آشپزی

مافین های شکلاتی وگان

مافین های شکلاتی وگان

این مافین‌های شکلاتی وگان بسیار غنی، خوشمزه و مرطوب در 32 دقیقه آماده می‌شوند و بسیار آسان تهیه می‌شوند. آنها به قدری کرکی و کاملاً شیرین هستند که باورش سخت است که بدون تخم مرغ و لبنیات هستند! مانند پوگاچا (نان‌های پنیر ترکی)، مفین کرن بری نارنجی، و دستور پخت پاکانگا بورگی، آنها برای صبحانه در حال حرکت یا یک میان وعده سالم عالی هستند.

Freshly baked chocolate chip muffins
پرش به:

تنها چیزی که نیاز دارید یک کاسه و یک لیسک برای درست کردن این مفین‌های شکلاتی وگان بدون تخم مرغ و لبنیات است. به غیر از سرکه سیب، هیچ ماده غیرعادی مورد نیاز نیست. تخم مرغ را در این دستور جایگزین می کند و طعم آن در طول فرآیند پخت از بین می رود.

چرا این دستور غذا جواب می دهد؟

  • مفین‌های وگان موز و چیپس شکلاتی راهی عالی برای استفاده از موزهای بیش از حد رسیده که در آشپزخانه آویزان شده‌اند.
  • این خمیر تنها در 10 دقیقه با هم ترکیب می شود، یک کلوچه سریع و آسان که برای صبحانه یا برانچ عالی است.
  • این کلوچه های موز شکلاتی وگان برای یخ زدن فوق العاده هستند. آنها تا 5 ماه در فریزر در ظرف دربسته نگهداری می شوند. به سادگی آنها را قبل از مصرف در دمای اتاق یخ زدایی کنید.
  • این مافین های موز و شکلات چیپسی بدون لبنیات به طرز خوشمزه ای مرطوب هستند و ترکیب موز و شکلات الهی است.

مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها

Ingredients needed to make vegan chocolate chip muffins.
  • موز – آنها رطوبت و شیرینی طبیعی را فراهم می کنند. مانند هنگام تهیه نان موز با چیپس شکلاتی، من از نان رسیده و لکه دار برای بهترین نتیجه استفاده می کنم. . در غیر این صورت مخلوط کردن خمیر سخت می شود و بافت و شیرینی مافین ها خوشایند نخواهد بود.
  • روغن – جایگزین کره می شود. از انواع سبک و با طعم ملایم مانند روغن گیاهی، کلزا، آفتابگردان، سویا و روغن ذرت استفاده کنید.
  • سرکه سیب – یا سرکه سیب جایگزین تخم مرغ می شود و به مافین ها پف می کند. طعم آن در حین پخت و پز ناپدید می شود، بنابراین شما حتی متوجه وجود آن نمی شوید.
  • آردی که خود به خود بلند می شود – می توانید آن را با آرد همه منظوره (ساده) با اضافه کردن ۱ قاشق چایخوری بیکینگ پودر جایگزین کنید.
  • پودر کاکائو – به مافین ها طعم شکلاتی و رنگ تیره عمیقی می دهد. همیشه قبل از استفاده آن را الک کنید تا از تکه های کاکائو تلخ در کل مافین ها جلوگیری کنید.
  • گردو – آنها را به آرامی در فر برشته کرده و قبل از اضافه کردن به خمیر مافین خرد کنید. می توانید آن را با مغز گردو، فندق یا مغز پسته جایگزین کنید.
  • تراشه‌های شکلات تلخ وگان – از چیپس‌های شکلات وگان با کیفیت خوب استفاده کنید یا از شکلات‌های گیاهی که به تکه‌های کوچک بریده شده است استفاده کنید.

دستورالعمل های گام به گام

این دستور پخت مافین چیپسی شکلاتی خوشمزه بسیار آسان و ساده است. با این حال، برای دستیابی به بهترین نتایج، باید چند مرحله ساده را دنبال کنید:

مواد مرطوب را مخلوط کنید

فر را با دمای 180 تا 356 درجه فارنهایت گرم کنید و قالب مافین 12 فنجانی خود را با آسترهای کاغذی بپوشانید یا روی آنها را با روغن اسپری روغن بزنید. در یک کاسه بزرگ، موز را با پشت چنگال له کنید. خمیر وانیل، سرکه، روغن و آب را به موز اضافه کنید و مخلوط کنید تا همه با هم ترکیب شوند.

The wet ingredients are mixed in a bowl.

مواد خشک را مخلوط کنید

در یک ظرف جداگانه آرد و پودر کاکائو را با هم الک کنید. نمک و شکر را با آرد و پودر کاکائو به کاسه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه با هم ترکیب شوند.

The dry ingredients are mixed in a separate bowl.

ترکیب

مواد خشک را با مواد مرطوب داخل کاسه بریزید. با استفاده از یک کاردک سیلیکونی یا همزن خوب مخلوط کنید تا خمیر یکدستی حاصل شود.

The dry ingredients are mixed with the wet ingredients to make the cake batter.

گردوی خرد شده و شکلات چیپسی را به خمیر اضافه کنید و سریع هم بزنید.

Crashed nuts and chocolate chips are added to muffin batter.

پخت

مخلوط مافین را به طور مساوی بین جعبه های مافین خود تقسیم کنید.

The muffin batter is equally filled in 12 muffin cases.

آنها را به مدت 22 تا 25 دقیقه در فر از قبل گرم شده بپزید تا کاملا پخته شوند. بگذارید قبل از سرو روی توری سیمی خنک شوند.

The muffins are baked for 22 minutes

نکته برتر از سرآشپز

برای بهترین نتیجه از موز بسیار رسیده استفاده کنید. اگر به اندازه کافی رسیده نیستند، با چنگال یا چاقو در حالی که پوست هنوز روی آن است، همه آنها را بکوبید. آنها را هر بار 30 ثانیه در مایکروویو قرار دهید تا نرم شوند.

سؤالات متداول دستور غذا

چگونه کلوچه ها را نگهداری کنیم؟

این مافین های گیاهی تا 5 روز در دمای اتاق تازه نگه می دارند. ظروف بدون هوا (اگر بتوانید آن‌ها را تا این حد دوام بیاورید!) می‌توانید آن‌ها را برای ماندگاری طولانی‌تر تا 5 ماه فریز کنید.

مفین گیاهی به چه معناست؟

مفین گیاهی به این معنی که در دستور غذا از لبنیات یا محصولات حیوانی استفاده نشده است. دو ماده اصلی، تخم مرغ و کره با محصولات غیر حیوانی جایگزین می شوند. در این دستور مافین با چیپ شکلاتی وگان، تخم مرغ ها با سرکه سیب و کره با روغن گیاهی جایگزین می شود.

برای خوراکی های شکلاتی خوشمزه تر، چرا امتحان نکنید:

این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.

امیدوارم از روند ساخت بهترین مافین های وگان با چیپس شکلاتی به همان اندازه که از خوردن آنها لذت می برید لذت ببرید! ?

خوشحالی! / افیه اولسون!

vegan double chocolate chip muffins with walnuts and bananas

مفین چیپسی شکلاتی وگان

آیلا کلولی

این مافین‌های شکلاتی وگان بسیار غنی، خوشمزه و مرطوب در 32 دقیقه آماده می‌شوند و بسیار آسان درست می‌شوند.

stop offset=”0%” stop-opacity=”1″/>

زمان آماده سازی 8 دقیقه

زمان پخت 22 دقیقه

زمان کل 30 دقیقه

کورس صبحانه، دسر، میان وعده

آشپزی آمریکایی، انگلیسی، غربی

سرویس ها 12 مفین

کالری 288 kcal

مواد تشکیل دهنده 

 

دستورالعمل ها 

  • فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب مافین خود را با آستر کاغذی بپوشانید.

  • در یک کاسه بزرگ، موز را با پشت چنگال له کنید.

  • خمیر وانیل، سرکه، روغن و آب را به موز اضافه کنید و مخلوط کنید تا همه با هم ترکیب شوند.

  • در ظرفی جداگانه آرد و پودر کاکائو را الک کنید.

  • نمک را اضافه کنید و شکر را با آرد و پودر کاکائو در کاسه ریخته و خوب مخلوط کنید تا همه با هم ترکیب شوند.

  • مواد خشک را با مواد مرطوب داخل کاسه بریزید. با استفاده از یک کاردک سیلیکونی یا همزن خوب مخلوط کنید تا خمیر یکنواختی حاصل شود.

  • گردوی خرد شده و شکلات چیپسی را به خمیر اضافه کنید و سریع هم بزنید.

  • مخلوط مافین را به طور مساوی بین کیسه های مافین خود تقسیم کنید.

    /p>

  • آنها را در فر از قبل گرم شده بپزید. به مدت 22 تا 25 دقیقه، تا زمانی که کاملا پخته شود.

  • اجازه دهید قبل از سرو روی توری سیمی خنک شوند.

یادداشت

  • این مافین های شکلاتی وگان بسیار غنی، خوشمزه و مرطوب در 32 دقیقه آماده می شوند و بسیار آسان درست می شوند.
  • اگر موز شما به اندازه کافی رسیده نیست، آن ها را با چنگال یا چاقو در حالی که پوست آن هنوز روی پوست است بکوبید. آنها را هر بار 30 ثانیه در مایکروویو قرار دهید و این کار را تکرار کنید تا به همان اندازه که می خواهید نرم شوند.
  • این خمیر تنها در 10 دقیقه با هم ترکیب می شود، یک کلوچه سریع و آسان که برای صبحانه یا برانچ عالی است.
  • سرکه سیب جایگزین تخم مرغ در این دستور غذا می شود و طعم آن در طی فرآیند پخت از بین می رود.
  • برای این دستور می توانید از شکلات شیری استفاده کنید. همچنین می توانید گردو را با هر یک از آجیل های مورد علاقه خود جایگزین کنید!

تغذیه

کالری: 288کیلو کالری کربوهیدرات: 41gپروتئین: 5gچربی: 13g چربی اشباع شده: 4gچربی غیراشباع چندگانه: 6gچربی تک غیراشباع: 2gچربی ترانس: 1gکلسترول: 1میلی گرم سدیم: 108میلی گرمپتاسیم: 229میلی گرمفیبر: 3g شکر: 19گرمویتامین A: 19IU ویتامین C: 2میلی گرمکلسیم: 39میلی گرم آهن: 1میلی گرم

این پست از پیوندهای وابسته استفاده می کند. این به این معنی است که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کمیسیون برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا