آشپزی

ساتای مرغ تایلندی با سس بادام زمینی

ساتای مرغ تایلندی با سس بادام زمینی

ساتای مرغ تایلندی (یا ساته) سیخ های مرغ تند کبابی و مرین شده است که با سس بادام زمینی خامه ای و غنی سرو می شود. این غذای جنوب شرقی آسیا برای سرو به عنوان یک پیش غذای تعطیلات شب کریسمس یا سال نو با عالی است. سالاد انبه تایلندی تند یا به عنوان یک وعده غذایی در روز با یک کاسه برنج سرخ شده تخم مرغ تند <.>

thai chicken satay with peanut sauce served with salad

پرش به:

این سیخ های مرغ ساتای تایلندی بسیار آسان درست می شوند و برای سرگرمی عالی هستند.

می‌توانید تکه‌های مرغ را تا 24 ساعت قبل خوابانده و درست قبل از سرو کباب کنید یا بپزید. پخت کامل آنها فقط 10 تا 12 دقیقه طول می کشد، این بسیار سریع و آسان است!

Satay چیست؟

ساتای (یا ساته) یک غذای جنوب آسیا است که از گوشت ترشی‌شده، سیخ‌شده و سپس کبابی که همراه با سس سرو می‌شود، تشکیل شده است.

این روش بسیار شبیه شیش کباب مرغ ترکی یا شیش کباب بره.

اما ادویه های ماریناد و نت های طعم بسیار متفاوت هستند.

محبوب ترین ساتای مرغ است و پس از آن گوشت خوک، گوسفند و گاو قرار دارند.

ساتای مرغ معمولاً با سس بادام زمینی غنی و خامه ای سرو می شود و ساتای گوشت گوسفند با سس سویا شیرین به نام “kecap manis”.

Satay به طور سنتی به عنوان پیش غذا یا غذای خیابانی سرو می شود.

با این حال، می‌توانید از این سیخ‌های گوشت کبابی خوشمزه به‌عنوان غذای اصلی همراه با یک کاسه برنج بخارپز یا روی مقداری رشته فرنگی و مقداری سالاد لذت ببرید.

thai chicken skewers dipped in peanut sauce
ساتای مرغ تایلندی با سس بادام زمینی 14

چرا این دستور غذا جواب می دهد؟

  • ساتای مرغ تایلندی بسیار آسان و پر طعم است.
  • طعم آن‌ها به اندازه طعم‌های رستوران‌های تایلندی مورد علاقه‌تان است!
  • سس بادام زمینی غنی، خامه ای و به طرز اعتیادآوری خوشمزه است. اگر بتوانید سس باقی مانده را بدست آورید، می توانید از آن به عنوان سس سالاد استفاده کنید یا آن را روی رشته فرنگی سرو کنید.
  • باقی مانده سیخ مرغ تایلندی برای درست کردن روکش و ساندویچ عالی است.

مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها

مریناد ساتای مرغ

ماریناد مهمترین بخش این دستور غذاست.

برای ایجاد خوشمزه ترین ماریناد برای سیخ های مرغ ساتای خود به مواد زیر نیاز دارید:

Labelled picture of ingredients for chicken satay dressing
ساتای مرغ تایلندی با سس بادام زمینی 15
  • سینه مرغ – من از سینه مرغ بدون پوست بدون استخوان استفاده می کنم، اما ران مرغ نیز با این دستور العمل عالی عمل می کند. اگر مرغ شما یخ زده است، قبل از مرینیت کردن، مطمئن شوید که آن را یخ زده یا آب کنید.
  • کره بادام زمینی – از کره بادام زمینی طبیعی صاف یا ترد برای بافت خامه ای و طعمی غنی استفاده کنید.
  • کرم نارگیل – من کرم نارگیل را به شیر نارگیل ترجیح می دهم زیرا قوام بسیار غلیظ و خامه ای دارد. اگر شیر نارگیل در دسترس شماست، می توانید از شیر نارگیل استفاده کنید.
  • رب کاری قرمز – این یک پایه همه کاره و خوش طعم برای انواع غذاهای تایلندی مانند کیک ماهی تایلندی – Tod Mun Pla. برند مورد علاقه من Mae Ploy است. اما می توانید از هر برندی که از آشپزی با آن لذت می برید استفاده کنید. همه آنها سطوح قدرت متفاوتی دارند، بنابراین مقدار رب و چاشنی مورد استفاده در دستور غذا را تنظیم کنید.
  • سس سویا – من از کیکومان سس سویا همه منظوره برای این دستور پخت. در صورت استفاده از سس سویا کم سدیم مقدار آن را دو برابر کنید.
  • پودر کاری – معمولاً از زردچوبه، زیره، زنجبیل و فلفل سیاه تشکیل شده است و به طعم و رنگ دادن به ماریناد کمک می‌کند. گارام ماسالا نیز با این دستور غذا کار می کند.

سس آغشته به بادام زمینی برای ساتای مرغ

تنها چیزی که نیاز دارید چند ماده تشکیل دهنده برای ایجاد خوشمزه ترین سس خامه ای و لذیذ بادام زمینی است که ساتای مرغ شما را به سطح بعدی می رساند:

Labelled picture of ingredients for peanut sauce for chicken satay
ساتای مرغ تایلندی با سس بادام زمینی 16
  • بادام زمینی–  آنها را تقریباً خرد کنید تا ترد اضافی به سس اضافه شود.
  • آب لیمو– لیموترش تازه بهترین گزینه است. به سس بادام زمینی کمی اسیدیته می دهد و هم شیرینی و هم شوری آن را متعادل می کند. اگر این همه چیزی است که دارید، می توانید از آبلیموی بطری شده استفاده کنید.
  • عسل – شیرینی می‌افزاید، ادویه خفیف خمیر کاری قرمز را تکمیل می‌کند و سدیم موجود در سس سویا را کاهش می‌دهد. می توانید آن را با شکر خرما یا شکر قهوه ای روشن جایگزین کنید.

چگونه ساتی مرغ تایلندی درست کنیم؟

اگرچه تهیه این ساتای مرغ تایلندی خوشمزه با سس بادام زمینی بسیار آسان است، اما برای داشتن بهترین طعم و بافت باید چند نکته ساده را رعایت کنید:

مرغ را مرینیت کنید

سیخ های بامبو را به مدت یک ساعت در آب خیس کنید تا هنگام کباب کردن مرغ نسوزند.

پودر کاری، کره بادام زمینی، خامه نارگیل یا شیر نارگیل، خمیر کاری قرمز، عسل، روغن گیاهی یا روغن بادام زمینی، سس سویا همه منظوره و نمک را در یک کاسه بزرگ قرار دهید.

the ingredients for the marinade are placed in a bowl
ساتای مرغ تایلندی با سس بادام زمینی 17

خوب هم بزنید تا همه با هم ترکیب شوند.

chicken satay marinade in a bowl
ساتای مرغ تایلندی با سس بادام زمینی 18

سینه مرغ را به مکعب های 3 سانتی متری (1 اینچی) برش دهید.

the chicken is cut into small cubes
ساتای مرغ تایلندی با سس بادام زمینی 19

آنها را به کاسه اضافه کنید و با هم مخلوط کنید تا تمام تکه های مرغ با ماریناد پوشانده شود.

the chicken pieces are covered with marinade
ساتای مرغ تایلندی با سس بادام زمینی 20

آنها را به مدت حداقل نیم ساعت، به طور ایده آل، یک شب در یخچال بگذارید تا خوابانده شوند.

اجازه ندهید بیش از 24 ساعت ماریناد شوند زیرا اسید موجود در ماریناد بافت گوشت را از بین می برد.

سس آغشته به بادام زمینی

را آماده کنید

برای تهیه سس بادام زمینی، کره بادام زمینی، خامه نارگیل یا شیر نارگیل، خمیر کاری قرمز، سس سویا همه منظوره، آب لیموترش و عسل را در یک تابه کوچک با هم مخلوط کنید.

peanut butter dipping sauce ingredients are placed in a small pan>
ساتای مرغ تایلندی با سس بادام زمینی 21

قابلمه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و سس را به آرامی بجوشانید تا غلیظ شود، آن را گرم نگه دارید تا آماده سرو شود.

peanut sauce was cooked on stove until it has thickened
ساتای مرغ تایلندی با سس بادام زمینی 22

سیخ های مرغ ساتای را بپزید

مرغ را روی سیخ های بامبوی خیس شده ببندید. من از 12 سیخ کوچک بامبو برای این دستور استفاده کردم.

marinated chicken pieces are threaded onto skewers
ساتای مرغ تایلندی با سس بادام زمینی 23

بهترین راه برای پخت سیخ ساتای مرغ، کباب کردن آنها در BBQ است. همچنین می‌توانید آن‌ها را روی گریل داخلی، فر یا سرخ‌کن بادی بپزید!

هنگام پخت و پز در BBQ، قبل از اینکه سیخ های مرغ را روی آن قرار دهید، مطمئن شوید که گریل به خوبی داغ است.

سیخ های مرغ را به مدت 12 تا 14 دقیقه یا تا زمانی که دمای هسته مرغ به 74 درجه سانتی گراد (165 °F) برسد، بپزید.

اگر می‌خواهید سیخ‌های مرغ ساتای را در فر بپزید، گریل فر را از قبل با دمای ۲۱۰ درجه سانتی‌گراد (۴۱۰ °F) گرم کنید.

سیخ ها را روی سینی پوشانده شده با فویل حلبی قرار دهید و سپس به مدت 15 دقیقه یا تا زمانی که دمای هسته مرغ به 74 درجه سانتیگراد (165 °F) برسد بپزید.

اگر می‌خواهید سیخ‌های مرغ ساتای را در سرخ‌کن بادی بپزید، سرخ‌کن را از قبل روی 200 درجه سانتی‌گراد (390 درجه فارنهایت) گرم کنید.

سیخ ها را بدون اینکه روی هم قرار گیرند در سبد سرخ کن هوا قرار دهید. آنها را به مدت 10 تا 12 دقیقه یا تا زمانی که دمای هسته مرغ به 74 درجه سانتیگراد (165 °F) برسد، بپزید.

سیخ های مرغ را با مقدار زیادی سس کره بادام زمینی در کناره سرو کنید.

thai chicken satay is served with salad and peanut sauce
ساتای مرغ تایلندی با سس بادام زمینی 24

لطفاً برای فهرست کامل مواد با اندازه‌گیری، روش کامل دستور غذا، یادداشت‌های دستور غذا، و اطلاعات تغذیه‌ای، به کارت دستور غذا در زیر بروید.

چه با مرغ تایلندی ساتای (Sate) سرو شود؟

این غذای خوشمزه به طور سنتی به عنوان پیش غذا همراه با سس خامه ای و غنی از کره بادام زمینی سرو می شود.

من همچنین سیخ‌های مرغ ساتای تایلندی را به‌عنوان غذای اصلی همراه با برنج سرخ‌شده تخم‌مرغ تند و سالاد انبه تایلندی تند.

نکات برتر از سرآشپز

  • سیخ های بامبو را به مدت یک ساعت در آب خیس کنید تا هنگام کباب کردن مرغ نسوزند.
  • اگر می خواهید از مرغ منجمد استفاده کنید، قبل از مرینیت کردن، حتما آن را یخ زدایی یا آب کنید.
  • تکه های مرغ را حداقل به مدت نیم ساعت، در حالت ایده آل، یک شب در یخچال قرار دهید.
  • اجازه ندهید مرغ بیش از 24 ساعت مارینه شود زیرا اسید موجود در ماریناد بافت گوشت را از بین می برد.
  • هنگام پخت و پز در BBQ، قبل از اینکه سیخ های مرغ را روی آنها قرار دهید، مطمئن شوید که گریل به خوبی داغ است.

سؤالات متداول دستور غذا

آیا می توانم سیخ ساتای مرغ و سس کره بادام زمینی را از قبل آماده کنم؟

بله، می توانید مارینات را آماده کرده و نگه دارید؟ آن را تا 5 روز در یخچال در یک ظرف در بسته نگهداری کنید. اطمینان حاصل کنید که تکه های مرغ را بیش از 24 ساعت قبل از پختن مارینت نکنید!
همچنین می توانید سس کره بادام زمینی را تا 5 روز قبل آماده کنید.

چگونه باقیمانده ها را ذخیره کنیم؟

باقیمانده ها تا 5 روز در یخچال در ظرف دربسته نگهداری می شوند. اطمینان حاصل کنید که سس کره بادام زمینی و تکه‌های مرغ را جداگانه نگه دارید.
درعوض، می‌توانید سس کره بادام‌زمینی و تکه‌های مرغ را به‌طور جداگانه تا ۳ ماه در ظروف دربسته فریز کنید.

چگونه ته مانده مرغ را دوباره گرم کنیم؟

می‌توانید تکه‌های مرغ باقی‌مانده را در فری که از قبل گرم شده روی ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد (۳۶۰ درجه فارنهایت) به مدت ۷ تا ۸ دقیقه یا تا زمانی که لوله‌ها داغ شوند، دوباره گرم کنید. همچنین می توانید از سرخ کن بادی (5 دقیقه در 175 درجه سانتیگراد تا 350 درجه فارنهایت) یا مایکروویو (2 دقیقه با قدرت متوسط) استفاده کنید.
برای گرم کردن مجدد سس، آن را در یک تابه کوچک قرار دهید و به آرامی روی حرارت ملایم قرار دهید. حرارت دهید تا به دمای مورد نظر برسد.

برای دستور العمل های آسیایی خوشمزه تر، چرا امتحان نکنید:

این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.

امیدوارم از روند تهیه این ساتای مرغ تایلندی با سس بادام زمینی به همان اندازه که از خوردن آن لذت می برید لذت ببرید! ? 

خوشحالی! / افیه اولسون!

d8b3d8a7d8aad8a7db8c d985d8b1d8ba d8aad8a7db8cd984d986d8afdb8c d8a8d8a7 d8b3d8b3 d8a8d8a7d8afd8a7d985 d8b2d985db8cd986db8c 647b340373825

ساتای مرغ تایلندی با سس بادام زمینی

آیلا کلولی

ساتای مرغ تایلندی (یا ساته) یک سیخ مرغ تند کبابی و مرین شده است که با سس بادام زمینی خامه ای و غنی سرو می شود.

زمان آماده سازی 20 دقیقه

زمان آشپزی 12 دقیقه

زمان کل 32 دقیقه

کورس پیش غذا، غذای اصلی

آشپزی آسیایی، تایلندی

سرویس ها 4 بخش‌ها

کالری 860 kcal

مواد تشکیل دهنده 

 

برای سس غوطه وری بادام زمینی

دستورالعمل ها 

مارین کردن مرغ

  • سیخ های بامبو را خیس کنید تا از آن جلوگیری کنید هنگام کباب کردن مرغ می سوزند.

  • سینه مرغ را به مکعب های 3 سانتی متری (1 اینچی) برش دهید و سپس به کاسه اضافه کنید. آنها را با هم مخلوط کنید تا تمام تکه های مرغ با ماریناد پوشانده شود.

  • اجازه دهید تا حداقل نصف آن ها مرینیت شوند. یک ساعت، در حالت ایده آل یک شب در یخچال. اجازه ندهید بیشتر از 24 ساعت ماریناد شوند زیرا اسید موجود در ماریناد بافت گوشت را از بین می برد.

تهیه سس غوطه وری بادام زمینی

  • برای تهیه سس بادام زمینی، کره بادام زمینی، خامه نارگیل یا شیر نارگیل، خمیر کاری قرمز، سس سویا همه منظوره، آبلیمو و عسل در یک قابلمه کوچک

  • قابلمه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و سس را به آرامی بجوشانید تا غلیظ شود، آن را گرم نگه دارید تا آماده سرو شود.

پخت سیخ های مرغ ساتای

  • مرغ را روی سیخ های بامبو خیس شده بچرخانید. من از 12 سیخ کوچک بامبو برای این دستور استفاده کردم.

  • بهترین روش برای پخت سیخ ساتای مرغ، کباب کردن آنها در BBQ است. از طرف دیگر، می توانید از گریل اجاق گاز داخلی خود برای پختن آنها و همچنین از فر یا سرخ کن هوا استفاده کنید!

  • هنگام پخت و پز در BBQ، قبل از اینکه سیخ های مرغ را روی آن قرار دهید، مطمئن شوید که گریل به خوبی داغ است. Cook for 12-14 minutes or the core temperature of the chicken reaches 74 °C (165 °F).

  • If you want to cook Chicken Satay Skewers in the oven, preheat the oven grill to 210 °C (410 °F). Place the skewers on a tin foil-lined tray and then cook for 15 minutes or until the core temperature of the chicken reaches 74 °C (165 °F).

  • If you want to cook Chicken Satay Skewers in the air fryer, preheat the air fryer to 200° C (390° F). Place the skewers in the air fryer basket without overlapping them. Cook them for 10 – 12 minutes, or until the core temperature of the chicken reaches 74 °C (165 °F).

  • Serve the chicken skewers with a bowl of peanut butter sauce on the side.

یادداشت

  • Soak the bamboo skewers in water for an hour to avoid them burning while grilling the chicken sate.
  • If you want to use frozen chicken, make sure to defrost or thaw it before marinating it.
  • Marinate the chicken pieces for a minimum of half an hour, ideally overnight in the fridge.
  • Don’t let the chicken marinate for more than 24 hours as the acid in the marinade will destroy the texture of the meat.
  • When cooking on the BBQ, make sure the grill is properly hot before you place the chicken skewers on them.
  • The leftovers would keep for up to 5 days when refrigerated in an airtight container. Make sure you keep the peanut butter sauce and chicken pieces separately.
  • Alternatively, you can freeze the peanut butter sauce and chicken pieces separately for up to 3 months in airtight containers.

Nutrition

Calories: 860kcalCarbohydrates: 29gProtein: 52gFat: 64gSaturated Fat: 30gPolyunsaturated Fat: 10gMonounsaturated Fat: 18gTrans Fat: 0.04gCholesterol: 104mgSodium: 1580mgPotassium: 1251mgFiber: 6gSugar: 15gVitamin A: 1248IUVitamin C: 7mgCalcium: 71mgIron: 5mg

This post use affiliate links. این بدان معناست که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کارمزد برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا