آشپزی

سوپ فلفل قرمز و گوجه فرنگی سرخ شده

سوپ فلفل قرمز و گوجه فرنگی سرخ شده

سوپ برشته فلفل قرمز و گوجه‌فرنگی بسیار آسان برای تهیه، بسیار خوشمزه، سالم و پر از طعم‌های مدیترانه‌ای است.

این سوپ کتو کم کربوهیدرات با فلفل قرمز تفت داده شده، گوجه فرنگی آبدار آخر تابستان و پیاز درست می شود.

طعم طبیعی گوجه فرنگی تازه چیزی است که طعم سوپ را تعیین می کند، بنابراین استفاده از گوجه فرنگی کاملا رسیده کلید موفقیت است!

roasted red peppers and tomato soup in a bowl garnished with parmesan
سوپ فلفل قرمز و گوجه فرنگی سرخ شده 9
پرش به:

سوپ به طور کلی یک غذای زمستانی در نظر گرفته می شود، اما این سوپ فلفل قرمز و گوجه فرنگی بدون گلوتن برخی از استثناها است.

بهتر است زمانی که در پایان تابستان و زمانی که گوجه فرنگی و فلفل رسیده و شیرین در فصل است درست شود.

با این حال، می‌توانید در هر زمانی از سال از این سوپ خامه‌ای خوشمزه با استفاده از گوجه‌فرنگی کنسرو شده و فلفل کبابی در شیشه‌ها لذت ببرید!

چرا این دستور غذا جواب می دهد؟

  • سوپ فلفل قرمز بوداده خانگی مخملی غنی، پر جنب و جوش، پر از طعمی لذیذ و بسیار آسان برای تهیه است!
  • این دستور تهیه سوپ گوجه فرنگی آسان به چند ماده اولیه ساده و حداقل تلاش بدون نیاز به سفر به فروشگاه مواد غذایی نیاز دارد.
  • این گیاه با سبزیجات قرمز روشن مانند گوجه فرنگی و فلفل قرمز تهیه می شود و حاوی آنتی اکسیدان های سالم و سایر مواد مغذی است.
  • می‌توانید آن را به صورت دسته‌ای، قسمتی بپزید و تا 5 ماه در فریزر نگهداری کنید.
  • این سوپ فلفل قرمز و گوجه‌فرنگی سرخ‌شده کتو نیز گیاهی، بدون گلوتن و لبنیات است و در عین حال کاملاً خوشمزه و راحت است!

مواد لازم برای سوپ فلفل قرمز سوخاری و گوجه فرنگی

لطفاً برای فهرست کامل مواد با اندازه‌گیری، روش کامل دستور غذا، یادداشت‌های دستور غذا، و اطلاعات تغذیه‌ای، به کارت دستور غذا در زیر بروید.

labeled picture of ingredients for red pepper and tomato soup recipe
سوپ فلفل قرمز و گوجه فرنگی سرخ شده 10

بهترین گوجه فرنگی برای سوپ

این سوپ عالی برای تهیه در اواخر تابستان/اوایل پاییز است، زمانی که گوجه فرنگی فراوان است و در بهترین حالت خود قرار دارد.

سعی کنید و از رسیده‌ترین و قرمزترین گوجه‌فرنگی‌های رسیده در انگور که می‌توانید پیدا کنید استفاده کنید زیرا طعم بهتر و شیرین‌تری خواهند داشت.

همچنین می‌توانید از کنسرو گوجه فرنگی یا گوجه‌فرنگی زمستانی و یک قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی برای افزودن مقداری رنگ استفاده کنید.

با این حال، آنها طعم چندانی مانند گوجه فرنگی تازه تابستانی برشته نخواهند داشت، اما هنوز هم عالی هستند.

فلفل قرمز

من معمولا از فلفل رومانو استفاده می‌کنم، اما فلفل دلمه‌ای قرمز یا هر نوع فلفل قرمز شیرین با این دستور عالی کار می‌کند.

آنها طعم مدیترانه ای با طراوت و شیرینی طبیعی را برای متعادل کردن اسیدیته گوجه فرنگی اضافه می کنند.

  • سیر – اگر سیر را دوست ندارید یا ندارید می توانید آن را حذف کنید. پوست گرفته و به همراه گوجه فرنگی و فلفل به سینی تفت اضافه کنید.
  • پیاز – می توانید از پیاز قهوه ای، سفید یا زرد با اندازه متوسط ​​استفاده کنید. پوست کنده و به قطعات برش دهید.

چگونه سوپ گوجه فرنگی فلفل قرمز درست کنیم؟

ساخت سوپ گوجه فرنگی و فلفل بوداده خانگی خود از ابتدا با مواد اولیه انبارداری بسیار آسان است.

اما، برای دستیابی به بهترین نتایج، باید چند مرحله ساده را دنبال کنید:

سبزیجات را تفت دهید

فر را با دمای 220 درجه سانتیگراد (430 درجه فارنهایت) از قبل گرم کنید.

گوجه‌فرنگی، فلفل قرمز، پیاز، سیر و آویشن را در سینی فر قرار دهید و 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون را روی آن بپاشید.

مطمئن شوید که همه سبزیجات به خوبی با روغن زیتون پوشانده شده اند.

red peppers, tomatoes, onions and garlic are on a baking tray< /شکل>

سبزیجات را در فر از قبل گرم شده به مدت 20 تا 25 دقیقه یا تا زمانی که پوست فلفل ها زغالی شود، تفت دهید.

قالب را از فر خارج کنید و به مدت 10 دقیقه کنار بگذارید تا سبزیجات برشته به اندازه کافی خنک شوند.

roasted red peppers, tomatoes, onion and garlic on a tray
سوپ فلفل قرمز و گوجه فرنگی سرخ شده 11

سوپ را آماده کنید

وقتی سبزیجات به اندازه‌ای خنک شدند که بتوانید آنها را بچینید، گوجه‌فرنگی و سیر را پوست بگیرید و فلفل‌ها را پوست بگیرید.

آنها را همراه با پیاز، برگ بو، نمک، فلفل سیاه تازه آسیاب شده، پاپریکا، آب سبزیجات یا آب در یک تابه سنگین یا فر هلندی روی حرارت متوسط ​​رو به بالا قرار دهید.

red peppers, tomatoes, onions and garlic are placed in a pan for tomato soup
سوپ فلفل قرمز و گوجه فرنگی سرخ شده 12

آنها را خوب هم بزنید و به آرامی به مدت 20 تا 25 دقیقه روی حرارت کم تا متوسط ​​با درب بجوشانید.

Blitz، تزئین و سرو

برگ‌های بو را بردارید، سوپ داغ را به یک کاسه غذاساز منتقل کنید و آن‌ها را صاف کنید.

می‌توانید از مخلوط‌کن دستی نیز استفاده کنید، اما به‌اندازه برق‌آلود کردن در غذاساز صاف نیست.

tomato and red pepper soup is in a bowl of a mixer شکل>

اگر خیلی غلیظ است آب اضافی اضافه کنید یا اگر خیلی نازک است سوپ را بیشتر بجوشانید.

با پارمزان رنده شده، کروتون خانگی، خامه ترش یا کمی روغن زیتون تزیین کنید.

red pepper and tomato soup served in a bowl and garnished with olive oil and basil
سوپ فلفل قرمز و گوجه فرنگی سرخ شده 13

نکات برتر سرآشپز

  • می توانید این سوپ گیاهی را با گوجه فرنگی کنسرو شده درست کنید. حتما یک پیمانه شکر اضافه کنید تا اسیدیته متعادل شود!
  • تفت دادن سبزیجات به این سوپ طعمی غنی و عمیق می دهد و به شدت توصیه می شود! با این حال، اگر زمان کمی دارید، می توانید از این مرحله صرف نظر کنید. شما همچنان یک سوپ خوشمزه خواهید داشت اما طعم آن سبک تر است!
  • سبزیجات خود را در یک تابه یا ورقه پخت بزرگ تفت دهید تا از شلوغی آنها جلوگیری شود. به این ترتیب، سبزیجات تک لایه خواهید داشت، بنابراین آنها به خوبی برشته می شوند.

چگونه سوپ گوجه فرنگی سرخ شده را سرو کنیم؟

سوپ گوجه‌فرنگی برشته اغلب با ساندویچ پنیر کبابی همراه می‌شود.

ما عاشق این سوپ خوشمزه با مقداری رولت پنیر ترکی (سیگارا بورک) هستیم، چند تکه نان ساندویچی خانگی کره‌ای، نان پنیر ایتالیایی Little Caesars، یا بورک اسفناج (Ispanakli Borek ).

یا چرا آن را با مقداری مرسیمک کوفته (کوفته عدس وگان) و یک کاسه سالاد گوجه‌فرنگی و گردو (Gavurdagi Salatasi) آن را به یک جشن وگان تبدیل کنید؟

تغییرهای دستور غذا

  • پنیر پارمزان رنده شده را برای لایه ای بیشتر از غنا و طعم اومامی مخلوط کنید.
  • هالاپنیو یا تکه های فلفل قرمز خرد شده را برای یک ضربه آتشین که شیرینی فلفل ها را تکمیل می کند، اضافه کنید.
  • برگ‌های ریحان تازه را با سوپ مخلوط کنید تا نسخه‌ای پر جنب و جوش و معطر با ریحان تهیه کنید.
  • سوپ را با شیر نارگیل و خمیر کاری قرمز دم کنید تا یک تنوع خامه ای و معطر با الهام از تایلندی ایجاد کنید.

ذخیره سازی و گرم کردن مجدد

ذخیره

این سوپ خوشمزه تا 5 روز در یخچال تا 5 ماه در فریزر تازه می ماند.

اجازه دهید سوپ کاملا خنک شود و قبل از نگهداری آن را در یک ظرف دربسته قرار دهید.

گرم کردن مجدد

باقی مانده سوپ را به آرامی در قابلمه ای روی حرارت متوسط ​​رو به پایین گرم کنید و هر از گاهی هم بزنید تا نچسبد.

افزودن مقداری آب گوشت یا آب می تواند به حفظ قوام مورد نظر کمک کند.

برای یک روش گرم کردن سریع، سوپ را در یک کاسه قابل استفاده در مایکروویو قرار دهید.

در فواصل 1 دقیقه‌ای حرارت دهید، بین فواصل زمانی هم بزنید تا گرم شود.

برای گرم کردن مجدد سوپ یخ زده، آن را یک شب در یخچال ذوب کنید.

سپس، از روش‌های اجاق گاز یا مایکروویو که در بالا ذکر شد برای گرم کردن آن استفاده کنید.

سؤالات متداول دستور غذا

آیا این سوپ گوجه فرنگی تازه برشته شده فاقد گلوتن است؟

بله، کالری کمی دارد، بدون گلوتن، بدون لبنیات، وگان، و گیاهخواران و همچنین کتو!

چرا سبزیجات را کباب کنید؟

برشتن سبزیجات طعم را تشدید می کند و کلید یک سوپ با اندام و طعم غنی است.
این مرحله ممکن است زمان بیشتری به جلسه آشپزی شما اضافه کند، اما قطعا ارزشش را دارد!

آیا می توانم سوپ را از قبل برای یک مهمانی شام درست کنم؟

بله، می توانید سوپ را زودتر درست کنید و در یخچال نگهداری کنید. قبل از سرو به آرامی آن را گرم کنید.

آیا می توانم از کنسرو فلفل قرمز بوداده برای سوپ استفاده کنم؟

بله، استفاده از کنسرو فلفل قرمز بوداده گزینه مناسبی است.
قبل از اضافه کردن به سوپ، آنها را آبکش کرده و آبکشی کنید.

برای دستور العمل های سوپ خوشمزه تر، چرا امتحان نکنید:

این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.

امیدوارم از روند تهیه این سوپ غلیظ، خامه ای و خوشمزه فلفل قرمز و گوجه فرنگی سرخ شده به همان اندازه که از خوردن آن لذت می برید لذت ببرید! ?

خوشحالی! / افیه اولسون!

tomato soup served in a bowl with basil leaves

سوپ فلفل قرمز و گوجه فرنگی سرخ شده

آیلا کلولی

سوپ تفت داده شده فلفل قرمز و گوجه فرنگی بسیار آسان برای تهیه، بسیار خوشمزه، سالم و پر از طعم های مدیترانه ای است. این سوپ کتو کم کربوهیدرات با فلفل قرمز تفت داده شده، گوجه فرنگی آبدار آخر تابستان و پیاز درست می شود.

stop offset=”0%” stop-opacity=”1″/>

زمان آماده سازی 25 دقیقه

زمان پخت 25 دقیقه

زمان کل 50 دقیقه

کورس پیش غذا، غذای اصلی، سوپ

آشپزی مدیترانه

سرویس ها 4 افراد

کالری 117 kcal

مواد تشکیل دهنده 

 

دستورالعمل ها 

  • فر را با دمای 220 درجه سانتیگراد (430 درجه فارنهایت) از قبل گرم کنید.

  • گوجه فرنگی، فلفل قرمز، پیاز، سیر و آویشن را در سینی فر قرار دهید و روی آن 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون بپاشید.

  • سبزیجات را در فر از قبل گرم شده به مدت 20 تا 25 دقیقه یا تا زمانی که پوست فلفل ها ذغالی شود، تفت دهید.

  • سینی را از فر خارج کرده و به مدت 10 دقیقه کنار بگذارید تا سبزیجات به اندازه کافی خنک شوند.

  • وقتی سبزیجات به اندازه کافی سرد شدند شما می توانید آنها را به دست بگیرید، گوجه فرنگی ها و سیرها را پوست بگیرید و فلفل ها را پوست بگیرید.

  • آنها را همراه با پیاز، نمک، فلفل سیاه تازه آسیاب شده، پاپریکا، برگ بو و آب سبزیجات یا آب در یک تابه با پایه سنگین قرار دهید.

  • آنها را خوب هم بزنید و به آرامی به مدت 20 تا 25 دقیقه روی حرارت ملایم تا متوسط ​​با درب بجوشانید.

  • برگ های بو را بردارید، سوپ را به غذاساز یا با مخلوط کن دستی منتقل کنید و آنقدر هم بزنید تا یکدست شود. اگر خیلی غلیظ بود آب اضافی اضافه کنید یا اگر خیلی رقیق بود سوپ را بیشتر بجوشانید.

  • با پارمزان رنده شده، خامه ترش یا مقداری روغن زیتون تزیین کنید.

یادداشت

  • سوپ فلفل قرمز و گوجه فرنگی زمانی که در پایان تابستان و زمانی که گوجه فرنگی و فلفل رسیده و شیرین در فصل است درست شود طعم بهتری دارد.
  • این سوپ را می توانید با گوجه فرنگی کنسرو شده درست کنید. حتما یک پیمانه شکر اضافه کنید تا اسیدیته متعادل شود!
  • تفت دادن سبزیجات به این سوپ طعمی غنی و عمیق می دهد و به شدت توصیه می شود! با این حال، اگر زمان کمی دارید، می توانید از این مرحله صرف نظر کنید. شما همچنان یک سوپ خوشمزه خواهید داشت اما طعم آن سبک تر است!
  • سبزیجات خود را در یک تابه یا ورقه پخت بزرگ تفت دهید تا از شلوغی آنها جلوگیری شود. به این ترتیب، سبزیجات تک لایه خواهید داشت، بنابراین آنها به خوبی برشته می شوند.
  • اگر سوپ شما خیلی غلیظ است آب اضافی اضافه کنید یا اگر خیلی نازک است سوپ را بیشتر بجوشانید.
  • این سوپ خوشمزه تا 5 روز در یخچال تا 5 ماه در فریزر تازه می ماند.

تغذیه

کالری: 117کیلو کالری کربوهیدرات: 12gپروتئین: 2gچربی: 7g چربی اشباع شده: 1g< /span>چربی غیراشباع چندگانه: 1gچربی تک غیراشباع: 5gسدیم: 593میلی گرمپتاسیم: 480میلی گرم< /span>فیبر: 3g قند: 7 gویتامین A: 2960IU ویتامین C: 98میلی گرم< /span>کلسیم: 34mg Iron: 1 mg

این پست از پیوندهای وابسته استفاده می کند. این بدان معناست که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کارمزد برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.

حتما بخوانید : پایه سبزیجات خانگی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا