آشپزی

نان ساندویچی خانگی

نان ساندویچی خانگی

نان ساندویچی خانگی بسیار آسان درست می شود و بافتی نرم و پف دار با طعمی کاملاً متعادل دارد.

اگر مبتدی هستید اما همچنان می خواهید نان خود را درست کنید، این دستور برای شما عالی است.

ham and cheese sandwich cut in half
<em>دانه های خشخاش را به نان ساندویچ خود اضافه کنید تا کمی ترد بیشتر شود<em>

برای درست کردن ساندویچ، فرو بردن در سوپ و خورش، یا فقط برشته کردن با کره و خانگی ریواس عالی است جام جم.

پرش به:

تهیه این نان ساندویچی نرم و کره ای بسیار ساده است، فقط با یک مرحله بالا آمدن.

اگر قبلاً سعی نکرده اید نان خانگی خود را با مخمر درست کنید، احتمالاً این دستور العمل عالی برای شما است.

slice of homemade sandwich bread toasted and served with jam
<em>ساده ترین راه برای لذت بردن از یک تکه نان تست با کره و مربا است<em>

این دستور العمل فوق العاده آسان، خوشمزه ترین نان براد نرم و بلند را برای ساندویچ های عالی به شما می دهد.

وقتی می‌بینید چقدر آسان است که این نان ساندویچی فوق‌العاده خوشمزه را درست کنید، هرگز نمی‌خواهید به آن‌هایی که در مغازه‌ها خریده‌اید بازگردید.

فقط 10 دقیقه کار “دستی” طول می کشد و بقیه فقط منتظر بلند شدن و پختن هستند.

ما عاشق دستور العمل های نان خانگی تازه پخته شده هستیم، از نان ترتیلای گندم خانگی تا نان خمیر ترش در فر هلندی، رولت شام خانگی خمیر ترش و نان موز.

و هیچ چیز رضایت‌بخش‌تر از عطر نان ساندویچ خانگی تازه تهیه‌شده، کاملاً اعتیادآور نیست!

d986d8a7d986 d8b3d8a7d986d8afd988db8cda86db8c d8aed8a7d986daafdb8c 657df877384d9
نان تست خانگی

چرا این دستور غذا جواب می دهد؟

  • این یک دستور العمل بسیار آسان است که با تصاویر و دستورالعمل های گام به گام دنبال می شود.
  • خمیر نیازی به بلند کردن مجدد ندارد، به سادگی خمیر را درست کنید، شکل دهید، بگذارید ور بیاید و سپس بپزید!
  • اگرچه دستور پخت بسیار ساده ای است، نان ساندویچ خانگی طعم خوشمزه ای دارد و کاملاً بلند می شود.
  • این نان نان عالی برای درست کردن ساندویچ، فرو بردن در سوپ، یا برشته کردن برای صبحانه است تا با مقداری کره و مربا از آن لذت ببرید.
  • نان ساندویچ خانگی به زیبایی یخ می زند.

مواد مورد نیاز

لطفاً برای فهرست کامل مواد با اندازه‌گیری، روش کامل دستور غذا، یادداشت‌های دستور غذا، و اطلاعات تغذیه‌ای، به کارت دستور غذا در زیر پیمایش کنید.

Ingredients for homemade toast bread
نان ساندویچی خانگی 13

از چه آردی برای نان ساندویچ خانگی استفاده کنیم؟

من از 50% آرد نان سفید قوی و 50% آرد نان غلیظ سبوس دار استفاده می کنم.

می‌توانید آن را فقط با آرد سفید یا آرد سبوس‌دار درست کنید، اما میزان افزایش آن متفاوت است.

آرد نان قوی نسبت به آرد “معمولی” پروتئین بیشتری دارد و برای پوسته جویدنی مناسب است.

با این حال، در صورت تمایل می توانید آن را با آرد ساده (همه منظوره) جایگزین کنید و همچنان نتایج عالی داشته باشید.

چه مخمری برای این نان بهترین است؟

می توانید از مخمر خشک سریع یا مخمر تازه استفاده کنید.

در صورت استفاده از مخمر تازه، 15 گرم از آن استفاده کنید و آن را با آب گرم و عسل مخلوط کنید و قبل از اضافه کردن آن به آرد، 10 دقیقه صبر کنید.

زمان افزایش ممکن است بسته به نوع مخمری که استفاده می کنید متفاوت باشد.

  • عسل – باعث تغذیه مخمر، افزایش رطوبت و افزایش ماندگاری نان می شود. برای این دستور می توانید به جای 15 گرم عسل از 20 گرم شکر استفاده کنید. اگر می خواهید دستور غذا را دو برابر کنید، مقدار عسل را دو برابر نکنید، 20 گرم عسل برای دو قرص خمیر نان کافی است.
  • کره – به نان طعم می بخشد و بافت نرم و لطیفی به نان می دهد. اگر می‌خواهید بافت جویدنی‌تری داشته باشید یا می‌خواهید این نان را وگان کنید، کره را حذف کنید (و شکر را با عسل جایگزین کنید). اگر می خواهید دستور را دو برابر کنید، کره را دو برابر نکنید، 20 گرم کره برای دو عدد خمیر نان کافی است.
  • آب – مخمر را تغذیه می کند و رطوبت مورد نیاز نان را می دهد. مطمئن شوید که دمای آب حدود 40 درجه سانتیگراد (105 درجه فارنهایت) برای بهترین نتایج است.
  • نمک – خمیر مایه را تنظیم می کند و طعم را اضافه می کند، بدون نمک نان خوش طعمی نخواهید داشت.

دستورالعمل های گام به گام

اگرچه این دستور العمل بسیار ساده است، برای دستیابی به بهترین نتایج باید چند نکته و مراحل را دنبال کنید:

خمیر را آماده کنید

همه مواد را در یک کاسه همزن قرار دهید.

با سرعت متوسط ​​7-8 دقیقه بزنید و سپس خمیر را روی سطح کمی آرد پاشی شده منتقل کنید.

Ingredients for bread are in a bowl of a stand mixer with the hook attachment
نان ساندویچی خانگی 14

خمیر را چند دقیقه دیگر ورز دهید و به شکل توپ در آورید.

Kneading the bread dough on the work top
نان ساندویچی خانگی 15

با استفاده از وردنه، آن را به شکل مستطیلی بزرگ به ابعاد 25 در 35 سانتی‌متر (10 اینچ در 14 اینچ) باز کنید.

Rolling the dough out into a rectangular with a rolling pin
نان ساندویچی خانگی 16

خمیر را گرد کنید تا یک کنده 25 سانتی متری (10 اینچی) درست کنید.

اگر خمیر به راحتی لول نمی‌شود، بگذارید ۵ دقیقه استراحت کند و دوباره امتحان کنید.

rolling the dough into a log shape
نان ساندویچی خانگی 17

خمیر را در قالب نان نچسب کمی روغنی به اندازه 12 سانتی‌متر در 25 سانتی‌متر (5 اینچ در 10 اینچ) قرار دهید و سپس روی آن را با یک پارچه مرطوب آشپزخانه بپوشانید.

The dough is shaped into a log and put into a loaf tin
نان ساندویچی خانگی 18

بگذارید خمیر ور بیاید و بپزد

روی خمیر را بپوشانید و سپس آن را در جای گرمی بگذارید تا به مدت 1 ساعت تا 1.5 ساعت ور بیاید (گرمتر سریعتر است) تا اندازه آن سه برابر شود.

The dough for sandwich bread has tripled the size
نان ساندویچی خانگی 19

فر فن را از قبل با دمای 200 درجه سانتیگراد (390 درجه فارنهایت) گرم کنید.

قالب نان را در فر داغ قرار دهید، به مدت 15 دقیقه بپزید و سپس دمای فر را به 180 درجه سانتیگراد (360 درجه فارنهایت) کاهش دهید.

15 دقیقه دیگر بپزید.

freshly baked whole sandwich bread on a cooling rack
نان ساندویچی خانگی 20

قبل از اینکه نان را روی توری خنک کننده بیرون بیاورید، اجازه دهید 5 دقیقه در تابه خنک شود.

نکات برتر سرآشپز

اگر می خواهید خمیر نان شما بالا بیاید، باید دمای آب را به درستی تنظیم کنید.

دمای مناسب برای آب یا هر مایع دیگری که استفاده می‌کنید 40 درجه سانتی‌گراد (110 درجه فارنهایت) است.

بهترین راه برای آزمایش آن این است که انگشت خود را زیر آب بگذارید و آن را بدون احساس سوزش در آنجا نگه دارید.

پیشنهادات ارائه

این نان خوشمزه برای فرو بردن در یک کاسه سوپ مانند Ezo Gelin Corbasi (سوپ ازوژلین)، سوپ عدس مدیترانه ای، سوپ کدو تنبل وگان، یا سوپ فلفل قرمز و گوجه فرنگی.

من همچنین عاشق سرو نان ساندویچ برای صبحانه به همراه کویمک (میلهما) یا اسفناج با تخم مرغ.

دستورالعمل های ذخیره سازی

من معمولا دستور غذا را دو برابر می کنم و دو قرص نان درست می کنم. من نان ها را قبل از گذاشتن در کیسه های فریزر برش می دهم و در فریزر نگه می دارم تا بعدا استفاده کنم.

وقتی می‌خواهم از آنها استفاده کنم، آنها را مستقیماً از فریزر داخل توستر می‌گذارم بدون اینکه یخ‌زدایی کنم.

یا اگر می خواهید ساندویچ درست کنید و نمی خواهید از توستر خود استفاده کنید، فقط 10 دقیقه طول می کشد تا آنها را در دمای اتاق یخ زدایی کنید.

سؤالات متداول دستور غذا

در یک قرص نان چند تکه وجود دارد؟

این دستور پخت نان 14 عدد ضخیم و 16 عدد متوسط ​​را ارائه می دهد. اندازه یا 18 برش نان با اندازه نازک.

نحوه برش یکنواخت و نان تازه پخته شده خوب؟

برش یکنواخت یک نان تازه بدون ایجاد آشفتگی بسیار دشوار است.
بهترین راه برای درست کردن آن این است که اجازه دهید نان در دمای اتاق خنک شود و آن را برای چند ساعت یا تا زمانی که نیمه منجمد شود در فریزر نگهداری کنید.
وقتی نان سفت شده، آن را از فریزر خارج کرده و با استفاده از یک چاقوی نان دندانه دار برش دهید.

برای دستور پخت نان خانگی خوشمزه تر، چرا امتحان نکنید:

این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.

امیدوارم از روند تهیه این نان ساندویچ خانگی به همان اندازه که از خوردن آن لذت می برید لذت ببرید! 🙂 

خوشحالی! / افیه اولسون!

freshly made homemade toast bread

نان ساندویچ خانگی

آیلا کلولی

این نان ساندویچ خانگی خوشمزه بسیار آسان درست می‌شود و بافتی نرم و کرکی با طعمی کاملاً متعادل دارد.

stop offset=”0%” stop-opacity=”1″/>

زمان آماده سازی 10 دقیقه

زمان پخت 30 دقیقه

زمان کل 40 دقیقه

کورس پیش غذا، صبحانه، مخلفات

آشپزی مدیترانه

سرویس ها 16 برش

کالری 123 kcal

مواد تشکیل دهنده 

 

دستورالعمل ها 

  • همه مواد را در یک کاسه همزن بریزید و به مدت ۷ تا ۸ دقیقه با سرعت متوسط ​​هم بزنید.

  • خمیر را روی سطح کمی آردپاشی شده منتقل کنید، چند دقیقه دیگر ورز دهید و سپس به شکل توپ در آورید.

  • آن را با استفاده از وردنه به شکل مستطیلی بزرگ 25cmx35cm یا (10×14″) بچرخانید

  • خمیر را گرد کنید تا یک کنده 25 سانتی متری (10″) درست کنید.

  • خمیر را در قالب نان نان 12 سانتی متر در 25 سانتی متر (5″x10″) قرار دهید و با یک پارچه آشپزخانه مرطوب بپوشانید.

  • اجازه دهید به مدت 1 ساعت تا 1.5 ساعت (بسته به دمای اتاق) بالا بیاید تا اندازه آن سه برابر شود. .

  • فر فن را روی 200 درجه سانتیگراد (390 درجه فارنهایت) گرم کنید.

  • قالب نان را در فر داغ قرار دهید و به مدت 15 دقیقه در دمای 200 درجه سانتیگراد (390 درجه فارنهایت) بپزید و سپس دما را تا 180 درجه سانتیگراد (360 درجه فارنهایت) کاهش دهید. ). 15 دقیقه دیگر بپزید.

  • قبل از اینکه نان را روی توری خنک کننده بیرون بیاورید، بگذارید 5 دقیقه در تابه خنک شود.

  • اجازه دهید قبل از برش خنک شود. من معمولا نان را به مدت یک ساعت یا تا زمانی که نیمه یخ زده در فریزر قرار می دهم، سپس آن را برش می دهم.

یادداشت

  • تهیه این نان ساندویچی نرم و کره ای بسیار ساده است، فقط با یک مرحله بالا آمدن.
  • فقط 10 دقیقه کار “دستی” طول می کشد و بقیه فقط منتظر بلند شدن و پختن هستند.
  • این دستور پخت نان 14 تکه نان با اندازه ضخیم، 16 برش متوسط ​​یا 18 برش نان با اندازه نازک ارائه می دهد.
  • مطمئن شوید که دمای آب حدود 40 درجه سانتیگراد (105 درجه فارنهایت) برای بهترین نتایج است. بهترین راه برای آزمایش آن این است که انگشت خود را زیر آب بگذارید و آن را بدون احساس سوزش در آنجا نگه دارید.
  • اگر خمیر به راحتی لول نمی شود، اجازه دهید 5 دقیقه استراحت کند و دوباره امتحان کنید.
  • قبل از اینکه نان را روی توری خنک کننده بیرون بیاورید، اجازه دهید 5 دقیقه در تابه خنک شود.
  • دانه های خشخاش را به نان ساندویچی خود اضافه کنید تا کمی ترد بیشتر شود!
  • اگر می خواهید دستور غذا را دو برابر کنید، مقدار عسل را دو برابر نکنید، 20 گرم عسل برای دو قرص خمیر نان کافی است. در مورد کره هم همینطور!
  • زمان افزایش ممکن است بسته به نوع مخمری که استفاده می کنید متفاوت باشد.

تغذیه

کالری: 123کیلو کالری کربوهیدرات: 25gپروتئین: 3gچربی: 1g چربی اشباع شده: 1gچربی غیراشباع چندگانه: 1gچربی تک غیراشباع: 1gچربی ترانس: 1gکلسترول: 2میلی گرم سدیم: 243میلی گرمپتاسیم: 34میلی گرمفیبر: 1g شکر: 1گرمویتامین A: 23IU ویتامین C: 1میلی گرمکلسیم: 5میلی گرم آهن: 1میلی گرم

این پست از پیوندهای وابسته استفاده می کند. این به این معنی است که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کمیسیون برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.

چناچه در این مطلب کلمه ای یا حروفی استفاده شده است که از نطر شما مشکل دارد در قسمت نظرات به ما اطلاع دهید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا