آشپزی

بری پخته با مربا

بری پخته با مربا

این غذای خوشمزه با مربای پخته شده یک پیش غذای مناسب برای مهمانی برای غذا دادن به جمعیت است و یک افزودنی عالی برای میز تعطیلات شماست.

ظاهر و طعم فوق‌العاده‌ای دارد، فقط به چهار ماده اولیه نیاز دارد و فقط در 15 دقیقه آماده می‌شود!

baked brie is topped with walnuts, rosemary, and jam
بری پخته با مربا 8
پرش به:

Baked Brie یکی از محبوب‌ترین پیش‌غذاها است، مخصوصاً در فصول شلوغ تعطیلات که زمان بسیار مهم است.

همچنین برای مهمانان لحظه آخری یا یک برانچ تنبل یکشنبه که به چیزی سریع، آسان و خوشمزه نیاز دارید عالی است

یک چیز عالی دیگر در مورد این غذا این است که چگونه می توانید آن را خودتان درست کنید.

من مربای توت فرنگی وحشی خانگی خود را ترجیح می دهم، مربای چیلی گوجه فرنگی به سبک تایلندی، یا مربای ریواس برای جفت کردن با بری پخته شده.

با این حال، می توانید از بین تعداد زیادی مربا مختلف انتخاب کنید، بنابراین می توانید طعم آن را همانطور که می خواهید داشته باشید.

dipping cheese biscuit into melted baked brie cheese
بری پخته با مربا 9

چرا این دستور غذا را دوست خواهید داشت

  • این دستور العمل ساده فقط به 5 دقیقه زمان آماده سازی عملی و 10 دقیقه پخت نیاز دارد.
  • نیازی به تجهیزات شیک، مهارت های پخت، یا تکنیک های دلهره آور بسته بندی شیرینی نیست.
  • بری پخته شده با مربا ظاهر و طعم شگفت انگیزی دارد، یک پیش غذای واقعی برای مهمانی.
  • می توانید رویه ها را به سلیقه خود سفارشی کنید و از هر چیزی که در یخچال یا انباری موجود است استفاده کنید.

مواد مورد نیاز

لطفاً برای فهرست کامل مواد با اندازه‌گیری، روش کامل دستور غذا، یادداشت‌های دستور غذا، و اطلاعات تغذیه‌ای، به کارت دستور غذا در زیر پیمایش کنید.

labelled picture of ingredients for baked brie with jam
بری پخته با مربا 10

پنیر بری

پنیر بری از منطقه بری در فرانسه سرچشمه می گیرد و طعمی ملایم و کره ای با کمی آجیل دارد.

پوست بری خوراکی است و ممکن است با بالغ شدن پنیر طعم خوش طعم تری داشته باشد.

بافت خامه‌ای بری آن را به یک انتخاب همه کاره تبدیل می‌کند که هم برای پخت و هم برای سرو در بشقاب‌های پنیر مناسب است.

هنگام خرید پنیر بری، یک پنیر با کیفیت خوب بخرید که خامه‌ای و دارای پوست صاف و خوراکی باشد.

باید طعمی غنی و کره ای داشته باشد و ته آن کمی آجیلی باشد.

پوست پنیر باید تازه، سفید و بدون هیچ گونه بو یا طعم بدی باشد.

می‌توانید آن را با Camembert جایگزین کنید که طعم قوی‌تر و خاکی‌تری نسبت به Brie دارد.

شما می توانید Brie یا Camembert را از اکثر سوپرمارکت ها خریداری کنید.

مواد دیگری که نیاز دارید؛

  • مربا– من مربای خانگی توت فرنگی وحشی را ترجیح می دهم، مربای چیلی گوجه فرنگی به سبک تایلندی، یا مربای ریواس را با بری پخته شده جفت کنید. با این حال، می توانید از هر مربای در دسترس مانند مربای انجیر، مربای زردآلو یا حتی عسل استفاده کنید.
  • گردو – من عاشق تردی و آجیلی هستم که گردو به پنیر پخته شده یا هر پنیر دیگری اضافه می کند. می توانید آن را با آجیل اسپند، پسته یا هر آجیل دیگری که در دسترس است جایگزین کنید.
  • رزماری – چند شاخه رزماری تازه طعم خاکی و معطری را اضافه می کند که کرمی بودن پنیر بری را تکمیل می کند. با برگ های آویشن تازه جایگزین کنید یا اگر در دسترس ندارید آن را حذف کنید.

دستورالعمل های گام به گام

تهیه بری پخته شده با مربا بسیار آسان است و برای دستیابی به بهترین نتایج باید چند مرحله ساده را دنبال کنید:

فر را از قبل با دمای 360 درجه فارنهایت (180 درجه سانتیگراد) گرم کنید

پنیر گرد بری را روی یک ظرف پخت کوچک یا سینی مخصوص سرو قرار دهید.

پوست را بگذارید. خوردن آن بی خطر است و به نگه داشتن پنیر در کنار هم کمک می کند!

روی پنیر 4 شکاف ایجاد کنید و شاخه های رزماری را به آرامی داخل آن قرار دهید.

brie cheese is topped with rosemary sprigs and walnuts, and placed in a baking dish
بری پخته با مربا 11

گردوها را روی آن بپاشید، بری را در فر از قبل گرم شده قرار دهید و حدود 10-11 دقیقه بپزید، یا تا زمانی که پنیر نرم و لطیف شود و گردوها کمی برشته شوند.

بری پخته شده را از فر خارج کرده و به محض خارج شدن از فر، مربا را روی پنیر پخش کنید.

jam is spread on baked brie and walnuts
بری پخته با مربا 12

اجازه دهید کمی خنک شود و سپس با نان باگت برشته شده، سیب های برش داده شده یا کراکر پنیر سرو کنید.

baked brie topped with walnuts and jam is served with baguettes and cheese biscuits
بری پخته با مربا 13

نکات برتر سرآشپز

  • از پنیر بری خامه ای تازه، باکیفیت و با پوست صاف و سفید و بدون بوی بد استفاده کنید.
  • پوست بری خوراکی است و تضاد بافت خوبی را اضافه می کند. روشن نگه داشتن آن همچنین به نگه داشتن پنیر در هنگام پخت کمک می کند.
  • با مرباهای مختلف آزمایش کنید تا ترکیب طعم مورد علاقه خود را بیابید. مربای توت فرنگی یک انتخاب کلاسیک است، اما زردآلو، انجیر یا تمشک می توانند به همان اندازه خوشمزه باشند.
  • مطمئن شوید که فر خود را قبل از پخت به درستی با دمای 360 درجه فارنهایت (180 درجه سانتیگراد) گرم کرده اید.
  • در حین پخت مراقب بری باشید، زیرا اگر بیش از حد پخته شود، می تواند از حالت لکه دار به آبکی تبدیل شود. پخت حدود 10-11 دقیقه معمولا کافی است.

ذخیره سازی و گرم کردن مجدد

باقی مانده ها را محکم در یک بسته بندی پلاستیکی بپیچید و آنها را در یک ظرف دربسته یا یک کیسه پلاستیکی قابل آب بندی قرار دهید.

آن را حداکثر 2 تا 3 روز در یخچال نگهداری کنید.

وقتی برای لذت بردن از بری های پخته شده با مربا آماده شدید، فر را از قبل با دمای 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) گرم کنید و آن را روی یک ظرف مخصوص فر یا ورقه پخت قرار دهید.

آن را در فر از قبل گرم شده به مدت حدود 7 تا 8 دقیقه یا تا زمانی که گرم و لطیف شود، گرم کنید.

با بری پخته چه چیزی سرو کنیم؟

  • انواع کراکر، مانند کراکرهای آبی، گندم کامل، یا فانتزی، بافت ها و طعم های متنوعی را ارائه می دهند.
  • برش های سیب، گلابی یا انگور تضاد با طراوت با بری خامه ای ایجاد می کند. شیرینی طبیعی آنها مکمل پنیر خوش طعم است.
  • زردآلو خشک، انجیر یا زغال اخته یک عنصر شیرین و جویدنی را اضافه می کند که به خوبی با بری خامه ای هماهنگ می شود.
  • سبزیجات تازه خاموش، مانند گوجه فرنگی گیلاس، چوب خیار و کرفس، یا هویج بچه، کنتراست سبک و طراوت می بخشد. .

سؤالات متداول دستور غذا

آیا می توانم پوست پنیر بری را بخورم؟

بله، پوست پنیر پنیر بری خوراکی است و اغلب برای ایجاد تضاد بافتی و طعم بیشتر آن را رها می کنند.

چه شراب هایی با Baked Brie با مربا جفت می شوند؟

Light، شراب های میوه ای مانند Chardonnay، Sauvignon Blanc یا شراب گازدار به طرز شگفت انگیزی با Baked Brie جفت می شوند.
دوستداران شراب قرمز می توانند پینو نوآر را انتخاب کنند.

آیا می توانم شیرینی پخته شده را با مربا در سرخ کن بادی درست کنم؟

بله، به سادگی پنیر بری را در سرخ کن با دمای 360 درجه فارنهایت (180 درجه سانتیگراد) آماده کرده و به مدت 5 تا 6 دقیقه یا تا زمانی که نرم و لطیف شود و گردوها کمی برشته شوند بپزید

برای ایده‌های خوشمزه‌تر، پولی‌تر و آسان‌تر برای پیش‌غذاهای مهمانی، چرا امتحان نکنید:

این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.

امیدوارم از روند تهیه این پیش غذای آسان مهمانی Baked Brie with Jam به همان اندازه که از خوردن آن لذت می برید لذت ببرید! 🙂 

خوشحالی! / افیه اولسون!

d8a8d8b1db8c d9bed8aed8aad987 d8a8d8a7 d985d8b1d8a8d8a7 65325aafe755a

بری پخته با مربا

آیلا کلولی

این غذای خوشمزه با مربای پخته شده یک پیش غذای مناسب برای مهمانی برای غذا دادن به جمعیت است و افزودنی عالی برای میز تعطیلات شما است.

stop offset=”0%” stop-opacity=”1″/>

زمان آماده سازی 5 دقیقه

زمان پخت 10 دقیقه

زمان کل 15 دقیقه

کورس پیش غذا، میان وعده

آشپزی آمریکایی، غربی

سرویس ها 4 افراد

کالری 228 kcal

مواد تشکیل دهنده 

 

دستورالعمل ها 

  • فر خود را از قبل با دمای 360 درجه فارنهایت (180 درجه سانتیگراد) گرم کنید

  • پنیر بری گرد را روی یک ظرف کوچک پخت یا سینی سرو مناسب فر قرار دهید. پوست را رها کنید؛ خوردن آن بی خطر است و به نگه داشتن پنیر در کنار هم کمک می کند!

  • روی پنیر 4 شکاف ایجاد کنید و شاخه های رزماری را به آرامی داخل آن قرار دهید.

  • گردوها را روی آن بپاشید، بری را در فر از قبل گرم شده قرار دهید و حدود 10-11 بپزید. چند دقیقه یا تا زمانی که پنیر نرم و لطیف شود و گردوها کمی برشته شوند.

  • بری پخته شده را از فر خارج کرده و به محض خارج شدن از فر، مربا را روی پنیر پخش کنید./

  • اجازه دهید کمی خنک شود، و سپس با نان باگت برشته شده، سیب های ورقه شده یا کراکر پنیر سرو کنید.

یادداشت

  • از پنیر بری خامه ای تازه، باکیفیت و با پوست صاف و سفید و بدون بوی بد استفاده کنید.
  • پوست بری خوراکی است و تضاد بافت خوبی را اضافه می کند. روشن نگه داشتن آن همچنین به نگه داشتن پنیر در هنگام پخت کمک می کند.
  • با مرباهای مختلف آزمایش کنید تا ترکیب طعم مورد علاقه خود را بیابید. مربای توت فرنگی یک انتخاب کلاسیک است، اما زردآلو، انجیر یا تمشک می توانند به همان اندازه خوشمزه باشند.
  • مطمئن شوید که فر خود را قبل از پخت به درستی با دمای 360 درجه فارنهایت (180 درجه سانتیگراد) گرم کرده اید.
  • در حین پخت مراقب بری باشید، زیرا اگر بیش از حد پخته شود، می تواند از حالت لکه دار به آبکی تبدیل شود. پخت حدود 10-11 دقیقه معمولا کافی است.

تغذیه

کالری: 228کیلو کالری کربوهیدرات: 8gپروتئین: 11gچربی: 17g چربی اشباع شده: 9g< /span>چربی اشباع نشده چندگانه: 3gچربی تک غیراشباع: 4gکلسترول: 50میلی گرمسدیم: 318میلی گرم< /span>پتاسیم: 106میلی گرم فیبر: 0.5 gقند: 5gویتامین پاسخ: 298IUویتامین C: 1میلی گرم کلسیم: 99 میلی گرمآهن: 0.4میلی گرم

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا