آشپزی

کالاماری فریتی – کالاماری سرخ شده

کالاماری فریتی – کالاماری سرخ شده

کالاماری فریتی (یا کالاماری سرخ شده) یک غذای دریایی مدیترانه ای است که معمولاً به عنوان پیش غذا در رستوران ها سرو می شود.

این دستور پخت مرکب محبوب در خانه بسیار آسان است و کاملاً با سالاد ماکارونی Orzo و خانگی جفت می شود. سس تارتار با کیپر.

همانند میگوهای BBQ (میگو)، این غذای دریایی فوق العاده خوشمزه فقط در 20 دقیقه آماده می شود !

fried calamari ringsکالاماری سرخ شده در سراسر جهان بسیار محبوب است و با نام های مختلفی شناخته می شود.

این غذای دریایی خوشمزه در ایتالیا کالاماری فریتی، در ترکیه کالامار تاوا و در یونان کالاماراکیا تیگانیتا نامیده می‌شود.

سبک و ترد است، درست کردنش بسیار ساده است و همیشه برای مردم خوشایندتر است.

کالاماری فریتی - کالاماری سرخ شده 11

من سالها پیش، قبل از تبدیل شدن به یک سرآشپز حرفه ای، یاد گرفتم که چگونه این غذا را در خانه درست کنم.

پیچیدگی آن کمتر از آن چیزی است که به نظر می رسد.

راز یک کالاماری فریتی سبک و ترد این است که حلقه های ماهی مرکب را نرم کنید، آنها را با آرد چاشنی زده بپوشانید و سپس آنها را به مدت حداکثر چند دقیقه سرخ کنید.

چگونه کالاماری را نرم کنیم؟

چند راه برای نرم کردن کالاماری قبل از سرخ کردن وجود دارد تا هر بار حلقه‌های ماهی مرکب سبک و ترد به دست آورید.

روشی که من استفاده می کنم این است که حلقه های کالاماری را با مقداری نمک، شکر و بی کربنات سودا به مدت چند دقیقه قبل از خیس کردن آنها در آب سودا یا شیر بمالم.

قبل از سرخ کردن حلقه‌ها، اجازه می‌دهم حداقل یک ساعت، در حالت ایده‌آل، یک شب در صورت داشتن زمان، مارینت شوند.

این روش به نرم شدن ماهی مرکب کمک می کند و از جویدن بیش از حد آن در زمانی که بعداً آن را گاز می گیرید، جلوگیری می کند.

با این حال، زمان پخت در واقع مهمترین عامل در تهیه یک غذای نرم ماهی مرکب است.

متأسفانه، نرم کردن ماهی مرکب نمی تواند کالاماری بیش از حد پخته شده را ذخیره کند.

fried calamari rings
کالاماری فریتی کالاماری سرخ شده 12

چرا این دستور العمل کار می کند؟

  • این یک دستور العمل بسیار ساده است که فقط چند ماده دارد.
  • همانند پات ماهی سالمون دودی، این کالاماری فریتی یک پیش غذای سریع و آسان است که حتی بهتر از آن است. شما می توانید به یک رستوران بروید!
  • این غذای دریایی عالی برای تحت تاثیر قرار دادن مهمانان شام شما با حداقل آماده سازی است.
  • باقیمانده ها تا سه روز در یک ظرف دربسته در یخچال نگهداری می شوند. نیازی به گرم کردن مجدد آنها نیست! فقط آنها را به عنوان میان وعده میل کنید یا با مقداری سس تارتار با کیپر آنها را به یک ساندویچ تبدیل کنید.

مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها

Labelled picture of ingredients for Calamari Fritti
کالاماری فریتی کالاماری سرخ شده 13
  • ماهی مرکب – من خرید ماهی مرکب کامل را دوست دارم. ماهی فروش معمولا از تمیز کردن و بریدن آن به صورت حلقه ای خوشحال است. از طرف دیگر، می‌توانید حلقه‌های منجمد بخرید که کار کردن با آن‌ها آسان است و هنوز هم خوشمزه هستند.
  • نمک، شکر، و بی کربنات سودا– آنها به نرم شدن ماهی مرکب و همچنین طعم دادن کمک می کنند.
  • نوشابه – من آنها را در بطری های کوچک از مغازه های ترکیه می خرم. آنها همچنین به طور گسترده در سوپرمارکت ها در دسترس هستند. می توانید آن را با مقدار مساوی شیر یا دوغ جایگزین کنید.
  • آرد – من از آرد ساده (همه منظوره) استفاده می‌کنم، اما شما می‌توانید از آرد نخود برای یک گزینه بدون گلوتن استفاده کنید.
  • روغن– در حالت ایده‌آل می‌خواهید از روغنی با نقطه دود بالا مانند روغن کلزا، سبزیجات، آفتابگردان یا کانولا استفاده کنید.

چگونه کالاماری فریتی – کالاماری سرخ شده درست کنیم؟

این دستور پخت کالاماری سرخ شده بسیار آسان است و به زمان زیادی نیاز ندارد.

با این حال، برای دستیابی به بهترین نتایج، باید چند مرحله ساده را دنبال کنید:

حلقه های ماهی مرکب را نرم کنید

با تهیه ماهی مرکب شروع کنید مگر اینکه قبلا حلقه های کالاماری خریداری کرده باشید.

لوله های تمیز شده را به حلقه هایی به ضخامت 2 سانتی متر (¾ اینچ) برش دهید.

cut the squid in rings
کالاماری فریتی کالاماری سرخ شده 14

آنها را همراه با شاخک ها در یک کاسه قرار دهید و روی نمک، شکر و بی کربنات نوشابه بپاشید.

همه را برای چند دقیقه مالش دهید تا شروع به نرم شدن و تشکیل حباب کنند.

rub the rings with salt, sugar and bicarbonate of soda
کالاماری فریتی کالاماری سرخ شده 15

آب سودا (یا شیر) را روی حلقه‌ها و شاخک‌های کالاماری بریزید، مطمئن شوید که همه آنها به خوبی پوشانده شده‌اند.

کاسه را با یک فیلم یا درب بپوشانید و به مدت حداقل یک ساعت، در حالت ایده آل، یک شب در یخچال قرار دهید.

pour soda water on calamari rings
کالاماری فریتی کالاماری سرخ شده 16

حلقه های کالاماری را با آرد بپوشانید

آرد، نمک و فلفل تازه آسیاب شده را در یک کاسه مخلوط کنید و سپس آن را کنار بگذارید.

حلقه های کالاماری نرم شده را روی یک آبکش قرار دهید تا مایع اضافی آن خارج شود.

place the rings on a colander
کالاماری فریتی کالاماری سرخ شده 17

چند حلقه کالاماری را در مخلوط آرد بریزید تا همه آنها به خوبی پوشانده شود و سپس آنها را به آبکش منتقل کنید.

این کار را تکرار کنید تا زمانی که همه کالاماری در مخلوط آرد آغشته شود.

cover the calamari with flour
کالاماری فریتی کالاماری سرخ شده 18

کالاماری را سرخ کرده و سرو کنید

یک قابلمه کوچک یا یک ماهیتابه متوسط ​​را با روغن گیاهی، کلزا یا آفتابگردان پر کنید و سپس آن را تا دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) گرم کنید.

می توانید از دماسنج پخت و پز استفاده کنید یا با انداختن یک حلقه کالاماری آن را آزمایش کنید.

برای آزمایش، فقط یک حلقه کالاماری را در روغن بیندازید، فوراً باید حباب‌های ملایم زیادی در اطراف آن ایجاد شود و کالاماری و حباب‌ها شروع به شناور شدن به سمت بالا می‌کنند.

حلقه‌های ماهی مرکب را به صورت دسته‌ای (حدود هشت عدد در هر بار، بسته به اندازه ماهیتابه) به مدت دو دقیقه یا تا زمانی که کمی قهوه‌ای طلایی شوند، سرخ کنید.

یک سینی آماده کنید و روی توری سیمی قرار دهید و سپس روی قفسه را با دستمال کاغذی بپوشانید.

هنگام پخت کالاماری، از یک قاشق شکاف دار برای انتقال آنها به توری سیمی آماده استفاده کنید.

می توانید از فر از قبل گرم شده با دمای 100 درجه سانتیگراد (212 درجه فارنهایت) استفاده کنید تا حلقه ها در حین سرخ شدن گرم نگه داشته شوند.

این کار را تکرار کنید تا تمام حلقه‌ها تمام شود.

بلافاصله با تکه‌های لیمو، فلفل دلمه‌ای خرد شده (اختیاری) و سس غوطه‌وری مانند سس تارتار با کپر سرو کنید. ، حیدری (دیپ ماست ترکی)، یا Tarator.

calamari rings served with tartar sauce
کالاماری فریتی کالاماری سرخ شده 19

نکته برتر از سرآشپز

حلقه های کالاماری را خیلی نازک نبرید.

برش دادن لوله‌های ماهی مرکب به حلقه‌های ضخیم‌تر، زمان پخت را به اندازه‌ای طولانی می‌کند که روکش به خوبی قهوه‌ای و ترد شود، در حالی که کالاماری هنوز در داخل نرم است بدون اینکه لاستیک شود.

سؤالات متداول دستور غذا

آیا می توانم کالاماری سرخ شده را دوباره گرم کنم؟

بله، می توانید آنها را با سرخ کردن آنها به مدت یک دقیقه در گرما گرم کنید؟ روغن از طرف دیگر، اگر سرخ کن بادی دارید، می توانید از عملکرد «ترد اضافی» به مدت دو دقیقه برای گرم کردن حلقه های باقی مانده کالاماری استفاده کنید. من توصیه نمی کنم آنها را در مایکروویو قرار دهید زیرا آنها خیس و لاستیکی می شوند. من شخصا آنها را سرد از یخچال یا در دمای اتاق به عنوان میان وعده یا در ساندویچ می خورم.

چگونه باقیمانده ها را نگهداری کنیم؟

اگر از کالاماری تازه استفاده کرده اید، می توانید باقی مانده ها را در یخچال نگهداری کنید. تا سه روز در یک ظرف دربسته. اگر می خواهید آنها را بیشتر نگهداری کنید، می توانید آنها را فریز کنید و تا یک ماه نگه دارید.
اگر از کالاماری منجمد استفاده می‌کنید، می‌توانید باقیمانده آن را تا 48 ساعت در یخچال نگهداری کنید. اگر از حلقه های ماهی مرکب منجمد استفاده می کنید آنها را منجمد نکنید!

در یک قسمت از کالاماری فریتی چند کالری وجود دارد؟

در یک بخش از حلقه های کالاماری به عنوان پیش غذا، 288 کیلو کالری وجود دارد. دستور آشپزی.

دستور پخت های مرتبط

برای دستور العمل‌های خوشمزه‌تر غذاهای دریایی و ماهی، چرا امتحان نکنید:

این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.

امیدوارم از روند تهیه این حلقه های کالاماری سرخ شده خوشمزه و ترد به همان اندازه که از خوردن آنها لذت می برید لذت ببرید! ?

خوشحالی! / افیه اولسون!

Calamari fritti served with lemon wedges

کالاماری فرتی – کالاماری سرخ شده

آیلا کلولی

کالاماری فریتی (یا کالاماری سرخ شده) یک غذای دریایی مدیترانه ای است که معمولاً به عنوان پیش غذا در رستوران ها سرو می شود.

stop offset=”0%” stop-opacity=”1″/>

زمان آماده سازی 10 دقیقه

زمان آشپزی 10 دقیقه

زمان کل 20 دقیقه

کورس پیش غذا، غذای اصلی، میان وعده

آشپزی ایتالیایی، مدیترانه ای، ترکی

سرویس ها 4 بخش‌ها

کالری 288 kcal

مواد تشکیل دهنده

دستورالعمل ها

حلقه های ماهی مرکب را نرم کنید

  • با تهیه ماهی مرکب شروع کنید مگر اینکه شما قبلا حلقه کالاماری خریده اید. لوله های تمیز شده را به حلقه هایی با ضخامت 2 سانتی متر (¾ اینچ) برش دهید.
  • آنها را به همراه شاخک ها در ظرفی بریزید و روی نمک و شکر و بی کربنات نوشابه بپاشید و حلقه ها را چند دقیقه بمالید تا نرم شوند و فرم بگیرند. حباب ها.
  • کاسه را با یک فیلم یا درب بپوشانید و حداقل یک ساعت آن را مرینیت کنید، در حالت ایده آل یک شب در یخچال قرار دهید.

حلقه های کالاماری را با آرد بپوشانید

  • آرد، نمک و فلفل تازه آسیاب شده را در ظرفی مخلوط کرده و کنار بگذارید.
  • حلقه های کالاماری نرم شده را روی آبکش بگذارید تا مایع اضافی آن خارج شود.
  • چند حلقه کالاماری را در مخلوط آرد بریزید تا همه آنها به خوبی پوشانده شود و سپس آنها را در آبکش بریزید. این کار را تکرار کنید تا همه کالاماری ها در مخلوط آرد آغشته شوند.

سرخ کنید و سرو کنید

  • یک قابلمه کوچک یا ماهیتابه متوسط ​​را پر کنید روغن نباتی، کلزا یا آفتابگردان را تا دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) گرم کنید. می توانید از دماسنج پخت و پز استفاده کنید یا با انداختن یک حلقه کالاماری آن را آزمایش کنید. برای آزمایش، فقط یک حلقه کالاماری را در روغن بیندازید، فوراً باید حباب های ملایم زیادی در اطراف آن ایجاد شود و کالاماری و حباب ها شروع به شناور شدن به سمت بالا می کنند.
  • حلقه های ماهی مرکب را به صورت دسته ای (حدود هشت عدد در هر بار) به مدت دو دقیقه یا تا کمی قهوه ای طلایی شود.
  • یک سینی آماده کنید و یک توری سیمی بگذارید و روی آن را با دستمال کاغذی بپوشانید. هنگام پخت کالاماری، از یک قاشق سوراخ دار برای انتقال آنها به توری سیمی آماده استفاده کنید. می توانید از فر از قبل گرم شده با دمای 100 درجه سانتیگراد (212 درجه فارنهایت) استفاده کنید تا حلقه ها در حالی که بقیه در حال سرخ شدن هستند گرم نگه داشته شوند.
  • تکرار کنید تا تمام حلقه‌ها تمام شود و بلافاصله با تکه‌های لیمو و سس دلخواه سرو کنید.

یادداشت

  • حلقه های کالاماری را خیلی نازک نبرید. برش دادن لوله‌های ماهی مرکب به حلقه‌های ضخیم‌تر، زمان پخت را به اندازه‌ای طولانی می‌کند که روکش به خوبی قهوه‌ای و ترد شود، در حالی که کالاماری هنوز در داخل نرم است بدون اینکه لاستیکی شود.
  • اگر از کالاماری تازه استفاده می‌کنید، می‌توانید باقیمانده آن را تا سه روز در یک ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید. اگر می‌خواهید آنها را طولانی‌تر نگه دارید، می‌توانید آنها را فریز کنید و تا یک ماه نگه دارید.
  • اگر از کالاماری منجمد استفاده می‌کنید، می‌توانید باقیمانده آن را تا 48 ساعت در یخچال نگهداری کنید. اگر از حلقه های ماهی مرکب منجمد استفاده می کنید، آنها را فریز نکنید!
  • می‌توانید از فر از قبل گرم شده با دمای 100 درجه سانتی‌گراد (212 درجه فارنهایت) استفاده کنید تا حلقه‌ها در حین سرخ شدن گرم نگه داشته شوند.

تغذیه

کالری: 288کیلو کالری کربوهیدرات: 30gپروتئین: 23gچربی: 8g چربی اشباع شده: 1gچربی اشباع نشده چندگانه: 4gچربی تک غیراشباع: 1gTrans Fat: 0.04gCholesterol: 291mg Sodium: 2229mgPotassium: 342mgFiber: 1g Sugar: 3gVitamin A: 43IU Vitamin C: 6mgCalcium: 49mg Iron: 1mg

این پست از پیوندهای وابسته استفاده می کند. این بدان معناست که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کارمزد برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.

حتما بخوانید : سوپ پیاز سنتی فرانسوی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا