آشپزی

ماناکیش با زعتر و پنیر

ماناکیش با زعتر و پنیر

ماناکیش (همچنین به املای Manaqish نیز می گویند) یک نان مسطح محبوب خاورمیانه است که با خمیر نرم و کرکی درست می شود که معمولاً روی آن زعتر، پنیر یا گوشت چرخ کرده می شود.

مشابه پیتزا یا لاهماچون ترکی، این شیرینی خوش طعم به عنوان یک میان وعده و برانچ مناسب است. ، یا صبحانه

2 za'atar and 2 cheese manakish bread
ماناکیش با زعتر و پنیر 17
پرش به:

ماناکیش تازه پخته شده یک غذای خیابانی محبوب در لبنان است و می‌توانید آن را در نانوایی‌ها و غرفه‌های غذا در سراسر کشور پیدا کنید.

با مواد اولیه ساده و دستورالعمل‌های ساده، می‌توانید این نان صبحانه لبنانی اصیل را در راحتی در خانه خود دوباره بسازید.

2 pieces of Manakish with cheese
ماناکیش با زعتر و پنیر 18

ماناکیش چیست؟

مانکیش نوعی نان صبحانه سنتی عربی از خاورمیانه و منطقه شام ​​است.

بسته به منطقه به نام‌های مناقیش، منائیش، منوچه یا منوش نیز شناخته می‌شوند.

معمولاً روی آن را با زعتر، پنیر یا گوشت چرخ کرده می‌ریزند و می‌توان آن را به عنوان میان‌وعده، صبحانه یا برانچ میل کرد.

خمیر نرم و پف دار است و نان از بیرون ترد و داخل نرم است.

2 pieces of Manakish with Za'atar
ماناکیش با زعتر و پنیر 19

تاریخ ماناکیش

ماناکیش سابقه طولانی در خاورمیانه دارد که به دوران باستان باز می گردد.

فنیقی ها که در آن زمان ساکنان لبنان بودند، اولین کسانی بودند که ماناکیش را به منطقه معرفی کردند.

آنها نان تختی درست می کردند که شبیه ماناکیش بود که به آن “مارکوک” می گفتند.

نان از آرد سبوس دار تهیه می شد و روی سطح داغ پخته می شد تا ترد شود.

با گذشت زمان، ماناکیش تکامل یافت و تبدیل به غذایی شد که امروزه می شناسیم و دوستش داریم.

اکنون یک غذای اصلی در بسیاری از کشورهای خاورمیانه، به ویژه لبنان، سوریه و اردن است.

a piece of cheese manakish
ماناکیش با زعتر و پنیر 20

زعتر چیست؟

Za’atar یک ترکیب ادویه خاورمیانه ای از ترکیب آویشن خشک، سماق، دانه کنجد و نمک است. همچنین می توانید ادویه های دیگری مانند زیره، فلفل قرمز و گشنیز را اضافه کنید.

این چاشنی همه کاره در بسیاری از کشورهای خاورمیانه، به ویژه در لبنان، سوریه، اردن و فلسطین، یک ماده اصلی است.

طعم زعتر خوش طعم، تند، و کمی آجیلی است، با رایحه ای خوشایند خاکی و علفی.

می‌توانید از زعتر به‌عنوان چاشنی گوشت، سبزیجات و سالاد استفاده کنید، یا می‌توانید آن را روی نان بپاشید، مانند ماناکیش با زعتر، تا رویه‌ای خوشمزه و خوش‌طعم داشته باشید.

زعتر فواید بسیاری برای سلامتی دارد، از جمله تقویت سیستم ایمنی و کاهش التهاب.

a piece of za'atar manakish
ماناکیش با زعتر و پنیر 21

چرا این دستور غذا جواب می دهد؟

  • خود نان بافت نرم و نرمی دارد، در حالی که رویه‌ها، مانند پنیر یا زعتر، طعم و مزه‌ای را با هر لقمه به ارمغان می‌آورند.
  • ماناکیش از مواد ساده و سالم تهیه می‌شود و برای هر کسی که به دنبال یک وعده غذایی مغذی است، انتخابی عالی است.
  • مناکیش در خانه نسبتاً آسان است، حتی اگر آشپز باتجربه ای نباشید. تنها چیزی که نیاز دارید مقداری آرد، مخمر، آب و چاشنی های مورد علاقه تان است.
  • می توانید خمیر را زودتر درست کنید و برای استفاده بعدی در فریز قرار دهید. این باعث می‌شود Manakish برای شب‌های شلوغ هفته که زمان زیادی برای آشپزی ندارید، انتخابی عالی باشد.
  • ماناکیش یک غذای بسیار متنوع است که می توان آن را برای صبحانه، برانچ یا میان وعده میل کرد. این یک انتخاب عالی برای یک وعده غذایی سریع و آسان است.

مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها

Labelled picture of ingredients for Manakish with za'atar and cheese شکل>

  • آرد سفید قوی – درصد پروتئین بیشتری نسبت به آرد معمولی/همه منظوره دارد و هنگام تهیه نان و نان رول نتایج مطمئن تری می دهد. می توانید از آرد معمولی هم به صورت خمیری استفاده کنید.
  • مخمر – در صورت تمایل از مخمر خشک سریع یا مخمر تازه استفاده کنید. در صورت استفاده از مخمر تازه باید مقدار آن را دو برابر کنید.
  • شکر – من از شکر کاستور یا شکر گرانول استفاده می‌کنم. مخمر را تغذیه می کند و به بلند شدن خمیر کمک می کند.
  • نمک –  استحکام خمیر و همچنین طعم آن را افزایش می‌دهد. همچنین برای بلند شدن مداوم و آهسته خمیر لازم است.
  • روغن زیتون – افزودن داده‌های روغن زیتونخمیر به بهبود بافت آن کمک می کند. و رطوبت را اضافه کنید و در نتیجه نان نرمتر و لذیذتری به دست آید. علاوه بر این، روغن زیتون یک عنصر کلیدی در رویه زعتر است زیرا آن را قابل پخش تر و خوش طعم تر می کند. در صورت تمایل می توانید روغن زیتون را با روغن گیاهی جایگزین کنید.
  • زعتر – می‌توانید زعتر را از فروشگاه‌های خاورمیانه یا آنلاین از آمازون.
  • پنیر – به طور سنتی از پنیر Akkawi برای تهیه Manakish استفاده می شود. پنیر شور و ملایمی است که به خوبی آب می شود. همچنین می توانید از پنیر فتا، هالومی یا موزارلای خرد شده استفاده کنید.

چگونه با زعتر و پنیر ماناکیش درست کنیم؟

ممکن است ایده درست کردن نان خود در خانه برای شما سخت باشد.

خوب این است که دستور پخت نان صبحانه عربی با رعایت چند مرحله ساده ساده است:

خمیر را آماده کنید

در یک کاسه بزرگ، آرد، نمک، شکر، روغن زیتون و مخمر خشک را با هم مخلوط کنید.

flour, olive oil, salt,sugar and yeast are placed in a bowl for making manakish dough
ماناکیش با زعتر و پنیر 22

آب را اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر درست شود.

خمیر را روی سطح آردپاشی شده به مدت 5 دقیقه ورز دهید تا صاف و کشدار شود.

خمیر را دوباره در کاسه قرار دهید، با یک حوله تمیز بپوشانید.

the dough for manakish flatbread
ماناکیش با زعتر و پنیر 23

اجازه دهید به مدت 1 ساعت یا تا زمانی که حجم آن دوبرابر شود، در جای گرم دم بکشد.

the manakish dough has doubled in size
ماناکیش با زعتر و پنیر 24

تاپینگ ها را آماده کنید

برای رویه زعتر، در یک کاسه، 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون را با 3 قاشق غذاخوری چاشنی زعتر مخلوط کنید.

این مخلوط باید به راحتی قابل پخش باشد. آن را کنار بگذارید.

za'atar topping for zaatar manakish bread
ماناکیش با زعتر و پنیر 25

برای تهیه رویه پنیر، پنیر فتا را در یک کاسه خرد کنید.

اگر از پنیر هالومی یا موزارلا استفاده می کنید، آن ها را رنده کرده و کنار بگذارید.

دانه سیاهدانه را جداگانه نگه دارید تا روی شیرینی ها بپاشید.

شیرینی ها را شکل دهید و بپزید

فر را با دمای 210 درجه سانتیگراد (410 درجه فارنهایت) از قبل گرم کنید.

خمیر را به 6 قسمت مساوی تقسیم کنید و به مدت 15 دقیقه روی سطح کمی آرد پاشی شده استراحت دهید.

the dough for manakish is divided into 6 equal balls
ماناکیش با زعتر و پنیر 26

آنها را با یک دستمال مرطوب آشپزخانه بپوشانید تا خشک نشوند.

استفاده از وردنه، هر دایره را به شکل دایره‌ای به اندازه 15 سانتی‌متر (6 “) Ø روی سطح کمی آردپاشی شده.

دایره های خمیر را روی سینی فر که با کاغذ پخت پوشانده اید بچینید.

به آرامی نوک انگشتان خود را به خمیر فشار دهید تا گودی های کوچکی ایجاد شود که از بالا آمدن بیش از حد خمیر در حین پخت جلوگیری می کند.

2 dough balls are turned into circles and placed on a tray شکل>

در مرحله بعد، زمان اضافه کردن مواد رویه به دایره های خمیر است.

برای مانکیش زعتر، سخاوتمند باشید و مطمئن شوید که سطح 3 دایره خمیر را با مخلوط زعتر و روغن زیتون بپوشانید.

یک حاشیه کوچک در اطراف لبه‌ها بگذارید تا در حین پخت بالا بیاید.

zaatar mixture is spread over the dough circles
ماناکیش با زعتر و پنیر 27

برای پنیر ماناکیش، پنیر خرد شده را به طور مساوی روی 3 دایره خمیر دیگر پخش کنید.

یک حاشیه کوچک در اطراف لبه‌ها بگذارید تا در حین پخت بالا بیاید.

روی مقداری دانه سیاهدانه بپاشید و آماده هستید.

cheese and nigella seeds are spread over the dough circles
ماناکیش با زعتر و پنیر 28

به مدت 7 تا 8 دقیقه در فر از قبل گرم شده بپزید تا لبه ها قهوه ای طلایی شوند.

2 zaatar manakish are baked until golden brown on the sides
ماناکیش با زعتر و پنیر 29

لطفاً برای فهرست کامل مواد با اندازه‌گیری، روش کامل دستور غذا، یادداشت‌های دستور غذا، و اطلاعات تغذیه‌ای، به کارت دستور غذا در زیر بروید.

نکات برتر از سرآشپز

  • خمیر را حداقل 5 دقیقه ورز دهید تا گلوتن ایجاد شود و خمیری نرم و الاستیک ایجاد شود.
  • اجازه دهید خمیر حداقل یک ساعت یا تا زمانی که حجم آن دو برابر شود در جای گرمی ور بیاید.
  • هنگامی که خمیر را به قطعات مساوی تقسیم می کنید، از مقیاس برای اطمینان از سازگاری در اندازه.
  • برای جلوگیری از بالا آمدن بیش از حد خمیر در حین پخت، قبل از افزودن رویه، با نوک انگشتان خود گودی های کوچکی در خمیر ایجاد کنید.
  • اگر از پنیر آکاوی برای رویه استفاده می‌کنید، حتماً آن را یک شب در آب سرد خیس کنید تا شوری آن کاهش یابد و طعم آن بهتر شود.
  • از پنیر ترد مانند فتا یا آکاوی استفاده کنید که به راحتی آب می شود و تضاد شوری به خمیر می دهد.
  • نان ماناکیش را برای داشتن بهترین طعم و بافت، داغ و تازه از فر سرو کنید.

با نان ماناکیش چه چیزی سرو کنیم؟

نان ماناکیش یک شیرینی خوشمزه خاورمیانه ای است که می توانید آن را به تنهایی میل کنید یا با انواع مخلفات سرو کنید.

در اینجا چند پیشنهاد برای سرو با نان ماناکیش وجود دارد:

  • بخشی از عرض صبحانه و برانچ – افزودن ماناکیش با زعتر و پنیر در منوی صبحانه شما یک راه فوق العاده برای شروع روز خود با یک پیچ و تاب خوشمزه خاورمیانه است.
  • سالاد فتوش لبنان – این سالاد با طراوت با کاهو، گوجه فرنگی، خیار و چیپس پیتا درست شده است. یک غذای جانبی عالی برای Manakish.
  • هوموس – این دیپ مدیترانه ای کلاسیک که با نخود، تاهینی و آب لیمو درست شده است، به خوبی با مرزه جفت می شود. طعم های ماناکیش.
  • زیتون و ترشی – یک بشقاب زیتون و خیار شور راهی عالی برای اضافه کردن طعم های تند و شور به غذای ماناکیش است.
  • چای ترکی یا آیران – برای تکمیل طعم های غنی و خوش طعم ماناکیش، می توانید یک لیوان چای ترکی داغ یا یک لیوان آیران سرد میل کنید. طعم سبک و با طراوت این نوشیدنی ها با نان مناسب است.

سؤالات متداول دستور غذا

آیا می توانم نان ماناکیش لبنانی را زودتر از موعد درست کنم؟

بله، می توانید نان ماناکیش را زودتر از موعد درست کنید و دوباره گرم کنید. وقتی آماده سرو شد در فر با این حال، بهتر است نان را به صورت تازه و داغ در خارج از فر سرو کنید تا بهترین طعم و بافت را داشته باشید.

بهترین راه برای ذخیره باقیمانده ماناکیش با زعتر چیست؟

اگر نان ماناکیش باقی مانده است، آن را در ظرف در بسته یا کیسه پلاستیکی در یخچال تا 3 تا 4 روز نگهداری کنید. همچنین می توانید نان را تا 2 تا 3 ماه منجمد کنید. برای گرم کردن مجدد، نان را در فر قرار دهید تا کاملا گرم شود.

برای نان ماناکیش از چه موادی می توانم استفاده کنم؟

به غیر از زعتر و پنیر، می توانید از ماناکیش استفاده کنید؟ نان با گوشت چرخ کرده (گوشت بره یا گاو)، سبزیجات بوداده (گوجه فرنگی، فلفل، پیاز)، یا یک تخم مرغ.

برای دستور العمل های خوشمزه تر نان خاورمیانه، چرا امتحان نکنید:

این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.

امیدوارم از روند تهیه این ماناکیش لبنانی لذیذ و نرم با زعتر و پنیر به همان اندازه که از خوردن آن لذت می برید لذت ببرید! ? 

خوشحالی! / افیه اولسون!

d985d8a7d986d8a7daa9db8cd8b4 d8a8d8a7 d8b2d8b9d8aad8b1 d988 d9bed986db8cd8b1 647f6f54203df

ماناکیش با زعتر و پنیر

آیلا کلولی

ماناکیش (همچنین به نام مناقیش) یک نان مسطح محبوب خاورمیانه است که با خمیر نرم و پفکی درست می‌شود که معمولاً روی آن زعتر، پنیر یا گوشت چرخ کرده می‌شود.

stop offset=”0%” stop-opacity=”1″/>

زمان آماده سازی 1 hr

زمان آشپزی 15 دقیقه

زمان کل 1 ساعت 15 دقیقه

کورس صبحانه، میان وعده

آشپزی لبنانی، مدیترانه ای، خاورمیانه

سرویس ها 6 تکه ها

کالری 380 kcal

مواد تشکیل دهنده 

 

Instructions 

Preparing the Dough

  • In a large bowl, combine the flour, salt, sugar, olive oil, and dried yeast together.

  • Add the water, and stir until a dough forms.

  • Knead the dough on a floured surface for 5 minutes until smooth and elastic.

  • Place the dough back in the bowl, cover with a clean towel, and let it rise in a warm place for 1 hour or until doubled in size.

Preparing the Toppings

  • For za’atar topping, in a bowl, mix 3 tablespoons of olive oil with 3 tablespoons of za’atar seasoning. The mixture should be easily spreadable. آن را کنار بگذارید.

  • To make the cheese topping, crumble the feta cheese in a bowl. If you are using halloumi or mozzarella cheeses, grate them, and set them aside. Keep the nigella seeds separately to sprinkle on top of the pastries.

Shaping and Baking the Pastries

  • Preheat the oven to 210° C (410° F).

  • Divide the dough into 6 equal pieces and let them rest for 15 minutes on a lightly floured surface. Keep them covered with a damp kitchen towel to avoid them drying.

  • Using a rolling pin, roll each circle out into a flat circle size of 15 cm (6″) Ø on a lightly floured surface.

  • Arrange the dough circles on a baking tray lined with baking paper. Gently press your fingertips into the dough to create small dimples, which will prevent the dough from rising too much during baking.

  • Next, it’s time to add the toppings to the dough circles. For the Za’atar Manakish, be generous and ensure that you cover the surface of 3 dough circles with the za’atar and olive oil mixture. Leave a small border around the edges to allow for rising during baking.

  • For the Cheese Manakish, spread the crumbled cheese evenly on the other 3 dough circles. Sprinkle on nigella seeds and you’re good to go.

  • Bake in the preheated oven for 7-8 minutes until the edges are golden brown.

یادداشت

  • Knead the dough for at least 5 minutes to develop gluten and create a soft and elastic dough.
  • Let the dough rise in a warm place for at least an hour or until it has doubled in size.
  • When dividing the dough into equal pieces, use a scale to ensure consistency in size.
  • To prevent the dough from rising too much during baking, create small dimples in the dough with your fingertips before adding the topping.
  • If you’re using akawi cheese for the topping, make sure to soak it in cold water overnight to reduce the saltiness and improve the flavor.
  • Use a crumbly cheese like feta or akawi, which will melt easily and provide a salty contrast to the dough.
  • Serve the Manakish bread hot and fresh out of the oven for the best taste and texture.

Nutrition

Calories: 380kcalCarbohydrates: 39gProtein: 6gFat: 22gSaturated Fat: 3gPolyunsaturated Fat: 3gMonounsaturated Fat: 16gSodium: 391mgPotassium: 65mgFiber: 2gSugar: 0.5gVitamin C: 0.003mgCalcium: 9mgIron: 2mg

این پست از پیوندهای وابسته استفاده می کند. این بدان معناست که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کارمزد برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا