آشپزی

Bullet Naan – نان تند هندی با پنیر

Bullet Naan – نان تند هندی با پنیر

“Bullet Naan” یک نان تخت هندی تند و طعم‌دار است که با ترکیبی منحصربه‌فرد از فلفل قرمز، گشنیز، و پنیر گوهی بسته‌بندی شده است.

این یک تغییر طعم دهنده در نان کلاسیک است که به خاطر طعم های پر جنب و جوش و هیجان انگیزش متمایز است.

4 pieces of spicy bullet naan bread
پرش به:

این نان تخت هندی پنیری و تند به طرز شگفت انگیزی با دال پالک (دال اسفناج) خوشمزه ما جفت می شود، هندی مرغ و اسکواش بلغور و کاری نخود، تجربه غوطه وری لذت بخشی را با بافت نرم، کرکی و جویدنی خود ارائه می دهد.

چرا این دستور غذا جواب می دهد

  • نان گلوله نان خانگی نرم، جویدنی و فوق‌العاده لذیذ است و به طرز شگفت‌انگیزی آماده‌سازی آن را آسان می‌کند و یک طرف فوق‌العاده برای انواع غذاها است.
  • برای تهیه این نان گلوله نان خوشمزه و تند و پنیری نیازی به تنور یا هیچ تجهیزات ویژه دیگری ندارید.
bullet naps served with curries
  • یک ماهیتابه یا ماهیتابه چدنی با کیفیت بالا برای این که این نان تخت هندی تند به خوبی بلند شود کافی است.
  • نان تند نان طعم اصیل بهترین رستوران های هندی را دارد و همراهی عالی برای کاری، سوپ و دیپ است.

مواد مورد نیاز

لطفاً برای فهرست کامل مواد با اندازه‌گیری، روش کامل دستور غذا، یادداشت‌های دستور غذا، و اطلاعات تغذیه‌ای، به کارت دستور غذا در زیر پیمایش کنید.

labelled picture of ingredients for bullet naan - spicy Indian flatbread
  • قیمه – قیسی یک کره شفاف شده بدون تکه های شیر یا آب، با چربی خالص است. برای نان عالی است، زیرا طعم کره ای غنی تری دارد و در برابر سوختن در حرارت بالا مقاومت می کند. در فروشگاه ها یا فروشگاه های آسیایی موجود است اما می توانید آن را در خانه نیز تهیه کنید. کره معمولی یک جایگزین خوب است اگر قیچی ندارید.
  • آرد – برای نان گلوله نان، از آرد سفید ساده یا آرد همه منظوره برای بهترین نتیجه استفاده کنید. استفاده از آردهای دیگر مانند گندم کامل ممکن است نان را کمتر نرم و متراکم تر کند. اگر فقط آرد سفید قوی یا آرد نان دارید، استفاده از آن نیز اشکالی ندارد.
  • مخمر – برای این دستور، من استفاده از مخمر خشک سریع را دوست دارم، اما می توانید از مخمر فعال/خشک استاندارد یا مخمر تازه نیز استفاده کنید.
  • ماست – افزودن ماست طبیعی ساده راهی عالی برای دادن طعمی تند و غنی به خمیر و در عین حال افزایش نرمی آن است.
  • فلفل قرمز – از هر فلفلی در این دستور غذا استفاده کنید. در حالی که رنگ سبز سنتی تر است، از آنچه دارید یا از آنچه لذت می برید استفاده کنید.
  • بیکینگ پودر – به گلوله کمی نرمی و نرمی بیشتری می‌دهد.
  • پنیر – از پنیر آب شده و خوش طعم مورد علاقه خود مانند چدار، موزارلا یا مونتری جک استفاده کنید.

چگونه نان گلوله نان درست کنیم؟

ساخت این گلوله نان نرم و کرکی با یک ضربه تند در خانه به طرز شگفت آوری آسان و ساده است.

در اینجا چند مرحله ساده وجود دارد که باید دنبال کنید:

خمیر را آماده کنید

آب ولرم، مخمر و نیمی از آرد را با هم در یک کاسه بزرگ بریزید.

mix the yeast and water in a bowl

همه مواد را مخلوط کنید، روی کاسه را بپوشانید و بگذارید 30 دقیقه در جای گرم بماند.

let the mixture rest for 30 minutes

ماست را با مخلوط مخلوط کنید، سپس آرد، نمک و بیکینگ پودر باقی مانده را اضافه کنید.

از دستان خود برای ترکیب کردن استفاده کنید تا خمیری چسبناک و نرم تشکیل شود.

add the rest of the flour, salt and form a dough

2 قاشق چایخوری روغن یا کره را اضافه کنید و روی خمیر بمالید.

خمیر را چند بار به آرامی فشار دهید، سپس روی کاسه را با فیلم یا پارچه تمیز و مرطوب آشپزخانه بپوشانید.

rub some ghee on the dough and let it rise

اجازه دهید 15 دقیقه دیگر بلند شود.

بعد از 15 دقیقه، یک قاشق چای خوری دیگر روغن یا کره ذوب شده را به خمیر اضافه کنید و به آرامی آن را به همه جای خمیر بمالید.

after 15 minutes, rub with some more ghee

سپس خمیر را روی سطح کار انتقال دهید و به مدت 30 ثانیه ورز دهید.

خمیر را دوباره در کاسه قرار دهید، روی آن را بپوشانید و اجازه دهید به مدت 15 دقیقه در جای گرم ور بیاید.

last stage of the rising, the dough is ready

در این مدت، خمیر به طور محسوسی نرم تر می شود.

نان را شکل دهید و بپزید

بعد از اینکه خمیر ور آمد، آن را به آرامی روی سطح روغنی به مدت یک دقیقه ورز دهید، سپس آن را به چهار قسمت مساوی (هر کدام تقریباً 112 گرم) تقسیم کنید.

هر قسمت را به شکل یک توپ درآورید و کمی آرد بپاشید. روی گلوله های خمیر را بپوشانید و بگذارید 5 دقیقه قبل از فرم دادن استراحت کنند.

naan dough is divided into 4 balls

در حالی که گلوله های خمیر در حال استراحت هستند، یک تابه چدنی یا ماهیتابه را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید.

یکی از گلوله های خمیر را با وردنه باز کنید تا به اندازه یک بشقاب کوچک شود.

a dough ball is rolled out into a small circle

در حین کار روی این توپ خمیر، مطمئن شوید که بقیه را پوشانده اید.

یک چهارم پنیر رنده شده را در مرکز خمیر پهن شده قرار دهید، روی چند تکه فلفل چیلی و ½ قاشق غذاخوری گشنیز خرد شده بپاشید.

grated cheese, coriander, and chilies are placed in the centre of the dough

لبه‌ها را بلند کرده و مهر و موم کنید تا به شکل یک توپ در بیاید.

the sides of the dough is pulled up to seal and shape into a ball

توپ را با کمی آرد بپاشید، سپس با انگشتان خود یا وردنه آن را به شکل بیضی یا قطره ای به ضخامت تقریباً 3 میلی متر (⅛ اینچ) در آورید.

the dough ball is rolled out into a tear shape

وقتی ماهی تابه بسیار داغ شد، نان را در آن بریزید. بپزید تا قهوه ای طلایی شود، سپس با انبر آن را برگردانید.

آن را روی یک بشقاب بگذارید و روی نان را با مقداری روغن یا کره بمالید.

قبل از سرو، فلفل قرمز اضافی و گشنیز خرد شده (گشنیز) را روی آن بپاشید.

4 pieces of bullet naan on a wooden board

در حین پختن نان نان باقیمانده، آن را در یک پارچه تمیز پیچیده نگه دارید.

نکات برتر سرآشپز

  • بهترین نوع آرد برای تهیه خمیر نان آرد همه منظوره است. استفاده از جایگزین هایی مانند آرد گندم کامل نان نرم و متراکم تری را به همراه خواهد داشت.
  • خمیر را فوراً استفاده کنید. اگر آن را از قبل آماده کردید، مخمر را به ¼ قاشق چایخوری کاهش دهید و در یخچال بگذارید تا آماده استفاده شود.
  • صبر کلید است. در حالی که حداقل ورز دادن مورد نیاز است، برای یک خمیر صاف به چند چرخه “ورز دادن و بلند شدن” نیاز است.
  • اندازه و شکل نان نان در رستوران های مختلف متفاوت است. برای دستیابی به بافت نرم و کرکی بسیار مهم است، بنابراین از نازک کردن آنها اجتناب کنید. از طرف دیگر، اگر آنها خیلی ضخیم باشند، ممکن است یک مرکز خمیری نپخته و خمیری پیدا کنید.
  • برای دستیابی به رویه های حباب دار، مطمئن شوید که تابه شما بسیار داغ است و از گرمای شدید اجاق های تنور تقلید می کند.
  • بعد از پختن نان گلوله نان، روی آن را با مقداری کره/ روغنی برای طعم بیشتر بمالید و آنها را مستقیماً از تابه سرو کنید.
  • ادویه را با کاهش مقدار فلفل قرمز به ذائقه خود تنظیم کنید.

پیشنهادات ارائه

نان Bullet Naan را با کاری، سوپ یا دیپ مورد علاقه خود سرو کنید.

به خوبی با غذاهای هندی مانند مرغ تند تندوری، دال پالک (دال اسفناج)، هندی مرغ، هندی بلغور و نخود کاری، یا بریانی گوشت گوسفند حیدرآبادی.

یک سویه با طراوت مبتنی بر ماست، مانند رایتا پیاز یا رایتا نعناع، ​​می‌تواند طعم‌های غنی و تند را تکمیل کند. از نان و ظروف همراه.

ذخیره سازی و گرم کردن مجدد باقیمانده ها

برای نگهداری باقیمانده نان، بگذارید تا دمای اتاق خنک شود و آنها را در یک ظرف دربسته قرار دهید یا آنها را در فیلم چسبناک بپیچید.

حداکثر 2-3 روز در یخچال یا حداکثر تا 3 ماه در یخچال قرار دهید.

برای گرم کردن مجدد، نان را باز کرده و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد (356 درجه فارنهایت) به مدت 5 تا 7 دقیقه یا تا زمانی که گرم شود گرم کنید.

به‌طور متناوب، می‌توانید آن‌ها را در تابه‌ای روی حرارت متوسط ​​برای چند دقیقه از هر طرف گرم کنید. لذت ببرید!

سؤالات متداول دستور غذا

آیا می توانم خمیر را از قبل درست کنم و برای استفاده بعدی فریز کنم؟

بله، می توانید خمیر آماده شده را فریز کنید. قبل از اینکه برای استفاده به دمای اتاق برسانید، آن را در یخچال ذوب کنید.

چگونه از جویدن یا سفت شدن نان جلوگیری کنم؟

بهبود قوام خمیر برای دستیابی به نان نان نرم بسیار مهم است. مقدار آرد را در این دستور به عنوان راهنما در نظر بگیرید. خمیر باید نرم و کمی چسبنده باشد. در صورت نیاز، می توانید مقدار آرد را در دستور تنظیم کنید.

نان چیست؟

نان یک نان هندی خمیر شده است که به طور سنتی در تنور تنور یا روی تاوا (گریل) پخته می شود. .
از آرد گندم، آب، مخمر، ماست تهیه می‌شود و گاهی اوقات شامل مواد اضافی مانند روغن یا کره برای طعم دادن است.
نان بافت نرم و نرمی دارد و اغلب به عنوان پیش غذا با غذاهای مختلف هندی مانند کاری و کباب سرو می شود.
همچنین می‌توان از آن به تنهایی لذت برد یا از آن برای تهیه سس و دیپ استفاده کرد.

برای دستور پخت نان نان نرم و جویدنی خوشمزه تر، چرا امتحان نکنید:

این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.

امیدوارم از روند ساخت این گلوله نان نرم و جویدنی – نان تند هندی با پنیر به همان اندازه که از خوردن آن لذت می برید لذت ببرید! 🙂 

خوشحالی! / افیه اولسون!

Bullet Naan – نان تند هندی با پنیر

آیلا کلولی

“Bullet Naan” یک نان فلفل هندی تند و طعم‌دار است که با ترکیبی منحصربه‌فرد از فلفل، گشنیز، و پنیر گوهی بسته‌بندی شده است.

stop offset=”0%” stop-opacity=”1″/>

زمان آماده سازی 1 ساعت

زمان پخت 15 دقیقه

زمان کل 1 ساعت 15 دقیقه

دوره ظرف جانبی

وعده های people

کالری 402 -Text-normal “> kcal

مواد تشکیل دهنده

متریک دکمه> ما معمولی

-Toggle-Active “data-multiplier =” 1 “داده ها =” 4 “داده-recipe =” 34960 “aria-label =” تنظیم سرویس ها توسط 1x “> 1x 2x 3x

دستورالعمل

>

آماده سازی خمیر

= “14”>

  • آب ولرم ، مخمر ، مخمر ، و نیمی از آرد با هم در یک کاسه بزرگ. = “1”>

    تمام مواد را مخلوط کنید ، کاسه را بپوشانید و بگذارید 30 دقیقه در یک مکان گرم استراحت کند. -Recipe-34960-Step-0-2 “class =” WPRM-Recipe-Instruction “خوانایی =” 3 “>

    ماست را درون مخلوط مخلوط کنید ، سپس آرد ، نمک و پودر باقیمانده را اضافه کنید . از دستان خود استفاده کنید تا تا زمانی که یک خمیر چسبنده و نرم شکل بگیرد. “خوانایی =” 3 “>

    2 قاشق چایخوری گای یا کره را اضافه کنید و آن را روی خمیر مالش دهید. چند بار خمیر را به آرامی فشار دهید ، سپس کاسه را با فیلم چسبیده یا یک پارچه آشپزخانه مرطوب تمیز بپوشانید. اجازه دهید آن را برای 15 دقیقه دیگر افزایش دهد. 2 “>

    بعد از 15 دقیقه ، یک قاشق چایخوری دیگر از کره یا کره ذوب شده را به خمیر اضافه کنید ، به آرامی آن را پخش کنید.

  • سپس خمیر را روی یک سطح کار منتقل کرده و به مدت 30 ثانیه خمیر کنید. خمیر را دوباره در کاسه قرار دهید ، آن را بپوشانید و اجازه دهید آن را به مدت 15 دقیقه در یک نقطه گرم بلند کند. -6 “class =” wprm-recipe-Instruction “خوانایی =” 0 “>

    در این مدت ، خمیر به طور قابل ملاحظه ای نرم تر خواهد شد.

  • شکل دهی و پخت و پز naan

    • بعد از بلند شدن خمیر ، به آرامی آن را به مدت یک دقیقه روی یک سطح روغنی ورز دهید ، سپس آن را به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید (تقریباً 112 گرم). P>

    • هر قسمت را در یک توپ شکل دهید و آنها را به آرامی با آرد گرد و غبار کنید. توپ های خمیر را بپوشانید و به آنها اجازه دهید 5 دقیقه قبل از شکل گیری استراحت کنند. دستورالعمل “خوانایی =”-1 “>

      یک ماهیتابه چدن یا ماهی تابه را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید در حالی که توپ های خمیر در حال استراحت هستند.

    • با استفاده از پین نورد یکی از توپ های خمیر را بیرون بکشید تا به اندازه برسد. از یک صفحه کوچک در حین کار روی این توپ خمیر ، حتماً دیگران را تحت پوشش قرار دهید. -instruction “خوانایی =” 2 “>

      یک چهارم پنیر رنده شده را در مرکز خمیر نورد قرار دهید ، روی چند برش فلفل و قاشق غذاخوری گشنیز خرد شده بپاشید.

    • > لبه ها را بلند کرده و آنها را مهر و موم کنید تا آن را در یک توپ تغییر شکل دهید. دستورالعمل “خوانایی =” 2 “>

      توپ را با کمی آرد بپاشید ، سپس از انگشتان یا یک پین نورد خود استفاده کنید تا آن را به شکل بیضی یا اشک آور ، تقریباً 3 میلی متر (اینچ) ضخامت دهید.

    • یک بار ماهیتابه بسیار داغ است ، نایان را در آن قرار دهید. طبخ کنید تا قهوه ای طلایی شود ، سپس آن را با استفاده از انبر بچرخانید. “خوانایی =”-1 “>

      آن را روی یک بشقاب قرار دهید و قسمت بالای Naan را با مقداری Ghee یا کره مسواک بزنید.

    • > قبل از خدمت ، فلفل های اضافی و گشنیز خرد شده یا cilantro را در بالا بپاشید.

      یادداشت ها

      • بهترین نوع آرد برای درست کردن خمیر Naan همه آرد با هدف است. استفاده از گزینه های مانند آرد گندم کامل ، نان نرم تر و متراکم تری به همراه خواهد داشت.
      • بلافاصله از خمیر استفاده کنید. در صورت بروز آن ، مخمر را به قاشق چایخوری کاهش دهید و یخچال کنید تا آماده استفاده شود.
      • صبر مهم است. در حالی که حداقل ورز دادن به خمیر لازم است ، برای یک خمیر صاف ، چند چرخه “خمیر و برخاست” لازم است.
      • اندازه ها و شکل نان های Naan در رستوران های مختلف متفاوت است. دستیابی به یک بافت نرم و کرکی بسیار مهم است ، بنابراین از نازک شدن آنها خودداری کنید. از طرف دیگر ، اگر آنها خیلی ضخیم باشند ، ممکن است با یک مرکز خمیده و خمیده به پایان برسید.
      • برای دستیابی به تاپ های حباب ، اطمینان حاصل کنید که مهارت شما بسیار داغ است و از گرمای شدید اجاق های تاندور تقلید می کند.
      • پس از پختن نان Naan Bullet ، برای طعم اضافی آن را با مقداری کره/گلی مسواک بزنید و آنها را مستقیماً از قابلمه سرو کنید.
      • با کاهش مقدار فلفل قرمز ، ادویه را با طعم خود تنظیم کنید.

      تغذیه

      کالری: 402 kcal کربوهیدرات: تغذیه-برچسب-متن-nutrition-unit “> g پروتئین: 16 g fat: 16 g چربی اشباع: 9 g چربی اشباع نشده: تغذیه-لوبل-متن-nutrition-unit “> g چربی اشباع نشده: > 4 g کلسترول: 41 mg سدیم: 578 mg پتاسیم: -label-text-nutrition-unit “> mg فیبر: g شکر: 2 g ویتامین پاسخ: ویتامین C: 32 mg کلسیم: mg آهن: 1 mg

    چناچه در این مطلب کلمه ای یا حروفی استفاده شده است که از نطر شما مشکل دارد در قسمت نظرات به ما اطلاع دهید

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    همچنین ببینید
    بستن
    دکمه بازگشت به بالا