آشپزی

مافین کرن بری نارنجی

مافین کرن بری نارنجی

اگر ترکیبی از شیرین و ترش را دوست دارید، این مفین های کرن بری نارنجی با دوغ یکی از دستور العمل های جشن شما خواهد بود.

از آنجایی که زغال اخته هنوز در فصل است، زمان بسیار خوبی برای گنجاندن آنها در دستور العمل ها است.

زغال اخته تازه یک ترکیب عالی برای محصولات شیرین پخته است زیرا طعم تند و مشخصی دارد که شیرینی را متعادل می کند.

freshly baked cranberry orange muffins with buttermilk
مافین کرن بری نارنجی 15

چیز مورد علاقه من در مورد این دستور مافین پرتقالی کرن بری این است که در داخل سبک و مطبوع است و روی آن ترد است.

همانند سس کرن بری با آب پرتقال، این دستور غذا ترکیبی از آب پرتقال، زغال اخته تازه است. و کمی پوست پرتقال.

ترکیب ادویه ها و پوست پرتقال وقتی در فر هستند بوی بهشت ​​مطلق می دهند!

freshly baked cranberry orange muffins
مافین کرن بری نارنجی 16

چرا این دستور غذا جواب می دهد؟

  • این مافین های نارنجی با زغال اخته تازه به زیبایی منجمد می شوند، می توانید آنها را به صورت دسته ای درست کنید و تا 3 ماه در فریزر نگهداری کنید.
  • این یک دستور العمل بسیار آسان است که با تصاویر و دستورالعمل های گام به گام دنبال می شود.
  • مفین های کرن بری و پرتقالی نسبتاً کم کالری هستند، 1 کلوچه تنها 275 کیلو کالری دارد!
  • این مافین های نارنجی کم ادویه نرم، کره ای و مرطوب هستند. آنها مورد علاقه جدید خانواده شما خواهند بود!
  • میزان شیرینی کامل و طعم بهتری نسبت به آنهایی که در مغازه خریداری می شود دارند.
  • ترکیب پرتقال و کرن بری یک تطابق عالی است.

مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها

Labelled picture of ingredients for cranberry orange muffins
مافین کرن بری نارنجی 17
  • زغال اخته – آنها مواد اولیه این دستور غذا هستند. من زغال اخته تازه را به دلیل ترکیدن بیشترشان دوست دارم، اما می توانید از منجمد استفاده کنید. از طرف دیگر، می توانید زغال اخته را با زغال اخته جایگزین کنید.
  • پرتقال– به پوست دو پرتقال متوسط ​​و همچنین آب آن برای طعم روشن مرکبات نیاز دارید. می توانید پرتقال را با لیمو جایگزین کنید.
  • آرد – می توانید از آرد سفید ساده یا آرد همه منظوره استفاده کنید. برای تهیه کیک، کلوچه، شیرینی و سس غلیظ کننده مناسب است. قبل از استفاده از آن در مافین های خود آن را الک کنید.
  • بیکینگ پودر – یک عامل مایه خمیری است که به مافین ها کمک می کند تا سبک و پفی شوند. مطمئن شوید که بکینگ پودر منقضی نشده است و مراقب اندازه گیری های خود باشید!
  • تخم مرغ – آنها همچنین به عنوان یک عامل خمیر کننده عمل می کنند و به بالا آمدن کلوچه ها کمک می کنند و در عین حال غنای بیشتری نیز می دهند.
  • دوغ – در عین حال که بافتی مرطوب و لطیف و بدن اضافی به مافین ها می بخشد، طعم دلپذیری به مافین ها می بخشد. می توانید آن را با ماست یا خامه ترش جایگزین کنید.
  • ادویه جات ترشی جات –هل و جوز هندی با این مافین ها کاملاً کار می کنند. می توانید به جای آن از دارچین یا میخک استفاده کنید. در صورت تمایل مقدار را تنظیم کنید یا به طور کامل از آنها صرفنظر کنید.
  • رب وانیل – من از رب لوبیا وانیل ارگانیک یا عصاره برای طعم عمیق و لذیذ وانیل. از استفاده از وانیل مصنوعی برای این دستور غذا خودداری کنید.

چگونه کلوچه نارنجی کرن بری درست کنیم؟

اگرچه درست کردن این مافین های خانگی بسیار آسان است، برای دستیابی به بهترین نتیجه باید چند مرحله ساده را دنبال کنید:

فر (فر فن دار) را از قبل با دمای 175 درجه سانتیگراد / 350 درجه فارنهایت گرم کنید.

کاغذهای پخت مافین را در قالب 12 فنجانی مافین متوسط ​​قرار دهید (من از 12 فنجان استفاده می کنم – قالب مافین 38 × 27 × 3 سانتی متر) و سپس کنار بگذارید تا به آنها نیاز داشته باشید.

در یک کاسه متوسط، کرن بری ها را با یک مشت آرد بریزید و زغال اخته ها را با یک لایه نازک آرد بپوشانید.

این مرحله برای جلوگیری از فرورفتن کرن بری به ته کیک ضروری است.

fresh cranberries are covered with flour
مافین کرن بری نارنجی 18

آرد، بکینگ پودر، نمک دریایی، هل آسیاب شده و جوز هندی را در یک کاسه بزرگ هم بزنید و کنار بگذارید.

dry ingredients are mixed in a bowl
مافین کرن بری نارنجی 19

در یک کاسه بزرگ دیگر، کره ذوب شده، شکر و عصاره وانیل را با هم مخلوط کنید و سپس با همزن برقی با سرعت متوسط ​​هم بزنید تا مخلوط به خوبی ترکیب شود.

آن را بیش از حد مخلوط نکنید.

تخم مرغ ها را یکی یکی به مخلوط خیس اضافه کنید و مخلوط را هم بزنید تا تخم مرغ ها خوب ترکیب شوند.

خمیر را کنار بگذارید.

butter, sugar and eggs are mixed in a bowl
مافین کرن بری نارنجی 20

در یک کاسه جداگانه، دوغ و آب پرتقال را مخلوط کنید و سپس هم بزنید تا خوب با هم ترکیب شوند.

در این مرحله، یا به سبیل دستی یا کاردک سیلیکونی بروید.

buttermilk and orange juice are mixed in a bowl
مافین کرن بری نارنجی 21

به مخلوط تخم‌مرغ، مخلوط آرد و دوغ را به آرامی به صورت متناوب اضافه کنید تا هر 3 مخلوط کاملاً با هم ترکیب شوند.

d985d8a7d981db8cd986 daa9d8b1d986 d8a8d8b1db8c d986d8a7d8b1d986d8acdb8c 64afb7b0d1a3c
مافین کرن بری نارنجی 22

مطمئن شوید که در این مرحله بیش از حد مخلوط نکنید، فقط مخلوط را به آرامی تا کنید تا مطمئن شوید که همه چیز به خوبی ترکیب شده است.

orange cranberry muffin batter
مافین کرن بری نارنجی 23

زغال اخته و پوست پرتقال را به خمیر اضافه کنید و سپس به آرامی آنها را داخل مخلوط بریزید.

cranberries and orange zest are mixed with muffin batter
مافین کرن بری نارنجی 24

با کمک قاشق بستنی یا قاشق غذاخوری خمیر را به طور مساوی بین 12 قالب تقسیم کنید. آنها را تا آخر با خمیر پر کنید.

muffin mixture is divided into 12 muffin cases
مافین کرن بری نارنجی 25

مفین ها را حدود 25 دقیقه یا تا زمانی که روی مافین ها کمی قهوه ای طلایی شود بپزید. اگر مطمئن نیستید، یک خلال دندان را داخل آن قرار دهید تا ببینید تمیز می شود یا خیر.

cranberry orange muffins are baked until golden brown
مافین کرن بری نارنجی 26

قبل از اینکه مافین ها را به قفسه خنک کننده منتقل کنید، اجازه دهید حداقل 15 دقیقه در سینی خنک شوند.

freshly baked cranberry orange muffins with buttermilk are placed on a cooling rack
مافین کرن بری نارنجی 27

نکات برتر از سرآشپز

  • قبل از استفاده از تخم‌مرغ‌ها در خمیر کیک، مطمئن شوید که در دمای اتاق هستند.
  • برای جلوگیری از فرورفتن زغال اخته تازه یا یخ زده به کف مافین ها در حین پخت، آنها را به آرامی در کمی آرد بریزید، به اندازه ای که روی آن ها پوشانده شود.
  • آرد را به درستی با استفاده از  ترازو الکترونیکی اندازه گیری کنید. با این حال، اگر ترازو ندارید، حتماً آرد خود را با قاشق پف کنید و سپس آن را قبل از صاف کردن با چاقو در فنجان‌هایتان بریزید تا از پر شدن بیش از حد پیمانه اندازه‌گیری جلوگیری کنید.
  • برای بررسی اینکه آیا مافین کرن بری و نارنجی شما آماده است، یک خلال دندان را در مرکز یک مافین قرار دهید. اگر خلال دندان تمیز و بدون خمیر مرطوب بیرون بیاید، پخت آنها تمام شده است.

سؤالات متداول دستور العمل

چگونه مافین کرن بری و پرتقال سرو کنیم؟

می توانید از این مافین های کرن بری نارنجی برای صبحانه یا به عنوان یک همراه شیرین لذت ببرید. به چای یا قهوه بعد از ظهر شما این یک دستور العمل عالی برای تهیه زمانی است که چند مهمان برای صبحانه یا ناهار دارید.

چگونه مافین های باقی مانده را ذخیره کنیم؟

این دستور 12 کلوچه بزرگ درست می کند. مطمئن شوید که آنها را پس از خنک شدن کامل در یک ظرف آشپزخانه دربسته نگهداری کنید. مافین ها حداقل به مدت 3 روز در دمای اتاق تازه می مانند.
اگر نگران این هستید که ممکن است برای شما زیاد باشد، می‌توانید مقداری از آن را برای بعداً منجمد کنید و تا 3 ماه نگه دارید.

یک مافین خانگی کرن بری نارنجی چقدر کالری دارد؟

هر کدام از این مافین های خانگی 275 کیلو کالری دارند، می توان آن را برای یک کلوچه کالری نسبتاً کم در نظر گرفت!

برای دستور العمل های خوشمزه تر مافین و کیک، چرا امتحان نکنید:

این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.

امیدوارم از روند تهیه این کلوچه های پرتقالی خوش طعم کرن بری به همان اندازه که از خوردن آنها لذت می برید لذت ببرید! ? 

خوشحالی! / افیه اولسون!

lightly spiced cranberry orange muffins

مفین کرن بری نارنجی

آیلا کلولی

این مافین‌های پرتقالی و کرن بری خوشمزه و بدون گناه، همراهی عالی برای قهوه صبح یا چای بعد از ظهر شما هستند.

stop offset=”0%” stop-opacity=”1″/>

زمان آماده سازی 40 دقیقه

زمان پخت 25 دقیقه

زمان کل 1 ساعت 5 دقیقه

کورس صبحانه، دسر، میان وعده

آشپزی آمریکایی، غربی

سرویس ها 12 مفین

کالری 275 kcal

مواد تشکیل دهنده 

 

دستورالعمل ها 

  • فر را با دمای 175 درجه سانتیگراد / 350 درجه فارنهایت گرم کنید.

  • کاغذهای پخت مافین را در قالب 12 فنجانی مافین متوسط ​​قرار دهید (من از 12 فنجان – قالب مافین 38 × 27 × 3 سانتی متر استفاده می کنم) و تا زمانی که لازم باشد کنار بگذارید.

  • در یک کاسه متوسط، کرن بری ها را با یک مشت آرد بریزید و زغال اخته را با یک لایه نازک آرد بپوشانید.

  • در یک کاسه بزرگ، آرد، بکینگ پودر، نمک دریایی، هل آسیاب شده و جوز هندی را هم بزنید و کنار بگذارید.

  • <. li id="wprm-recipe-821-step-0-4" class="wprm-recipe-instruction" readability="3">

    در یک کاسه بزرگ دیگر، کره ذوب شده، شکر و عصاره وانیل را با همزن برقی با دور متوسط ​​هم بزنید تا مخلوط خوب ترکیب شود. بیش از حد آن را مخلوط نکنید.

  • تخم مرغ ها را یکی یکی به مخلوط خیس اضافه کنید و مخلوط را هم بزنید تا تخم مرغ ها خوب ترکیب شوند. خمیر را کنار بگذارید.

  • در یک کاسه جداگانه، دوغ و آب پرتقال را با هم مخلوط کنید تا خوب با هم ترکیب شوند.
  • در این مرحله، یا به سبیل دستی یا کاردک سیلیکونی بروید. مخلوط آرد و دوغ را به آرامی به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید تا هر 3 مخلوط کاملا با هم ترکیب شوند. مطمئن شوید که در این مرحله بیش از حد مخلوط نکنید، فقط مخلوط را به آرامی تا کنید تا مطمئن شوید که همه چیز به خوبی ترکیب شده است.

  • زغال اخته و پوست پرتقال را به خمیر اضافه کرده و به آرامی داخل مخلوط بریزید.

  • خمیر را به طور مساوی بین مواد تقسیم کنید. 12 قالب با کمک قاشق بستنی یا قاشق غذاخوری

  • مفین ها را حدود 25 دقیقه بپزید یا تا زمانی که روی مافین ها کمی قهوه ای طلایی شود. اگر مطمئن نیستید، یک خلال دندان را وارد کنید تا ببینید تمیز می‌شود یا نه.

  • قبل از اینکه مافین ها را به قفسه خنک کننده منتقل کنید، بگذارید حداقل 15 دقیقه در سینی خنک شوند.

یادداشت

  • قبل از استفاده از تخم‌مرغ‌ها در خمیر کیک، مطمئن شوید که در دمای اتاق هستند.
  • می‌توانید از همان مقدار زغال اخته یخ‌زده استفاده کنید.

  • برای جلوگیری از فرورفتن زغال اخته تازه یا یخ زده به کف مافین ها در حین پخت، آنها را به آرامی در کمی آرد بریزید، به اندازه ای که روی آن ها پوشانده شود.

  • Measure the flour correctly using an electronic scale. با این حال، اگر ترازو ندارید، حتماً آرد خود را با قاشق پف کنید و سپس آن را قبل از صاف کردن با چاقو در فنجان‌هایتان بریزید تا از پر شدن بیش از حد پیمانه اندازه‌گیری جلوگیری کنید.

  • To check if your Cranberry & Orange Muffins are ready, insert a toothpick into the center of one muffin. If the toothpick comes out clean with no wet batter, they have finished baking.

Nutrition

Calories: 275kcalCarbohydrates: 43gProtein: 5gFat: 9gSaturated Fat: 6gPolyunsaturated Fat: 1gMonounsaturated Fat: 2gTrans Fat: 1gCholesterol: 50mgSodium: 235mgPotassium: 100mgFiber: 2gSugar: 19gVitamin A: 335IUVitamin C: 6mgCalcium: 94mgIron: 2mg

این پست از پیوندهای وابسته استفاده می کند. این بدان معناست که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کارمزد برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.

حتما بخوانید : مدویک – کیک عسلی روسی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا