت به ورقه‌های یوفکا یا فیلو که معمولاً با دست پهن می‌کنند درست می‌کنند.

نحوه ذخیره سازی باقی مانده ها؟

باقی مانده بورک ها تا 5 روز در یخچال یا 3 ماه در فریزر نگهداری می شوند. قبل از گذاشتن در فریزر بگذارید کاملا خنک شوند!

دستور پخت های مرتبط

برای غذاهای خوشمزه تر ترکی بورک دستور پخت چرا امتحان نکنید:

این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.

امیدوارم همانقدر که از خوردن آن لذت می برید، از روند تهیه این کیمالی بورک (بورک گوشت ترکی) خوش طعم لذت ببرید! ? 

خوشحالی! / افیه اولسون!

Turkish pastries called "Kiymali borek (meat borek) made with yufka and mince

کیمالی بورک (بورک گوشت ترکی)

آیلا کلولی

غذاهای ترکی دارای طیف وسیعی از دستور العمل های بورک از همه نوع است و کیمالی بورک (بورک گوشت ترکی) احتمالاً یکی از محبوب ترین آنها در میان آنها است.

stop offset=”0%” stop-opacity=”1″/>

زمان آماده سازی 30 دقیقه

زمان آشپزی 30 دقیقه

زمان کل 1 hr

کورس پیش غذا، صبحانه، غذای اصلی، مخلفات، میان وعده

Cuisine Mediterranean, Middle Eastern, Turkish

Servings 12 boreks

Calories 191 kcal

Ingredients 

 

Instructions 

Preparing the Mince Filling

  • Put a heavy-based pan on medium heat and brown the mince until it releases its fat.

  • Add the olive oil to the pan and saute the onions along with the garlic until soft and translucent.

  • Add salt, freshly ground black pepper and paprika, remove from the heat and let it cool down while preparing the sauce.

Preparing the Sauce

  • Whisk an egg in a medium-sized bowl.

  • Add vegetable oil, milk, yoghurt and vinegar to the eggs and whisk until combined.

Building the Borek Parcels

  • Preheat the oven to 180° C (360° F).

  • Lay one sheet of yufka on a clean work surface.

  • Drizzle 1-1 ½ tablespoon of the sauce and spread it evenly using a brush. 

  • Fold one rounded side towards the middle and then fold the opposite rounded side to meet in the middle.

  • Drizzle some sauce just enough to lightly cover the pastry and spread it with the brush.

  • Fold the other rounded sides towards the middle to form a square parcel.

  • Brush lightly with sauce and cut them into 4 squares.

  • Place a large spoonful of mince filling in the middle of each pastry squares.

  • Fold each of the corners toward the middle to form a square parcel, gently press in the middle where all the corners meet and turn the pastry upside down.

  • Repeat the same steps for the 2 other yufka pieces.

  • Line a baking tray with silicone paper and place the borek parcels ½ cm away from each other.

  • Add melted butter to the sauce. If you don’t have any sauce left, just use the melted butter.

  • Brush your pastries with the sauce and butter mixture evenly.

  • Sprinkle on some sesame seeds, nigella seeds or poppy seeds.

  • Place the tray in the hot oven and bake for 30 to 35 minutes, until they have turned golden brown and crispy.

یادداشت

  • Double the recipe up and keep extra borek parcels in the freezer for up to 3 months. They are great for last-minute emergencies or guests and very easy to reheat from frozen.
  • You can use filo pastries instead of yufka which are similar but thinner than yufka, and they come in rectangular shapes.
  • The leftover boreks would keep for up to 5 days in the fridge.
  • It is very easy to reheat the borek and you can reheat them straight out of the freezer without defrosting. Wrap them in tin foil and then place them in a preheated oven (180° C – 360° F) for about 10 minutes, or until they are piping hot in the middle. Give extra 5 minutes for frozen boreks.

Nutrition

Calories: 191kcalCarbohydrates: 3gProtein: 7gFat: 17gSaturated Fat: 5gPolyunsaturated Fat: 4gMonounsaturated Fat: 6gTrans Fat: 1gCholesterol: 44mgSodium: 246mgPotassium: 153mgFiber: 1gSugar: 2gVitamin A: 110IUVitamin C: 3mgCalcium: 28mgIron: 1mg

این پست از پیوندهای وابسته استفاده می کند. این بدان معناست که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کارمزد برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.

حتما بخوانید : مرغ نمکی و فلفلی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا