آشپزی

ران مرغ بدون پوست پخته شده

ران مرغ بدون پوست پخته شده

این ران‌های مرغ بدون پوست پخته شده ساده و خوشمزه در داخل نرم و مرطوب و از بیرون ترد هستند.

آنها بسیار خوشمزه تر و ارزان تر از سینه های مرغ بدون استخوان هستند و پختن آنها بسیار آسان است.

آنها را با بلغور پیلاوی (بلغور پلو ترکی بلغور پلو) و یک کاسه Cacik (ماست ترکی با خیار)، یا سالاد پاستا ارزو برای یک غذای خوشمزه که همه خانواده دوستش خواهند داشت.

baked boneless chicken thighs served with bulgur Pilavi
<em><strong>ران مرغ سوخاری بدون استخوان با بلغور پلویی سرو می شود<strong><em>

ران مرغ کاملاً پخته، آبدار و ترد و سبزیجات مدیترانه ای خوشمزه در این غذای برشته یک تابه هر بار رضایت بخش است!

این غذای مرغ پخته شده در فر برای تهیه یک وعده غذایی مناسب است که خودتان به طور مرتب آن را درست می کنید.

oven roasted chicken thigh fillets
ران مرغ بدون پوست پخته شده 18

چرا این دستور غذا جواب می دهد؟

  • می توانید ران های بدون استخوان پخته شده را چند روز قبل آماده کنید و درست قبل از سرو بپزید.
  • این غذای مرغ پخته شده در فر با سبزیجات با تصاویر و دستورالعمل های مرحله به مرحله بسیار آسان است.
  • ران مرغ پخته شده در فر، یک غذای کامل است که در یک غذا قرار دارد، مرغی که به طرز خوشمزه ای روی بستری از سبزیجات مدیترانه ای ترشی شده است.
  • بقایای آن تا پنج روز در یخچال یا تا سه ماه در صورت یخ زدن تازه می ماند.
  • می توانید از هر قسمتی از مرغ برای این دستور ران مرغ بدون استخوان استفاده کنید، همه آنها طعم خوشمزه ای خواهند داشت!
  • از سرخ کن بادی خود برای پختن سبزیجات خود استفاده کنید تا سریعتر و سالم تر شوند.
  • ران مرغ آب تابه طبیعی خوشمزه ای تولید می کند که در حین پخت با سس مخلوط می شود.

مواد لازم برای پخت ران مرغ بدون پوست بدون استخوان

لطفاً برای فهرست کامل مواد با اندازه‌گیری، روش کامل دستور غذا، یادداشت‌های دستور غذا، و اطلاعات تغذیه‌ای، به کارت دستور غذا در زیر بروید.

ماریناد برای ران مرغ آبدار

labelled picture of ingredients for baked boneless skinless chicken thighs
ران مرغ بدون پوست پخته شده 19
  • ران مرغ –  من برای این دستور از ران مرغ بدون پوست و بدون استخوان استفاده می‌کنم. آنها را با دستمال کاغذی خشک کنید، آبکشی نکنید. می توانید آنها را با چوب طبل جایگزین کنید یا حتی مخلوطی از هر دو درست کنید، هر دو به طور همزمان پخته می شوند. اگر می خواهید از ران های مرغ استخوانی استفاده کنید، 10-15 دقیقه به زمان پخت اضافه کنید.< /em>
  • رب گوجه فرنگی اصلی آشپزی ترکی است. طعم اومامی و همچنین رنگ قرمز روشن را به ظروف اضافه می کند. می‌توانید آن را در فروشگاه‌های ترکیه یا خاورمیانه پیدا کنید یا به صورت آنلاین از آمازون .
  • ماست – به مرغ کمک می کند تا نرم شود و در دهان آب شود.

سبزیجات برای ران مرغ پخته

labelled picture of ingredients for baked chicken thighs
ران مرغ بدون پوست پخته شده 20
  • بادمجان ها بادمجان های کمی سفت اما نه سفت با پوست براق و صاف را انتخاب کنید و پوست آنها را به صورت راه راه مانند یک گورخر جدا کنید. کوچک‌ترها بهتر هستند زیرا دانه‌های کمتری دارند، پوست نازک‌تری دارند و شیرین‌تر، لطیف‌تر و کمتر تلخ هستند.
  • سیب زمینی – می توانید از هر نوع سیب زمینی (از جمله سیب زمینی شیرین) که در دست دارید استفاده کنید.
  • فلفل– من معمولاً از فلفل قرمز برای این غذا استفاده می کنم اما شما می توانید از هر کدام از موارد دلخواه خود استفاده کنید.
  • گوجه فرنگی – از بهترین گوجه فرنگی هایی که می توانید پیدا کنید (مانند گوجه فرنگی آلویی) استفاده کنید.

چگونه ران های بدون پوست در فر درست کنیم؟

درست کردن این ران مرغ بدون استخوان خوشمزه در فر بسیار ساده و ساده است.

اما، برای دستیابی به بهترین نتایج، باید چند نکته و مراحل ساده را دنبال کنید:

ران مرغ را مرینیت کنید

مثل هنگام پخت ربع پای مرغ، ران مرغ را با یک حوله کاغذی خشک کنید. وسوسه نشوید که مرغ خود را بشویید!

یک قاشق غذاخوری روغن زیتون، ماست، فلفل چیلی، رب گوجه فرنگی، فلفل سیاه تازه آسیاب شده و نمک را در یک کاسه بزرگ ترکیب کنید.

marinade ingredients are placed in a bowl
ران مرغ بدون پوست پخته شده 21

ران مرغ را به کاسه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا تمام تکه های مرغ با ماریناد پوشانده شود.

روی کاسه را بپوشانید و در حین تهیه سبزیجات اجازه دهید ران مرغ به مدت نیم ساعت مارینت شود.

اگر وقت دارید آنها را یک شبه مرین کنید.

The chicken thighs are covered with marinade
ران مرغ بدون پوست پخته شده 22

سبزیجات را آماده کنید

بادمجان ها را بشویید و با حوله خشک کنید.

آنها را به شکل گورخری پوست بگیرید و به ضخامت 1 سانتی متر برش دهید. آنها را کنار بگذارید.

peeled and sliced aubergines
ران مرغ بدون پوست پخته شده 23

سیب زمینی ها را پوست بگیرید و کمی نازک تر از بادمجان ها خرد کنید.

peeled and sliced potatoes
ران مرغ بدون پوست پخته شده 24

فلفل‌های خود را دانه‌ریز کنید و به قطعات خرد کنید.

diced peppers for baked boneless chicken thighs
ران مرغ بدون پوست پخته شده 25

فر را از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد (360 درجه فارنهایت) گرم کنید.

روغن نباتی را در ماهیتابه ای روی حرارت متوسط ​​رو به بالا گرم کنید و بادمجان ها را تفت دهید تا دو طرف کمی قهوه ای شوند و تا نیمه پخته شوند.

آنها را روی یک آبکش یا دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.

در صورت نیاز مقداری روغن به تابه اضافه کنید و همین کار را با سیب زمینی و فلفل تکرار کنید.

استفاده از سرخ کن هوا برای پختن سبزیجات

از طرف دیگر، می توانید از سرخ کن بادی خود برای پختن سبزیجات استفاده کنید.

سرخ کن بادی خود را روی حالت سرخ کردن هوا روی 190 درجه سانتیگراد (375 درجه) قرار دهید و بادمجان ها، سیب زمینی ها و فلفل ها را سرخ کنید تا کمی قهوه ای شوند و تا نیمه پخته شوند.

ظرف را بسازید

بادمجان ها را کف ظرف پخت خود بچینید و کمی با نمک و فلفل مزه دار کنید.

the fried aubergines are arranged in an oven dish
ران مرغ بدون پوست پخته شده 26

سیب زمینی ها را روی بادمجان ها پخش کنید و مقداری چاشنی دیگر بپاشید.

the potatoes are layered on top of the aubergines
ران مرغ بدون پوست پخته شده 27

گوجه‌فرنگی‌ها را خرد کرده و همراه با فلفل قرمز روی سیب‌زمینی‌ها بچینید.

Sliced tomatoes and peppers are arranged on top of the potatoes
ران مرغ بدون پوست پخته شده 28

ران‌های مرغ را از ماریناد خارج کنید (ماریناد را رزرو کنید) و آنها را روی گوجه‌ها در یک لایه بچینید.

the marinated chicken pieces are scattered on top of the vegetables
ران مرغ بدون پوست پخته شده 29

150 میلی لیتر آب را با ماریناد رزرو شده در کاسه مخلوط کنید و آن را روی ران مرغ پخش کنید.

ظرف را در فر از قبل گرم شده قرار دهید و آن را به مدت 40 تا 45 دقیقه بپزید تا مرغ به خوبی ذغالی شود و سبزیجات نرم شوند.

The dish is baked until the chicken thighs are charred
ران مرغ بدون پوست پخته شده 30

نکات برتر سرآشپز

  • می توانید از سایر برش های مرغ از جمله چوب طبل، بال یا سینه استفاده کنید. با این حال، برش های مختلف مرغ به زمان پخت متفاوتی نیاز دارند.
  • اگر می خواهید از ران مرغ استخوانی استفاده کنید، 10 تا 15 دقیقه به زمان پخت اضافه کنید.
  • از دما سنج گوشت برای اطمینان از اینکه تکه های مرغ کاملاً پخته شده اند تا دمای هسته به 74 درجه سانتیگراد (165) برسد. °F) درجه.
  • از طرف دیگر، می توانید از سرخ کن بادی خود برای سبزیجات استفاده کنید. سرخ کن بادی خود را روی حالت سرخ کردن هوا روی 190 درجه سانتی گراد (375 درجه) قرار دهید و بادمجان ها، سیب زمینی ها و فلفل ها را سرخ کنید تا کمی قهوه ای شوند و تا نیمه پخته شوند.

تغییرهای دستور غذا

  • ران مرغ را با روغن زیتون، آب لیمو، سیر خرد شده و سبزیجات تازه انتخابی (مانند رزماری، آویشن یا ریحان) مرین کنید.
  • ران مرغ را با مخلوط ادویه Cajun، پاپریکا و مقداری فلفل کاین برای حرارت مزه دار کنید. برای سبزیجات از سیب زمینی شیرین، فلفل دلمه ای و پیاز قرمز استفاده کنید.
  • ران مرغ را با سس سویا، زنجبیل، سیر و کمی عسل مرین کنید تا طعمی شیرین و خوش طعم آسیایی داشته باشید. برای سبزیجات، از گل های بروکلی، فلفل دلمه ای و نخود فرنگی استفاده کنید. آنها را در کمی روغن کنجد بریزید. قبل از تفت دادن، روی مرغ و سبزیجات کنجد بپاشید.
d8b1d8a7d986 d985d8b1d8ba d8a8d8afd988d986 d9bed988d8b3d8aa d9bed8aed8aad987 d8b4d8afd987 650024cd96d66
ران مرغ بدون پوست پخته شده 31

با ران مرغ پخته چه چیزی سرو کنیم؟

ران مرغ بدون استخوان پخته یک غذای همه کاره است و می توانید آن را به روش های مختلفی سرو کنید.

در اینجا چند پیشنهاد خدمت مورد علاقه من وجود دارد:

ذخیره سازی و گرم کردن مجدد

ذخیره

می‌توانید باقیمانده‌ها را تا پنج روز در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید.
همچنین می‌توانید آنها را در ظرف مخصوص فریزر یا کیسه Ziploc قرار دهید و تا سه ماه در فریزر قرار دهید.

گرم کردن مجدد

برای گرم کردن مجدد، فر خود را از قبل با دمای 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) گرم کنید.

ران‌های مرغ را در یک ظرف مخصوص فر قرار دهید و با فویل آلومینیومی بپوشانید.

می توانید کمی آب مرغ، آب یا سس اضافه کنید تا به مرطوب نگه داشتن آنها کمک کند.

ران مرغ را حدود 15-20 دقیقه یا تا زمانی که به دمای داخلی 165 درجه فارنهایت (74 درجه سانتیگراد) برسند گرم کنید.

همچنین می‌توانید از مایکروویو برای گرم کردن ران مرغ استفاده کنید.

ران مرغ را روی یک بشقاب قابل استفاده در مایکروویو قرار دهید.

با یک درب مخصوص مایکروویو یا پوشش پلاستیکی مخصوص مایکروویو بپوشانید و یک دریچه کوچک برای خروج بخار باقی بگذارید.

در فواصل زمانی 30 ثانیه‌ای با توان متوسط ​​گرم کنید و بعد از هر بازه آماده بودن را بررسی کنید.

d8b1d8a7d986 d985d8b1d8ba d8a8d8afd988d986 d9bed988d8b3d8aa d9bed8aed8aad987 d8b4d8afd987 650024cec812c
ران مرغ بدون پوست پخته شده 32

سؤالات متداول دستور غذا

پخت ران مرغ چقدر طول می کشد؟

بسته به اندازه، ممکن است بین 20 دقیقه طول بکشد تا ران مرغ بپزد. 40 دقیقه برای پخت ران مرغ.
مطمئن‌ترین راه برای فهمیدن پختن آنها استفاده از دماسنج گوشت است و مطمئن شوید که آنها را تا زمانی که دمای داخلی آنها به 74 درجه سانتیگراد (165 درجه فارنهایت) برسد، بپزید.

آیا می توانم این غذا را بدون سرخ کردن سبزیجات درست کنم؟

بله، این غذا را می توان با سبزیجات خام در صورتی که وقت ندارید آنها را از قبل سرخ کنید، تهیه کنید.
با این حال، سرخ کردن سبزیجات قبل از تفت دادن طعم آنها را تشدید می کند.

آیا می توانم برای این دستور غذا از ران مرغ استخوانی و بدون پوست استفاده کنم؟

بله، می توانید دستور تهیه ران مرغ را با استخوان و پوست تنظیم کنید.
زمان پخت را تنظیم کنید، معمولاً کمی زمان بیشتری اضافه کنید تا مطمئن شوید که کاملاً پخته شده اند.

دستور پخت های مرتبط

برای دستور العمل‌های ران مرغ بدون استخوان خوشمزه‌تر، چرا امتحان نکنید:

این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید  #cookingorgeous.

امیدوارم از روند تهیه این ران مرغ بدون استخوان در فر به همان اندازه که از خوردن آنها لذت می برید لذت ببرید! ?

خوشحالی! / افیه اولسون!

Baked Boneless Chicken Thighs

ران مرغ بدون استخوان پخته

آیلا کلولی

این ران‌های مرغ بدون استخوان پخته شده ساده و خوشمزه در داخل نرم و مرطوب و از بیرون ترد هستند.

<< lineargradient id="wprm-recipe-user-rating-0-50">

زمان آماده سازی 20 دقیقه

زمان پخت 40 دقیقه

زمان کل 1 ساعت

دوره دوره اصلی

آشپزی مدیترانه

سرویس ها 4 افراد

کالری 835 kcal

Ingredients 

 

For Marinating the Chicken Thighs

Instructions 

Marinate the Chicken Thighs

  • Pat dry the chicken thighs with a paper towel, don’t be tempted to rinse your chicken!

  • Combine one tablespoon of olive oil, yogurt, chili flakes, tomato paste, freshly ground black pepper, and salt in a large bowl.

  • Add the chicken thighs into the bowl and mix them well until all the chicken pieces are covered with marinade.

  • Cover the bowl and let the chicken thighs marinate for half an hour while preparing the vegetables.

Prepare the Vegetables

  • Wash your aubergines and pat dry them with a towel.

  • Peel them in a zebra pattern and slice them 1 cm in thickness. Set them aside.

  • Peel the potatoes and slice them slightly thinner than the aubergines.

  • Preheat the oven to 180° C (360° F).

  • Heat the vegetable oil in a frying pan on medium-high heat and fry the aubergines until slightly browned on both sides and cooked halfway through.

  • Place them on a colander to get rid of excess oil.

  • Add some more oil to the pan if needed, and repeat the same with the potatoes and peppers.

  • Alternatively, you can use your air fryer for the vegetables. Set your air fryer to “air fry” mode to 190° C (375° F) and fry the aubergines, potatoes, and peppers until slightly browned and cooked halfway through.

Build The Dish

  • Arrange the aubergines on the bottom of your dish and lightly season with salt and pepper.

  • Spread the potatoes on top of the aubergines and sprinkle on some more seasoning.

  • Slice the tomatoes and arrange them along with the red peppers on top of the potatoes.

  • Remove the chicken thighs from the marinade (reserve the marinade) and nicely arrange them on top of the tomatoes in a single layer.

  • Mix 150 ml of water with the reserved marinade in the bowl, and spread it on top of the chicken thighs.

  • Place the dish in preheated oven and bake it for 40 to 45 minutes, until the chicken is nicely charred and the vegetables are softened.

یادداشت

  • You can use other cuts of chicken including, drumsticks, wings, or breasts. However, different cuts of chicken will require different cook times.

  • If you want to use bone-in chicken thighs, add extra 10-15 minutes to the cooking time.

  • Use a meat thermometer to make sure the chicken pieces are cooked thoroughly until the core temperature reaches 74 °C (165 °F) degrees.

  • Alternatively, you can use your air fryer for the vegetables. Set your air fryer to “air fry” mode to 190° C (375°) and fry the aubergines, potatoes, and peppers until slightly browned and cooked halfway through.
  • You can keep the leftovers in an airtight container refrigerated for up to five days. Alternatively, you can place them in a freezer-safe container or Ziploc bag and freeze them for up to three months.

Nutrition

Calories: 835kcalCarbohydrates: 50gProtein: 44gFat: 53gSaturated Fat: 12gPolyunsaturated Fat: 10gMonounsaturated Fat: 26gTrans Fat: 1gCholesterol: 222mgSodium: 966mgPotassium: 2020mgFiber: 13gSugar: 14gVitamin A: 2566IUVitamin C: 102mgCalcium: 78mgIron: 4mg

این پست از پیوندهای وابسته استفاده می کند. این بدان معناست که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کارمزد برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا