آشپزی

پای استیک

پای استیک

این پای استیک «فقط درب» خوشمزه، یک غذای اصلی بریتانیایی است که از گوشت گاو آهسته پخته شده و روی آن شیرینی شورت طلایی پوسته‌دار است.

این بهترین غذای راحتی برای شب‌های سرد زمستان است که با مقداری پوم پوره (پوره سیب‌زمینی خامه‌ای)جفت شود. > در کنار.

steak and mushroom pie with mashed potatoes
پای استیک 21

تهیه این پای گوشت گاو نسبتاً آسان است، اما پختن گوشت گوساله تکه‌شده برای فیلینگ کمی زمان می‌برد.

نسخه من از این غذای سنتی دارای مقداری قارچ پورسینی خشک برای افزایش طعم است.

اگر نمی خواهید از گوشت خوک خشک شده استفاده کنید، می توانید آن را حذف کنید، اما من به شدت توصیه می کنم از آن استفاده کنید.

a portion of steak pie is removed from the pie dish شکل>

چرا این دستور غذا جواب می دهد؟

  • این پای “فقط درب” با خمیر کوتاه کمتری نسبت به پای سنتی درست می شود که آن را نسبتا سالم تر می کند.
  • می‌توانید این پای را به راحتی با گوشت باقی‌مانده از یک شام با گوشت گاو درست کنید.
  • دستورالعمل پای استیک با دستورالعمل ها و تصاویر گام به گام آسان است.
  • می توانید فیلینگ را از قبل آماده کنید. این پای استیک روز بعد طعم بهتری دارد!
  • شیرینی فوق العاده ترد و خوشمزه است و همچنین می توان آن را چند روز قبل درست کرد.

مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها

برای پر کردن گوشت گاو

Labelled picture of ingredients for steak pie
پای استیک 22
  • گوشت خرد شده – بهترین گوشت گاو برای پای استیک چاک یا استیک بریزینگ است که برای پخت آهسته ایده آل است.
  • قارچ پورسینی خشک – این ماده جادویی من برای پر کردن پای استیک است و من عاشق استفاده از آن در این غذا هستم زیرا طعم آن را افزایش می دهد.
  • قارچ– قارچ و استیک بهترین دوستان هستند و می توانید از هر نوع قارچی برای پای گوشت گاو استفاده کنید. من گاهی اوقات از قارچ‌های وحشی تازه استفاده می‌کنم که به اندازه کافی خوش شانس هستم که برخی از آن‌ها را پیدا کنم.
  • رب گوجه فرنگی– به سس رنگ و بافت می دهد. من همچنین طعم رب گوجه فرنگی را دوست دارم که این طعم اومامی را به غذاها اضافه می کند. می توانید آن را در مغازه های ترکیه یا خاورمیانه پیدا کنید. همچنین می‌توانید آن را به‌صورت آنلاین از آمازون.
  • استاک و مکعب گوشت گاو – یک استاک گوشت گاو خانگی خوب است راز خورش ها، سوپ ها و سس های خوشمزه! اگر آبگوشت خانگی ندارید می توانید از گوشت گاو با کیفیت خوب استفاده کنید. چون چاشنی را قبل از اضافه کردن نمک به فیلینگ گوشت گاو بررسی کنید زیرا موجودی های آماده از قبل حاوی مقداری نمک هستند.
  • سس Worcestershire– سس Worcestershire دارای طعم قوی اومامی است که از آنچوی یا سس سویا بدست می آید. سایر مواد اومامی مانند رب گوجه فرنگی و پورسینی خشک را تقویت می کند.
  • گیاهان – من از آویشن، برگ بو و جعفری برای این دستور غذا استفاده می‌کنم، اما می‌توانید از رزماری یا هر گیاه دیگری که دوست دارید با استیک ترکیب کنید.

برای شیرینی شور

Labelled picture of ingredients for steak pie shortcrust pastry
پای استیک 23
  • کره بدون نمک – کره بدون نمک طعم تازه‌تر و خالص‌تری دارد و کنترل مقدار نمکی که وارد شیرینی می‌شود راحت‌تر است. مطمئن شوید که کره بسیار سرد است و آن را به مکعب های کوچک برش دهید.
  • آرد همه منظوره یا معمولی – آرد ساده پروتئین کمتری دارد که برای درست کردن شیرینی‌های خرد شده و ترد مناسب است.
  • آب – مقدار آب مورد نیاز شما به رطوبت اتاق بستگی دارد، بنابراین آن را با احتیاط اضافه کنید، فقط به اندازه ای که قوام مناسبی داشته باشد. ممکن است به تمام آب موجود در دستور غذا نیاز نداشته باشید.
  • زرده تخم مرغ– زرده تخم مرغ رنگ قهوه ای طلایی روشنی به شیرینی می دهد. همچنین می توانید به جای زرده تخم مرغ از مخلوط ماست و روغن برای شستشوی تخم مرغ استفاده کنید.

دستورالعمل های گام به گام

تهیه این پای استیک غنی و دلچسب با قارچ نسبتاً آسان است، اما برای دستیابی به بهترین نتایج، باید چند مرحله ساده را دنبال کنید:

پر ​​کردن پای را آماده کنید

قارچ های خشک شده را در تابه ای بریزید، 250 میلی لیتر آب اضافه کنید و روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا بجوشد.

وقتی جوش آمد، ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و بگذارید قارچ ها به مدت 20 دقیقه خیس بخورند.

وقتی قارچ‌های پورسینی نرم شدند، آن‌ها را از مایع خارج کنید و اگر خیلی ضخیم هستند، آن‌ها را تقریباً خرد کنید.

مایع را رزرو کنید تا بعداً برای پختن گوشت استفاده کنید.

اگر از گوشت خوک خشک شده استفاده نمی کنید، می توانید این مرحله را نادیده بگیرید.

فر هلندی یا یک تابه بزرگ با پایه سنگین را روی حرارت متوسط ​​تا زیاد گرم کنید و روغن زیتون را اضافه کنید.

وقتی تابه به اندازه کافی داغ شد، گوشت را اضافه کنید و تفت دهید تا همه طرف ها قهوه ای شوند.

browning the beef in a dutch pan
پای استیک 24

حرارت را کم کنید، پیازها را به تابه اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا نرم و کمی قهوه ای شوند.

sautéing the onions with beef
پای استیک 25

هویج، قارچ دکمه ای یا شاه بلوط، سیر را اضافه کنید و چند دقیقه دیگر تفت دهید.

carrots, garlic and mushrooms are added to the beef
پای استیک 26

رب گوجه‌فرنگی را هم بزنید و چند دقیقه بپزید، سپس روی آرد بپاشید.

اگر کمی به ته تابه بچسبد اشکالی ندارد.

tomato paste is added to the beef
پای استیک 27

با استفاده از مایع قارچ پورسینی، ماهیتابه را لعاب دهید (اگر قارچ پورسینی را حذف کردید، آب گوشت گاو اضافی اضافه کنید).

mushroom stock is added to deglaze the pan
پای استیک 28

آب گوشت گاو را به اندازه ای اضافه کنید که روی گوشت را به همراه قارچ پورسینی، فلفل سیاه، سس Worcestershire، آویشن و برگ بو بپوشاند.

beef stock is added to the pan
پای استیک 29

آن را به جوش آورید و به آرامی روی حرارت ملایم حدود 2 تا 2.5 ساعت یا تا زمانی که گوشت نرم شود بجوشانید.

چاشنی را بررسی کنید و در صورت نیاز مقداری نمک اضافه کنید.

وقتی گوشت پخته شد، باید مقداری آبگوشت در تابه باقی بماند.

steak pie filling is cooked until tender
پای استیک 30

به طور ایده آل سس باید به اندازه ای غلیظ باشد که پشت قاشق را بپوشاند.

اگر سس خیلی آبکی است، فیل پای را بدون درب بیشتر بپزید تا زمانی که سس به قوام مناسبی برسد.

اجازه دهید یک ساعت در دمای اتاق خنک شود و در همین حین، شیرینی را آماده کنید.

شیرینی شورت را آماده کنید

تهیه شیرینی شور بسیار ساده است و فقط حاوی چند ماده است.

راز یک شیرینی شور پوسته پوسته کره سرد و آب یخ بسیار سرد است.

همچنین بسیار مهم است که خمیر را زیاد کار نکنید.

برای تهیه شیرینی، 160 گرم آرد ساده را در ظرفی الک کرده و با نمک مخلوط کنید.

115 گرم کره سرد را به مکعب های کوچک بریزید و به آرد اضافه کنید.

cold butter cut in cubes added to the flour to make shortcrust pastry
پای استیک 31

آرد و کره را فقط با نوک انگشتان خود بمالید تا مخلوط مانند آرد سوخاری ریز شود.

کمی آب سرد به آن اضافه کنید تا خمیر سفت شود.

butter and flour mixed together with fingertips in a bowl
پای استیک 32

شاید به تمام آب موجود در دستور غذا نیاز نداشته باشید.

خمیر را روی سطح کمی آردپاشی شده مختصراً ورز دهید و به شکل توپ در آورید.

آن را در یک فیلم چسبناک بپیچید و بگذارید حداقل 1 ساعت در یخچال بماند قبل از اینکه آن را بچرخانید.

Shortcrust pastry for steak pie after chilling
پای استیک 33

پای استیک را جمع کنید

وقتی کیک به دمای اتاق رسید، می‌توانید مونتاژ پای خود را شروع کنید.

فر را با دمای 180 تا 350 درجه فارنهایت (فر فن دار) از قبل گرم کنید.

فیلینگ پای را به یک ظرف پای بیضی شکل 27 سانتی‌متر در 19 سانتی‌متر (11 اینچ در 7 اینچ) (یا به‌طور جایگزین یک ظرف پای با قطر 25 تا 10 اینچ) منتقل کنید.

steak pie filling is transferred in a pie dish
پای استیک 34

شیرینی را از یخچال خارج کرده و حدود 10 دقیقه در دمای اتاق قرار دهید.

خمیر را روی یک سطح کمی آردپاشی شده به اندازه کافی پهن کنید تا روی ظرف را بپوشاند.

روی پای را با شیرینی بپوشانید و سپس باقیمانده آن را با چاقو جدا کنید.

لبه شیرینی را در امتداد لبه ظرف با انگشت شست خود فشار دهید تا مخلوط را ببندید.

شیرینی را با برس شستشوی تخم مرغ بمالید.

steak pie is covered with shortcrust pastry
پای استیک 35

با استفاده از باقیمانده شیرینی چند تزیین درست کنید.

به سادگی با استفاده از تکه های شیرینی باقی مانده از تزئینات، یک توپ کوچک تشکیل دهید و آن را روی یک سطح کمی آردپاشی شده پهن کنید.

pastry trimmings shaped for decoration
پای استیک 36

شیرینی را با یک چاقوی کوچک به قطعات عجیب و غریب برش دهید و روی پای را با تکه های شیرینی بپوشانید.

همچنین می توانید از کاترهای کوکی کوچک برای تزئین پای خود استفاده کنید.

steak pie is ready to be baked
پای استیک 37

یک سوراخ کوچک در وسط باز کنید تا در حین پخت و پز بخار خارج شود.

حدود 35 تا 40 دقیقه در فر از قبل گرم شده بپزید یا تا زمانی که شیرینی طلایی شود و مواد پر شده حباب بزند.

steak pie is baked until golden and crispy
پای استیک 38

لطفاً برای فهرست کامل مواد با اندازه‌گیری، روش کامل دستور غذا، یادداشت‌های دستور غذا، و اطلاعات تغذیه‌ای، به کارت دستور غذا در زیر بروید.

نکات برتر از سرآشپز

  • هنگام تهیه شیرینی شور، مطمئن شوید که کره بسیار سرد است و آن را به مکعب های کوچک برش دهید.
  • خمیر را مختصر ورز دهید، زیاد کار نکنید.
  • یک روز جلوتر پای استیک خود را درست کنید. طعم فیلینگ یک شبه ایجاد می شود و همچنین در روزی که پای را می پزید در وقت شما صرفه جویی می کند.

پیشنهادات ارائه

غذای جانبی مورد علاقه ما برای سرو با این پای استیک غنی و دلچسب، مقداری پوم پوره (پوره سیب زمینی خامه ای) است..

درعوض، می‌توانید آن را با سیب‌زمینی سوخاری چربی اردکی سرو کنید، مش سوئدی و هویج، یا سیب زمینی ترد را با سیر سرخ کنید.

اگر می‌خواهید غذای رنگارنگ‌تر و سالم‌تری داشته باشید، می‌توانید مقداری سبزیجات سبز به بشقاب خود اضافه کنید.

سالاد با این پای گوشت گاو دلچسب و کلفت نیز عالی می شود. چرا با یک کاسه کوبان سالاتاسی (سالاد ترکی شپرد) یا سالاد نخود هندی؟

سؤالات متداول دستور غذا

چگونه باقیمانده ها را نگهداری کنیم؟

باقیمانده ها تا پنج روز در یخچال در ظرف دربسته نگهداری می شوند. یا می توانید آنها را تا 3 ماه در فریزر نگهداری کنید!

چگونه پای استیک را دوباره گرم کنیم؟

می توانید پای استیک را دوباره در فر یا مایکروویو گرم کنید. برای گرم کردن مجدد در فر، روی کیک را با فویل حلبی بپوشانید تا نسوزد، و قبل از سرو مطمئن شوید که لوله آن داغ است.
برای گرم کردن مجدد در مایکروویو، بسته به قدرت مایکروویو خود، پای را به مدت 2 تا 3 دقیقه دوباره گرم کنید. آن را در یک فر داغ برای یک پوسته ترد تمام کنید.

آیا می توانم آن را از قبل تهیه کنم؟

بله، می توانید پای استیک را از 3 روز قبل آماده کنید و تا زمانی که نیاز دارید در یخچال نگهداری کنید. آی تی.
همچنین، می توانید شیرینی شورت را تا 5 روز قبل درست کنید، آن را در یک فیلم بپیچید و تا زمانی که نیاز به تهیه پای استیک خود داشته باشید، آن را در یخچال نگهداری کنید.

دستور پخت های مرتبط

برای دستور العمل های خوشمزه تر بریتانیایی، چرا امتحان نکنید:

این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.

امیدوارم همانقدر که از خوردن آن لذت می برید، از روند تهیه این پای استیک بریتانیایی با شیرینی شور لذت ببرید! ? 

خوشحالی! / افیه اولسون!

steak pie is baked until golden

پای استیک با شیرینی شور

آیلا کلولی

استیک پای یک غذای لذیذ و راحت است که با گوشت گاو تکه تکه شده پخته شده کم و آهسته برای طعمی عمیق و غنی درست می شود.

stop offset=”0%” stop-opacity=”1″/>

زمان آماده سازی 30 دقیقه

زمان آشپزی 3 ساعت

زمان کل 3 ساعت 30 دقیقه

دوره دوره اصلی

آشپزی بریتانیایی، غربی

سرویس ها 4 افراد

کالری 679 kcal

مواد تشکیل دهنده 

 

Steak and Mushroom Pie Filling

Instructions 

Cooking the Pie Filling

  • Soak dried porcini in 250ml boiling water for 20 minutes.

  • Spoon out the porcini mushrooms, roughly chop and keep the liquid for cooking the pie filling.

  • Heat a large pan or Dutch oven over medium to high heat and add olive oil.

  • Add the beef when the pan is hot enough and brown well on all sides.

  • Lower the heat and add the onions, sauté until soft and lightly browned.

  • Add the carrots, button or chestnut mushrooms, garlic, and sauté for a few more minutes.

  • Stir in the tomato paste until all combined and cook for a few minutes.

  • Sprinkle on the flour and stir well together.

  • Deglaze the pan with the liquid from dried porcini mushrooms then add the beef stock just enough to cover the beef.

  • Crumble the beef stock cube in and add the thyme, bay leaves, freshly ground black pepper, porcini mushrooms, and the Worcestershire sauce.

  • Bring the pan to boil and simmer gently on low heat for about 2 to 2.5 hours or until the meat is tender.

  • When the meat is cooked, you should have some gravy left in the filling thick enough to cover the back of a spoon. If the gravy is too runny, cook it further without the lid and reduce the gravy down to the right consistency.

  • Check the seasoning and add some salt if needed. Stir in the chopped parsley.

  • Transfer the filling to a 27 cm x 19 cm (11″ x 7″) oval pie dish (or alternatively 25 cm (10″) diameter pie dish), remove the thyme and the bay leaves, and let it cool down to room temperature.

Shortcrust Pastry

  • Sift the flour into a large bowl and add the salt, sugar, and diced butter.

  • Rub the butter in flour with your fingertips until the mixture is like fine breadcrumbs.

  • Add the water gradually just enough to make a firm dough.

  • Knead the dough briefly on a floured surface and turn it into a ball.

  • Wrap in a cling film and rest in the fridge for at least 1 hour before rolling it out.

Assembling the Steak and Mushroom Pie

  • When the filling is cooled down to room temperature, take the pastry out of the fridge and leave it at room temperature for 10 minutes before rolling it out.

  • Preheat your oven to 180° C – 350° F (fan oven).

  • On a lightly floured surface, roll out the pastry slightly larger than the pie dish.

  • Cover the top of the pie dish with the pastry, trim the edges if needed and push them down with a fork.

  • Brush the pastry with egg wash.

  • Make some decorations from the leftover pastry using a small knife or small cookie cutters if you want a fancy-looking pie.

  • Make a hole in the middle to let the steam out while cooking and bake in the oven for about 35 to 40 minutes or until the pastry is golden brown.

یادداشت

  • You can make this pie with leftover beef from roast beef dinner.
  • When making the shortcrust pastry, make sure the butter is very cold and cut into small cubes.
  • Knead the dough briefly, don’t overwork it.
  • Make your steak pie filling a day ahead. The taste of the filling will develop overnight and it will also save you time on the day you are cooking the pie.

Nutrition

Calories: 679kcalCarbohydrates: 48gProtein: 37gFat: 38gSaturated Fat: 19gPolyunsaturated Fat: 2gMonounsaturated Fat: 14gTrans Fat: 1gCholesterol: 188mgSodium: 984mgPotassium: 1150mgFiber: 4gSugar: 6gVitamin A: 3592IUVitamin C: 10mgCalcium: 65mgIron: 6mg

این پست از پیوندهای وابسته استفاده می کند. این بدان معناست که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کارمزد برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.

حتما بخوانید : پاستا میگوی خامه ای

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا