سوپ برشته فلفل قرمز و گوجهفرنگی بسیار آسان برای تهیه، بسیار خوشمزه، سالم و پر از طعمهای مدیترانهای است.
این سوپ کتو کم کربوهیدرات با فلفل قرمز تفت داده شده، گوجه فرنگی آبدار آخر تابستان و پیاز درست می شود.
طعم طبیعی گوجه فرنگی تازه چیزی است که طعم سوپ را تعیین می کند، بنابراین استفاده از گوجه فرنگی کاملا رسیده کلید موفقیت است!
پرش به:
سوپ به طور کلی یک غذای زمستانی در نظر گرفته می شود، اما این سوپ فلفل قرمز و گوجه فرنگی بدون گلوتن برخی از استثناها است.
بهتر است زمانی که در پایان تابستان و زمانی که گوجه فرنگی و فلفل رسیده و شیرین در فصل است درست شود.
با این حال، میتوانید در هر زمانی از سال از این سوپ خامهای خوشمزه با استفاده از گوجهفرنگی کنسرو شده و فلفل کبابی در شیشهها لذت ببرید!
چرا این دستور غذا جواب می دهد؟
- سوپ فلفل قرمز بوداده خانگی مخملی غنی، پر جنب و جوش، پر از طعمی لذیذ و بسیار آسان برای تهیه است!
- این دستور تهیه سوپ گوجه فرنگی آسان به چند ماده اولیه ساده و حداقل تلاش بدون نیاز به سفر به فروشگاه مواد غذایی نیاز دارد.
- این گیاه با سبزیجات قرمز روشن مانند گوجه فرنگی و فلفل قرمز تهیه می شود و حاوی آنتی اکسیدان های سالم و سایر مواد مغذی است.
- میتوانید آن را به صورت دستهای، قسمتی بپزید و تا 5 ماه در فریزر نگهداری کنید.
- این سوپ فلفل قرمز و گوجهفرنگی سرخشده کتو نیز گیاهی، بدون گلوتن و لبنیات است و در عین حال کاملاً خوشمزه و راحت است!
مواد لازم برای سوپ فلفل قرمز سوخاری و گوجه فرنگی
لطفاً برای فهرست کامل مواد با اندازهگیری، روش کامل دستور غذا، یادداشتهای دستور غذا، و اطلاعات تغذیهای، به کارت دستور غذا در زیر بروید.
بهترین گوجه فرنگی برای سوپ
این سوپ عالی برای تهیه در اواخر تابستان/اوایل پاییز است، زمانی که گوجه فرنگی فراوان است و در بهترین حالت خود قرار دارد.
سعی کنید و از رسیدهترین و قرمزترین گوجهفرنگیهای رسیده در انگور که میتوانید پیدا کنید استفاده کنید زیرا طعم بهتر و شیرینتری خواهند داشت.
همچنین میتوانید از کنسرو گوجه فرنگی یا گوجهفرنگی زمستانی و یک قاشق غذاخوری رب گوجهفرنگی برای افزودن مقداری رنگ استفاده کنید.
با این حال، آنها طعم چندانی مانند گوجه فرنگی تازه تابستانی برشته نخواهند داشت، اما هنوز هم عالی هستند.
فلفل قرمز
من معمولا از فلفل رومانو استفاده میکنم، اما فلفل دلمهای قرمز یا هر نوع فلفل قرمز شیرین با این دستور عالی کار میکند.
آنها طعم مدیترانه ای با طراوت و شیرینی طبیعی را برای متعادل کردن اسیدیته گوجه فرنگی اضافه می کنند.
- سیر – اگر سیر را دوست ندارید یا ندارید می توانید آن را حذف کنید. پوست گرفته و به همراه گوجه فرنگی و فلفل به سینی تفت اضافه کنید.
- پیاز – می توانید از پیاز قهوه ای، سفید یا زرد با اندازه متوسط استفاده کنید. پوست کنده و به قطعات برش دهید.
چگونه سوپ گوجه فرنگی فلفل قرمز درست کنیم؟
ساخت سوپ گوجه فرنگی و فلفل بوداده خانگی خود از ابتدا با مواد اولیه انبارداری بسیار آسان است.
اما، برای دستیابی به بهترین نتایج، باید چند مرحله ساده را دنبال کنید:
سبزیجات را تفت دهید
فر را با دمای 220 درجه سانتیگراد (430 درجه فارنهایت) از قبل گرم کنید.
گوجهفرنگی، فلفل قرمز، پیاز، سیر و آویشن را در سینی فر قرار دهید و 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون را روی آن بپاشید.
مطمئن شوید که همه سبزیجات به خوبی با روغن زیتون پوشانده شده اند.