سلامت

6 فایده نان خمیر ترش

6 فایده نان خمیر ترش

6 فایده نان خمیر ترش

6 atouts du pain au levain

نان خمیر ترشی نانی است که از مخلوط آب و آرد تهیه می شود که در آن مخمرها و باکتری های اسید لاکتیک کشت می شود. دارایی های آن بسیار زیاد است.

طعم مشخص تری دارد

خرده نان نان خمیر ترش غلیظ تر و قابل هضم تر از نان های کلاسیک است که عطر بی نظیری به آن می دهد. خمیر ترش پوسته تردتری نیز ایجاد می کند. طعم و عطر نان خمیر ترش در طول زمان توسعه یافته و تکامل می یابد. هر چه مدت بیشتری برای خوردن آن صبر کنید (بدون اینکه منتظر بمانید تا کهنه شود)، بهتر است.

دوام بیشتری دارد

6 d981d8a7db8cd8afd987 d986d8a7d986 d8aed985db8cd8b1 d8aad8b1d8b4 644993d5d5fa0

نان خمیر مایه بیش از یک هفته بدون بیات شدن باقی می ماند در حالی که بسیاری از نان های مخمری را نمی توان بعد از یک روز خورد. این نگهداری طولانی به دلیل پوسته ضخیم تر و ترد است که باعث حفظ خرده می شود، اما همچنین به دلیل میکروارگانیسم های موجود در خمیر ترش است که رطوبت را جذب کرده و بیات شدن را محدود می کند.

امکان جذب بهتر مواد مغذی را فراهم می کند

6 d981d8a7db8cd8afd987 d986d8a7d986 d8aed985db8cd8b1 d8aad8b1d8b4 644993d6d952d استفاده از خمیر مایه فراهمی زیستی مواد معدنی را از طریق تولید فیتازها افزایش می دهد. فیتازها آنزیم هایی هستند که اسید فیتیک موجود در گندم را به طور طبیعی تجزیه می کنند.

قابل هضم تر است

نان خمیر ترش طبیعی نان قابل هضم تر از نان مخمر است. هنگامی که تخمیر تحت اثر خمیر ترش انجام می شود، باکتری های موجود در محل کار از نشاسته تغذیه می کنند که سپس به مالتوز تجزیه می شود. این تبدیل هضم نشاسته و در نتیجه هضم کلی را تسهیل می کند.

به مبارزه با املاح معدنی کمک می کند

6 d981d8a7db8cd8afd987 d986d8a7d986 d8aed985db8cd8b1 d8aad8b1d8b4 644993d8bb236

برخی از باکتری‌های موجود در نان خمیر ترش باعث پیدایش فیتاز می‌شوند، عنصری ضروری که اسید فیتیک را خنثی می‌کند. اسید فیتیک، اگر به مقدار زیاد خورده شود، باعث از بین رفتن کلسیم و منیزیم می شود و باعث تخریب بدن می شود. بنابراین افراد مبتلا به پوکی استخوان یا کمبود منیزیم علاقه واقعی به مصرف نان خمیر ترش دارند.

شاخص گلیسمی پایینی دارد

6 d981d8a7db8cd8afd987 d986d8a7d986 d8aed985db8cd8b1 d8aad8b1d8b4 644993da13d7d

استفاده از خمیر ترش طبیعی باعث کاهش شاخص گلیسمی نان می شود. شاخص گلیسمی غذاها را بر اساس میزان افزایش قند خون در هنگام مصرف رتبه بندی می کند. هرچه شاخص آنها بیشتر باشد، غذاها سریعتر باعث افزایش سطح قند می شوند. این بلافاصله باعث ترشح شدید انسولین می شود. بنابراین، نان خمیر ترش برای بیماران دیابتی و همچنین برای افرادی که می خواهند وزن خود را کاهش دهند یا حفظ کنند، توصیه می شود.

6 d981d8a7db8cd8afd987 d986d8a7d986 d8aed985db8cd8b1 d8aad8b1d8b4 644993db8bc2b

6 d981d8a7db8cd8afd987 d986d8a7d986 d8aed985db8cd8b1 d8aad8b1d8b4 644993dd0dbe1

مشترک شوید!

و بهترین توصیه ما را در صندوق پستی خود دریافت کنید تا از سلامتی خود مراقبت کنید!

*آدرس ایمیل شما خواهد بود خدمات دیجیتال M6 برای ارسال خبرنامه حاوی پیشنهادات تجاری شخصی برای شما استفاده می کند. همچنین ممکن است به برخی از شرکای ما به شکل مستعار منتقل شود، اگر شما در بنر کوکی ما پذیرفته‌ایم که داده‌های شخصی شما از طریق ردیاب‌ها جمع‌آوری شده و برای اهداف تبلیغاتی شخصی‌سازی شده استفاده می‌شود. در هر زمان، می‌توانید با استفاده از پیوند لغو اشتراک موجود در خبرنامه لغو اشتراک کنید و/یا از استفاده از ردیاب‌ها از طریق پیوند «اولویت‌های کوکی» در سرویس ما خودداری کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر و استفاده از حقوق خود، منشور رازداری ما را بخوانید.

توجه این مطلب نمی تواند جایگزین نشخه پزشکی شود و رسانه هیچ گونه مسئولیتی در قبال آن ندارد 

مدیر مجله

یه پسر آبان ماهی با افکار پیچیده و تنیده از خشم علاقه زیادی به گسترش وب و وبسایت نویسی داره ،یه پسر از دل سنگ های آبی کهکشانی که هیچکس نمیتونه دستش رو بخونه و از 1399 تا حالا تو دنیای وب سرگردان و آموزش دیدن است

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا