سلامت

آیا شیرین کننده های طبیعی سالم تر از شکر هستند؟

آیا شیرین کننده های طبیعی سالم تر از شکر هستند؟

Infographic: Are Natural Sweeteners Healthier Than Sugar?

اگر به دنبال کاهش مصرف قند خود هستید، شیرین کننده های طبیعی گزینه های زیادی را ارائه می دهند. در اینجا مواردی است که هنگام انتخاب یکی از آنها باید در نظر داشته باشید.

استویا

  • صدها برابر شیرین تر از شکر معمولی
  • انسولین یا قند خون را افزایش نمی‌دهد
  • ممکن است بدن را فریب دهد تا بیشتر هوس کند

آگاو

  • کالری بیشتر از شکر معمولی
  • سرشار از فروکتوز است که می تواند تری گلیسیرید و خطر بیماری کبد چرب را افزایش دهد
  • شاخص گلیسمی پایین
  • ممکن است به لطف پری بیوتیک ها برای سلامت روده مفید باشد

میوه راهب

  • انسولین یا قند خون را افزایش نمی‌دهد
  • دارای آنتی اکسیدان بالا
  • ممکن است اثرات ضد سرطانی داشته باشد

شکر نارگیل و خرما

  • فرآوری شده کمتر از شکر سفره
  • شاخص گلیسمی پایین
  • منبع برخی فیبر، مواد معدنی و آنتی اکسیدان ها

آلولوز

  • کالری کم
  • کم یا بدون مزه
  • ممکن است پاسخ انسولین را بهبود بخشد
  • مطالعات طولانی مدت کمتر

الکل های قندی: اریتریتول و زایلیتول

  • مانند انواع دیگر شکر باعث پوسیدگی دندان نمی شود
  • انسولین یا قند خون را افزایش نمی‌دهد
  • اریتریتول ممکن است خطر حمله قلبی، سکته مغزی و لخته شدن خون را افزایش دهد
  • در صورت مصرف بیش از حد ممکن است باعث ناراحتی گوارشی شود

شربت عسل و افرا

  • فرآوری شده کمتر از شکر سفره
  • منبع مواد معدنی، ویتامین ها، پروتئین ها و سایر مواد مغذی
  • شاخص گلیسمی پایین
  • دارای آنتی اکسیدان بالا

شیرین کننده انتخابی شما، مهم است که اعتدال را تمرین کنید. انجمن قلب آمریکا توصیه می کند:

  • 6 قاشق چایخوری شکر در روز برای زنان
  • 6 قاشق چایخوری شکر در روز برای مردان

 

 

این مطلب به صورت اطلاع رسانی و مطلع کردن بیمار از بیماری خود است و نباید به جای دستورات پزشکی استفاده شود و رسانه در قبال آن هیچ مسئولیتی ندارد

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا