آشپزی

دستور پخت کامل بوقلمون – روش آسان

دستور پخت کامل بوقلمون – روش آسان

دستور العمل بدون سروصدا برای بوقلمون کباب عالی – هر بار آبدار و لطیف با این روش آسان

چه روز شکرگزاری باشد و چه کریسمس، تنها چیزی که نیاز دارید این دستور غذای بوقلمون کاملا برشته است که به روشی آسان طبخ شده است.

این دستور العمل بی‌خطر به حداقل آماده‌سازی نیاز دارد و برای سرو در مجالس بزرگ برای تحت تأثیر قرار دادن خانواده و دوستان ایده‌آل است.

برای کشف نکات متخصص برای ایجاد شگفت انگیزترین بوقلمون پخته با گوشت لطیف، آبدار و پوست ترد، به ادامه مطلب مراجعه کنید.

oven roasted turkey served with pigs in blankets and roast potatoes
دستور پخت کامل بوقلمون روش آسان 19
پرش به:

این بوقلمون برشته شده آسان در فر دارای پوست ترد خوبی با گوشت مرطوب، آبدار و خوش طعم است.

کاملاً بدون سر و صدا است: بدون آب نمک، بدون پر کردن، و بدون ساییدن مورد نیاز است.

تنها چیزی که برای این بهترین دستور غذای بوقلمون روز شکرگزاری نیاز دارید، چند سبزیجات، کمی کره، و یک قالب بزرگ برای بریان کردن است.

Perfect Roast Turkey Recipe - Easy Method from the side
دستور پخت کامل بوقلمون روش آسان 20

اگر برای تعداد زیادی از مردم آشپزی نمی کنید و به یک بوقلمون کامل نیاز ندارید، پشت بوقلمون آهسته بو داده (با سس) دستور غذا!

گزینه‌های عالی دیگر برای مجالس کوچک مرغ کامل شکم پر برنج و مرغ کباب کامل در فر هلندی.

چرا این دستور غذا جواب می دهد؟

  • شما می توانید این بوقلمون عالی روز شکرگزاری را تا 24 ساعت قبل آماده کنید و به سادگی آن را در روز بپزید.
  • این دستور العمل آسان برای بوقلمون کباب کاملا آبدار راهنمای شماست تا هر بار با این روش آسان آن را آبدار و لطیف کنید.
  • شما طعم‌دارترین سس بوقلمون خانگی را خواهید داشت که با آب‌میوه‌های پخت و پز و آب قلوه درست شده است.

مواد لازم برای دستور پخت عالی بوقلمون -روش آسان

لطفاً برای فهرست کامل مواد با اندازه‌گیری، روش کامل دستور غذا، یادداشت‌های دستور غذا، و اطلاعات تغذیه‌ای، به کارت دستور غذا در زیر بروید.

Labelled picture of ingredients for Perfect Roast Turkey Recipe - Easy Method
دستور پخت کامل بوقلمون روش آسان 21
  • بوقلمون کامل – می توانید از بوقلمون کامل تازه یا منجمد (و کاملاً آب شده) برای این دستور استفاده کنید. به ازای هر نفر 500 گرم (1 ¼ پوند) بوقلمون را مجاز کنید.
  • سیب و پیاز– من از یک سیب و پیاز کامل استفاده می‌کنم و آن‌ها را از وسط نصف می‌کنم تا حفره پرنده پر شود تا طعم بیشتری داشته باشد.
  • لیمو – طعم ملایم مرکباتی را اضافه می کند که کاملاً با گوشت بوقلمون مطابقت دارد. من از نصف لیمو استفاده می کنم، اما اگر طعم مرکباتی را ترجیح می دهید، می توانید بیشتر استفاده کنید.
  • کره – به قهوه ای شدن پوست کمک می کند و همچنین به گوشت بوقلمون رطوبت و طعم می بخشد. آن را به دمای اتاق برسانید تا راحت تر آن را روی و زیر پوست پخش کنید.
  • سبزیجات– من از هویج، کرفس، پیاز و سیر تقریبا خرد شده به عنوان بستر برای بوقلمون استفاده می کنم. می توانید به جای آن از توری بوقلمون برای قرار دادن بوقلمون روی آن استفاده کنید.
  • قلوه و گردن – آنها معمولاً با پرنده می آیند و برای تهیه آبگوشت به عنوان پایه ای برای سس بوقلمون خانگی خوشمزه هستند.
  • Mirepoix – این یک پایه طعم دهنده برای آبگوشت است که از مخلوطی از پیاز، کرفس و هویج ساخته شده است.
  • آروماتیک – شما می توانید در اینجا خلاقیت به خرج دهید و از معطرهای دلخواه خود استفاده کنید. من معمولاً مقداری برگ بو، آویشن، ساقه جعفری و دانه فلفل می گذارم.
  • ادویه – از مقدار زیادی نمک و فلفل تازه آسیاب شده برای چاشنی بوقلمون خود استفاده کنید.

چگونه یک بوقلمون منجمد را ذوب کنیم؟

اگر از بوقلمون منجمد استفاده می کنید، ضروری است که قبل از برشته کردن، آن را کاملاً آب کنید.

ایمن‌ترین راه برای انجام این کار این است که بسته به اندازه بوقلمون، بگذارید حداقل 24 ساعت تا چند روز در یخچال یخ بزند.

به عنوان یک راهنمای تقریبی، برای هر 2 کیلوگرم (4 ½ پوند) بوقلمون حدود 24 ساعت زمان بگذارید.

بوقلمون خود را روی یک ورقه پخت یا یک تابه بزرگ نگه دارید تا در حین یخ زدایی، چکه های آن را بگیرد.

یک راه سریعتر (اما نه به همان اندازه ایمن) برای یخ زدایی بوقلمون منجمد این است که آن را در یک حمام آب سرد قرار دهید و هر 20 دقیقه یا بیشتر آب آن را عوض کنید تا کاملاً یخ زدایی شود.

در صورت انتخاب این روش، حتماً بوقلمون خود را در یک کیسه ضد نشت قرار دهید.

این ممکن است بسته به اندازه پرنده تا چند ساعت طول بکشد.

a plate with a few slices of roast turkey meat, broccoli, and roast potatoes
دستور پخت کامل بوقلمون روش آسان 22

چگونه یک بوقلمون کاملا آبدار درست کنیم؟

این دستور پخت کامل بوقلمون با این روش آسان ساده است.

اما، برای دستیابی به بهترین نتایج، باید چند مرحله ساده را دنبال کنید:

استوک Giblets را آماده کنید

من معمولاً بوقلمون را آماده می‌کنم و برای سهولت در روز کارها را از یک روز قبل تهیه می‌کنم.

اگر می‌خواهید آن را از قبل آماده کنید، پرنده را بدون پوشش در یخچال نگه دارید تا پوست آن یک شب خشک شود.

بوقلمون را از یخچال خارج کرده و یک ساعت اجازه دهید تا به دمای اتاق برسد.

در همین حین آماده سازی قلوه را شروع کنید.

گردن بوقلمون و کیسه قلوه هایی که معمولاً در حفره بزرگ پرنده هستند را بردارید.

قلوه و گردن را به همراه مقداری میروپویکس خرد شده و مواد معطر مانند برگ بو، آویشن، دانه فلفل و ساقه جعفری در یک قابلمه قرار دهید.

آنها را با 1¼ لیتر آب سرد پر کنید و قابلمه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید.

giblets, neck, mirepoix and aromatics are placed in a pan with cold water for Perfect Roast Turkey Recipe - Easy Method
دستور پخت کامل بوقلمون روش آسان 23

تابه را به جوش آورید، حرارت را کم کنید و سپس بگذارید به آرامی به مدت 1 و نیم تا 2 ساعت بجوشد.

giblets gravy is cooked for 1.5 hours
دستور پخت کامل بوقلمون روش آسان 24

تابه را از روی حرارت بردارید و مایه را با استفاده از چینویی ظریف یا پارچه موسلین.

می‌توانید از الک هم استفاده کنید، اما استاک مقداری ناخالصی دارد و کدر به نظر می‌رسد.

آن را کنار بگذارید تا وقتی بوقلمون بریان شد، سس بوقلمون درست شود.

giblets stock for making the turkey gravy
دستور پخت کامل بوقلمون روش آسان 25

ترکیه

را آماده کنید

فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد (390 درجه فارنهایت) از قبل گرم کنید.

برای بوقلمون منجمد، اجازه دهید طبق دستورالعمل‌های بالا کاملاً یخ‌زدایی شود.

اگر از بوقلمون تازه استفاده می کنید، آن را از بسته بندی خارج کرده و سپس با مقداری دستمال کاغذی خشک کنید.

turkey neck and giblets are removed from there cavity of there bird
دستور پخت کامل بوقلمون روش آسان 26

حفره را با ⅓ نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید و سپس آن را با پیاز و سیب نصف کرده، لیمو ترش خرد شده و سبزیجات تازه پر کنید.

کره نرم شده را با ⅓ دیگر چاشنی در یک کاسه کوچک با هم مخلوط کنید.

softened butter is mixed with salt and butter
دستور پخت کامل بوقلمون روش آسان 27

پوست را با دقت از سینه جدا کرده و شل کنید، و سپس ¾ مخلوط کره نرم شده را پخش کنید و به آرامی ماساژ دهید.

softened butter is spread underneath the skin of turkey breast
دستور پخت کامل بوقلمون روش آسان 28

پیازهای نصف شده، سر سیر، کرفس تقریباً خرد شده و هویج را به همراه برگ بو و آویشن در یک تابه بزرگ بریزید.

the vegetables are layered on the bottom of baking tray
دستور پخت کامل بوقلمون روش آسان 29

باقی مانده کره را روی تمام سینه بوقلمون بمالید و روی بقیه چاشنی بپاشید.

the rest of the softened butter is spread on turkey breast
دستور پخت کامل بوقلمون روش آسان 30

اگر قصاب شما این کار را انجام نداده است از نخ استفاده کنید تا پاهای بوقلمون را آزاد به هم ببندید و بوقلمون را به سمت پایین روی سبزیجات قرار دهید.

بوقلمون را کباب کنید

turkey is placed on vegetables breast side down before roasting
دستور پخت کامل بوقلمون روش آسان 31

بوقلمون را به مدت 40 دقیقه تفت دهید و سپس دمای فر را به 160 درجه سانتیگراد (320 درجه فارنهایت) کاهش دهید.

سینی را بیرون آورده و با استفاده از یک جفت انبر یا دستکش فر.

آن را به مدت 80 دقیقه دیگر یا تا زمانی که دمای داخلی به 74 درجه سانتیگراد (165 درجه فارنهایت) برسد، با دماسنج گوشت بین سینه و ساق پا قرار می گیرد.

اگر دماسنج گوشت ندارید، آماده بودن بوقلمون را با سوراخ کردن عمیق‌ترین قسمت گوشت با یک سیخ یا نوک یک چاقوی کوچک بررسی کنید.

آبمیوه‌ها باید شفاف و بدون اثری از صورتی باشند.

اگر آب بوقلمون هنوز کمی صورتی است، 15 دقیقه دیگر بپزید.

یک راه دیگر برای فهمیدن اینکه آیا بوقلمون کاملاً پخته شده است این است که بتوانید استخوان پا را به راحتی بچرخانید و از بین ببرید.

اگر خیلی سریع شروع به قهوه‌ای شدن کرد، بوقلمون را با فویل بپوشانید.

زمان پخت در این دستور پخت برای اندازه بوقلمون 4.8 – 5 کیلوگرم (11 پوند) محاسبه شده است.

resting the perfect roast whole turkey recipe - easy method before carving
دستور پخت کامل بوقلمون روش آسان 32

پس از پختن بوقلمون، روی آن را با فویل حلبی بپوشانید و قبل از حکاکی آن را به مدت 30 تا 40 دقیقه در جای گرمی استراحت دهید.

آماده سس بوقلمون را ادامه دهید.

سنگ را آماده کنید

برای تهیه سس، بیشتر چربی را از کف ماهیتابه جدا کنید و تابه را روی حرارت متوسط ​​رو به پایین قرار دهید.

750 میلی‌لیتر از آب قلوه را اضافه کنید و تکه‌های آن را از کف تابه بتراشید.

baking dish is placed on medium heat for making the gravy
دستور پخت کامل بوقلمون روش آسان 33

اجازه دهید حباب سبوس به مدت 15 دقیقه حباب شود، آن را از یک الک ریز رد کنید و آن را به یک قابلمه کوچک منتقل کنید.

قابلمه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و دوباره آن را به جوش بیاورید.

the gravy for Perfect Roast Turkey Recipe - Easy Method is transferred into a saucepan
دستور پخت کامل بوقلمون روش آسان 34

با 2 قاشق غذاخوری آرد ذرت و 3 قاشق غذاخوری آب سرد یک دوغاب درست کنید و به سس اضافه کنید و مدام هم بزنید تا سس گلوله نشود.

آب‌های حاصل از استراحت بوقلمون را اضافه کنید و سپس سس را به مدت 5 تا 10 دقیقه دیگر بپزید تا به قوام مورد نظر برسد.

بوقلمون خود را حکاکی کنید و آن را با مخلفات مورد علاقه خود مانند سیب زمینی au Gratin – سیب زمینی Dauphinoise یا سیب زمینی سرخ شده چربی اردکی، و خانگی مینی خوک در یک پلاکبه همراه سس خوشمزه خانگی.

a plate with a few slices of roast turkey meat, broccoli, and roast potatoes
دستور پخت کامل بوقلمون روش آسان 35

چه مدت یک بوقلمون کامل را کباب کنیم؟

این زمان‌ها فقط یک تخمین هستند و زمان پخت یک بوقلمون کامل به اندازه آن و همچنین عملکرد فر و دمای بوقلمون قبل از کباب کردن بستگی دارد.

قرار دادن بوقلمون در دمای اتاق قبل از کباب کردن، زمان پخت را کاهش می‌دهد.

  • 4.8 کیلوگرم تا 5.2 کیلوگرم بوقلمون (10 ½ – 11 ½ پوند): 2 ساعت تا 2 ساعت و 15 دقیقه
  • 5.8 کیلوگرم تا 6.2 کیلوگرم بوقلمون (13-14 پوند): 2 ساعت 30 دقیقه تا 2 ساعت و 45 دقیقه
  • 6.8 کیلوگرم تا 7.2 کیلوگرم بوقلمون (15-16 پوند): 3 ساعت تا 3 ساعت و 15 دقیقه
  • 7.8 کیلوگرم تا 8.2 کیلوگرم بوقلمون (17-18 پوند): 3 ساعت 30 دقیقه تا 3 ساعت و 45 دقیقه
  • 8.8 کیلوگرم تا 9.2 کیلوگرم بوقلمون (19 ½ -20 ½ پوند): 4 ساعت تا 4 ساعت و 15 دقیقه

دما را با قرار دادن دماسنج گوشت بین سینه و ساق پا یا ضخیم‌ترین قسمت سینه بررسی کنید.

دمای داخلی باید 74 درجه سانتیگراد (165 درجه فارنهایت) باشد.

بوقلمون در حین استراحت به پختن ادامه می‌دهد، بنابراین برای جلوگیری از پختن بیش از حد گوشت بوقلمون، بهتر است آن را چند دقیقه قبل از فر خارج کنید.

چگونه یک بوقلمون کامل بریان کنیم؟

با برداشتن بالها و پاها، حکاکی بوقلمون را شروع کنید.

پاها را به صورت ران و چوب طبل برش دهید و آنها را همراه با بال ها روی یک بشقاب سرو گرم قرار دهید.

برای حک کردن گوشت سینه، در امتداد ستون فقرات بوقلمون را لمس کنید و به آرامی کناره آن را برش دهید تا کل سینه کنده شود.

با سینه دیگر تکرار کنید.

پوست سینه را به سمت بالا روی یک تخته برش قرار دهید، آن را به صورت تک تک برش دهید و آنها را همراه با بقیه بوقلمون در بشقاب سرو قرار دهید.

نکات برتر سرآشپز

  • هنگام خرید بوقلمون خود، مطمئن شوید که به ازای هر نفر 500 گرم (1 ¼ پوند) بوقلمون اجازه دهید.
  • بوقلمون را آماده کنید و از یک روز قبل قلوه بوقلمون را تهیه کنید تا کار در روز راحت تر شود.
  • اگر از بوقلمون منجمد استفاده می کنید، ضروری است که قبل از برشته کردن، آن را کاملاً آب کنید.
  • بوقلمون را نشویید زیرا سینک آشپزخانه را آلوده می کند. پختن بوقلمون تا زمانی که دمای هسته به 74 درجه سانتیگراد (165 درجه فارنهایت) برسد، باکتری هایی که ممکن است پرنده شما داشته باشد را از بین می برد.
  • قبل از اینکه بوقلمون را بریان کنید، یک ساعت زمان دهید تا به دمای اتاق برسد.
  • بوقلمون را چروک نکنید، زیرا نیاز به باز کردن مکرر درب فر دارد که باعث می‌شود فر هر بار مقدار زیادی حرارت از دست بدهد.
  • بوقلمون را روی یک بستر سبزیجات یا روی یک قفسه بپزید تا مطمئن شوید که بوقلمون به طور یکنواخت پخته می شود.
  • بوقلمون خود را با قیمه پر نکنید. تا زمانی که قیمه پخته شود، بوقلمون بیش از حد پخته می شود و در نهایت گوشت خشک می شود. اگر می خواهید بوقلمون خود را با قیمه سرو کنید، قیمه را جداگانه در ظرف پخت بپزید.
  • با قرار دادن یک دماسنج فوری بین سینه و ساق پا یا ضخیم ترین قسمت ران یا سینه بررسی کنید که آیا بوقلمون پخته شده است. دمای داخلی باید 74 درجه سانتیگراد (165 درجه فارنهایت) باشد.
  • بعد از پختن بوقلمون روی آن را با فویل بپوشانید و قبل از حکاکی آن را به مدت 30 تا 40 دقیقه در جای گرمی استراحت دهید.

دستورالعمل های ذخیره سازی و گرم کردن مجدد

ذخیره

بعد از پخت، اجازه دهید بوقلمون کبابی حدود 2 ساعت در دمای اتاق خنک شود.

اگر قبلا این کار را نکرده اید، بوقلمون کباب را به قسمت های کوچکتر برش دهید. This makes storage and reheating more manageable.

Place the carved turkey pieces in airtight containers or wrap them tightly in plastic wraps.

Ensure there’s minimal exposure to air to prevent drying. You can also use resealable plastic bags.

Store the roast turkey in the refrigerator for up to days, or in the freezer for up to 3 months.

گرم کردن مجدد

  • Oven method – Preheat your oven to around 325°F (163°C). Arrange the turkey pieces on an oven-safe dish, cover with aluminum foil to prevent drying, and reheat for about 10-15 minutes, or until the turkey is warmed through.
  • Gravy Bath – To maintain moisture, consider warming the turkey in a bath of warmed gravy. Place the turkey slices in a saucepan with some gravy, cover, and heat over low to medium heat, stirring occasionally.
  • Microwave – For smaller portions, use the microwave. Place turkey slices on a microwave-safe plate, cover with a damp paper towel, and heat in 30-second intervals, checking for doneness.
  • Instant Pot – In an Instant Pot, use the “Keep Warm” setting for reheating. Place the turkey with a small amount of liquid (broth or gravy) in the pot, seal it, and set it to “Keep Warm” until heated through.

سؤالات متداول دستور غذا

How long does it take to defrost a frozen turkey?

If you choose to cook a frozen turkey, it is very important that you defrost it totally before roasting it. The safest way of defrosting a turkey is to leave it in the fridge which might take up to 4 days depending on the size of the bird.
As a rough guide, allow about 24 hours for every 2 kg (4 ½ pounds) of turkey. 

Why resting the turkey is necessary before carving it?

When you cut the turkey as soon as it comes out of the oven, all of the liquid is going to come out.
Resting the turkey for at least 30 minutes (up to 60 minutes) allows everything to relax and redistribute the juices, seal in the moisture, and increase the flavor.

For more delicious festive recipes why not try:

این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید  #cookingorgeous.

I hope you enjoy the process of making this Perfect Roast Turkey Recipe with this easy method as much as you enjoy eating it! ?

خوشحالی! / افیه اولسون!

d8afd8b3d8aad988d8b1 d9bed8aed8aa daa9d8a7d985d984 d8a8d988d982d984d985d988d986 d8b1d988d8b4 d8a2d8b3d8a7d986 650023f08153f

Perfect Roast Turkey Recipe – Easy Method

آیلا کلولی

Whether it’s Thanksgiving or Christmas, all you need is this Perfectly Roasted Turkey Recipe cooked the easy way.

stop offset=”0%” stop-opacity=”1″/>

زمان آماده سازی 10 دقیقه

زمان پخت 2 ساعت

زمان کل 2 ساعت 10 دقیقه

Course Main Course

Cuisine American, british, English

Servings 12 people

Calories 555 kcal

Ingredients 

 

Instructions 

Preparing the Giblets Stock

  • Remove the turkey from the fridge and bring it to room temperature while preparing the giblets stock.

  • Remove the neck and the bag of giblets that are usually placed in the large cavity of the bird.

  • Place the giblets and the neck in a pot along with some chopped mirepoix, and aromatics such as bay leaves, thyme, peppercorn, and parsley stalks.

  • Fill the pot with 1 ¼ liter of cold water and place it on medium heat.

  • Bring it to a boil, lower the heat to low, and let it gently simmer for 1 ½ hours.

  • Remove the pan from the heat and strain the stock using a fine chinois or a muslin cloth. Set it aside to make the turkey gravy later.

Preparing the Turkey

  • Preheat the oven to 200° C (390° F).

  • If using a frozen turkey, let it totally defrost following the instructions above. If your turkey is fresh, remove it from its packaging, and dry it off with some paper towels.

  • Season the cavity with the ⅓ of the salt and pepper, and stuff it with a halved onion and apple, quartered lemon, and herbs.

  • Mix together the softened butter with the other ⅓ of the seasoning in a small bowl.

  • Separate and loosen the skin carefully from the breast, and spread ¾ of the mixture, massaging gently. 

  • Place the halved onions, garlic heads, roughly chopped celery, and carrots along with the bay leaves and thyme in a large baking dish. 

  • Rub the remaining butter all over the turkey breast, and sprinkle on the rest of the seasoning. 

  • Use string to tie the turkey legs together if it is not already done by your butcher, and place the turkey on top of the vegetables, breast side down.

Roasting the Turkey

  • Roast the turkey for 40 minutes and then reduce the heat to 160° C (320° F).

  • Take the tray out and turn the turkey breast side up using a pair of tongs or oven mitts. 
  • Roast it for another 80 minutes, or until the internal temperature reaches 74° C (165° F) when a meat thermometer is inserted between the breast and the leg. 
  • Tent the turkey loosely with foil if starting to brown too fast. The cooking time is calculated for a turkey size of 4.8 – 5 kg (11 pounds). 

  • Once the turkey is cooked, cover it with tin foil and leave it to rest in a warm place for 30 to 40 minutes before carving it. Proceed to prepare the turkey gravy. 

Preparing the Gravy

  • To make the gravy, skim most of the fat from the roasting pan and place the pan on medium-low heat. 

  • Add 750 ml of the giblets stock and scrape the bits off the bottom of the pan. 

  • Bring it to a boil and let the gravy bubble for 15 minutes.

  • Pass it through a fine sieve, and transfer it into a small saucepan.

  • Place the saucepan on medium heat, and bring it back to a boil.  

  • Make a slurry with 2 tablespoon of cornflour and 3 tablespoons of cold water, and add it to the gravy, whisking continuously to avoid the gravy getting lumpy. 

  • Add any juices from resting the turkey and then cook the gravy for another 5-10 minutes, until it reaches the desired consistency.

  • Carve your turkey and serve it with your favorite side dishes along with the delicious homemade gravy.

یادداشت

  • When buying your turkey, make sure you allow 500 grams (1 ¼ pound) of turkey per person.
  • Prepare the turkey and make the turkey giblet stock a day in advance to make things easier on Thanksgiving or Christmas day.
  • If you are using a frozen turkey, it is essential that you thaw it entirely before roasting it.
  • Allow the turkey an hour to come to room temperature before roasting it.
  • Don’t wash the turkey as it will contaminate the kitchen sink. Cooking the turkey until the core temperature reaches 74° C (165° F) will kill any bacteria your bird might contain.
  • Don’t baste the turkey, as it requires opening the oven door frequently which causes the oven to lose a huge amount of heat each time.
  • Cook the turkey on a bed of vegetables or on a rack to ensure the turkey cooks evenly.
  • Don’t stuff your turkey with stuffing. By the time the stuffing gets cooked, the turkey will get overcooked and you will end up with dry meat. If you want to serve your turkey with stuffing, cook the stuffing separately in a baking dish.
  • Check if the turkey is cooked by inserting a meat thermometer between the breast and leg or the thickest part of the breast. The internal temperature should be 74° C (165° F).
  • Once the turkey is cooked, cover it with tin foil and leave it to rest in a warm place for 30 to 40 minutes before carving it.

Nutrition

Calories: 555kcalCarbohydrates: 7gProtein: 95gFat: 15gSaturated Fat: 6gPolyunsaturated Fat: 2gMonounsaturated Fat: 4gTrans Fat: 0.3gCholesterol: 297mgSodium: 846mgPotassium: 1080mgFiber: 1gSugar: 3gVitamin A: 1252IUVitamin C: 6mgCalcium: 66mgIron: 4mg

این پست از پیوندهای وابسته استفاده می کند. این بدان معناست که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کارمزد برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا