آشپزی

مرغ کامل سوخاری هلندی

مرغ کامل سوخاری هلندی

این دستور غذای مرغ کباب کامل در فر هلندی یک غذای لذیذ و راحت است که نیاز به حداقل آماده سازی با تعداد انگشت شماری مواد دارد.

همانند مرغ شکم پر برنجی من، یک غذای یک قابلمه بسیار ساده و در عین حال عالی است. برای روز شکرگزاری، کریسمس، عید پاک، یا به عنوان کباب یکشنبه سرو کنید.

roasted whole chicken served with root vegetables
مرغ کامل سوخاری هلندی 8
پرش به:

پختن یک مرغ کامل در اجاق هلندی روی بستری از سبزیجات ریشه‌دار، روش مورد علاقه من برای کباب کردن مرغ است.

این یک راه شگفت انگیز برای دستیابی به مرغ کامل بو داده مرطوب و خوش طعم با پوست ترد فوق العاده است.

چرا برای بریان کردن مرغ از اجاق هلندی استفاده کنیم؟

فر هلندی حرارت را حفظ می‌کند و به طور مساوی توزیع می‌کند، بنابراین زمان برشته شدن را کاهش می‌دهد و در عین حال مرغ را مرطوب و خوش طعم نگه می‌دارد.

دو طرف اجاق هلندی رطوبت را به دام می‌اندازد و آبدارترین مرغ کامل برشته‌ای را که تا به حال درست کرده‌اید به شما می‌دهد.

من از فر 7 لیتری Lodge Dutch با درب تا حداکثر 2 کیلوگرم (4.4 پوند) مرغ.

این یکی از وسایل آشپزخانه مورد علاقه من است و از آن برای درست کردن خورش های دلچسب مانند کورو فاسولی، تاژین بره آهسته با زردآلو، و خورش بره ترکی با نخود یا سوپ های گرم کننده مانند سوپ کدو حلوایی ادویه دار و ازوژلین کورباسی (سوپ ازو ژلین).

من حتی نان خمیر ترش را در فر هلندی خود می پزم، بسیار همه کاره است!

اگر مرغ سوخاری را در اجاق هلندی دوست دارید و برای شام جشن آینده خود چیزی متفاوت می خواهید، مرغ برنجی من را بررسی کنید طرز تهیه مرغ که برای مهمانی ها و مجالس کوچکتر مناسب است.

dutch oven roast chicken is served with vegetables and gravy
مرغ کامل سوخاری هلندی 9

چگونه بررسی کنیم که مرغ پخته شده است؟

بهترین راه برای بررسی پخته بودن مرغ استفاده از دما سنج گوشت.

به سادگی آن را بدون دست زدن به استخوان در ضخیم ترین قسمت ران قرار دهید.

دمای داخل مرغ باید حداقل 74 درجه سانتیگراد (165 درجه فارنهایت) باشد.

اگر دماسنج گوشت ندارید، از خلال دندان برای بررسی پختن مرغ استفاده کنید.

آن را در ضخیم ترین قسمت مرغ سوراخ کرده و خلال دندان را بردارید. اگر شیره صورتی بیرون بیاید، پخته نشده است (حاوی خون).

اگر آبمیوه شفاف شد، پخته شده است.

چرا این دستور غذا جواب می دهد؟

  • برای این غذای ساده مرغ کامل بو داده فقط به چند ماده نیاز دارید.
  • برشتن مرغ در فر هلندی باعث می‌شود که از بیرون کاملاً ترد و داخل آن آبدار باشد.
  • این دستور غذا همه کاره است، بنابراین می توانید از سبزیجاتی که دوست دارید همراه با مرغ سوخاری خود استفاده کنید.
  • این ظرف یک دیگ با حداقل شستشو است.
  • مرغ کامل سوخاری در فر هلندی ساده و در عین حال فوق العاده خوشمزه و به اندازه کافی تاثیرگذار است که برای مهمانان شام شما سرو می شود.

مواد مورد نیاز

لطفاً برای فهرست کامل مواد با اندازه‌گیری، روش کامل دستور غذا، یادداشت‌های دستور غذا، و اطلاعات تغذیه‌ای، به کارت دستور غذا در زیر پیمایش کنید.

Labelled picture of ingredients for dutch oven roast chicken
مرغ کامل سوخاری هلندی 10
  • مرغ – جوجه جوان، آزاد یا ذرت تغذیه شده با وزن بین 1.5 کیلوگرم تا 2 کیلوگرم برای برشته کردن ایده آل است. آنها بسیار خوش طعم هستند و به سرعت پخته می شوند. همیشه قبل از خرید بهترین تاریخ را بررسی کنید تا از تازگی پرنده مطمئن شوید.
  • سیر – از سیر تازه بدون پوست استفاده کنید. آنها طعم کافی را هم برای سبزیجات و هم برای مرغ آزاد می کنند. نیمی از سیر را برای حفره مرغ و بقیه را برای سبزیجات استفاده می کنم.
  • آویشن و رزماری – این گیاهان معطر با مرغ سوخاری عالی می شوند. می توانید آن را با پونه کوهی یا رزماری جایگزین کنید.
  • روغن زیتون – کمک می کند تا پوست مرغ به راحتی ترد و قهوه ای شود. می توانید آن را با کره یا روغن گیاهی جایگزین کنید.
  • سبزیجات – می توانید از گل کلم، ازگیل، کدو سبز، سوئد، سیب زمینی شیرین، کدو حلوایی و سیب زمینی استفاده کنید.
  • نمک – برای مرغ، به خصوص برای حفره و پوست، مقدار زیادی نمک استفاده کنید. نمک به قهوه ای شدن پوست و ترد شدن آن کمک می کند.

چگونه یک مرغ کامل را در اجاق هلندی بریان کنیم؟

تهیه این مرغ هلندی در فر به طرز شگفت آوری آسان و ساده است. در اینجا چند مرحله ساده وجود دارد که باید دنبال کنید:

فر را از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد (360 درجه فارنهایت) گرم کنید و سپس مرغ را با حوله آشپزخانه خشک کنید. پوست خشک تضمین یک مرغ ترد است.

هویج یا هر سبزی دیگری را که می‌خواهید زیر مرغ بپزید، آماده کنید. آنها را پوست بگیرید و سپس به قطعات برش دهید.

نیمی از حبه های سیر، سبزیجات و آویشن را در کف فر هلندی خود قرار دهید. نیمی از چاشنی را به همراه نیمی از روغن زیتون اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

vegetables are mixed with olive oil, salt, pepper, garlic and thyme
مرغ کامل سوخاری هلندی 11

مرغ را با بقیه روغن زیتون ماساژ دهید، حفره و پوست را با باقیمانده نمک و فلفل مزه دار کنید و رزماری را به همراه بقیه حبه های سیر در حفره قرار دهید.

the chicken is seasoned with salt, pepper and olive oil and placed on top of the vegetables
مرغ کامل سوخاری هلندی 12

مرغ را به مدت 1 ساعت و 20 دقیقه در فر از قبل گرم شده بپزید. مرغ را از فر خارج کرده و حداقل 20 دقیقه روی آن را با فویل یا درب بپوشانید.

اگر می خواهید سبزیجات را کمی بیشتر ترد کنید، در حالی که مرغ در حال استراحت است، آنها را در فر قرار دهید.

crispy dutch oven roast chicken and root vegetables
مرغ کامل سوخاری هلندی 13

نکات برتر سرآشپز

  • مرغ را با دستمال کاغذی خشک کنید تا پوست کاملا ترد شود. اگر وقت دارید، مرغ را یک شب بدون درب در یخچال بگذارید تا پوست آن خشک شود.
  • مرغ را نیم ساعت قبل از تفت دادن از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسد. این باعث می شود مرغ به طور یکنواخت در داخل و خارج بپزد. بیرون مرغ سرد تا زمانی که داخل آن کاملاً پخته شود خشک می شود.
  • حفره مرغ را با مقدار زیادی نمک و فلفل مزه دار کنید.
  • برای طعم بیشتر می توانید مواد معطر و گیاهانی مانند سیر، لیمو، رزماری، پیاز، آویشن یا پرتقال اضافه کنید.
  • مرغ را نشویید، پختن آن تا زمانی که دمای هسته به 74 درجه سانتی گراد (165 درجه فارنهایت) برسد، باکتری ها را از بین می برد.
  • از فر هلندی با اندازه مناسب استفاده کنید، من از فر هلندی گرد 7 لیتری برای حداکثر 2 کیلوگرم (4.4 پوند) مرغ و مقداری سبزیجات استفاده می کنم.
  • قبل از حکاکی کردن مرغ، حداقل 20 دقیقه به آن استراحت دهید.

چگونه از مرغ سوخاری مانده استفاده کنیم؟

باقی مانده مرغ سوخاری برای تهیه یک وعده غذایی سریع در شب یا یک ناهار بسته بندی شده مناسب است.

در اینجا دستور العمل هایی وجود دارد که می توانید با گوشت باقی مانده مرغ درست کنید:

Cerkez Tavugu – مرغ چرکس، سوپ مرغ داغ و ترش، مرغ و پاستا چوریزو ، پاستای مرغ و میگو کاجون، پای ترکی شپرد، Kumpir – ترکی پخته سیب زمینی، یا پرده پیلاوی.

سؤالات متداول دستور غذا

آیا مرغ را پوشیده یا بدون پوشش بپزم؟

این یک انتخاب شخصی است و بستگی به دستور پختی دارد که دنبال می کنید. . من مرغم را بدون پوشش کباب می کنم زیرا تردی اضافی روی پوستش دوست دارم. با این حال، اگر به دنبال پوست کمتر ترد هستید، می توانید آن را در هر نقطه از پخت بپوشانید.

چرا پس از پخت به مرغ استراحت دهید؟

وقتی مرغ پخته شد، باید بگذارید استراحت کند؟ حداقل 20 دقیقه قبل از کنده کاری. اگر بلافاصله بعد از پخت آن را برش دهید، تمام آب میوه ها از بین می رود و در نهایت گوشت خشک و بی مزه خواهید داشت. استراحت دادن به مرغ کمک می کند تا آب میوه ها دوباره از طریق گوشت پخش شوند، رطوبت آن بسته شود و طعم آن افزایش یابد.

اگر این کار را نکنم آیا فر هلندی ندارید؟

اگر فر هلندی ندارید، می توانید این غذای مرغوب خوشمزه را در سینی فر یا یک ظرف مناسب در فر درست کنید. . مرغ را روی هویج و سیر قرار دهید تا چکه های مرغ باعث ایجاد سبزیجات خوش طعم شود!

برای دستور العمل های مرغ خوشمزه تر، چرا امتحان نکنید:

طریقه های جانبی برای مرغ سوخاری

این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.

امیدوارم از روند تهیه این غذای یک دیگ “مرغ کباب کامل هلندی” به همان اندازه که از خوردن آن لذت می برید لذت ببرید! 🙂

اشتهای خوب! / افییت اولسون!

d985d8b1d8ba daa9d8a7d985d984 d8b3d988d8aed8a7d8b1db8c d987d984d986d8afdb8c 654f0838b372b

مرغ کامل سوخاری هلندی

آیلا کلولی

مرغ بریان شده از داخل آبدار، بیرون ترد در اجاق هلندی روی بستر سبزیجات. یک ظرف یک دیگ عالی برای راضی نگه داشتن همه!

stop offset=”0%” stop-opacity=”1″/>

زمان آماده سازی 10 دقیقه

زمان پخت 1 ساعت 20 دقیقه

<زمان کل 1 ساعت 30 دقیقه

دوره درس اصلی

آشپزی آمریکایی، بریتانیایی، انگلیسی، مدیترانه ای

سرویس ها 4 افراد

کالری 221 kcal

مواد تشکیل دهنده 

 

دستورالعمل ها 

  • فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد (360 درجه فارنهایت) گرم کنید و مرغ را با حوله آشپزخانه خشک کنید.

  • هیج، جعفری، و سیب زمینی خود را پوست بگیرید و به قطعات برش دهید.

  • نیمی از حبه های سیر، سبزیجات و آویشن را در کف فر هلندی خود قرار دهید. نیمی از چاشنی را به همراه نیمی از روغن زیتون اضافه کنید و خوب هم بزنید.

  • مرغ را با بقیه روغن زیتون ماساژ دهید، حفره و پوست را با نمک و فلفل مزه دار کنید و رزماری را به همراه بقیه سیر بچینید. میخک در حفره.

  • مرغ را روی سبزیجات وسط فر هلندی قرار دهید.

  • مرغ را به مدت 1 ساعت و 20 دقیقه در فر از قبل گرم شده بپزید.

  • فر هلندی را از فر خارج کرده و مرغ را به مدت حداقل 20 دقیقه استراحت می دهیم و روی آن را می پوشانیم. فویل قلع یا درب.

  • اگر می خواهید سبزیجات را کمی بیشتر ترد کنید، در حالی که مرغ در حال استراحت است، دوباره آنها را در فر قرار دهید.

یادداشت

  • مرغ را با دستمال کاغذی خشک کنید تا پوست کاملا ترد شود. اگر وقت دارید، مرغ را یک شب بدون درب در یخچال بگذارید تا پوست آن خشک شود.

  • مرغ را نیم ساعت قبل از تفت دادن از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسد. این باعث می شود مرغ به طور یکنواخت در داخل و خارج بپزد. بیرون مرغ سرد تا زمانی که داخل آن کاملاً پخته شود خشک می شود.

  • حفره مرغ را با مقدار زیادی نمک و فلفل مزه دار کنید.

  • برای طعم بیشتر، می‌توانید مواد معطر و گیاهانی مانند سیر، لیمو، رزماری، پیاز، آویشن یا پرتقال اضافه کنید.

  • مرغ را نشویید، پختن آن تا زمانی که دمای هسته به 74 درجه سانتیگراد (165 درجه فارنهایت) برسد، باکتری ها را از بین می برد.

  • از فر هلندی با اندازه مناسب استفاده کنید، من از فر هلندی گرد 7 لیتری برای حداکثر 2 کیلوگرم (4.4 پوند) مرغ و مقداری سبزیجات استفاده می کنم.

  • قبل از حکاکی کردن مرغ، حداقل 20 دقیقه به آن استراحت دهید.

تغذیه

کالری: 221کیلو کالری کربوهیدرات: 37gپروتئین: 4gچربی: 8g چربی اشباع شده: 1g< /span>چربی غیراشباع چندگانه: 1gچربی تک غیراشباع: 5gکلسترول: 0.2میلی گرمسدیم: 929میلی گرم< /span>پتاسیم: 886میلی گرم فیبر: 7 gقند: 7gویتامین پاسخ: 10508IUویتامین C: 37میلی گرم کلسیم: 71 میلی گرمآهن: 2میلی گرم

این پست از پیوندهای وابسته استفاده می کند. این بدان معناست که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کارمزد برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا