آشپزی

مافین موز کدو حلوایی

مافین موز کدو حلوایی

خوراکی با طعم پاییزی: موز کدو حلوایی کاملا مرطوب تراشه شکلاتی مفین با روکش استروسل

وقتی هوا به پاییز می‌رسد، هیچ راهی بهتر از مفین‌های موز کدو حلوایی تازه پخته شده برای جشن گرفتن فصل وجود ندارد.

این مافین‌های با ادویه‌های دلپذیر با موز، پوره کدو تنبل، چیپس شکلات، رویه استروزل آجیلی و ادویه‌های گرم درست می‌شوند.

a pumpkin and banana muffin with chocolate chips
مافین موز کدو حلوایی 15
پرش به:

درست مانند مفین تمشک با ماست من، زمانی که نیاز به چنگ زدن و چنگ زدن داشته باشید عالی هستند -به صبحانه بروید، یک میان وعده مغذی بخورید، یا زمانی که به سادگی هوس چیزی شیرین می کنید.

چرا این دستور غذا را دوست خواهید داشت؟

  • این ترکیبی لذت بخش از بهترین طعم های پاییزی است که شیرینی طبیعی موز را با جوهره خاکی کدو تنبل ترکیب می کند.
  • این مافین ها کاملا مرطوب و لطیف هستند و هر لقمه ای را لذت بخش می کنند.
  • پیروی از دستور العمل آسان است و می توانید با افزودن آجیل یا ادویه جات دلخواه آن را سفارشی کنید.
  • مفین کدو حلوایی موزی برای لذت بردن در صبح‌های ترد پاییزی یا به‌عنوان یک میان‌وعده دنج ایده‌آل است.

مواد مورد نیاز

لطفاً برای فهرست کامل مواد با اندازه‌گیری‌ها، روش کامل دستور غذا، یادداشت‌های دستور غذا، و اطلاعات تغذیه‌ای، به کارت دستور غذا در زیر پیمایش کنید.

مواد لازم برای مافین

Labelled picture of ingredients for pumpkin banana muffins
مافین موز کدو حلوایی 16
  • موز – آنها رطوبت و شیرینی طبیعی را اضافه می‌کنند. استفاده از موز رسیده و لکه دار بهترین کار است. در غیر این صورت مخلوط کردن خمیر سخت می شود و مافین ها بافت و شیرینی دلخواه را نخواهند داشت.
  • پوره کدو تنبل – کدو تنبل ماده اصلی است، و من دوست دارم از پوره خانگی کدو تنبل تازه برای این دستور غذا استفاده کنم. درست کردنش ساده است و طعم عالی دارد. اما در صورت تمایل می توانید از پوره کدو تنبل کنسرو شده نیز استفاده کنید. فقط مطمئن شوید که فیل پای کدو تنبل نیست، که حاوی شکر و مواد دیگری است که برای این دستور غذا نیاز نداریم.
  • آرد خودکشنده – می‌توانید با اضافه کردن ۱ قاشق چای‌خوری بیکینگ پودر به ازای هر ۱۲۰ گرم آرد ساده، آرد همه‌منظوره (ساده) را جایگزین آرد خودپز کنید.
  • روغن – روغن‌های سبک‌تر و با طعم ملایم مانند روغن گیاهی، کلزا، آفتابگردان، سویا یا روغن ذرت را انتخاب کنید.
  • شکر – من از ترکیب شکر کاستور و شکر قهوه‌ای تیره برای این مافین‌های کوچک موزی استفاده می‌کنم، اما شکر دانه‌ریز و/یا شکر قهوه‌ای روشن به همان اندازه خوب عمل می‌کنند.
  • ادویه جات ترشی جات – من مخلوط ادویه کدو تنبل خود را با ترکیب ½ قاشق چای خوری پودر دارچین با ¼ قاشق چای خوری فلفل دلمه ای، زنجبیل و جوز هندی درست می کنم. نمک هم بهش اضافه میکنم تا طعمش بهتر بشه. در صورت تمایل می توانید از ادویه کدو تنبل خریداری شده در مغازه استفاده کنید.
  • تخم مرغ – قبل از استفاده مطمئن شوید که تخم مرغ شما در دمای اتاق است. به عنوان یک عامل خمیر مایه عمل می کند، به بالا آمدن مافین و افزایش غنای آن کمک می کند.
  • رب وانیل – من از خمیر لوبیا وانیل ارگانیکیا عصاره برای طعم عمیق و خوشمزه وانیلی. از استفاده از وانیل مصنوعی برای این دستور غذا خودداری کنید.
  • ماست – من برای این دستور از ماست طبیعی ساده و بدون طعم استفاده می کنم. طعمی تند به کلوچه ها می دهد و به حفظ رطوبت آنها کمک می کند.

مواد لازم برای استروسل

Labelled picture of ingredients for streusel topping for banana muffins.
مافین موز کدو حلوایی 17
  • شکر Demerara – کریستال های بزرگتر شکر Demerara یک بافت ترد و لذت بخش را روی سطح streusel ایجاد می کند. همچنین، به دلیل داشتن ملاس طبیعی، طعم لطیفی شبیه کارامل به آن اضافه می کند. در صورت تمایل می توانید آن را با شکر کاست جایگزین کنید.
  • گردو – پخت با آجیل یک راه عالی برای اضافه کردن طعم و بافت به غذای شماست. در صورت تمایل از مغز گردو استفاده کنید. قبل از اینکه آنها را به محصولات پخته شده خود اضافه کنید، به آرامی آنها را برشته کنید تا طعم آنها تندتر شود.
  • کره – کره ذوب شده استریوسل را کنار هم نگه می دارد و بافتی شکننده ایجاد می کند و طعم و رطوبت آن را افزایش می دهد.

چگونه کلوچه موز و کدو تنبل درست کنیم؟

اگرچه درست کردن  موز کدو تنبلشکلات چیپس مفین بسیار آسان است، شما برای دستیابی به بهترین نتایج باید چند مرحله ساده را دنبال کنید:

خمیر مافین را آماده کنید

فر را با دمای 180 تا 356 درجه فارنهایت گرم کنید و با استفاده از %20%D8%B1%D8%A7%20%D8%A2%D9%85%D8%A7%D8%AF%D9%87%20%DA%A9%D9%86%DB%8C%D8%AF.%20://amzn.to/3Ow9B0T”>کاغذ آستر یا آن را با اسپری روغن کمی چرب کنید.

در یک کاسه همزن، شکر کاستور، شکر قهوه ای روشن و تخم مرغ بزرگ را با همزن بزنید تا مخلوط یکدست شود.

خمیر یا عصاره لوبیا وانیل، روغن، ماست طبیعی ساده، موز له شده و پوره کدو تنبل را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

در یک کاسه دیگر، آرد، پودر دارچین، جوز هندی، فلفل دلمه ای، زنجبیل آسیاب شده و نمک را با هم مخلوط کنید.

مواد خشک را به همراه چیپس های شکلات به مواد مرطوب اضافه کنید و با سرعت کم مخلوط کنید یا از یک  کاردک سیلیکونی استفاده کنید.

dry ingredients and chocolate chips are added to the bowl with wet ingredients
مافین موز کدو حلوایی 22

در این مرحله خمیر مافین را بیش از حد مخلوط نکنید.

Streusel را آماده کنید و مافین ها را بپزید

آرد سفید ساده، کره بدون نمک ذوب شده، شکر دمرارا، گردو خرد شده و دارچین را در یک کاسه جداگانه با هم ترکیب کنید.

flour, melted butter, cinnamon, walnuts, and sugar are placed in a glass bowl
مافین موز کدو حلوایی 23

هم بزنید تا مخلوط شبیه خرده های درشت شود.

streusel topping
مافین موز کدو حلوایی 24

با استفاده از یک قاشق یا قاشق بستنی، خمیر را در هر فنجان مافین بریزید و حدود دو سوم آنها را پر کنید.

12 muffin case filled with cake batter
مافین موز کدو حلوایی 25

رویه streusel را به طور یکنواخت روی هر مافین بپاشید.

muffins are topped with streusel
مافین موز کدو حلوایی 26

حدود 22 تا 25 دقیقه در فر از قبل گرم شده بپزید یا تا زمانی که خلال دندان داخل مافین تمیز بیرون بیاید.

pumpkin banana muffins are baked for 25 minutes
مافین موز کدو حلوایی 27

قبل از اینکه مافین ها را به توری سیمی منتقل کنید تا کاملا خنک شوند، اجازه دهید چند دقیقه در قالب خنک شوند.

نکات برتر سرآشپز

  • از موز رسیده و لکه دار استفاده کنید. آنها شیرین تر هستند و به شیرینی و رطوبت طبیعی مافین ها اضافه می کنند.
  • در حالی که پوره کدو تنبل کنسرو شده کار می کند، با تفت دادن و پوره کردن یک کدو تنبل تازه، طعمی غنی تر و تازه تری به شما می دهد. از پر کردن پای کدو تنبل برای این دستور غذا استفاده نکنید.
  • از ترازو آشپزخانه برای اندازه گیری مواد تشکیل دهنده مافین، به ویژه آرد برای اطمینان از نتایج دقیق و ثابت .
  • آرد خود را قبل از استفاده الک کنید زیرا آرد را سبک تر می کند، توده ها را از بین می برد و به اندازه گیری دقیق کمک می کند.
  • مواد مرطوب و خشک را با هم مخلوط کنید تا کاملا ترکیب شوند. مخلوط کردن بیش از حد می تواند منجر به کلوچه های متراکم شود.
  • من ترجیح می‌دهم از مافین‌های کاغذی استفاده کنم، زیرا تمیز کردن را آسان‌تر می‌کنند، به مرطوب نگه داشتن مافین کمک می‌کنند و برای حمل و نقل راحت هستند. با این حال، در صورت تمایل می توانید از اسپری پخت و پز نیز برای تهیه تابه مافین استفاده کنید.
  • هنگام تهیه تاپینگ استروزل، از کره ذوب شده برای اطمینان از بافت و طعم مناسب استفاده کنید.

چگونه باقیمانده ها را ذخیره کنیم؟

برای نگهداری مافین های موز و کدو حلوایی باقی مانده، آنها را تا سه روز در یک ظرف دربسته در دمای اتاق قرار دهید.

برای طراوت بیشتر، آنها را در فریزر نگهداری کنید.

آنها را به صورت جداگانه در پلاستیک بپیچید و در یک کیسه فریزر قرار دهید. آنها را می توان تا سه ماه منجمد کرد.

سؤالات متداول دستور غذا

چگونه بفهمم پخت مافین ها تمام شده است؟

یک خلال دندان را داخل آن قرار دهید مرکز یک مافین؛ اگر تمیز یا با چند خرده ریزه بیرون بیاید، آماده هستند.

آیا می توانم به جای پوره کدو تنبل از فیل پای کدو تنبل استفاده کنم؟

نه، بهترین کار است؟ برای استفاده از پوره کدو تنبل خالص. فیلینگ پای کدو حلوایی حاوی شکر و ادویه های اضافه شده است که می تواند بر تعادل دستور غذا تاثیر بگذارد.

آیا می توانم این دستور غذا را بدون گلوتن درست کنم؟

بله، می توانید از آرد بدون گلوتن را به جای آرد معمولی که خود بلند می شوند مخلوط کنید تا کلوچه های موز و کدو حلوایی بدون گلوتن درست کنید.

برای دستور العمل های خوشمزه تر مافین، چرا امتحان نکنید:

این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.

امیدوارم از روند درست کردن این  کلوچه‌های کدو حلوایی و موز به همان اندازه که از خوردن آنها لذت می‌برید لذت ببرید! 🙂 

خوشحالی! / افیه اولسون!

d985d8a7d981db8cd986 d985d988d8b2 daa9d8afd988 d8add984d988d8a7db8cdb8c 653820a9cf0ab

مفین موز کدو حلوایی

آیلا کلولی

وقتی هوا به پاییز می‌رسد، هیچ راهی بهتر از مفین‌های موز کدو حلوایی تازه پخته شده برای جشن گرفتن این فصل وجود ندارد.

stop offset=”0%” stop-opacity=”1″/>

زمان آماده سازی 15 دقیقه

زمان پخت 25 دقیقه

زمان کل 40 دقیقه

کورس صبحانه، دسر، میان وعده

آشپزی آمریکایی

سرویس ها 12 مفین

کالری 333 kcal

مواد تشکیل دهنده 

 

دستورالعمل ها 

Preparing the Muffin Batter

  • Preheat your oven to 180° C – 356° F and prepare a 12-cup muffin tin by using < a href="https://cookingorgeous.com/blog/recommends/paper-muffin-liners/" data-eafl-id="30244" data-eafl-parsed="1" class="eafl-link eafl-link -text eafl-link-cloaked" target="_blank" rel="nofollow">paper liners or lightly greasing it with spray oil .
  • In a mixing bowl of a stand mixer, whisk together the caster sugar, light brown sugar, and large egg, until the mixture is smooth.

  • Add the vanilla bean paste or extract, oil, plain natural yogurt, mashed banana, and pumpkin purée, and mix well.

  • In another bowl, combine the self-raising flour, cinnamon powder, nutmeg, allspice, ground ginger, and salt.

  • Add the dry ingredients to the wet ingredients along with the chocolate chips, and mix until combined using a silicon spatula. Do not overmix the muffin batter at this point.

Preparing the Streusel Topping and Baking the Muffins

  • Combine plain white flour, melted unsalted butter, demerara sugar, crushed walnuts, and cinnamon in a separate bowl. Mix until the mixture resembles coarse crumbs.

  • Using a spoon or an ice cream scoop, fill each muffin cup about two-thirds full with the batter.

  • Sprinkle the streusel topping evenly over each muffin.

  • Bake in the preheated oven for about 22-25 minutes or until a toothpick inserted into a muffin comes out clean.

  • Allow the muffins to cool in the tin for a few minutes before transferring them to a wire rack to cool completely.

Notes

  • While canned pumpkin purée works, making your own by roasting and pureeing a fresh pumpkin provides a richer, fresher flavor. Don’t use pumpkin pie filling for this recipe.
  • Use a kitchen scale for measuring the muffin ingredients, especially the flour to ensure precise and consistent results in baking.
  • Sift your flour before using as it makes the flour lighter, removes lumps, and helps with accurate measurement.
  • Mix the wet and dry ingredients until just combined. Overmixing can lead to dense muffins.
  • I prefer using paper muffin liners as they make cleanup easier, help keep the muffins moist, and are convenient for transporting. However, if you prefer, you can also use cooking spray to prepare the muffin pan.
  • When making the streusel topping, use melted butter to ensure a proper texture and flavor.

Nutrition

Calories: 333kcalCarbohydrates: 45gProtein: 5gFat: 15gSaturated Fat: 6gPolyunsaturated Fat: 5gMonounsaturated Fat: 3gTrans Fat: 0.2gCholesterol: 27mgSodium: 69mgPotassium: 204mgFiber: 2gSugar: 23gVitamin A: 2112IUVitamin C: 2mgCalcium: 53mgIron: 1mg

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا