آشپزی

گووچ (کاسرول بره ترکی)

گووچ (کاسرول بره ترکی)

Kuzu Guvec یک غذای گوشت گوسفند ترکی است که با گوشت بره و سبزیجات به آرامی در قابلمه سفالی پخته می شود.

همانند میگوهای پخته (Karides Guvec)، این غذای معتبر دارای غذاهای غنی، خاکی و رایحه دودی دارد و کم کالری، مغذی و بدون گلوتن است.

guvec served on a plate
گووچ کاسرول بره ترکی 11

اگرچه به طور سنتی از گوشت بره برای تهیه این خورش خوشمزه استفاده می شود، اما می توانید از مرغ، گوشت گاو یا ماهی نیز استفاده کنید.

ریشه های گووچ

در ترکیه Güveç همچنین نام دیگ سفالی است که برای پختن کاسه و خورش استفاده می شود.

قدمت این ظروف سفالی به قبل از امپراتوری عثمانی باز می گردد، دورانی که مردم ترک در حال بررسی روش های مختلف برای تهیه غذاهای خود بودند.

استفاده از دیگ های سفالی برای این نوع خورش در زمان عثمانی نیز رواج داشت.

این ظرف و قابلمه‌ها در بالکان در این زمان در این منطقه معرفی شدند و Güveç در کشورهای بالکان نیز به یک کلاسیک تبدیل شد.

دوست دارید بره؟ ممکن است بخواهید دیگر دستور العمل های گوشت بره خوشمزه من مانند Kuzu Tandir Kebab – Turkish Roasted Lamb را بررسی کنید. /a>، راگو بره آهسته پخته، و خورش بره ترکی با نخود.

چرا این دستور غذا جواب می دهد؟

  • این ظرف گوسفندی ساده پر از طعم است و با حداقل آمادگی درست می شود.
  • برای تهیه این غذای دلچسب گووک می توانید از هر نوع گوشت و سبزیجاتی استفاده کنید یا می توانید گوشت را حذف کنید و آن را به یک غذای گیاهی خوشمزه تبدیل کنید.
  • Guvec فاقد گلوتن و همچنین کم کالری و سرشار از مواد مغذی است.
  • می توانید این غذای معتبر را چند روز قبل درست کنید. وقتی دوباره گرم می شود طعم بهتری پیدا می کند.

مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها

labeled picture of ingredients for lamb guvec
گووچ کاسرول بره ترکی 12
  • پیاز – من از پیاز دکمه ای یا موسیر کوچک برای غذای گووک استفاده می کنم اما شما می توانید از هر پیازی که در دست دارید استفاده کنید.
  • رب گوجه فرنگی – اصلی ترین غذای آشپزی ترکی است. طعم اومامی و همچنین رنگ قرمز روشن را به ظروف اضافه می کند. می توانید آن را در مغازه های ترکیه یا خاورمیانه پیدا کنید. همچنین می‌توانید آن را به‌صورت آنلاین از آمازون.
  • رب فلفل قرمز – رب فلفل قرمز ترکی یک خمیر غنی و خوشمزه است که با فلفل قرمز آبدار و تند درست می شود و من اغلب از آن در دستور العمل های ترکی خود استفاده می کنم. می توانید آن را از فروشگاه های ترکیه یا خاورمیانه یا به صورت آنلاین از آمازون .
  • سبزیجات– این غذای قابلمه همه کاره را می توان با بسیاری از سبزیجات مختلف مانند سیب زمینی، پیاز دکمه ای، هویج، بادمجان (بادمجان)، کدو سبز (کدو سبز)، نخود سبز، بامیه، لوبیا، فلفل و گوجه فرنگی.
  • روغن زیتون – اختیاری است، فقط در صورتی از آن استفاده کنید که از گوشت بدون چربی استفاده می کنید.
  • ادویه جات – من ساده نگه داشتن آن را دوست دارم، اما می توانید ادویه ها و طعم دهنده های مورد علاقه خود مانند زیره، پاپریکا یا برگ بو را اضافه کنید. مقدار را به سلیقه خود تنظیم کنید.

دستورالعمل های گام به گام

همانند تاژین بره آهسته پخته، پختن گووک در یک گلدان سفالی به دلیل طعم های خاکی که این گلدان ها به ظرف اضافه می کنند.

اگر غذای گووچ ندارید /strong> یا هر دیگ سفالی دیگر با درب، می توانید از فر هلندی استفاده کنید.

این یک دستور العمل بسیار ساده است و برای دستیابی به بهترین نتایج، باید چند مرحله ساده را دنبال کنید:

سبزیجات را آماده کنید

فر را از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) گرم کنید.

پیازهای دکمه ای (یا موسیرهای کوچک) و سیر را پوست بگیرید و آنها را کامل بگذارید.

ساقه‌ها و دانه‌ها را از فلفل‌ها جدا کرده و آن‌ها را تقریباً برش دهید.

peppers are prepared for guvec
گووچ کاسرول بره ترکی 13

بادمجان ها/بادمجان ها را به شکل گورخری پوست بگیرید و سپس آن ها را به مکعب های دو سانتی متری، به اندازه گوشت بره خود برش دهید.

peeled aubergines are cut in cubes
گووچ کاسرول بره ترکی 14

گوجه‌فرنگی‌ها را رنده کنید یا ریز خرد کنید.

دیگ سفالی یا فر هلندی را لایه لایه کنید

گوسفند را در کف ظرف قرار دهید و روی ⅓ ادویه و ادویه بپاشید.

The lamb is seasoned with salt, pepper and thyme.
گووچ کاسرول بره ترکی 15

سبزیجات را مخلوط کرده و روی گوشت بره بچینید، روی ⅓ ادویه و ادویه بپاشید.

vegetables are spread on top of the lamb
گووچ کاسرول بره ترکی 16

بقیه چاشنی و ادویه جات، گوجه فرنگی، رب گوجه فرنگی و فلفل، استاک و روغن زیتون (در صورت استفاده) را در یک کاسه ترکیب کنید و روی سبزیجات بریزید.

tomato sauce is poured over the vegetables
گووچ کاسرول بره ترکی 17

گووک بره را بپزید

ظرف را با یک درب بپوشانید. اگر درب نداشت ابتدا با کاغذ سیلیکونی و سپس فویل حلبی روی آن را بپوشانید.

ظرف را در فر قرار دهید و یک ساعت بپزید.

درب را بردارید و یک ساعت دیگر بپزید تا گوشت نرم و لطیف شود.

the guvec is covered with tin foil before baking in the oven
گووچ کاسرول بره ترکی 18

ظرف را در حین پخت و پز هم نزنید.

گووچ را از فر خارج کرده و قبل از سرو 20 دقیقه استراحت دهید.

چاشنی را بررسی کنید و آن را به سلیقه خود تنظیم کنید.

guvec is baked for two hours
گووچ کاسرول بره ترکی 19

لطفاً برای فهرست کامل مواد با اندازه‌گیری، روش کامل دستور غذا، یادداشت‌های دستور غذا، و اطلاعات تغذیه‌ای، به کارت دستور غذا در زیر بروید.

نکته برتر از سرآشپز

هنگام پخت و پز در قابلمه Güveç، از آب/آب بسیار کم یا بدون استفاده در ظرف استفاده کنید زیرا وقتی مواد در آب خودشان پخته می شوند طعم بهتری پیدا می کند.

سؤالات متداول دستور غذا

چگونه باقیمانده ها را نگهداری کنیم؟

باقیمانده ها تا پنج روز در یخچال در ظرف دربسته نگهداری می شوند. یا اگر می‌خواهید بیشتر نگه‌دارید، می‌توانید آنها را تا سه ماه منجمد کنید.

یک سهم گووک بره چند کالری دارد؟

در یک وعده فقط 304 کیلو کالری وجود دارد؟ از این کاسه بره خوشمزه!

دستور پخت های مرتبط

برای غذاهای بره لذیذتر چرا امتحان نکنید:

این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.

امیدوارم از روند تهیه این دستور غذای معتبر گووک (کاسرول بره ترکی) لذت ببرید به همان اندازه که از خوردن آن لذت می برید! ?

اشتهای خوب! / افییت اولسون!

daafd988d988da86 daa9d8a7d8b3d8b1d988d984 d8a8d8b1d987 d8aad8b1daa9db8c 6485ffc3967e2

Guvec (کاسرول بره ترکی)

آیلا کلولی

Kuzu Guvec یک غذای گوشت گوسفند ترکی است که با گوشت بره و سبزیجات به آرامی در یک قابلمه سفالی پخته می شود.

stop offset=”0%” stop-opacity=”1″/>

زمان آماده سازی 10 دقیقه

زمان آشپزی 2 ساعت

زمان کل 2 ساعت 10 دقیقه

دوره درس اصلی

آشپزی مدیترانه ای، ترکی

سرویس ها 4 افراد

کالری 304 kcal

مواد تشکیل دهنده 

 

دستورالعمل ها 

سبزیجات خود را آماده کنید

  • فر را از قبل با دمای 180 درجه گرم کنید. C (350 درجه فارنهایت).

  • پیازهای دکمه ای (یا موسیرهای کوچک) و سیر را پوست بگیرید و آنها را کامل بگذارید.

  • ساقه‌ها و دانه‌ها را از فلفل‌ها جدا کرده و آن‌ها را تقریباً خلال کنید.

  • بادمجان ها را به شکل گورخری پوست بگیرید و به مکعب های دو سانتی متری برش دهید که اندازه آن شبیه گوشت بره است.

  • <. li id="wprm-recipe-14622-step-0-4" class="wprm-recipe-instruction" readability="-1">

    گوجه‌فرنگی‌ها را رنده کنید یا ریز خرد کنید.

دیگ سفالی یا فر هلندی را لایه لایه کنید

  • گوسفند را در کف ظرف قرار دهید و روی ⅓ ادویه و ادویه بپاشید.

  • سبزیجات را مخلوط کنید و آنها را روی گوشت بره بچینید، روی ⅓ ادویه و ادویه بپاشید.

  • بقیه چاشنی ها و ادویه ها، گوجه فرنگی، رب گوجه فرنگی و فلفل، آبگوشت و روغن زیتون (در صورت استفاده) را در ظرفی با هم ترکیب کنید و روی سبزیجات بریزید.

گووک بره را بپزید

  • ظرف را با درب بپوشانید. اگر درب ندارد، ابتدا با کاغذ سیلیکونی و سپس فویل حلبی روی آن را بپوشانید.

  • ظروف را در فر قرار داده و به مدت یک ساعت بپزید.

  • درب ظرف را بردارید و یک ساعت دیگر بپزید تا گوشت نرم و لطیف شود. در حین پخت، ظرف را هم نزنید.

  • یادداشت

    • اگرچه به طور سنتی از گوشت بره برای تهیه این خورش خوشمزه استفاده می شود، اما می توانید از مرغ، گوشت گاو یا ماهی نیز استفاده کنید.
    • در حین پخت غذا را هم نزنید.
    • اگر در ظرف دربسته در یخچال نگهداری شود، باقیمانده آن تا پنج روز باقی می ماند.
    • یا اگر می‌خواهید بیشتر نگهداری کنید، می‌توانید آنها را تا سه ماه منجمد کنید.
    • تنها 304 کیلوکالری در یک قسمت از این کاسرول بره خوشمزه وجود دارد!
    • می توانید این غذای معتبر را چند روز قبل درست کنید. وقتی دوباره گرم می شود طعم بهتری پیدا می کند.

تغذیه

کالری: 304کیلو کالری کربوهیدرات: 25gپروتئین: 29gچربی: 11g چربی اشباع شده: 3gچربی غیراشباع چندگانه: 1gچربی تک غیراشباع: 5gکلسترول: 81میلی گرمسدیم: 1154میلی گرمپتاسیم: 1109میلی گرم فیبر: 8 gقند: 12gویتامین پاسخ: 1074IUویتامین C: 70میلی گرم کلسیم: 78 میلی گرمآهن: 4میلی گرم

این پست از پیوندهای وابسته استفاده می کند. این بدان معناست که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کارمزد برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا